Euro 2008
![]() ![]() ![]() |
Euro 2008
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Am avut totusi si un mare castig: suporterii! A fost foarte misto momentul ala cand au cantat imnul. Bine..acum ca n-au avut penru cine e alta poveste....
Ah..si ce satisfactie era pe fata milogilor de macaronari..... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Bogdan, nu ei au fost milogi...Ei s-au batut si au castigat cu Franta, tot in conditii de ultima sansa, ca si ai nostri.
Noi am fost milogii, de data asta. PS. Sunt si eu de acord ca suporterii romani au fost mai buni ca echipa de fotbal. Jos palaria! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Eu zic milogi pentru ca..asa cum au facut tot timpul cand au depins de altii...au blocat pur si simplu meciul...se vedea de la o posta cum trag de timp..plus ca daca o sa te uiti la reluarea meciului o sa vezi ce intrari au avut si tot asa...e drept ca si in conditiile astea au dat cu Franta de pamant si asta e meritul lor..dar nu mai vreau sa aud ca fotbalul italian e minunat.
Si cum ziceam cel mai mare castig pentru noi din acest campionat sintem noi, cei mici si multi, atat cei care am fost acolo cat si cei care am umplut strazile aici... Daca si nationala ar fi avut inima noastra ar fi fost macar un meci frumos cu Olanda.... A..si eu nu sint un microbist si am cunostiinte oarecum limitate fata de sportul asta dar am o intrebare: ce cauta COCIS in teren???? ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cocis a fost teapa mare a lui Piturca! De, baiatul trebuie sa plece de la Serif Tiraspol si a aranjat cu Giovanni Becali sa-l bage in teren ca poate il ia cineva la alta echipa si isi trage si Piturca comision!Ce nu stia Piturca este ca Cocis nu e in stare de nimic!
Aseara, dupa parerea mea, trebuia bagat Dica in locul lui Cocis, nu in locul lui Codrea care s-a miscat bine! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dack @ 18 Jun 2008, 09:45) Hmmm, apropo de suporteri... ![]() Aseara tarziu la joaca, fii-meu si-a pierdut prinin parculet o componenta a unei jucarii destul de scumpe si cu care m-as fi jucat si eu. Nu am stat prea mult s-o caut prin iarba pentru ca nu mai vedeam prea bine, pentru ca se inserase... si pe de-asupra incepea si meciul, intrand in casa cam la 5 minute dupa flueirul de start. Ala micu saracul... facea ca toate alea, stiind totusi ca nu i-am permis sa ia acea jucarie de-acasa (un personaj din dsesene animate care a costat destui bani). I-am promis intr-un final ca voi cobori dimineata s-o caut, ceea ce am si facut, azi pe la 6:00 scormonind prin iarba dupa nush ce elice... de radeau si curcile de mine (se citi cei care n-aveau somn si iesirea cu cainii la plimbare sau oamenii car emergeau la slujba)... Si toate astea pentr ce ? A, da.. stiu, pentru 2-0 pentru Olanda... Tata denaturat ce sunt. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Macar ai gasit componenta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
BOG |
![]()
|
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Varza de echipa. Mereu ne imbatam cu apa rece...dupa un meci groaznic cu franta a urmat unul mai bun cu italia (meci in care am avut noroc ca porcu') si dezastrul de aseara.
O echipa stearsa care habar nu are sa atace... Nu-mi pare rau ca am pierdut. Imi pare ra ca nu am jucat NIMIC...da NIMIC ... zero 0... This post has been edited by ncristi: 18 Jun 2008, 10:28 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 18 Jun 2008, 10:18) Nope... Macar imi mai trecea dreaq supararea. ![]() Cred c-o sa-i cumparam alta la un moment dat. Ar mai fi o varianta... Sa mi-o aduca unul din parintii copiilor cu care s-a jucat aseara si sa-si ceara scuze ca a "gasit-o" acasa printre jucariile copilului sau. N-ar fi prima data, ca unul dintre copii e mai hotoman de fel. Apropos de asta, ieri ii "montasem" pe toti s-o caute... atat pe copii cat si pe parinti si le-am promis ca cel care o gaseste, va pastra jucaria "toata". Eram sub influenta meciului. In fine... Ma gandeam si eu ca poate astfel il voi monta pe al meu sa faca "sapaturi", dar degeaba... "Ba tu s-o cauti. Tu mi-ai cumparat-o, tu s-o cauti." Auzi la el... Mai ca-mi venea sa-i mut gura la ceafa. ![]() Repet, macar daca batea Romania... ![]() I-as fi cumparat nu una la loc, ci 2 sau 3... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pacat ca unii nu pot face in ruptul capului diferenta dintre "patriot" si "patriotard"...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
@solon
"Full name: Răzvan Cociș Jersey No.: 11 Team: Romania Position: Midfield Detailed position: Central midfielder Date of birth: 19.02.1983 Height: 181 cm Weight: 74 kg Club: Lokomotiv Moskva Caps: 24 Goals: 1 An unfamiliar face to many Romanian fans as he has never played in the country's top domestic league, Răzvan Cociș spent three seasons in neighbouring Moldova with serial champions FC Sheriff before joining FC Lokomotiv Moskva at the start of the 2007 Russian Premier-Liga season. A lively, skilful all-purpose midfielder, he can also play up front." De pe siteul UEFA. Cred ca mai multe au fost tepele lui Piturca la turneul asta. Din pacate pt noi ![]() This post has been edited by BogdanX: 18 Jun 2008, 11:50 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana si nemtii si-au dat seama ce fel de fotbalisti suntem...
Editia online a publicatiei germane Tageszeitung catalogheaza ca fiind dezamagitor modul in care Romania a terminat Grupa C de la Euro. Nemtii considera ca romanii si-au luat o aura de echipa mare, insa au sfarsit ca o echipa mediocra. "In final, pentru romani s-a intamplat ca de obicei la turneele finale. La inceput romanii isi castiga respectul, iar tocmai cand lumea fotbalului incepe sa creada in ei, strica totul si dezamagesc crunt. In loc sa intre in anale ca spaima echipelor mari, Romania va fi repede uitata, cu eticheta de formatie mediocra", noteaza cei de la Tageszeitung, citati de Mediafax. |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
BOG |
![]()
|
N-are rost sa mai aruncam cu pietre. N-are rost sa ne mai enervam pe ce zic altii. Au dreptate. Cum la fel dreptate si jurnalistii francezi cand rad de ai lor. Si echipa Frantei avea cu totul si cu totul alte pretentii.
Parerea mea e ca practicam un fotbal de cumetrie. Fata de Van Basten spre exemplu care si-a permis sa faca orice a crezut de cuviinta la nationala Olandei, inclusiv sa lasa acasa jucatori de marca..la noi se vede amprenta servilismului si a altor servii conexe. Sa ne uitam numai la modul in care s-a pasat in echipa noastra....parea de multe ori ca nu au jucat niciodata impreuna. Daca dau exemplu Olandei aici nici sa rad nu as mai putea. Avem astfel nevoie de adevarati profesionisti si in teren, si in afara lui. Noi, publicul, se pare ca in sfarsit ne-am facut datoria. Acum e randul lor! |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cea mai buna varianta ar fi fost actiunile pe cont propriu ale atacantilor, fara sa paseze la 2 km de cel mai departe coechipier. Astfel poate am fi dat si noi macar un gol dupa 2-3 dribilinguri "reusite"... Dar acum este prea tarziu si nah... dupa razboi, nu vreau sa ma arat eu viteaz... Oricum, vorba unui amic de-al meu... Si mie daca imi dadeau macar 100 euro prima de joc, tot as fi stat cu cooru'n poarta si as fi reusit sa fiui asistentul lui Loby si sa apar ceva-acolo.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Problema cea mai naspa e ca toate ziarele si televiziunile o sa-i perie dupa intoarcerea in tara pentru rahaturile alea de 2 puncte mai mult furate decat muncite, in loc sa-i desfiinteze de la antrenor incepand si pana la ultima rezerva.
Fiindca nu merita altceva decat sa fie desfiintati efectiv, inclusiv sa li se retraga dreptul de a purta steagul tarii pe echipament pana in momentul in care isi vor spala rusinea de azi (ieri) cu niste jocuri adevarate. Nu-s decat niste jartele ordinare, care au in cap doar aranjamente si ciupeli (spre deosebire de italieni, care mai stiu si fotbal). Nu au avut atitudine de invingator, au esuat oribil. Si nu, chiar nu m-au facut sa ma simt mandru ca sunt roman azi (btw, FireChief, tie ti-e bine?), desi as fi vrut enorm sa-i cant croatului microbist de la munca "Desteapta-te romane" azi dimineata. This post has been edited by adip: 18 Jun 2008, 13:48 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
Problema este ca inainte de turneul final, Piti ar fi semnat pentru inca 2 ani. Sunt curios daca antrenorul emo isi baga demisia ori isi schimba radical tactica si jucatorii. Ma rog, nu pe toti, dar sunt cativa care nu prea au meritat sa ajunga in primul 11. Nu vreau sa nominalizez pe nimeni, insa sunt cel putin 5-6 jucatori care ori au fost lasati acasa degeaba, ori nu au fost "vazuti" cum trebuie, cand trebuie mai ales de cine trebuie, care activeaza in campionatul intern.
18 Jun 2008, 13:50: Edit si eu... QUOTE(adip @ 18 Jun 2008, 13:40) Si nu, chiar nu m-au facut sa ma simt mandru ca sunt roman azi (btw, FireChief, tie ti-e bine?), desi as fi vrut enorm sa-i cant croatului microbist de la munca "Desteapta-te romane" azi dimineata. ![]() Bre, ma crezi ca azi dimineata cand am intrat in lift m-am gandit la tine si la colegul croat ? ![]() ![]() This post has been edited by Flamingo: 18 Jun 2008, 13:50 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 18 Jun 2008, 05:27) se zice ca mai bine decit tine,nu te cunoaste nimeni asta e ,nimeni nu poate fi perfect faptul ca recunosti inseamna ca esti constient si ca iti poti corecta aceste tare... ![]() Vezi postul de aici, Emile : QUOTE(xcss @ 18 Jun 2008, 11:13) HAI RROMANIA ! |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BOG |
![]()
|
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu mai stiu care mare jucator din campionatul italian sau englez a spus ca pe el nu-l intereseaza atat de mult turneele finale sau Champions League, cat il intereseaza campionatul intern (cu intrigi, orgolii, etc..). Si cam asa si este... Vezi aici marile scandaluri din campionatul intern din Romania, cine bate si de ce bate, cazul valiza, cazul fluierul, depunctare, etc.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
dack |
![]()
|
Un text haios, dar trist, scris de un user pe un blog oarecare...
Cine isi iubeste tara, sa nu citeasca acest articol. Recomandarea CNA : Articol interzis persoanelor sub 15 ani Genul articolului : Drama Limbaj : Violent Ma astept ca acest cont sa fie suspendat dupa acest articol. Anunt pe aceasta cale conducerea xxxxx ca imi asum acest risc. Nu am sa incep eu sa spun acum ca ” V-am spus eu …” ca nu are rost. Vreau inca o data sa imi exprim votul de incredere pentru Victor Piturca. Suntem tara care nu avem nimic decat emotii cu miros de urina. Este inadmisibil sa cautam scuze cand aceste nu exista. Am intrat in teren de parca eram ultimii oameni si probabil ca asteptam un ajutor de la olandezi. Pomana. Am intrat in teren rupti in cur si sparti in cap. Noi suporterii ne faceam iluzii si ne agitam de zor, ca niste papagali isterici ce suntem. Speranta moare ultima, e adevarat. Pentru ca echipa a murit inainte de orice speranta. Am fost uluitori, uimiti si umiliti pe parcursul acestui campionat european. Trecutul ne sperie si ne mananca prezentul. Tot el ne ucide si viitorul. Un gol al lui Zambrotta si atat. Noroc ca mai stie Adrian ceva italiana ca altfel aveam o prestatie realmente de rahat.Am dat foc la reclote, am otravit fantanile , si…… ne-am retras in careu. Ne sare inima din piept cand se intoneaza imnul. Am invins doar prin conditia noastra superioara, imnul nostru e cel mai smecher. Cand fericirea se masoara in grame, noi ne temem de supradoza. Romania este tara in care pana si Preafericitul Teoctist era trist. Tara in care pana si binele se simte rau. Concluzie: Exista doua feluri de oameni : 1. Cei carora viata le-a pus termometrul sub brat. 2. Cei carora viata le-a bagat termomentru-n cur. Scrie si se semneaza, Doctorul This post has been edited by dack: 18 Jun 2008, 15:38 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu imi aduc aminte la Campionatul Mondial de acum 2 ani, citeam pe un forum britanic atitudinea englezilor. Ei mergeau la castigarea titlului... Chiar daca echipa nu era in cea mai buna forma, oamenii sperau sa ia cupa...
Noi intotdeauna am sperat la pomana. Ne-am laudat cu rezultate gen 2-1 contra Angliei datorita unui penalty, acum am "facut istorie" cu doua egaluri impotriva unor echipe slabe (tari doar ca nume, dar slabe in joc, asta e). Alte tari trateaza calificarea la un turneu final ca primul pas, noi am tratat-o ca pe o victorie. Vai, ne-am calificat... Ca si cum am castigat ceva... Restul nu mai conteaza, turneul final nu mai conteaza, ne-am calificat si am facut istorie. E clar ca nu avem o echipa fantastica, si nu am avut niciodata. Nu a fost niciodata "Hai Romania!" ci "Hai Hagi, da gol !" in trecut si "Hai Mutu, da gol !" acum. Si bineinteles, "Doamne ajuta de un penalty!" Intotdeauna ne-am bazat pe 1-2 jucatori mai buni si pe noroc, niciodata pe toata echipa si pe forte proprii. Uite Olandezii cum cu rezerve au facut un joc la fel de bun... I-a durut pe ei in posterior de Italia sau de noi sau de semifinale. Ei au jucat, si fiind echipa, au castigat 3 jocuri din 3. Bravo lor. Ma uitam la Franta, acum ca au pierdut cu Italia, si chiar si in calificari cand si-au furat-o tur-retur cu Scotia. Aia si cand pierd joaca bine. Au un joc bine pus la punct, se vede ca e echipa... Doar nu pot finaliza destul de bine si/sau nu se pot apara, dar se vede ca au un joc ferm, demn de o echipa buna... Noi, si cand castigam jucam haotic... Neorganizat. Numai pase visatoare spre Mutu, care saracul singur nu poate sa duca echipa in spate. Numai vise la penalty-uri... Vai, ce ghinion, eram ca si calificati DAR AM RATAT UN PENALTY. Rahat, daca eram buni ne calificam din 2 sau 3 goluri normale, nu printr-un penalty si un noroc chior cu un gol anulat (sa nu mai vorbim de sansele ratate de italieni). Concluzie : Suntem de toata jena, nu prin joc ci prin atitudine. Am avut o mare sansa la acest turneu final. "The Group of Death" din care favoritele (Italia si Franta) au jucat slab. Puteam rupe tot in ei si nici nu mai conta ce faceam cu Olanda, ieseam in sferturi ca si campioni, ca impreuna cu Olanda am devastat echipele ce jucau finala mondiala si iesit din cea mai grea grupa. Ne-o furam dupa de la Spania, asta e, dar macar am fi dovedit ceva. Asa, am tras de 2 egaluri si sperat la o pomana de la olandezi, si din nou am aratat ca romanul tot roman e, orice ar fi, si nu am dovedit nimic, ci confirmat opinia celorlalti despre noi. Nu am avut ghinion, am avut noroc. Am avut noroc ca Italia si Franta nu au fost in forma. Ca ne rupeau toate 3 echipele de plecam de acolo ca echipa bonus, echipa din care toti si-au luat 3 puncte, asa, de control... Scutiti-ma de patriotism fals si fortat, si voi, si cei de la TVR. Nu am facut istorie nicaieri, nu trebuie sa ne complacem in mediocritatea care ne caracterizeaza... Nu avem de ce sa fim mandri, decat de faptul ca Italia si Franta au jucat slab. Nu noi am tinut piept, ei n-au fost in stare sa ne rupa... Ne-am calificat, ok, dar asta nu e motiv de mandrie, ar trebui sa fie ceva normal sa ne calificam, si ceva normal sa iesim din grupe... Ar trebui sa jucam la castigarea titlului, nu la calificare si ce-o fi o fi, sa speram ca facem ceva egaluri si primim o pomana de penalty... Cu alte cuvinte, WE SUCK ! |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(A l e x @ 18 Jun 2008, 23:46) WE SUCK ! Wife doesn't! ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
Buna gluma
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 18 Jun 2008, 23:46) Scutiti-ma de patriotism fals si fortat, si voi, si cei de la TVR. Nu am facut istorie nicaieri, nu trebuie sa ne complacem in mediocritatea care ne caracterizeaza... Aaa, asta e alta poveste. Arata-mi mie un moment in istoria moderna si contemporana a Romaniei in care am fost cu adevarat jmecheri, in care efectiv le-am dat-o sus celorlalti, si eu mananc cartile de istorie clasele IX-XII. |
--------------------
*
*
|
A l e x |
![]()
|
Hai sa n-o dam in de astea... Vorbim totusi de fotbal... Nu zic, si eu am spus ca mentalitatile de roman se resimt chiar si in sport, dar totusi n-are rost s-o dam in diverse.
Ideea e, jucatori buni avem, echipa buna avem. Nu vom lua niciodata o cupa, dar macar putem incerca. Noi, ne multumim doar cu egaluri. Exact ca echipele alea gen Belarus care joaca la egal doar sa nu si-o fure grav si sa mai ia un punct... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 19 Jun 2008, 00:20) Ideea e, jucatori buni avem, echipa buna avem [...] Pai aia e, ca nu prea mai avem. In afara de Mutu si Chivu restul-s la adunat de stiuleti. Dar pana si astia doi sunt blazati, ii doare la basca, nu au nici un pic de mandrie. Pai ce pretentii sa ai? Daca nici pe Mutu si Chivu nu-i apasa responsabilitatea, daca Chivu se multumeste sa spuna ca "astia suntem, mai mult nu putem", ce sa le ceri?Eu inteleg ca ei nu sunt decat niste fotbalisti si ca mai mult alearga decat gandesc. Dar sunt unele lucruri care nu se spun, sau se spun intr-un mod diplomatic, si doar de catre cei care trebuie s-o spuna. Pentru aberatia asta cu neputinta Chivu ar trebui pus sa faca flotari in direct si sa-l difuzeze tvr dimineata si seara inainte de stiri. "A, nu poti? No problem, esti liber, caut pe altul" |
--------------------
*
*
|
A l e x |
![]()
|
De avut, avem. Nu de talia celor mari, dar avem... Parerea mea...
Adica si cu Italia, am jucat ok... Daca jucam asa si cu Olanda tot era ceva... Romania intotdeauna a putut mai mult, tocmai de asta ma deranjeaza, mai ales atitudinea asta de care zici si tu... In loc sa spuna "Cu siguranta suntem mai buni de atat" ei se multumesc cu putinul facut... De aici incep problemele, zic eu. Vreau sa-i aud si eu spunand "Puteam bate si Franta, si Italia, si macar tine piept Olandei, dar n-am facut-o si ne pare rau. Sa speram ca la mondiale va fi altfel," dar sa fie sincer, nu doar vorbe aruncate in vant, sa-i aud pe toti ca asa intra pe teren, cu mentalitatea ca pot mult mai mult, si deja va fi altceva. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
un poll frumos ... Lobont 78%, mutu 1.93%, cam corect
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce au jucat rusii aseara...Sa vazut ca vroiau sa sa califice si au alergat de au rupt...Bravo lor !
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 16:11 |