tablite placute frane, ce rol au
![]() ![]() ![]() |
tablite placute frane, ce rol au
doruletz75 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2000
- B 75 DRU Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
frana nu ai pt ca inca nu "s-au asezat" placutele, tablitele cred ca erau pt a le tine sa nu joace/faca zgomot !
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
doruletz75 |
![]()
|
nu ai inteles sau nu m-am facut intetel , placutele sunt puse acum 2 lun si am mers ceteva mii de atunci , problema este ca are perioade cand se intareste pedala de frana si nu mai tine cum trebui si la oprire isi formeaza un balans masina si asta de cand am pus placutele astea si am renuntat la tablite pt ca nu mai intrau placuletele noi
This post has been edited by doruletz75: 28 Jun 2008, 17:57 |
--------------------
renault
laguna
2000
- B 75 DRU Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Verifica etrierii. Nici mie nu mi s-au asezat placutele de 1 saptamana :|
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
doruletz75 |
![]()
|
QUOTE(Mrija @ 28 Jun 2008, 19:11) nu mai inteles placutele sunt puse acum ceva timp . am fost plecat cu masina asta pana la HANOVER in interes de servici, deci placutele sunt asezate , problema este al balansului ala nenorocit care nu il face de fiecare data numai cand vrea ea si aceasi am mai avuta si la alta laguna dupa ce am scos tablitele din cauza placuteleor prea mari |
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Nu cumva rotile-s franate inegal? Ma gandesc sa nu ramana vreo placuta presata mai tare pe disc... Tablitele elimina jocul placutelor.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
placutele au rol de antizgomot si protectie termica pentru pistonasele etrier. Ele se "desprind" de placute si lasa aerrul sa treaca racind in ceva masura si pistonasul. L a o noua franare, este necesar un timp pentru a transfera caldura de la placuta de frana, prin tablita, spre pistonase, si ciclul se repeta.
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
are dreptate Radu...........legat de balans, se poate sa prinda o roata mai repede si din cauza asta sa faca balans, indicat sa verifici si etrierii
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Doruletz, eu zic sa verifici urgent franele. Ceva nu e in regula acolo. Nu prea inteleg eu de ce balans vorbesti...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
doruletz75 |
![]()
|
ma gandeam sa nu fie de la repartitor ceva pt ca eu masina nu o incarc niciodata pe spate si pt ca repartitorul sa se fii blocat ?
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
este si asta o posibilitate.
In orice caz eu am niste experiente foarte neplacute cu placutele FERODO. atat de neplacute ca nu le-as recomanda nici dusmanilor ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
doruletz75 |
![]()
|
o samai fac un experiment : inainte sa pelc in conecediu o sa cumpar un set de discuri noi si un set de placute originale si cu tablite incluse si sa vad ce simtome are
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asa mai vii pe acasa
e buna ideea numai Ferodo sa nu fie placutele ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Johnny78 @ 30 Jun 2008, 10:45) este si asta o posibilitate. In orice caz eu am niste experiente foarte neplacute cu placutele FERODO. atat de neplacute ca nu le-as recomanda nici dusmanilor ![]() Nu stiu ce Ferodo ai folosit tu..... dar eu le folosesc de ani de zile si nu am avut nici o problema cu ele.... sunt foarte multumit...si parerea mea este ca sunt printre cele mai bune.. Le-am folosit asa: R18 1.6 Turbo R25 GTX R25 TD Megane Si in curand si la Octavia de servici... Nu stiu pe nimeni dintre amicii mei care folosesc sa fi avuta vreunul probleme vreodata cu Ferodo....de aceea ma gandesc ca ala tale erau contrafacute sau ceva nu a fost in ordine... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Johnny78 |
![]()
|
am avut unele pe fata, si mi-au nenorocit discurile.
cand le-am scos, le-am scos pe bucati toata treaba asta la 3k km dupa montaj. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ceva nu a fost in regula acolo...dupa cum am mai spus...sa nu fi fost numai cutia de Ferodo...
Mie tocmai asta imi place la ele ca pe langa faptul ca ai frane excelente cu ele nu sunt dure ca sa zapaceasca discurile.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu cred ca s-a umplut piata de Ferodo contrafacute, ca am prieteni care se plangeau de ele ca scartaie groaznic.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Johnny78 |
![]()
|
posibil
eu am acum Roadhouse si sunt excelente |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si eu la 19 tot Ferodo am, si le folosesc... Sunt foarte multumit de ele.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Johnny78 |
![]()
|
Inseamna ca am luat o mare teapa cu ce gasisem eu.
se mai intampla... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel putin acum niste ani ferodo era pentru frane cam cum e xerox pentru copiatoare...dar daca sunt contrafacute sau facute cine stie pe unde fara un control corect al calitatii(cum se mai intampla) mai pot aparea probleme..
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai eu zic sa te orientezi astfel - celelalte placute pentru R19 erau 100-150 de lei, Ferodo au fost 260. Cateodata cati bani dai atata face...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Johnny78 |
![]()
|
buuuna treaba
eu am dat pe ele 95 RON ma mai si bucuram ca am iesit ieftin bine ca am schimbat tot ansamblul franei dupa aia... Mai trebuie o pompa |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
doruletz75 |
![]()
|
o sa ma duc az sa iau placute si discuri , placute poate o sa gasesc de la ATE am inteles ca sunt fff bune si discuri ce ma recomandati sa iau ? ce marca ?
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
Johnny78 |
![]()
|
eu am SBS de la Autokarma.
sunt foarte bune si Bosch. sa fie de 280 pe fata si 265 pe spate (parca astea erau dimensiunile la Phase 1, la Phase 2 nu mai stiu, parca sunt mai mari) |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Costy_77 |
![]()
|
![]() Avionu' cu Turbina Group: Members Posts: 304 Joined: 19 May 08 From: Slatina-Romania ![]() |
|
--------------------
Opel
Omega B 2.0 16V 136 Cp.Benzina
12/1998
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cat ziceai ca fac discurile alea, Costy?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Costy_77 |
![]()
|
![]() Avionu' cu Turbina Group: Members Posts: 304 Joined: 19 May 08 From: Slatina-Romania ![]() |
350 lei
|
--------------------
Opel
Omega B 2.0 16V 136 Cp.Benzina
12/1998
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
As vrea sa intreb daca si-a reconditionat cineva sabotii pana acum si cum se comporta ? In cazul meu nu mai am fier pe tambur suficient si sabotii nu mai ating tamburul deci o rezolvare ar fi tamburi noi dar m-am gandit ca daca as reconditiona sabotii sa pun mai mult material pe saboti si sa compensez lipsa de material de pe tambur, am vorbit cu un meserias si mi-a zis se poate.In caz contrar tre sa iau 2 tamburi vreo 500 ron plus doua seturi de saboti iara vreo 160 ron... deci niste sfaturi ar fi bine venite
This post has been edited by oves: 25 Mar 2011, 20:43 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:18 |