Dacia lansează în 2009 un Logan Sedan sport, de 133, Logan de 133CP
![]() ![]() ![]() |
Dacia lansează în 2009 un Logan Sedan sport, de 133, Logan de 133CP
Dodone |
![]()
|
||
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|||
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma refer la postu lu Dodone.... Ma refer strict la aparitia unui model sport a lu Logan:
Si marmota impaturea ciocolata in staniol.... Dat fiind actuala criza economico-financiara .... si somajul de la Dacia si toate celelalte eu nu prea cred in varianta asta cu logan sport .... dupa cum spuneam ... Marmota impacheta ciocolata in staniol..... Eu cred ca de vina este basescu ..... parerea mea .... |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(Dodone @ 16 Dec 2008, 14:51) La masina din semnatura scrie clar in talon 79 kw. Inmultim cu 1.33 si aflam calutii: 105,07. si merg foarte bine cu benzina de 95. KW se inmultesc cu 1.36, nu cu 1.33 pt a afla CP ! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Uitati aici un convertor de unitati de masura, inclusiv pentru putere si cuplu. Transformati extensia din .bmp in .rar (este freeware):
Attached File(s) |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Folositi sursa, nu shareware si radio șanț:
http://en.wikipedia.org/wiki/Horse_power#M...ical_horsepower => 1.341 |
--------------------
-
-
-
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Exact,
1.3410 (sau 1.3596 pentru cei ce transforma in metric horsepower). Programul de mai sus foloseste constantele din NIST (National Institute of Standard and Technology). This post has been edited by Highwayman: 16 Dec 2008, 16:51 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(hash @ 16 Dec 2008, 16:32) Folositi sursa, nu shareware si radio șanț: http://en.wikipedia.org/wiki/Horse_power#M...ical_horsepower => 1.341 "Metric horsepower, as a rule, is defined as 0.73549875 kW" => ~1.36 !! ...dar deh, asa sunt unii, vor ei cu orice chip sa fie Gica-contra... |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sa-mi exlice cineva de unde are experienta ca pe timp de criza mondiala versiunile sport ale masinilor de buget se vand mai prost.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(nairam @ 16 Dec 2008, 15:00) ...Si marmota impaturea ciocolata in staniol....eu nu prea cred in varianta asta cu logan sport .... E cineva care stie daca va intra in productie un astfel de model in 2009? Ma tenteaza sa dau pubela actuala pe un cazan de 133CP ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 16 Dec 2008, 19:49) Sa-mi exlice cineva de unde are experienta ca pe timp de criza mondiala versiunile sport ale masinilor de buget se vand mai prost. pai, o luam incet. personalul e in somaj tehnic, pentru ca au stoc si vanzarile nu merg. crezi ca se impiedica acum unii de altii sa scoata cat mai repede o varianta sport care si asa are un numar de potentiali clienti mai redus decat varianta clasica, in momente in care vanzarile aproape ca stagneaza? |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 16 Dec 2008, 21:36) pai, o luam incet. personalul e in somaj tehnic, pentru ca au stoc si vanzarile nu merg. crezi ca se impiedica acum unii de altii sa scoata cat mai repede o varianta sport care si asa are un numar de potentiali clienti mai redus decat varianta clasica, in momente in care vanzarile aproape ca stagneaza? Pai ... -Le da de muncit alora de stau -Mareste "atractivitatea" fata de modelul ala ieftin -Aduca un nou model care o sa se vanda si asta. De ce ti se pare ca e un lucur negativ faptul ca aduce un numar de potentiali clienti mai redus , ca nu e un model total nou e practic acelasi model cu ceva modificari. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ca si concluzie, dupa cele spuse de visatorii acestei sectiuni, se pare ca vom avea totusi o taraba cu mai multa putere... adevarat?
|
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.136 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mai degraba as paria pe o varianta de 1,2/65CP sa vada productia decat una de 135CP.
In perioada de criza cumparatori sunt mai putini si mai chibzuiti in deciziile lor. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vrei sa zici 1.2 / 75CP.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(dizzy @ 17 Dec 2008, 16:23) Mai degraba as paria pe o varianta de 1,2/65CP sa vada productia decat una de 135CP. Pai din moment ce motorul de 1.4 e cam lesinat, tu vrei motor de 1.2? ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
1.2 16v 75cp...e mai vioi in practica ca un 1.4 8v, dar si eu inclin sa cred ca nu e un motor pretabil pe logan.
Pe clio s-a dovedit desul de gurmand in regim urban, consum comparabil cu 1.4 16v. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu destul de gurmand, ci prea, foarte gurmand...
|
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
|
|
SYL |
![]()
|
QUOTE(hellcat @ 18 Dec 2008, 14:57) 1.2 16v 75cp...e mai vioi in practica ca un 1.4 8v, dar si eu inclin sa cred ca nu e un motor pretabil pe logan. De unde pana unde e mai vioi un motor cu un cuplu sensibil mai mic decat celalat (in conditiile aceleiasi puteri) ?? ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
O masina care daca va aparea va incepe sa semene tragedii pe drumurile patriei. Fara schimbari majore la tinuta de drum si caroserie va fi pericol public ....
Sa vedem ce va fi ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
s-a mai discutat pe un topic dar s-au sters posturile
sandero 1.2 16v a fost vazut pe strada |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
dum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 27 July 05 ![]() |
Din visele unora:
1) - pe "strazi" circula Sandero 1.2 16v 2) - se aduce si la noi Sandero Cross ( vezi Brazilia) 3) - Loganul 4x4 va apare la sf lui 2009 - inceputul lui 2010 (asta era planul) 4) - proiectul logan sport a fost redeschis ... se pare ca se va lucra cu diviza Renault Sport ![]() 5) - in plan ar exista si un logan "coupe" cam atat , somnul a fost scurt ![]() |
--------------------
logan
laureate
- AG-xx-DUM
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca 1.2 se va introduce pe sandero si poate chiar pe logan. poate pentru mersul urban de pe la noi nu e mare smecherie din cauza consumului ceva mai ridicat la 16v, insa pt piata din afara cred ca s-ar potrivii un astfel de motor
![]() In alta ordine de idei consider ca 133cp sunt mult prea multi pentru logan !!!!! |
--------------------
Dacia
Logan
- B 21 xxx
2007 Prestige 1.6 16v
|
|
Dsign |
![]()
|
stai calm, ca oricum eu i-as schimba suspensie+frane+roti... Sa nu soun ca deja le am pe ligheanul actual, care are un pic peste 90 cai lesinati...
Si daca s-a redeschis proiectul, conform visatorului nostru, si se lucreaza cu RSport, atunci fii sigur ca mecanica va fi adaptata puterii motorului. RSport nu face masini deosebite de ieri |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
am mers cu un golanel faza 2 1.6 16v modificat, cu putin peste 115 cp si mi-a placut foarte mult... suspensia a fost intarita putin fata de faza 1, si pot sa spun ca sta pe viraje la fel de bine ca golanul meu din 2006 pe care am jante de megane pe 16" cu 205/55... mi-a placut mult... asa ca daca pun pe varianta de 133cp jante pe 16" mi s-ar parea destul... bine, asta daca ai o trasa curata in viraj, ca daca te trezesti in mijlocul curbei sa tragi ca nebunu' de covrig, transferul de mase te trimite sigur in copaci
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(boga81 @ 20 Dec 2008, 10:31) am mers cu un golanel faza 2 1.6 16v modificat, cu putin peste 115 cp si mi-a placut foarte mult... suspensia a fost intarita putin fata de faza 1, si pot sa spun ca sta pe viraje la fel de bine ca golanul meu din 2006 Suspensia nu a fost intarita, asta a fost impresia ta, masina este noua si e normal sa fie mai tare. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
pai ar fi trebuit sa se lase deja... are 7.000km... oricum, va mai zic impresii si dupa 10.000...
|
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Cat de naivi putem fi sa conducem nebuneste un Logan sa zicem "puternic" si sa ne bazam doar pe o modificare de jante. Ce te faci cand trebuie sa opresti in 40 de metri (nu zic 30 ca la o masina sport) de la 96Km/h la 0, mai ales cand ai rotile putin mai tari ca sa ai neica viteza? Te ajuta 4 cauciucuri sa virezi bine o masina care are un centru de greutate mult prea sus si este predispusa la rasturnare la viraje stranse!
In linie dreapta cand te intalnesti cu un camion din sens opus te scutura si asa foarte bine cand trece in dreptul tau ... mai trebuie sa ai si viteza. Stop masinilor apocaliptice! Cand o sa vedem si nou 1000 Euro amenda pentru viteza excesiva si confiscarea masinii? Si asa deja avem prea multe masini in trafic, ce ar fi sa ne civilizam si sa ajungem cu totii intregi la familiile si prietenii nostrii? |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
boga81 |
![]()
|
limita = limita sofer + limita autoturism
daca se depaseste oricare dintre ele, orice este posibil... @bardu: jante de 16" pe logan (cu acelasi et) = creste ecartamentul cu 2cm -> DA, sta mai bine pe viraje... legat de frane, la sandero si faza 2 s-au pus parca discuri ventilate pe fata... daca nu te aventurezi pe nebanuitele culmi ale vitezometrului si ai ABS, franezi decent... nu ne-am luat porsche cu bani de golan ![]() personal imi doresc un sandero de 133CP, caruia ii voi modifica fila de putere pana la maximum posibil si nu voi depasi 140 km/h pe autostrada decat o data pentru a testa viteza maxima... puterea o foloseste fiecare cand si cum crede de cuviinta... eu o folosesc in depasiri... |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 10:12 |