Euro 2008
![]() ![]() ![]() |
Euro 2008
ncristi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt dinamovist, insa nu am inteles de ce Bratu a ramas acasa...s-a vazut de n ori lipsa unui jucator rapid pe contra-atac...sa nu mai zic de nenumartele centrari de pe flancuri care cum treceau de prima bara, nu le mai astepta nimeni la bara a doua...iti dau mare dreptate ncristi...Piturca chiar a ucis fotbalul prin jocul sau distructiv...de altfel, sunt sigur ca la meciul cu Italia, jucatorii nu prea au respectat tactica gandita de "nea Piti"...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu va mai intrebati atata "de ce?" "de ce?"
echipa o fac cei care sunt acolo sus cu mircea sandu in frunte.. pana nu se schimba federatia nu se va schimba nimik in fotbalul romanesc ...si la nationala la fel.... ![]() PS: mai mult ca sigur Piturca va primi un premiu din partea lumii sportive mai pe la sfarsitul anului |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cam ce faceau olandezii ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm, urmeaza ceva interesant. GSP-ul nu a specificat care a fost sursa, dar daca este adevarat ce scrie mai jos, atunci suntem dusi rau de tot... de nas, de catre auper antrenorul defensiv emo. Repet, daca se dovedeste ca asa a fost, iar sursa ar fi cineva de pe banca tehnica sau din imediata apropiere a lui Piti, atunci afara cu fricosul asta...
![]() Articolul din GSP.... *************************************** Stenograma disperării Victor Pițurcă a fost nervos tot meciul cu Olanda și i-a certat permanent pe “tricolori”, inclusiv pe Adrian Mutu. Victor Pițurcă a trăit, ca de obicei, la intensitate maximă și meciul cu Olanda. A fost nemulțumit și nervos tot timpul. La început, selecționerul s-a plîns oficialului UEFA că nu vede bine o porțiune de teren din cauza unei camere de luat vederi. Degeaba. A privit startul partidei stînd pe marginea băncii. Un personaj care a surprins majoritatea dialogurilor între Pițurcă și jucători în timpul meciului, le-a povestit pentru Gazetă. Mutu către Pițurcă: “Ce jucăm? Nu ieșim din terenul nostru!” Minutul 2. Pițurcă era deja în transă. S-a ridicat în picioare și a strigat către Marius Niculae: “Marius, vino înapoi!”. Două minute mai tîrziu l-a luat în colimator pe Adrian Mutu, reproșîndu-i nervos că omul său direct, Boulahrouz, a urcat în atac și a centrat nestingherit din zona lui Raț. “Ce faci, Adi, de ce nu te retragi cu el?”. Mutu a replicat iritat: “I-am zis lui Raț să-mi dea mingea înapoi! Ce să fac, să mă duc eu acolo, fundaș stînga?”. Minutul 7. Piți sare iar de pe bancă, supărat că Marius Niculae a întors jocul într-o situație de superioritate: “Marius, uită-te în față! Mutu venea în stînga”. Minutul 12. Sesizînd că Olanda stăpînește jocul, Adrian Mutu i s-a adresat lui Victor Pițurcă: “Ce jucăm? Că nu reușim să ieșim din jumătatea noastră de teren! Dacă stăm mai sus și nu mai trebuie să mă retrag atît de mult înapoi, îl fac varză pe ăsta!”. Il Fenomeno se referea la Boulahrouz. “N-am mai văzut așa ceva!” Minutul 14. Selecționerul a izbucnit la Cociș, care n-a procedat cum ar fi vrut el: “Cociș, pleacă, băi, pe gaură!”. Minutul 15. Huntelaar a cîștigat încă un duel aerian cu Tamaș: “N-am mai văzut așa ceva, tot timpul îi ia fața!”. Minutul 16. Piți a ieșit iar la marginea terenului, nervos că Nicoliță (foto) a greșit o centrare simplă. “Bănele, uită-te cînd centrezi!”. Cinci minute pare mai calm. Stă pe bancă și se consultă cu secundul Ștefan Iovan. “Nu înțeleg cum dă Bănel toate centrările prost!” Minutul 20. Pițurcă a fost mulțumit o singură dată, cînd l-a aplaudat pe Mutu pentru efortul făcut ca să stopeze o acțiune olandeză, printr-o intervenție acrobatică. Nu a durat mult, că a luat foc din nou. Ținta reproșurilor Marius Niculae (foto) și Nicoliță. Minutul 21. “Marius ăsta nu știe deloc să stea în teren!”, a spus întorcîndu-se spre bancă. Minutul 23: “Cum o da, băi, Bănel ăsta toate centrările prost, nu înțeleg!”. În minutul 25, selecționerul a ieșit în spațiul tehnic să-i dea indicații lui Chivu. În acel moment, Italia deschisese scorul cu Franța. Capul jos Spre finalul primei reprize, Pițurcă a stat de mai multe ori, pe bancă, cu capul în jos. Era vizibil nemulțumit de joc. Minutul 44. A mai tresărit doar la ocazia imensă a lui Codrea din minutul 44: “Răbdare, răbdare!”. La pauză: “Nu atacați, așteptați!” La vestiar, jucătorii au încercat să-l convingă pe antrenor că trebuie să schimbe stategia: “E 1-0 pentru Italia. Nu avem ce să mai apărăm!”. Piți nu a fost de acord: “Nu, rămîne cum am stabilit de la început. Nu ne aruncăm în atac, așteptăm pînă în minutul 75 și după aceea schimbăm!”. Fotbaliștii au fost nevoiți să urmeze planul impus de selecționer, deși nu erau deloc de acord cu el. “Tamaș, lasă-mă în pace!” În repriza secundă, selecționerul a fost și mai surescitat. S-a enervat rău și s-a tras de mai multe ori de pantalonii de trening. Minutul 55. A explodat la o pasă cu călcîiul dată de Mutu. Minutul 55. După golul lui Huntelaar i-a apostrofat pe fundași. “Tamaș, stai la locul tău și lasă-mă în pace!”, l-a repezit pe apărătorul central, care voia să execute o lovitură liberă. Minutul 65. Pițurcă și-a vărsat nervii și pe Daniel Niculae: “Aleargă Daniele, aleargă, că pentru asta te-am băgat!”. Confuz și pierdut pe final Minutul 72. Pițurcă a început să fie confuz. Se pregătea să facă a doua schimbare. “Intră Dică”, i-a spus selecționerul directorului sportiv, Daniel Prodan, care l-a întrebat în locul cui. “Iese Cociș, Cociș. A ba nu, Codrea, Codrea!”. Minutul 82. Reușita de 2-0 a lui Van Persie l-a liniștit pe Piți, care privea în gol. Minutul 90. Imediat după ultimul fluier al arbitrului, care a consfințit eliminarea României de la Euro 2008, selecționerul s-a dus glonț la cabine, fără să salute miile de fani români din tribune. “Vreau să dau gol, nu să mă apăr!” Și la amicalul cu Germania, de pe 12 septembrie 2007, între Mutu și Pițurcă a avut loc o ceartă chiar pe gazon. Deși România conducea cu 1-0, atacantul Fiorentinei era nemulțumit de jocul prea defensiv al echipei. “Vreau să atacăm, vreau să atacăm! De ce ne apărăm? Hai să jucăm și noi fotbal!”, a răbufnit Mutu în direcția băncii de rezerve. Pițurcă l-a contrat imediat: “Vino în spate cu omul tău!”, însă ultimul cuvînt l-a avut tot vîrful “naționalei”: “Ce sînt eu să alerg ca nebunul! Eu vreau să dău gol! Stai jos pe bancă și lasă-mă să joc cum vreau!”. Replica lui Mutu l-a lăsat fără cuvinte pe selecționer, care s-a întors și s-a așezat pe bancă! “Tricolorii” au pierdut cu 3-1. S-au certat și în America În mai 2006, într-un turneu de pregătire în Statele Unite, Mutu și Pițurcă s-au contrat. Selecționerul i-a reproșat “Briliantului” că nu joacă pentru echipă, acesta i-a răspuns, iar Piți a hotărît să-l excludă din lot! Astfel, Mutu nu a mai jucat în partida cu Columbia de la turneul american. Sursa. ************************************ Eh, ce ziceti ? Sa fie oare adevarat ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Ca sa incununam stenograma asta...cu o fotografie de la Reuters..imaginea neputintei...
0021.jpg ( Size: 64.49k ) Number of downloads: 52 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
turcia....incredibil,uluitor,impresionant,admirabil,fabulos,superb!!!
spectacolul continua splendoarea jocului e pretutindeni de o parte lacrimi de cealalta parte bucurie si aici...noi...uluiti si impresionati de trairile lor ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cand o sa vad echipa Romaniei ca va face un meci precum cel al Turciei atunci o sa pot sa am speranta sa visez la pretentii de campionate europene sau mondiale.
This post has been edited by ssilviu: 21 Jun 2008, 10:40 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Flamingo |
![]()
|
Hmmm, Turcia ca Turcia, dar ce spuneti de Rusia ca pune probleme Olandei ? Hai ca-s curios cum se va termina acest meci....
![]() Sa ajunga oare in finala Turcia si Rusia ? ![]() <span class='edit'>21 Jun 2008, 21:58:</span> EDIT: GOOOOOLLL !!!!!!!!!!!!!! ![]() Rusia cunduce cu 1-0 !!!!!!!!!!!!!! ![]() Se astepta cineva ???????? ![]() ![]() ![]() De fapt, da, astia nu-l au pe Mutu in echipa.... ![]() This post has been edited by Flamingo: 21 Jun 2008, 22:00 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
rusia a pus niste probleme olandei de i-a spart cu 3-1
![]() super meci... p.s.: ce dreaq cautam noi in capionatul asta ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Diferenta enorma intre antrenorii Rusiei si Romaniei. Loturile sunt sensibil egale, dar la capitolul organizare si atitudine ai nostri sunt de toata rusinea.
Bravo rusilor! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
In afara de faptul ca olandezii au avut mai multe faze pe poarta si au jucat ceva mai tehnic, in rest s-au comportat precum romanii la ultimul meci. Sperau sa bata, sperau o pomana.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
M-a distrat cand ziceau aia la tv ca noi i-am batut in amicale pe turci si rusi si la calificari pe olandezi.....si lipseam totusi din peisaj....
![]() La urmatorul praf ii facem pe toti.... Oricum..nu ma asteptam sa invinga rusii.... ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(adip @ 22 Jun 2008, 03:22) Diferenta enorma intre antrenorii Rusiei si Romaniei. Loturile sunt sensibil egale, dar la capitolul organizare si atitudine ai nostri sunt de toata rusinea. Bravo rusilor! Da..Bravo rusilor !! Ai uitat sa zici ca rusii chiar au conditie fizica mai buna decat olandezii si eu cred ca asta a facut diferenta intre cele 2 echipe in afara de cele spuse de tine...au aratat ca sunt fotbalisti adevarati...Ai nostrii vai mama lor...majoritatea au o conditie fizica de tot kk..turcii si rusii au loturi cu jucatori foarte determinati ,cu ambitie si conditie fizica excelenta..tricolorii nostrii dupa 20 de minute sunt pa..nu ma zic ca unii nu stiu sa alerge (Dica).. This post has been edited by MHY: 22 Jun 2008, 12:04 |
--------------------
------
------
------
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Uiti ca olandezii au jucat cu echipa a doua in penultimul meci iar titularii le erau fresh. Pe cand rusii au tras si-n ultimul meci din grupe pe rupte.
Palaria jos pentru rusnaci. Au o echipa de nota 11 si sper sa ajunga in finala. Joc frumos, curat, simplu, fara pretentii de vedete. Asta da fotbal. Comparatia intre nationala noastra si a rusilor e jenanta. |
--------------------
-
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Vreau finala rusia turcia
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
^ Si eu !!
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Eu cred ca finala va fi Germania-Italia...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eh, crezi asta din cauza numelor echipelor, dar dupa cum s-a vazut Turcia si Russia sunt surprinzatori...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
macaroane macaroane
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Sper ca e deja clara pentru toata lumea o finala Rusia - Turcia...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu e, desi mi-o doresc. Turcii cel putin cred ca si-o fura, desi daca iar joaca la psihic si castiga in ultimele minute, au toate sansele...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Finala: Germania-Spania ....si cred ca o sa castige nemtii...cu toate ca as vrea o finala Turcia-Rusia si sa castige Rusia...
This post has been edited by MHY: 23 Jun 2008, 11:17 |
--------------------
------
------
------
|
|
BOG |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
España Campeona!
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
BOG |
![]()
|
Si inainte de meci spusese Luis Aragonés despre Gattuso ....daca si asta e fotbalist...he he..si nici n-a jucat asta...
Attached thumbnail(s) 725981_w2.jpg ( Size: 54.06k ) Number of downloads: 20 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
mi-ar placea o finala rusia-turcia
![]() cat despre chestionar, eu cred ca ar trebui inchis ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
DrK |
![]()
|
Aragones a spus o prostie .. Si inca una foarte mare... legata de Rino Gattuso
![]() Urasc AC Milan dar nu pot sa ma iau de Rino Ronaldo si kaka... Sunt prea buni... |
--------------------
Sedan
Negru
|
BOG |
![]()
|
Cum ziceam Drk..daca si Gattuso e fotbalist....
![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 07:42 |