Euro 2008
![]() ![]() ![]() |
Euro 2008
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
slabut meci
![]() blak, am impresia, sau ai vazut meciul hd ? ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu l-am vazut pe un laptop cu ecran glossy
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai, hd.. cu un tuner dvb-t .. ca doar nu degeaba emite hd tvru'
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
rtBK |
![]()
|
mdaa nici nu e 2 - 0 olanda si eu am pariat pe italia
![]() ce bine ca nu am pariat pe bani adevarati ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
imaginea asta a facut deliciul teraselor!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
In primul e bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......un 0-0 numa' bun..iar in al doilea rand...Olanda...care nu era luata in niciun calcul...are 2 goluri bagate in poarta macaronarilor la pauza.
Sper sa le mai dea douaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 9 Jun 2008, 21:26) eram suparati ca fac francezii misto de noi? pe buna dreptate... cred ca i-ati vazut si voi. http://b.imagehost.org/view/0786/06-09_20-00-06_TVR1.jpg Animale infecte.. Nu s-a gasit nici unul sa il spanzure cu lantul ala de nocturna? L.E. Va dati seama ca acolo undeva pluteste un vapor in deriva pentru ca dășteptul ala a furat lantul dă la ancora... |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
doamnee ce meci
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Nu stiu daca a fost vreun meci al Nationalei la care sa fi fost in tribune Bascosu si in care Romania sa fi castigat
Ne poarta ghinion, sa stea acasa in fotoliu !!! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Singura noastra speranta e ghinionul lor si sa ne tinem de antijocul asta. Italia desi batuta mar se vede ca e o echipa mare, circula altfel mingea decat la noi, jucatorii, pe langa calitatile exceptionale atletice, sunt inteligenti, anticipeaza...ce sa mai vorbesc de olandezi. Eu nu vreau sa ii jicnesc pe ai nostri..cativa sunt baieti inteligenti dintre care clar se detaseaza Chivu insa eu unul as impune pentru orice jucator la nationala un test de inteligenta pe langa mingicareala. O fi Banel sufletist si alearga cat sapte dar cand il vad ca pune capul in pamant si nu mai vede altceva decat tusa de care se tine lipit imi vine sa dau pe Discovery.
Din punct de vedere tactic, avand in vedere cu ce echipe jucam, mi se pare o optiune corecta a lui Piturca insa tare mi-e teama de greselile individuale care nu au lipsit deloc in meciul cu Franta. Numai ca francezii au avut si ghinion pe langa lipsa de forma destul de evidenta....cum spuneam ghinionul lor si antijocul nostru pot sa ne califice ca jucatori de talia adversarilor nu avem decat vreo trei-patru. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
O sa se razbune pe noi vineri...daca nu castiga cu noi sunt pa...
![]() In halul in care a jucat Franta aveam sanse sa-i batem dar conditia fizica a lasat de dorit... |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa jucam mai bine in meciul urmator. Aseara s-a vazut clar teama de francezi. Curios este ca si lor le-a fost un pic frica sa "impinga" mai tare. Degeaba ne-au acuzat la final de non-combat incercand astfel sa caute vina in alte parti. Ceva nu a mers nici in jocul nostru, nici in jocul lor. Doar declaratia lui Taulan a fost cat de cat fair-play. Oricum, combat sau non-combat, ideea este ca nu au resuit sa ne-o traga si asta se pare ca le-a afectat moralul, mergand din start pe o victorie. Asa cum au jucat romanii, slab, as zice... un punct luat vicecampioanei, nu este de lepadat.
Intreba cineva aseara pe cand ne uitam la meci.... Daca se termina 0-0, pentru cine e rau ? Pentru noi sau pentru ei... ? Dupa care tacere... Pana la urma cineva din grupul nostru a spus timid... Pentru ei va fi mai rau. Noi ne multumim si cu un scor nul. ...sau cum s-a mai vehiculat... un egal - cat o victorie. ![]() Apropo, Mirel a "jucat" in prima repriza ? Ca nu l-am "auzit" decat o singura data... Bine ca si-a scos "parleala" in repriza a doua, altfel nu cred c-ar mai fi pupat primul 11 in tura viitoare... Sau poate deja nu-l mai pupa... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa ne bucuram de acest punct, foarte probabil, singurul...
Ambele echipe de aseara, Olanda si Italia, au jucat cu 15 clase peste noi, mult mai rapid, mult mai tehnic, mult mai exact. Noi de la jumate in sus nu am fost in stare sa legam 2 pase. Cocis nu a dat una la om tot meciul, iar Banel a alergat 12 km de pomana. Nici un fel de constructie, nici un fel de perspectiva in atac. Franta si Romania pleaca acasa. PS. Nu ca mi-as dori... chiar sper sa ma insel. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mare echipa italia domnule... mare mare
![]() ![]() ![]() P.S.: cand l-a vazut terasa pe burtos a inceput sa aplaude ![]() P.S.2: semit, mai esti ragusit ma? This post has been edited by DrK: 10 Jun 2008, 08:47 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Ro. - Fr. - cel mai groaznic meci pe care l-am vazut in ultima perioada. La nivelul diviziei C de la noi...
Oribil. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
BOG |
![]()
|
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nici un meci nu semana unul cu celalalt...sa asteptam si sa vedem ce o sa se intample...restul sunt simple calcule....mai mult sau mai putin bazate pe realitate......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BOG @ 10 Jun 2008, 11:52) Bog, poza aia zici ca e din Titanic reloaded... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: ce fel de materiale se folosesc pentru picturile alea de pe fata? Vineri ies cu colegii la meci si vreau sa avem posibilitatea sa se vopseasca pe fata care vor. Cand zic vopsit pe fat ama refer la 3 dungi paralele de cate 3-5cm pe un obraz, nu machiaj tricolor
![]() E buna tempera aia la tub din Carrefour sau trebuie altceva? Mersi. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
BOG |
![]()
|
E o vopsea speciala..se gaseste mai ales la raioanele cu produse pentru copii....
![]() Dap..poze e de mare efect...iti da senzatia ca de fapt scorul a fost 5-1 la pt noi.... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
bai frate se accidenteaza astia mai ceva decat copiii aia cu boala oaselor de sticla.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Bratu avea capu` mai tare
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
De unde rezulta ca Marius Niculae are cap e bulgar...
![]() Lasand gluma la o parte, e naspa, imi pare rau... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexC @ 10 Jun 2008, 15:00) Intrebare: ce fel de materiale se folosesc pentru picturile alea de pe fata? Vineri ies cu colegii la meci si vreau sa avem posibilitatea sa se vopseasca pe fata care vor. Cand zic vopsit pe fat ama refer la 3 dungi paralele de cate 3-5cm pe un obraz, nu machiaj tricolor ![]() E buna tempera aia la tub din Carrefour sau trebuie altceva? Mersi. Eu am de la adidaso nebunie care lasa pe fat(z)a exact 3 dungi colorate cum vrei tu. Io am capatat-o de la cineva, nu stiu unde sa iti zic sa mergi dupa ele... Cand ajung acasa, daca imi aduc aminte, pun si o poza ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu faceam calcule cu Olanda, ca le ciupim ceva puncte!
Dupa meciul de aseara............ ![]() Broscarilor le trebuia o patura ![]() Va dati seama ce o sa fie la meciul cu Italia! Ne omoara aia! Deci cam asta a fost! Un punct si gata! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Fratzica |
![]()
|
raman la ideea mea ca Domo sponsorizeaza echipa nationala.
E o conspiratie domne... |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
hahaha.... sa vezi falimentul draq ce dau astia daca ajungem in semifinala
![]() ![]() ![]() Ontopic: Hai Spania! |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 21:40 |