Pareri achizitie Laguna 3
![]() ![]() ![]() |
Pareri achizitie Laguna 3
oclaudiu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|||
ciobanucos |
![]()
|
![]() shodan Group: Members Posts: 186 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Te referi la cum se comporta acest motor, sau cum se comporta masina in sine? Eu am 1.5dci cu 110cp. AM condus de la dacie, cielo, bmw 320 model vechi, golf 5, megane 2 phase 2. Masina este perfecta. Este mult mai stabila in curbe la viteze mari. Suspensii mult mai "sport", cu tioate astea nu isi pierde confortul specific renault. Nu are cum sa se conduca prost. Ce dracu inseamna asta? E o masina clasa premium, care se bate cu Audi A4(noul A4) si Ford mondeo(noul).
|
--------------------
RENAULT
Laguna III Dynamique, 1.5dci 110cp 240nm
2008 hatch
- OT10ACC Laguna III, 1.5dci, 110cp, 240NM - Dynamique
ESP ASR, Pack City, BiXenon, Card maini libere, Audio Connection Box. J'aime ma voiture |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Hai sa nu exageram.
Laguna ( chiar si III ) este la distanta mare fata de clasa medie premium ( precum A4, S60, 159, 3, C ). Ca au spus ei la lansare ca interiorul e la fel de bine finisat ( si este bine finisat ) ca cel din A4 este cu totul altceva. Dar asta nu inseamna nici pe departe ca e o masina premium. |
--------------------
-
-
-
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Pai daca-i intrebi pe aia de la BMW noici audi nu e premium
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Buna seara. Am ales pana la urma modelul 1.6 expression cu unele dotari la 110 CP. Am facut o alegere buna ? N stiu pe nimeni sa posede aceasta masina. Am ales-o pentru ca interiorul arata superb. Mi-a placut si modul de acces cu cardul. Nu stiu daca vine cu expression. Inca ceva : culoarea este l Gris Ardoise . Practic, aveti poze cu ea? Eu nu gasesc nicaieri pe net culoarea asta. Multumesc.
This post has been edited by oclaudiu: 14 Jun 2008, 00:12 |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Multumesc. Doamne, dar e superba culoarea. Am crezut ca e spre negru dar m-am inselat. Totusi, modelul de 110 CP e suficient de puternic pentru greutatea masinii ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
super_robitza |
![]()
|
![]() Menbru autentic Group: Members Posts: 36 Joined: 7 April 08 ![]() |
Intreabal pe domnul ciobanocos pe pm daca e suficienta putere. eu lam intrebat.mai bine intreabal si tu.
This post has been edited by super_robitza: 14 Jun 2008, 12:00 |
--------------------
Reanult
Megane
2004 full in poza catelul meu numit rudi(plus la reputatie daca va place)
and a little turtle |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Depinde de ce vrei de la masina. Daca esti calm la volan si nici nu faci foarte multe deplasari extraurbane, iti pot fi de ajuns.
Mie 120 CP nu imi sunt suficienti... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
oclaudiu |
![]()
|
O ultima intrebare : a meritat diferenta de pret de 4000 E dintre Renault Megane Sedan pe motor 1.6 benzina 110 CP Lux Privilege care costa 13200 E si Laguna 3 tot pe motor 1.6, varianta expression, dar cu dotari in plus ca pack city (asistenta la parcare) si pack climatic + garantie extinsa 2 ani care costa 17200 E
![]() |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
ciobanucos |
![]()
|
![]() shodan Group: Members Posts: 186 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
intrebarea aceasta este fara rost: sunt clase diferite. Vrei o small family car(M2) sau un large family car(L3)? Ele asa sunt definite la NPCAP.
Calitatea conteaza si ea. Eu am avut M2 1.5 dci 80CP. Ideea cu 110cp nu sunt suficienti e o aberatie. Nu am auzit de constructori generalisti care sa faca o masina si sa nu ii puna un motor suficient pt greutatea ei. Ca sa nu mai spun ca este mai usoara ca L2. La mine, 110cp dci sunt arhisuficienti sa fac fitze prin oras sau sa fac depasiri scurte pe drum. Aveam bani sa iau 2.0 benzina cu 140 cp, dar nu imi place benzina si nu vad rostul la 140cp. Prefer confortul si siguranta. 4 Jul 2008, 12:58: @ tiberiu.anghel Calitatea in L3 este foarte ridicata. Asta o spun chiar si nemtii.Ca sa nu mai spun ca renault este unul dintre putinii profesionisti in imbinarea lemnului cu plasticul. Si asta o spun englezii de la jaguar.(vezi vers de lux de pe Laguna3) This post has been edited by ciobanucos: 4 Jul 2008, 11:58 |
--------------------
RENAULT
Laguna III Dynamique, 1.5dci 110cp 240nm
2008 hatch
- OT10ACC Laguna III, 1.5dci, 110cp, 240NM - Dynamique
ESP ASR, Pack City, BiXenon, Card maini libere, Audio Connection Box. J'aime ma voiture |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(ciobanucos @ 4 Jul 2008, 12:55) Ca sa nu mai spun ca renault este unul dintre putinii profesionisti in imbinarea lemnului cu plasticul. Eh hai. Vrei sa ma duc in showroom sa-ti fac poza la imbinarea dintre plasticul consolei de bord si ornamentul ala tot din plastic ce imita lemnul? Sa vezi ce rosturi penibile sunt? Si ce scartaieli scot la apasare? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Lemn adevarat se pune doar la varianta de virf care este INITIALE, care nu s-a adus inca in Romania, asa ca nu vad cum poti sa-i faci poze in show-room.
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
2020, Hybrid 2.5/218cp
- B11xxx
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Lemn adevarat nu se pune pe nici o versiune.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
QUOTE(ciobanucos @ 4 Jul 2008, 11:55) @ tiberiu.anghel Calitatea in L3 este foarte ridicata. Asta o spun chiar si nemtii.Ca sa nu mai spun ca renault este unul dintre putinii profesionisti in imbinarea lemnului cu plasticul. Si asta o spun englezii de la jaguar.(vezi vers de lux de pe Laguna3) Daca faci referire la faptul ca am zis ca Laguna nu e premium, tot parerea aia o am. Renault in momentul acesta nu fabrica nici un model premium. Si legat de lemnul din Renault-uri...; cred ca singurele modele pe care Renault baga imitatie de lemn sunt Laguna si Velsatis, asa ca nu vad de unde atata specializare si profesionalism. @ ssilviu ![]() This post has been edited by tiberiu.anghel: 4 Jul 2008, 18:32 |
--------------------
-
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
Si sa completez: lemn adevarat gasiti poate doar pe la Rolls Royce. In rest doar imitatii.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sa vezi ssilviu ce scartie plasticul pe noul a4. am apasat special cum ai facut-o tu cand te-ai suit prima data in laguna 3.
|
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Am vazut un megane cabrio in showroom la satu mare si chederul de la imbinarea usii cu geamul era desprins vreo 4 cm :|
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
ssilviu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
myx4ever |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 June 07 From: Timisoara ![]() |
ramane de vazut daca la noua Laguna III va fi acelasi lucru valabil.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Renault F1 Team ROCKS !!!
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pai ce sa fie? Am mers cu doua L3 pana acum si toate aveau mega greieri.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
myx4ever |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 June 07 From: Timisoara ![]() |
in RO oricum e practic imposibil sa pastrezi o masina (fie si A4, C Klasse sau 3xx) fara sa nu apara greieri, scartaituri sau alte fenomene parazite. Dupa ce iei 3 cratere la 100 la ora de sare si pneu de pe janta amin. Revenind la ce ai zis, tu poate esti mai ultra sensibil la astfel de zgomote. Eu am mers cu un L3 tot la drive test(fara trapa sus) si mi s-a parut ca antifoneaza perfect. Am fost clar surprins. Cu noul A4 nu am fost insa cumva L3 mi s-a parut la fel de silent ca si predecesorul A4(ce-i drept ala nu era nou cu care am mers)
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am facut test cu L3 si avea ceva greieri. Masina de 5600km. Megane-ul meu la kilometrajul ala era mai silentios dar e adevarat ca nu fusese folosit ca masina de test. Anyway am mers si cu alte marci si totusi Renault are mai multi greieri decat altii. E adevarat ca in Romania nu prea ai cum sa scapi de asa ceva dar totusi diferente exista. Renault vine in shcimb cu un pret ceva mai mic. Ce pierzi pe o parte castigi pe cealalta. Orice masina are avantaje si dezavantaje.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
myx4ever |
![]()
|
un lucru e cert. eu n-as mai da >20 000 pt o masina noua ca sa o daram pe drumurile astea in ruptul capului. Loganu/Sandero e sfant pt drumurile noastre. Numai bine pana cand iese din garantie o poti si da ca sa pui de alta masina noua...si esti cumva ferit de pericole. Dar sa dau 30 000 pe un A4 si sa-l daram prin gropile de pe calea lugojului, buziasului sau oriunde altundeva, niciodata.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
macesanuadrian |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 1 July 08 From: Craiova ![]() |
Salutare la toata lumea. Acum 2 saptamani mi am cumparat si eu o Laguna III Dci, motor de 1,5, 110 HP. Sunt foarte multumit de ea. Bineinteles ca nu pot sa ii cer putere (precum Ford-ul meu de 131HP) dar oricum sunt foarte multumit de ea. Sa speram ca se va dovedi a fi fiabila pe viitor, iar motorul precum mi a spus de la reprezentanta are rezerve de putere si la 3000 rpm. Acum ramane de vazut. Oricum pentru toti proprietarii: sa le stapaniti sanatosi, fara evenimente neplacute si la cat mai multi Kilometri!!!
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008 Dynamique
- DJ-056456
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@myx4ever 20.000 fara TVA
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
macesanuadrian |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 1 July 08 From: Craiova ![]() |
Uite poze cu ea!!!
This post has been edited by macesanuadrian: 7 Jul 2008, 12:39 Attached thumbnail(s) Imagine010.jpg ( Size: 618.5k ) Number of downloads: 4404 Imagine024.jpg ( Size: 535.06k ) Number of downloads: 3900 Imagine028.jpg ( Size: 705.13k ) Number of downloads: 4035 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008 Dynamique
- DJ-056456
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pacat de motor
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Avand in vedere ca face 0-100 in 12,1 da..poti sa zici ca a ales un motor mic pentru asa masina..Pentru unii chiar nu conteaza 0-100 si cai putere fara numar..multi vor o masina cu motor mic pentru consum..
This post has been edited by MHY: 7 Jul 2008, 13:22 |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:57 |