interfata comunicatie, teorie si solutii
![]() ![]() ![]() |
interfata comunicatie, teorie si solutii
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
4400 lei.... Ca doar nu faci asta toata ziua, doar nu esti maniac. Cat costa sa te duci la Renault sa faca ei testul ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
drept
mie mi s-o parut ca ii numa 4 milioane jumate ![]() acu vad ca-i 44 mil. dar tot nu-i 6000 de euro (asta daca ce-i acolo ii kit complet) |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu nu cred ca alea-s originale
|
--------------------
-
-
-
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu daca Renault a dat licenta pentru CLIP si altora. Nu vad de ce ar fi facut-o.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
popaduhu |
![]()
|
poate or facut chinezii reverse engineering
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
revenind la topic, e diferenta intre Laguna 1ph1 si 1ph2. Nu sunt aceleasi protocoale cau mufe. La 1ph2 ar trebui sa se gaseasca mufa sub scrumiera, la 1ph1 e sub capota motor, in dreptul motorasului de stergatoare de parbriz si sunt diferite. Mie mi-au zis le la Reno Apan Braila-Galati ca nu pot face CLIP pentru Laguna din 94 . Partz....
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Pai nu pot sa faca CLIP test.
se face test cu XR-25 @popaduhu Ce ai vazut tu la 4400 ron e jucaria lui Renault dar e generatia anterioara. Tot kitul cuprinde si un laptop Heavy duty care in comert e vreo 1000 ron. La care se adauga licentele care dor cel mai tare... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
salutari. am facut niste teste cu ddt'u sa vad ce mai zice.dupa ce i-am sters eroarea la sonda lambda, am vazut ca incepe sa mearga si aia, viteza in bord e cu 5km/h mai mare decat cea reala masurata de ddt si gps, si urmeaza intrebarea de baraj. consumul instant e dat in L/H, dar
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Litrii pe ora!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
serios? dara ce.e mama motoarelor eco, sa fac 115 km cu un litru de benzina?
![]() This post has been edited by pixule: 30 Mar 2009, 23:09 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
.... si care-i treaba ? ... ce ai vrut sa zici aici de fapt ? (ar fi fain, bat mia de km cu consumul tau la 100)
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
pixule |
![]()
|
pai daca fac 115 km cu un litru de benzina, inseamna ca fac 1000 km cu mai putin de 10 litri
![]() ddt'u vietii, francezi prosti ! |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
probabil 11.5km/l
au sarit un punct (virgula) |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
pixule |
![]()
|
computerul de bord la masina mea e din ala simplu, nu arata consum , distanta pana la schimb ulei, bla bla.sa aiba asta o influenta?din cate stiu ddt'ul are informatii de la ecu(calc injectie), care nu cred ca difera fata de modelul cu comp de bord complet.parerea mea e ca numai partea de bord difera, gresesc? deci.. in ce viata vietii masoara consumul programul asta idiot, ca alte programe nu citesc ecu la masina asta, am incercat si cu elm32.
![]() ps: nici cu virgula nu merge...inseamna ca la 55km/h papa aprox 12l, iar la 115km/h 8,5, iar media calculata de mine dupa benzina bagata si dostanta parcursa nu iese nicicum mai mare de 7,8 %. This post has been edited by pixule: 31 Mar 2009, 10:25 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Pixule,
calculatorul de bord nu are nici o treaba cu ECU. Cu ECU se face comunicatia de fapt... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
pixule |
![]()
|
o idee, ceva, despre unitatea de masura din programul asta idiot????
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
|
|
Johnny78 |
![]()
|
detaliaza....
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar calculatorul meu arata distanta cat mai am pana la schimbul de ulei ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
pixule |
![]()
|
atasez fisierul creat de ddt pe functia record.am selectat cativa parametri care au o dependenta intre ei: turatie, viteza, consum. aruncati o privire, poate poate...mss
![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sa inebunesc daca pricep ceva...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
E ca in Matrix. Cifre, cifre, cifre...
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
eu am inteles ca ti'a fost frica s'o turezi mai mult de 2400rpm..
![]() vroiam sa vad si io o limitare, ceva.. ![]() de asemenea, mi se pare ciudata tensiunea batuta in cuie a sondei de dupa catalizator.. ![]() si mai e o chestie super, se vede clar: cand ia piciorul de pe acceleratie si turatiile scad (echivalent frana de motor in mers) timpul de injectie si implicit consumul este ZERO! Deci daca vreti sa mergeti la consum, mergeti putin mai turat si lasati'o cat mai mult in frana de motor. ![]() This post has been edited by strumfuadi: 2 Apr 2009, 15:53 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
la 6200RPM
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
LeonMan |
![]()
|
![]() Fan RENAULT Group: Members Posts: 247 Joined: 19 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
As fi interesat cam ce protocoale se gasesc pe Laguna 1.1, 1.2, 2.1, 2.2, daca stie cineva, mersi mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
cristilag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 January 08 ![]() |
a facut cineva diagnoza la modulul ABS cuDDT-ul pt.L1.2?La mine doar il vede,in rest zice ca nu are informatii in baza de date...;la fel si despre airbag
. Daca da,please help cu "data base" . |
--------------------
Renault
Laguna nevada
- CJ-11-EOA
1999 1.6-16V RXE /Vialle Autogas LPI
|
|
Johnny78 |
![]()
|
de ce nu va duceti sa va faca o diagnoza cu CLIP, care e a lui Renault?
tare va mai place sa o luati pe ocolite... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu sincer m-as duce, Johnny, dar am inteles ca iti spun verbal daca e bine sau nu un lucru sau altul. E ca si cum m-as italni pe strada cu cineva care ar sustine ca e Sf. Petru si imi spune el ce merge bine si ce nu pe masina mea. Spuneai ca doar la cerere iti elibereaza un diagnostic tiparit, care unu la mana, nu stii daca chiar e facut pe masina ta (adica daca chiar fac testul sau doar se fac ca il fac) si doi la mana, tot nu intelegi nimic. Nu e ca la Bioclinica, unde, pe langa valorile masurate, iti arata intervalul de valori unde daca te situezi, esti ok, pentru tot prostul sa vada.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cristilag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 January 08 ![]() |
OK,am rezolvat prin vizualizarea semnalelor cu osciloscopul:senzor ABS dreapta
spate. Mai mult de lucru cu numeroase tirisuri pe sub masina dar in final rezultatul conteaza. |
--------------------
Renault
Laguna nevada
- CJ-11-EOA
1999 1.6-16V RXE /Vialle Autogas LPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:00 |