inchidere centralizata defecta, cartela nefunctionala
![]() ![]() ![]() |
inchidere centralizata defecta, cartela nefunctionala
Mr_X |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|||
Horhe |
![]()
|
![]() Megane Boy Group: Members Posts: 33 Joined: 10 February 16 From: Iasi ![]() |
Mai bine iti iei un spray dedicat anti-freeze pentru incuietori. Se gasesc prin Carrefour.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 / 1.6 16v
- IS 09
|
|
gastorro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 27 September 15 ![]() |
QUOTE(Mr_X @ 5 Feb 2018, 13:50) Nu aș băga vaselină în mecanismul de închidere. O să meargă bine o perioadă, după care se năclăiește de la praf și mizerie și se face o marmeladă. ... Si in usa intra praf? Te cred, te cred. Am avut un Mercedes A Class (A160) cu trapa din lamele (Webasto) care desi functiona, scartaia la deschidere.. asa ca i-am dat cu spray W40 prin canelurile de culisare... Imediat s-a simtit o imbunatatire. Insa peste cateva zile, se deschidea din ce in ce mai greu pana cand intr-un final s-au rupt tragatorii din antimoniu; atat de tare se facuse marmelada aia de vaselina + w40 + praf, ca se gripasera toti alunecatorii in caneluri. Ulterior am aflat ca Mercedes si Webasto face si foloseste o vaselina foarte speciala, (celebra chiar la 100EUR/100g), pentru aceste mecanisme expuse prafului si inghetului. D'aia am si intrebat 'ce vaselina?'.. caci o patisem deja.. ![]() |
--------------------
Renault
Megane2 facelift 1.4 16v K4J740
2006.12
- CYO-274
|
|
sparkle |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 January 18 ![]() |
Oameni buni,am un ren 2.2 din 2008.Nu se mai inchide.Nici de la butonul de pe consola ,nici cu cartelele(verifivate si cu baterii noi).Nu se mai in hide plafoniera,semnalizatoarele nu mai da flash uri.UCH nou,contacte curatate,a uatoarele functioneazatoate.Apropo,e ren megane....Please,help me.
|
--------------------
renault
megane 2 estate
dynamique 2008
- st57mkm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:03 |