tablite placute frane, ce rol au
![]() ![]() ![]() |
tablite placute frane, ce rol au
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(oves @ 25 Mar 2011, 20:42) As vrea sa intreb daca si-a reconditionat cineva sabotii pana acum si cum se comporta ? In cazul meu nu mai am fier pe tambur suficient si sabotii nu mai ating tamburul deci o rezolvare ar fi tamburi noi dar m-am gandit ca daca as reconditiona sabotii sa pun mai mult material pe saboti si sa compensez lipsa de material de pe tambur, am vorbit cu un meserias si mi-a zis se poate.In caz contrar tre sa iau 2 tamburi vreo 500 ron plus doua seturi de saboti iara vreo 160 ron... deci niste sfaturi ar fi bine venite schimba meseriasul nu are cum sa nu atinga sabotii pe tambur oricat de uzat ar fi(un sinngur caz se poate atunci cand curge cilindrul de frana) are autoreglaj care s-a defectat si trebuie reglat manual, probabil si frana de mana tine foarte sus sau deloc bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
salut Oves,pe Calea Clujului este un atelier de reconditionat saboti si placute de frana ,poti sa mergi sa vorbesti cu meseriasii de acolo .Eu am vazut saboti facuti de ei pt.un Punto ,foarte bine lucrati,cei de acolo reconditioneaza si pt.camioane deci sa nu crezi ca nu fac treaba buna ,fiindca ei raspund de ceea ce fac.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Dupa ce te duci in "papusoi" cu masina si mori raspund ei? Scuze dar nu inteleg! Pe mine personal nu prea ma incanta ideea!
Masina mai intra in balans sau se "duce in bot" cand franele pe spaet nu tin bine si atunci toata forta franarii este suportata de puntea fata a masinii! Cred ca aceeasi problema o am si eu, am fost la mecanic de vreo 2 ori mi-a reglat frana pe spate dar parca tot nu sunt multumit! Am avut de la firma un tigaie de papuc cu care am ramas fara frane, in cadere libera la vale, aproape de o intersectie! In fata mea un nene cu un Mondeo statea la semafor eu cu piciorul pe frana pompam de zor si masina prindea viteza! In ultima instanta m-am proptit in schimbatorul de viteze , am oprit motorul si s-a oprit cam la 1m de cel cu Mondeo! Porblema era o garnitura la pompa (aaa si frana de mana nu era in optiunile masinii maneta fiind doar de forma pt cei de la rar). Asa ca la sistemul de franare si directie nu e de joaca sau de reconditionat! Bafta |
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
Gaby din ce spui tu,eu am inteles ca tu erai vinovatul,nu placutele si nici sabotii de franare,daca umblai cu masina defecta numai tu erai de vina .Apropo stiu acel atelier de vreo 20 de ani,si nu exagerez deloc ,daca nu era in regula nu ar mai fi fost in acel loc atitia ani.Respect.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Eu unul nu mi-as pune asa ceva pe masina, sfatul meu e mai bine sa cumperi de la dezmembrari, iesi si mai ieftin si macar esti sigur pe ei. Aia e carpeala de 2 lei cu reconditonatul, nu sti cand te lasa
This post has been edited by fabyan: 28 Mar 2011, 22:40 |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Daca stie careva la discurile frana punte fata L1.2 este montat senzor uzura?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
Store4kids |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 27 April 11 From: Bucuresti ![]() |
eroare.
This post has been edited by Store4kids: 7 Sep 2011, 14:24 |
--------------------
Renault
Laguna
1998
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Am schimbat si eu discurile fata cu brembo si placutele tot remsa deocamdata nu am facut nici 50 km ... ma deranjeaza ca nu am distanta intre suportul etrier si disc nici 1mm chiar asa la fix trebuie sa fie?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
eu am primit urmatorul raspuns : "in mers se departeaza"
nu stiu si nici nu prea cred sa fie asa, dar nu mi-au facut figuri.. poate ca asa au fost concepute, sa stea aproape de disc. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 20:04 |