Prima masina de politie tunata din Romania
![]() ![]() ![]() |
Prima masina de politie tunata din Romania
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
In TM au fost sigur R19. (masini de politie)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
QUOTE(BH 59 FIF @ 27 Jun 2008, 17:38) Chiar admitand faptul ca nu ar fi facatura, nu pot sa nu ma intreb daca modificarile sunt omologate.... - cred ca nu stiti in ce conditii anumite elemente de tuning necesita omologare... o discutie cu un inginer RAR ar putea sa faca lumina... in cazul de fata doar rotile posibil sa poata faca obiectul unei omologari, restul elementelor se incadreaza in dimensiunile masinii... |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
tot militieni raman...
written by conner, June 27, 2008 O DACIE TOT DACIE RAMANE.ORICATE VOPSELE SI APTIBILDE PUI PE EA...IAR POLITISTUL TOT MILITIANRAMANE,ORICE MASINA I-AI DA...smilies/smiley.gif)SI DACA MILITIENII MAI SUNT SI MOLDOVENI,TREABA DEVINE TRAGICA...PT EI E BUN SI UN TRABANT...smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif Vento written by unu, June 27, 2008 E vento bai carnatule! ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
@laguna_2_interceptor: Jantele ca jantele, dar blocurile optice fata???
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
- BH 59 FIF
1986 http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nu e nici un ps
LE:E photoshop ![]() This post has been edited by Arhimede: 27 Jun 2008, 19:07 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 27 Jun 2008, 16:56) eu doar am copiat textul de pe siteul unde am gasit pozele. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
sebastian.c |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 April 08 ![]() |
E pe bune 100%, e facuta cu ajutorul lui Alin din Piatra Neamt, are ceva firma si se ocupa cu asa ceva, mai multe detalii pe 4 tuning.
|
--------------------
Dacia
1310
- CS 04 RRL
1982
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 444 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Poate exista masina, dar sigur nu e de politie. Uitati-va cum scrie "Politia" pe capota fata. E scris normal, nu invers (ca sa se vada in oglinda) cum e in realitate.
|
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru cei care zic ca la masinile de politie ar trebuii umblat si la motor, eu zic sa va mai ganditi odata. Nu stiu aia sa conduca asa ceva. Is mai ceva ce reiserii astia cu mucii la nas ce-si iau Logane si se cred Schumy. Stiu cand o adus Passaturile alea mai puternice, 2 nu o mai ajuns in Cluj, pe drumul spre Cluj, unul l-o facut zob pe Valea Oltului si unul pe Feleac, si apoi in prima saptama o mai facut unul praf. Dulapurile is masinile perfecte pentru ei, asa mai reusesc si ei sa tina herghelia sub control cat decat, daca herghelia ii prea mare ii jale.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
dar de tuaregurile celor de la politia comunitara de la mogosoaia ce ziceti? sau mai nou politia rutiera din nu stiu ce judet va avea porsche 911
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
nu pot sa ma abtin,nu cumva are si pozitii audi?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ryk, daca cineva se apuca si se joaca in photoshop, asta nu inseamna ca politia o sa-si cumpere Porsche.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Boghitza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 June 08 ![]() |
nu imi vine sa cred, cum puteti spune ca e facuta in photoshop. pozele de pe piatra-neamt.info sunt facute de mine cu un prieten. Va garantez ca nu e photoshop. Apropo masina va fi aratata la salon duminica, daca nu credeti mergeti si o vedeti acolo. a si ink ceva... politia nu a cheltuit din banii publici ca sa isi tuneze masina ci a fost facuta dintr-o colaborare cu o firma.[20% avertisment pentru textul jignitor sters]
|
--------------------
Olcit
CLub
1987
|
|
Serje |
![]()
|
Frumos... primul post si deja te iei de lumea si ii faci prosti ...
Nu trebuie sa te apuci sa ii faci intr-un fel sau altul, puteai spune ce aveai de spus si demonstra ce aveai de demonstrat, eventual cu alte poze , si dupa aceea puteam trage noi singuri concluziile. Singurlul lucru ce l-ai demonstrat este ca nu esti cu nimic mai presus de catalogarile ce le-ai adus tu unora. Poate era mai bine sa fie din bani publici, decat dintr-o colaborare cu o firma, mie cel putin nu mi se pare normal ca politia sa aiba colaborari cu anumite firme, colaborari din care politia sa se aleaga cu ceva, pentru ca poate veni vremea cand trebuie sa rasplateasca acea colaborare... This post has been edited by CuTzU: 28 Jun 2008, 09:00 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(CuTzU @ 27 Jun 2008, 23:54) Pentru cei care zic ca la masinile de politie ar trebuii umblat si la motor, eu zic sa va mai ganditi odata. Nu stiu aia sa conduca asa ceva. Is mai ceva ce reiserii astia cu mucii la nas ce-si iau Logane si se cred Schumy. Stiu cand o adus Passaturile alea mai puternice, 2 nu o mai ajuns in Cluj, pe drumul spre Cluj, unul l-o facut zob pe Valea Oltului si unul pe Feleac, si apoi in prima saptama o mai facut unul praf. Dulapurile is masinile perfecte pentru ei, asa mai reusesc si ei sa tina herghelia sub control cat decat, daca herghelia ii prea mare ii jale. Bre, in ziua cand Politia Orala a fost dotata cu dulapuri, seara la stiri am vazut cateva facute praf. A fost prea mare saltul de la bicicleta cu girofar la Logan. 28 Jun 2008, 10:31: QUOTE(Boghitza @ 28 Jun 2008, 08:55) Daca esti prost si nu stii ce sa zici nu mai zi nimic, te vede lumea si te crede mai prost decat poti fi daca taci din gura! Prostule Ia lumineaza-ne, mai geniule, ca noi suntem prosti, da' multi! This post has been edited by Sony: 28 Jun 2008, 09:31 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
militianu' tot ala dinainte e ... dar masina e supeeer !!!
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
Serje |
![]()
|
Api Domnu' Sony bicicletele is prea periculoase pentru ei, ca-si rup picioarele si mainile si or umple deageaba spitalele, si cum Trabanturi nu se mai fabrica ... is bune si dulapurile, bine ... indicat ar fi sa le limiteze puterea in functie de IQ, dar dupaia ar ajunge sa impinga ei dulapu.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Rezultatul interogarii
La data de 28-02-2008, autovehiculul cu numarul de inmatriculare MAI12103 este asigurat la: OMNIASIG S.A. (detalii societate) Filiala NEAMT ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, cu bicicletele isi rup picioarele, da' cu loganurile isi rup capatanile. Nu ca ar fi mare pierdere...
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Serje |
![]()
|
Da, dar exista si posibilitatea ca in cazul unei lovituri la cap sa le provoace un soc si sa devina (sa redevina in cazul unora) persoane normale, io zis ca se merita riscul.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
QUOTE(BH 59 FIF @ 27 Jun 2008, 18:58) - nu necesita absolut nici o omologare deoarece detin certificat TUV (sau alt organism de omologare, pana si cele turcesti sunt omologate) care este recunoscut si in RO de catre RAR de ani buni... avand in vedere ca am treaba cu acest domeniu cunosc si problema omologarilor si in cazul tuningului sunt cateva reguli de ordin tehnic si nu in ultimul rand de bun simt... cand vad si aia o masina facuta 99% din ceresit si CM 11 in spatele blocului de catre un talentat sculptor in lut atunci e clara treaba... revenind... omologarea se cere in anumite circumstante... in momentul in care modificarile aduse masinii la nivel de caroserie modifica dimensiunile acestea peste un anumit prag si calitatea materialului si prop acestuia pot provoca distrugeri/raniri in caz de coliziune... cand un element de tuning este artizanal (home made/nu productie de serie/fara nici act etc) si aduce atingere dimensiunii sau afecteaza intr-un fel functionarea masinii, omologarea motoarelor mai puternice peste un anumit procent decat cel vechi inlocuit (deoarece suspensiile, sistemul de directie/franare etc pot sa fie depasite functional de puterea mai mare) si se cere in mod expres la roti deoarece modificarea dimensiunii acestora fara cap pot duce la incidente rutiere grave... asta doar asa o mica parte din ceia ce inseamna omologare si cam cand se cere si de ce, e drept ca la noi sa faci o omolagare chiar si pt ceva artizanal dar bine conceput este o groaza de bani si birocratie fata de alte tari unde faci o cerere, te intalnesti cu un inginer de la TUV/DEKRA etc si ala iti acorda sau nu omologarea in baza competentei care o are fara teste dinamice de multe ori inutile... This post has been edited by laguna_2_interceptor: 28 Jun 2008, 10:15 |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Cineva mai sus spunea ca Vento-ul nu fuge... ? Cred ca se inseala.
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De unde stii?
Pune macar niste date tehnice cu motorul de pe Vento ... |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Habar nu am ce date tehnice are motorul de Vento, nu m-a interesat la vremea aceea, cu atat mai putin acum. Am mers, in Germania, acum mai multi ani, cu un VW Vento CL si mi-a lasat o impresie foarte buna.
Dar daca cumva este un motor VR6 dupa cum spunea un antevorbitor, atunci nu mai incape vorba ca este superioara masinilor de politie actuale, cel putin la performantele motoarelor. Toate bune, Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
07/1993 - 01/1998 vr6a - putere : (Kw) 127 (Din) 174 (cm3) 2792 (Km/h) 225
04/1996 - 01/1998 1.9 tdi - putere : (Kw) 80 (Din) 110 (cm3) 1896 (Km/h) 193 astea cica au fost versiunile de top |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.google.com/search?hl=en&sa=X&oi...+tuning&spell=1 ( link ok ?! )
Pare cat se poate de reala ... This post has been edited by giany911: 29 Jun 2008, 10:45 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- din cate stiam vento la politie venea cu motor clasic pe carburatie simplu corp (cel putin asa erau cele de la Iasi)... chiar a fost un scandal la vremea aia ca se cheltuira bani multi pe niste droage de masini... tin minte ca la introducerea lor la politia rutiera aveam 2,2 litrii carburatie dublu corp weber si mecanicul meu radea de politisti cum ar putea ei sa urmareasca astfel de masina cu vento din dotare...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
boghitza, vere, daca masina aia e pe bune atunci imi pare rau sa spun ca tunerul ala e praf ... ce draq ma, nici sa potriveasca niste pozitii nu poate?
![]() nu mai vorbesc de scrisul "POLITIA" care trebuia pus invers ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:42 |