Ce facea un Megane R 26 pe Nurburgring?
![]() ![]() ![]() |
Ce facea un Megane R 26 pe Nurburgring?
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De curiozitate, stie cineva cat timp a scos R26-ele actual pe Nurburgring ?
Eu n-am gasit decat asta : 8:38 --- 143.17 km/h -- Renault Megane Sport Trophy “sport auto” edition, 225PS/1371 kg (sport auto 6/05), Dar pesemne R26 ar trebui sa fie mai bun, nu ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mégane R26.R: the new flagship of the Renault Sport Technologies range
17378 17378_02_R26R_3quartavantteasing5_tcm1120-787072.jpg The latest addition to the Renault Sport family is Mégane R26.R, a car that has been engineered for performance and extreme driving enjoyment. Mégane R26.R is based on Mégane F1 Team R26 and uses the same engine, gearbox and limited slip differential, but has been lightened by 123kg and features specific suspension calibration. On June 23, 2008, Mégane R26.R established a new lap record for its category round the legendary Nürburgring in Germany... Comunicatul de presă complet (Engleză/PDF) |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Renault_Megane_R26_MotorAuthority_001.jpg ( Size: 104.41k )
Number of downloads: 454
Renault_Megane_R26_MotorAuthority_002.jpg ( Size: 76.48k ) Number of downloads: 462 Renault_Megane_R26_MotorAuthority_005.jpg ( Size: 103.98k ) Number of downloads: 462 Renault_Megane_R26_MotorAuthority_006.jpg ( Size: 110.86k ) Number of downloads: 441 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
Marfa rau masina. Si da este posibil sa scoata timpi aceeia, totusi este una dintre cele mai usoare masini sport de productie.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pai hai cu
![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Arata mortal...
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
In niciun caz o masina pentru mine. Arata foarte bine dar fara instalatie de climatizare ?
Din pacate nu sunt (inca, sper) in situatia de a-mi cumpara o astfel de masina doar pentru distractie si nimic altceva. Fara A/C ar insemna vara, cand e cel mai frumos de luat asa o masinuta si plimbat cu ea, n-as putea sta in ea, decat poate noaptea. Deci ramane perioada mai rece a anului, din care cel putin o luna, doua sunt conditii nefavorabile. Inteleg, editie speciala, un "adio" generatiei Megane II, productie limitata, nu sunt carcotas, ii inteleg menirea. Arata bine, e performanta, bravo lor. Spuneam doar, aceasta masina nu ar fi pentru mine. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel alb e frumos, restu parca sunt tunate la Dan Finutu by GCC (GiurgiuCoastCustoms)
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
Mie cel galben imi place cel mai mult, iar restul sufera ca au jantele de un rosu strident. Daca erau tot negre aratau mai bine.
Deci pana la urma ne-am convins ca nu se cheama Surface, da ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nici mie nu imi plac deloc..si nici nu as da banii pe o masina fara Ac..cu toata sportivitatea ei...Sincer mi se pare mai frumos un Rs negru simplu...asta pana strng bani de S3..
![]() Surface... ![]() This post has been edited by MHY: 22 Jul 2008, 17:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Eh, un R26 sa zicem, nu RS simplu.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Are standard aer conditionat cu reglaj manual si optional AC cu reglaj automat.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/meganer26r/
R26.R ![]() poze la discretie acolo si material informativ mai "user friendly" decat pdf ![]() This post has been edited by DrK: 22 Jul 2008, 18:35 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte misto.
Unde sunt carcotasii sa ne spuna ce naspa e plasticul din locul RCD? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
BOG |
![]()
|
Masina a fost gandita in principal pentru utilizarea pe circuit....inclin sa cred ca nu vom vedea niciuna pe la noi, mai ales ca din cele 450 de unitati 230 sint pentru UK...
E cantecul de lebada pentru Megane 2 si bravo lor ca au reusit sa faca asa ceva... Si un later edit (off topic): Imi asum imensa greseala si imi recunosc foarte slabele mele cunonstiinte de limba engleza care au dus la confunzia de crede ca surface reprezinta o denumire comerciala. Ma bucur deci A l e x (si mai nou Mhy) sau sefule..ca nu stiu cum sa-ti zic.. ca ai o problema permanenta si constanta in a demonstra si redemonstra asta. In locul tau..daca asta e tot ce conteaza din ce se dezbate aici..scrie tinere cu cuvintele tale ce te doare...nu fi timid... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
Haideti sa fim seriosi ... nimeni de pe acest forum nu ar trebui sa se intrebe daca sa isi cumpere sau nu asa ceva. Colegul Surface are dreptate chiar mai mult as spune masina a fost gandita doar pentru utilizarea pe circuit. E amuzant cum se discuta pe tema aer conditionat cand masina practic nu are portbagaj/ nu are bancheta spate si are niste scaune/suspensii de cred ca pe drumurile noastre iti intra rinichii in greva.
Eu unul ma bucur si ma multumesc sa stau in spate si sa privesc la aceasta demonstratie de forta din partea RenaultSport http://fr.youtube.com/watch?v=iGfKhQQlduw This post has been edited by mully: 24 Jul 2008, 08:26 |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
arata excelent masina - si nu e chiar pentru familistul obisnuit... la rinichi face probabil bine, se transforma in nisip pietrele si le elimini mai usor
![]() iar singurul lucru exagerat la masina asta e eliminarea stergatorului spate... care si asa e anemic... om insurat si la 30 de ani, si tot mi-as dori una d-asta... dar cred ca m-as multumi si cu un Megane RS "normal" si probabil timpul pe circuit e cu AC-ul oprit ![]() This post has been edited by madkat: 25 Jul 2008, 14:59 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu are oglinda cu senzori! Ce urat!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
Pana la urma se pare ca aerul conditionat este ca optional, si timpul de pe Nurburgring e adevarat :
QUOTE Achieves new lap record of the Nurburgring of 8m 17s, the fastest for a front wheel drive production car "E amuzant cum se discuta pe tema aer conditionat cand masina practic nu are portbagaj/ nu are bancheta spate si are niste scaune/suspensii de cred ca pe drumurile noastre iti intra rinichii in greva." De ce e amuzant ? Eu am Megane Estate, deci cu mult loc la bancheta din spate si cu mult portbagaj, dar foarte rar le folosesc pentru ca de obicei mai mult de 2 persoane in masina nu sunt. Nu toata lumea are nevoie de muuult looooc in spate, doar familistii, si R26.R nu e o masina de familisti. Apoi cu suspensiile si scaunele, de acord, totusi din nou, o masina de acest gen fara suspensii si scaune sport n-are niciun farmec. E clar o masina s-o ai "de weekend" si aia e, vrei senzatii, iti antrenezi putin rinichii. Dar aerul conditionat, daca n-ar exista, ar fi jale. Gandeste-te ca vrei sa iesi intr-un weekend cu masinuta la plimbare. N-ai bagaje, n-ai nevoie de portbagaj, ai chef de senzatii deci suspensiile sunt numai bune, dar sunt 40 grade afara. Ce faci ? Parerea mea e ca orice masina trebuie sa aiba aer conditionat, indiferent ca e Megane sau Enzo. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cel mai aiurea este ca n-are nici AIG BAG ...
<span class='edit'>2 Aug 2008, 16:41:</span> • Climate control £460 Eu vad ca are AC ... chiar Climatronic QUOTE Lightweight DNA To improve the power to weight ratio, the Mégane R26.R has been on a strict diet, losing 123kg compared to the standard R26. This has been achieved by the removal of: - Rear seats and seat belts - Passenger airbag and curtain airbags (the driver’s airbag remains) - Climate control (air conditioning remains as standard) - Rear wash/wipe and heated rear window - Front fog lamps - Headlamp washers - Radio/CD player - Most of the soundproofing Other new elements are: - carbon fibre bonnet - tailgate and rear side windows in polycarbonate - Sabelt seats with carbon fibre shell and aluminium base - Rear spoiler - Optional titanium exhaust - Optional roll cage STANDARD nu are decat AC ... climatronicul este optional ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 2 Aug 2008, 15:42 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
A l e x |
![]()
|
Ah corect, buna observatie. Oricum ideea era ca nu poti compara lipsa portbagajului cu lipsa aerului conditionat. Sunt doua lucruri total diferite.
Cat despre acest R26.R, e clar o masina e circuit care nu e gandita s-o iei la Carrefour pentru cumparaturi sau sa te duci la serviciu cu ea la ore de varf... Sa nu mai vorbim ca e editie limitata deci teoretic e masina de colectie... Pacat ca e Renault ![]() Oricum, nu m-ar deranja sa mi-o faca cineva cadou |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aphophis |
![]()
|
http://www.autoweek.nl/rijimpressie.php?id=829 test drive (din cate am inteles cu r26r) facut de autoweek olanda. traducerea aproximativa o gasiti aici: http://babelfish.yahoo.com/translate_url?d...TrUrl=Translate
este o poza acolo 000/126 france. O fi 126 de bucati per total, sau 126 bucati destinate frantei? Attached thumbnail(s) 111.jpg ( Size: 41.97k ) Number of downloads: 419 22.jpg ( Size: 50.36k ) Number of downloads: 174 333.jpg ( Size: 72.6k ) Number of downloads: 176 444.jpg ( Size: 130.88k ) Number of downloads: 187 555.jpg ( Size: 104.4k ) Number of downloads: 184 666.jpg ( Size: 87.7k ) Number of downloads: 167 777.jpg ( Size: 72.38k ) Number of downloads: 174 111111111.jpg ( Size: 33.94k ) Number of downloads: 142 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Din cate stiu eu la editiile limitate este grefat si numarul exemplarului. Parca doar 150 au fost prevazute pentru Franta, si cele mai multe (am uitat cate) au fost destinate Marii Britanii.
This post has been edited by Modus: 29 Jan 2009, 18:01 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
misto masina pentru dinastea de vreo 18,19 ani si pt cei care le place masinile sport
![]() |
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
aphophis |
![]()
|
renault megane r26.r la 5th gear. Civilizata, comparativ cu caterhamul ala , si rapida pe deasupra
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pe usca banuiesc ca diferenta era mai stransa
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pe Silverstone l-a făcut pe Focus RS, care e mai puternic cu 70 CP. Incredibil. Și cu o diferență serioasă de timp. This post has been edited by ssilviu: 28 May 2009, 18:58 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pneurile au avut si ele rolul lor...focusul era cu conti stock, iar meganeul cu toyo triple eight (888) care-s aproape slickuri.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 04:44 |