Functionare motor fara debitmetru Laguna II
![]() ![]() ![]() |
Functionare motor fara debitmetru Laguna II
lucianC |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 12 April 09 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2001
- 111
|
|||
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
salut baieti.........parca topicul asta era despre debitmetru si nu despre egr. Cred ca va trage directia......
![]() |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
petruseldan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 February 11 ![]() |
mersi mult...am sa ma interesez
|
--------------------
Renault
Laguna 2, 1.9dci, 107cp
2002
- AB-89-CKA
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucianC @ 8 Mar 2011, 21:38) icksule , poza e facuta de mine , dac te uitai mai sus o vedeai sigur , el a desenat peste ea , iar garnitura e intacta fara indoituri , crede ma Eu nu am facut altceva decat sa raspund la problema postata de pertuseldan. Mi-am imaginat ca daca a postat o poza referitor la problema lui, acea poza a facut-o el. Nu cred ca s-ar fi gandit cineva sa verifice daca acea poza a mai fost postata pe altundeva. Si oricum, ma bucur ca ai garnitura intacta. Scuze ca sunt total off topic. |
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
alin22ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 9 June 10 ![]() |
Salut
imi poate spune si mie cineva ce piesa e asta, la ce foloseste si cam cat costa? are legatura cu ambreiajul? Mie mi-a ramas pedala de ambreiaj la fund, si cica prin piesa aia ar curge niste lichid Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 119.24k ) Number of downloads: 1039 2.jpg ( Size: 92.34k ) Number of downloads: 1156 |
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Piesa la care faci tu referire si ai atasat si poze NU ARE NICI O LEGATURA cu problema ta cu ambreiajul.
Pentru problema ta trebuie sa verifici pompa de ambreiaj(la capatul pedalei)sau chiar comanda rulmentului de presiune. Pe acolo"curge"lichidul de frana cal care comanda si ambreiajul. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alin22ro |
![]()
|
si atunci piesa aia cum se numeste si la ce foloseste? Pompa am mai schimbat-o si acum vreo 6 luni.
22 Mar 2011, 09:36: si atunci piesa aia cum se numeste si la ce foloseste? Pompa am mai schimbat-o si acum vreo 6 luni. This post has been edited by alin22ro: 22 Mar 2011, 09:36 |
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Se numeste etufoir/dumper si are rolul de a impiedica autoaprinderea dupa ce se opreste motorul.
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
alin22ro |
![]()
|
Si prin ea nu trece nici un fel de lichid? Este vorba doar de piesa aia mai mica, rotunda, care este cumva atarnata de piesa mai mare cu clapeta. Scuzati-ma ca sunt asa praf Multumesc
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
jordi |
![]()
|
Trec niste vapori si acolo se face un fe de vacuum. Apropo .....Cat ai dat pe ea.... pentru ca la mine da putin ulei/vapori pe acolo. Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
alin22ro |
![]()
|
Inca nu am cautat sa o cumpar, nu stiu ce naiba sa fac. Ce se intampla daca se duce de tot piesa aia?
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
jordi |
![]()
|
Sa inteleg ca nu ai facut tu poza din post........???/
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Fubiansky @ 19 Feb 2011, 00:32) Imi cer scuze ca v-am indus in eroare cu ultimul meu post dar acum nu-l mai pot edita si scriu aici. La debitmetru fluxul de aer trebuie sa fie: - la relanti intre 20-50 Kg/h - la 4000 rpm 400 Kg/h Eu am la relanti 30 kg/h La 3000 rpm am 180 kg/h La 4000 rpm am 300 kg/h Cam mare diferenta fata de ce da manualul...banuiesc ca de acolo ai luat valoarea aia de 400 kg\h Singura mentiune ar fi ca testul a fost facut pe loc si motorul nu era complet incalzit...poate in sarcina sa dea alte valori? Numai ca asta nu am cum sa aflu singur ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
bestmale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 10 ![]() |
Salut. Mie nu imi trage masina bine, are pierderi de putere pe la 1800-2000 rpm. Pe bord imi apare injection fail, am pus masina pe tester si singura eroare a fost debitmetru. Are cineva vreunul de vanzare?
|
--------------------
renault
laguna II
2002/grandtour
- CT 27 BBO
|
|
ionica.ardelean |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 25 May 10 From: Baia Mare ![]() |
salut
am si eu aceeasi problema din cand in cand.ultima data cand a aparut am miscat toate mufele (le-am scos si le-am bagat la loc) am scos furtunele de la trs si le-am bagat la loc si a disparut martorul,dar in mers mai are pierderi de putere cateodata. la service nu mi-a zis nimeni ceva concret doar ceva de genul: las-o la noi si vedem noi despre ce este vorba ![]() ![]() 4 Dec 2011, 15:26: am uitat sa va spun ca daca scot mufa de la debitmetru merge ca un melc abia plec de pe loc si urca mult mai greu in turatie desi toata lumea spune ca ar trebui sa fie invers ![]() This post has been edited by ionica.ardelean: 4 Dec 2011, 15:26 |
--------------------
renault
Laguna 3 hatchback
2011, 1.5 diesel, 110 cp
|
|
omix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 2 July 12 ![]() |
Buna ziua
imi arunca ulei pe la garnitura de la debitmetru , unde as putea gasi garnitura separat ( la magazine unde am cautat doar cu debitmetru aveau ) |
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
pe la garnitura de la debitmetru?
Mie nu mi se pare normal sa arunce ulei pe acolo. Furtunul care pleaca de la debitmetru merge la turbina deci nu mi se pare ok sa ai ulei mult pe furtunul respectiv. Trebuie sa ai doar vapori ! |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
omix |
![]()
|
arunca ulei ; mecanicu zice ca nu i grav doar sa copt garnitura , a facut o improvizatie cu silicon pana o sa mi gasesc garnitura ( daca nu debitmetru cu tot cu garnitura )
|
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
debitmetrul sau ala din poza de mai sus? (post 155)
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
omix |
![]()
|
e vorba de garnitura case se pune la imbinarea facuta cu colierele de plastic puse in X din postul 155 .
|
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
postasu |
![]()
|
Pai ala nu e debitmetrul.
Ala e dumperul! Debitmentrul e imediat dupa filtrul de aer... de aia am zis ca nu e bine sa ai ulei pe la debitmetru. uni colegi ai folosit ceva silicon si nu au mai avut scurgeri pe acolo.Oricum majoriatea avem scurgeri de ulei pe acolo, singura diferenta e cat de mult sau putin ulei curge pe acolo pentru ca furtunul care merge la el vine de la intercooler. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Din cate am inteles dintr-un anumit post,dumperul are rolul de a opri motorul mai frumos. La mine se opreste cateodata de tremura toata masina...e de la dumper sau de la volanta?
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
poate sa fie si de la EGR, daca sunt depuneri la supapa si nu se inchide cu tot. Poti sa incerci sa inchizi manual si sa faci o proba(daca scoti partea electrica)
|
--------------------
Renault
Megane
2013 1.6 dci Bose Edition
- HR-10-xxx
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Se poate din cauza EGR sa nu mai traga la fel ca acum un an de exemplu? Parca nu prea mai trage la fel de bine.
De la 140 in sus abia urca... am varianta de 107 cp This post has been edited by MariusRZR: 22 Oct 2012, 14:03 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
da, se poate. Sa folosesti motorul cu turatie mai mare.(poate mergi subturat)
|
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Adica daca merg in oras subturat mai mult timp motorul nu mai trage cum trebuie?
Se curata greu EGR-ul? |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
s-ervin |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Chestia e ca la mine masina nu are pierdere de turatie...nu prea are nici una dintre simptome. Doar ca nu trage bine. Abia daca prinde 170 si deja de la 140 urca foarte greu.
Daca postez un clip cu acceleratia de la 100 km-h pana la 150 de exemplu,imi poate spune cineva daca trage greu sau normal: Sa nu se inteleaga ca merg ca nebunul. Merg chiar foarte calm,dar am incercat de cateva ori si nu prea...se duce. This post has been edited by MariusRZR: 23 Oct 2012, 13:56 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
postasu |
![]()
|
posteaza ca sunt curios !
Eu de exemplu mi se parea masina foarte puturoasa. Am puso pe tester si aveam erori de ECU din cauza ca bateria care am avuto pe masina a fost praf. (eroare de tensiune mica la alimentare) dupa ce am sters erorile mi se pare mai sprintena si cu mai putine emisi de fum. Evident am schimbat si bateria ca intr-un final a crapat de tot. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:35 |