Prima masina de politie tunata din Romania
![]() ![]() ![]() |
Prima masina de politie tunata din Romania
ionut17 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu e prima, de cate ori n'am vazut Loganuri de Politie 1,4 MPI Ambiance cu pozitii albastre, aripioare de rechin, pleoape..samd..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce masina este? Daca este un vento vr6 rupe norma
![]() This post has been edited by MHY: 27 Jun 2008, 13:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe cand neoane sub masina si manele in loc de nino nino?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu zic ca nu arata chiar asa rau. Daca o aripioara de rechin o mai pui de la tine, vopsire a caroseriei nu faci decat daca treci prin ciurul finantelor institutiei. Probabil la cati bani au avut mai mult nu se putea face. Is curios numai daca e doar afara vopsit gardul ... si la motor 0 modificari
![]() P.S. Intr-o poza din fata parca se vede un stroboscop la pozitia fata ? Sau acolo is farurile de ceata si merge numai unul ![]() This post has been edited by minny: 27 Jun 2008, 14:02 |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nici o masina de politie din Romania nu are modificari la motor, eventual sunt din fabrica asa, vezi cazul Passat variant V6 4 motion de 200 de cai, ca am tot vazut.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu e Passat, cred ca e Vento. Daca va amintit, au fost 2 generatii de masini de Politie - Renault-urile 19 Chamade, si apoi Vento-urile.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si apoi Passat-urile ... Volvo si alte marci.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Exact.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Felul in care sunt puse girofarurile e hilar ...
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu nu imi amintesc sa fi vazut renault 19 de politie...are cineva vreo poza cu unul?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Este un simplu tunning optic, de efect, nu mi se pare de prost gust, mi se pare chiar potrivit..
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Per ansamblu nu arata rau.
Girofarurile sunt pusea asa ca sa tina loc si de eleron ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
renault 19 chamade este bunicul megane-ului sedan actual. daca ai peste 20 de ani, este imposibil sa nu fi prins perioada lor.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
HapleaSRL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 March 06 ![]() |
Renault Chamade, cred cele mai proaste masini care le-am vazut in politie. Ajunsesera niste cazane obosite.
|
--------------------
-
-
- - Multumescu-ti Tie Doamne, am mancat si iar mi-e foame!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(ionut17 @ 27 Jun 2008, 14:39) Felicitari politiei din Piatra Neamt si tot respectul pentru cei care au dovedit ca politia nu este o institutie cu oameni plafonati profesional ci se poate aborda si o imagine prietenoasa si in rand cu lumea . Alooo, pentru ce "felicitari" ? C-au mancat din banii tai ca sa-si tuneze masina de serviciu ? Buna dimineata ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
seby_16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 December 05 From: Galati ![]() |
Uite aici niste poze cu Renault 19 de politie, plus un link cu VW Vento (nu stiu daca am voie sa dau link, dar daca nu sa modifice administratorii, sau macar sa-mi dea warn, si nu ban), masina de mai sus (difera un pic, nu?
![]() http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Vo...politie1994.jpg Attached thumbnail(s) Renault_19_Police.JPG ( Size: 51.11k ) Number of downloads: 1488 19_Police_AR.jpg ( Size: 45.38k ) Number of downloads: 1438 19_Police_AV.jpg ( Size: 44.42k ) Number of downloads: 1365 Renault_19_2.jpg ( Size: 40.4k ) Number of downloads: 1325 |
--------------------
Renault
19
'89 TXE 1.7 92CP
- TL-11-TGN
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie mi se pare haioasa rau masina... Sincer.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mie mi se pare ca nu e reala
![]() e prea desenata si are linii perfecte bara aia... hmm dwl poza, si uitati-va la becul rosu si albastru cum nu se potrivesc in peisaj... girofarul pe post de eleron e deja SF ![]() numarul e plantat acolo teoretic corpul de lumini de sus este aprins lumina de pe pozitia stanga (jos in bara) este luminata probabil de soare numai ca umbra ne arata ca soarele este undeva in dreapta spate. Concluzie: ce vrajeala.... ![]() This post has been edited by DrK: 27 Jun 2008, 16:13 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu reusesc sa vad legatura intre "tuningul" masinii si respectul pe care il primeste politistul...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Bine ca n-au pus girofarul cu totu' pe luneta ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
e clar ca nimeni nu iubeste politia ca institutie si pe marea majoritatea a slujitorilor ei dar... si fara ei ar fi poate mai rau. Insa ideea de a face ceva la masinile de politie e interesanta.
Stiu din documentare ca nemtii au pentru politie numai masini cu modificari care sa permita prinderea celor ce au masini puternice. Daca ar avea si ai nostri asa ceva nu m-ar mira. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
cristi.r |
![]()
|
Ce-i asa interesant ? Tuningul ala le face neuronul mai saltaret ?
Iar politia nu are nevoie sa fie iubita, ci respectata. Si nu cred ca asta vine dintr-o masina mai cool. This post has been edited by cristi.r: 27 Jun 2008, 16:49 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
@Ionut,
La cat ai felicitat politia, am crezut ca "sub chetrisica" s-a eradicat hotia. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 27 Jun 2008, 16:57 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeţ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 27 Jun 2008, 15:37) Probabil d'asta nu mi le amintesc...QUOTE(Bacu @ 27 Jun 2008, 15:39) renault 19 chamade este bunicul megane-ului sedan actual. daca ai peste 20 de ani, este imposibil sa nu fi prins perioada lor. Stiu masinuta, dar nu imi amintesc sa fi vazut vreuna de politie...e posibil ca in braila sa nu fi ajuns, ca era un oras mai amarat. EU tin minte ca au trecut direct de la dacia 1310 la vento.In alta ordine de idei, daca ar avea cateva masini rapide cu soferi care sa stie sa le conduca, ar fi un lucru bun, insa nu cred ca vento-ul ala stie sa fuga. This post has been edited by deconectat: 27 Jun 2008, 17:00 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Chiar admitand faptul ca nu ar fi facatura, nu pot sa nu ma intreb daca modificarile sunt omologate....
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si cine sa-i controleze?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
DrK : Ai dreptate, cele doua faruri nu prea au loc acolo... Masina e reala, doar insemnele de politie sunt photoshoppate.
Oricum, foarte buna treaba a facut autorul, e un "fake" de calitate, daca umbla putin cu brushurile pe la grila fata avea toate sansele sa scape ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:35 |