Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
![]() ![]() ![]() |
Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
papa_mulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|||
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Sunt aluviuni...tot asa se vede si pe Bratul Sulina, la varsare in mare...
Oricum...apa din lac e super-infecta...ca cati arunca animale moarte in amonte pe Dambovita... |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 15 Aug 2014, 11:19) Chiar ca jeg ... uitati-va cum se vede poluarea din satelit: https://www.google.ro/maps/@44.4514981,26.0...1!1e3?hl=ro Aia este apa "murdara" a celor de la statia de epurare Apa Nova din Rosu. |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
...o fi cladirea sotiei lu' CGB ?...
Attached thumbnail(s) IMG_7160.JPG ( Size: 3.05mb ) Number of downloads: 471 |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Unde fac o cartela noua pt megane ,la un pret omenesc ,<700 lei, ca asta a inceput sa aiba crize si doar una am ?
Multam. |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=yupzON-N6OI
Pana sa cumperi alta vezi daca se mai poate repara . |
--------------------
-
-
-
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@cread: vezi ca e la bursa un coleg $$ilvviu.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mwe masiva ! Am incercat sa-mi scot copilul de la ora de religie si mi-am pus profesorii in cap. Au bagat-o strategic intre ore, nu e ultima sau prima. Niste jegosi !
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
In Roma antica ar fi fost aruncati la lei.
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QUOTE(Tamango @ 20 Aug 2014, 10:14) Mwe masiva ! Am incercat sa-mi scot copilul de la ora de religie si mi-am pus profesorii in cap. Au bagat-o strategic intre ore, nu e ultima sau prima. Niste jegosi ! Nu e nici o strategie (eventual e o conspiratie impotriva ta, ca esti recalcitrant !). Si dascalii de religie au aceeasi norma ca ceilalti. Elaborarea orarului se face dupa alte considerente ( aici intra, uneori, si interesele proprii ale profesorilor - sa nu aiba "ferestre"). Nu cred ca popa dintr-o scoala e buricu' Pamantului, ca sa-si plaseze ceilalti orele in functie de pretentiile lui. Ca sa fie clar : si eu sunt de parere ca religia n-are ce cauta intr-o scoala. Daca vrei educatie de genul asta, du-te la biserica ! |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Din manualul de religie, vi se pare normal asta :
image-2014-01-17-16427223-41-fragment-dintr-manual-religie.jpg |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Nu conteaza ce zic profesorii, dupa experienta mea cu religia in scoala as face orice imi sta in putinta sa nu imi las copiii sa faca religie la scoala.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.011 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
bine bine...si daca e catolic sau iehovit???tot il obliga dacda nu vrea.
eu unu am prins religia in scoala generala pri cls 7..imediat dupa 89. cine a vrut bine cine nu vreu la fel de bine nu zic de musulman din mangalia ca ma apuca rasu... ce imi aduc aminte de la orele de religie ....discutam orice da numai religie nu.... ![]() This post has been edited by wolfin: 20 Aug 2014, 12:39 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.011 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
e ...vezi ce bine este acum daca ti-ai spus rugaciunile devreme.
![]() eu nu sunt ateu (inclin sa cred ca nu) dar habarnam vreo rugaciune nici macar tatal nostru....cand m-am insurat mi-a soptit preotul.... ![]() iar acum i-au lectii de fica-mea de 4 ani care deja stie vreo 2-3 rugaciuni. basca ca este inscrisa la o gradinita/fundatie care apartine de o biserica catolica condusa de maici (era cea mai aproate de casa si ok ca conditii). in prima luna m-am speriat cand a inceput plodu sa imi zica de Domnul Iisus cum si ce..dar dupa aia m-am calmat cand am vazut ca nu fac catehism. This post has been edited by wolfin: 20 Aug 2014, 13:02 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 20 Aug 2014, 12:54) iar acum i-au lectii de fica-mea de 4 ani care deja stie vreo 2-3 rugaciuni. basca ca este inscrisa la o gradinita/fundatie care apartine de o biserica catolica condusa de maici (era cea mai aproate de casa si ok ca conditii). Asa se indoctrineaza, de mici ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
wolfin |
![]()
|
nu stau in Oltenitei
..iar rugaciunile le-a invatat cu mamasa...nu la gradinita. acolo au invatat doar 3-4 cantece cu iz religios pentru serbarea de craciun in rest nimic. important ... educatoarele nu sunt maici iar noi suntem ortodoxsi This post has been edited by wolfin: 20 Aug 2014, 13:12 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Tamango @ 20 Aug 2014, 11:14) Mwe masiva ! Am incercat sa-mi scot copilul de la ora de religie si mi-am pus profesorii in cap. Au bagat-o strategic intre ore, nu e ultima sau prima. Niste jegosi ! Ba eu nu m-am lasat intimidat deloc. Sunt singurul caz din scoala care l-am retras pe fiu-miu de la religie. La clasa pregatitoare era pusa ultima ora, la clasa I a fost pusa intre ore. No problem, se ducea fecior-miu la sala de lectura in ora aia si isi facea ceva teme, sau citea, sau freca menta etc. Eu de felul meu sunt ateu/agnostic sau orice altceva numai credincios nu, dar nu l-am retras din prima, am zis ca daca e profa ok, il las. Dar cand am vazut cat e de habotnica, am luat masuri. Acum sta sa inceapa clasa a II-a si mai multi parinti au facut scandal, deci, se pare ca vom avea alt profesor (profesoara) la religie. N-am sa-l retrag din prima, stau putin sa-l evaluez si pe asta nou(a) si vom vedea. E perfect legal sa-ti retragi copilul de la ora de religie fara sa dai vreo explicatie. Se incheie media semestriala/generala fara disciplina religie. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Tamango |
![]()
|
Corect ar fi in cazul in care se face ora de religie sa nu se incheie media generala tinand cont si de aceasta materie. Adica sa nu conteze deloc, chiar daca faci sau nu.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ma da voi va credeti de capu vostru in romanika? Ce credeti ca e sat fara popi sau cum ?
![]() Auzi-l si pe ala: el evalueaza profa de religie! Ii dai examen oral sau cum? ![]() |
--------------------
**
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
ortodocși, carevasazica. Poate n-are diacriticele si a gasit o formulare originala (ca Iliescu, democratia). Bai, ce uameni... .
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Dadada, "Dicționar ortografic, ortopedic și morfologic"
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
betamax |
![]()
|
si morfolegic. Chiar crezi ca trebuia/trebuie sa-l consult ?
This post has been edited by betamax: 20 Aug 2014, 19:29 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
luck33ro |
![]()
|
Eu recunosc ca il mai consult ocazional. Nu strica ca nu m-am nascut geniu
![]() |
--------------------
**
|
|
betamax |
![]()
|
Nu trebe sa fii geniu ca sa-ti cunosti limba materna(/paterna?). Daca ai inteles/retinut 50% din ce-ai invatat in primii 8 ani de scoala, esti tare cand parcarea e full.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
luck33ro |
![]()
|
In cazul asta e clar.
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
betamax |
![]()
|
Ai omis procentele alea, de la scoala... .
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 11:34 |