interfata comunicatie, teorie si solutii
![]() ![]() ![]() |
interfata comunicatie, teorie si solutii
Pia |
![]()
|
||
![]() Invatacel.. Group: Members Posts: 155 Joined: 30 December 08 From: CALAFAT - DOLJ ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
1999/ combi/kW/HP: 79/107/1598/K4M 720/
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
cu VW e alta treaba
cu Renault nu te prea intelegi... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
e foarte bun si DDT, numai ca e mai complicat de utilizat
|
--------------------
-
-
-
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Pe Laguna 1???
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pe orice, softul e acelasi. Vorbim de DDT2000, nu ?
Acum depinde si de masina... Eu cu DDT am acces la ecu, uch, calculator ABS-ESP, calculator clima, servodirectie, aibaguri, senzori presiune roti...etc Sunt modele la care poti controla si luminile. |
--------------------
-
-
-
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Si cum faci asta ? Poti da detalii ? Poate face oricare dintre noi asta ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
andu911 |
![]()
|
Pai scanez, iar DDT imi gaseste toate elementele care functioneaza pe masina.
Nu pot sa iti zic pas cu pas, fiindca n-am nici DDT nici masina in fata. Daca am timp, zilele astea fac o scanare cu print screenuri. This post has been edited by andu911: 24 Jan 2009, 03:00 |
--------------------
-
-
-
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nu asa. Adica daca pot si eu sa beneficiez si sa instalez device-ul care il ai tu pe masina si care iti da informatii. Adica de ce am nevoie.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
andu911 |
![]()
|
Pai eu n-am niciun device special... iau laptopul cu ddt instalat, conectez cablul obd la laptop si la masina si asta e tot.
Tie ce-ti arata cand scanezi ? |
--------------------
-
-
-
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
la masina din semnatura, nu pot intra in setari uch, abs, airbag.desi le vede, spune ca nu le are in baza de date..si eu am baza de date full, de 400 mb.laguna 2 e altfel la partea asta..
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
cireapd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 November 08 ![]() |
? andu la tine poti sterge memoria uch ,la mine se intampla o chestie ciudata .
daca vreau sa sterg mesajele respective, imi spune ca ecu nu suporta operatiunea. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
andu911 |
![]()
|
pai inseamna ca e ceva defect si de-aia nu vrea, sau in cel mai rau caz scoti borna de la baterie vreo 15 min si mai incerci o data
Am si eu vreo 2 erori pe UCH care habar nu am ce inseamna, n-am aflat nici pana acum, dar nici nu le mai bag in seama, ca totul functioneaza... |
--------------------
-
-
-
|
|
cireapd |
![]()
|
zi mi unde iti pot trimite fisierul sa te uiti peste el , daca te rog .
ce e ciudat ca spune la fiecare memo, o fi de la memorat si nu mi le da ca fiind defect nou |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
andu911 |
![]()
|
pune-l aici
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ricochet2 |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 24 Jan 2009, 04:41) Pai eu n-am niciun device special... iau laptopul cu ddt instalat, conectez cablul obd la laptop si la masina si asta e tot. Tie ce-ti arata cand scanezi ? Mie nu-mi arat nimic, pentru ca in afara de masina nu am nimic. Deci, pana acum, trebuie asa: -una bucata masina -una bucata laptop -un cablu OBD (ce e ala, de unde sa cumpara, cum arata, unde se baga ?) -software DDT (de unde il iau, pe ce sisteme merge, are help si manual ?) This post has been edited by ricochet2: 24 Jan 2009, 19:12 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cireapd |
![]()
|
uite si fisierul cu pricina ,multumesc anticipat
Attached File(s) ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
ddt merge pe win, minim 98.interfata este de cumparat pe toate gardurile, de la vreo 125 lei in sus.daca esti interesat, da un pm, si iti vand interfata mea, ca m-am plictisit de treburile astea, si iti dau un cd cu ddt. ieftin
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Si merge pe Laguna mea ? Concret, ce vad ? Nu ma pricep la chestiile astea, dar sint curios. As cumpara asa, ca un ghizmo.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
parerea mea e ca nu se prea merita, doar ca ghizmo.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cireapd |
![]()
|
deci pe laguna I sar putea sa fie mai slabut ,sincer nu prea merita, dar pe laguna II deja sunt mai multe protocoale care functioneaza ,si sunt cam slabe,si daca ai merge de fiecare data la renault clip ,ar fi dezastru pentru buzunar
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
Pia |
![]()
|
![]() Invatacel.. Group: Members Posts: 155 Joined: 30 December 08 From: CALAFAT - DOLJ ![]() |
eu unu sunt amagit de ce poate face ddt-ul, ori imi lipsesc mie fisiere, ori nu circful eu bine cu el..vreau ceva sa-mi invarta si creieri din calculatorul masini, mi se pare cai moale programul, ma rog poate gresesc, ceva scheme de functionare, bla bla bla, are cineva...ms
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
Johnny78 |
![]()
|
baga tu si cauta un CLIP... ala face de toate.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Pia |
![]()
|
da-mi o idee de unde..?
si voi baga sigur, ca stau cu cablu degeaba casa nu mai zic de laptop..zbrrrrr hai jhony minuneaza-ma..astept sa vedem oferta |
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Clip gasesti pe la baietii de la Renault, la aia carora nu le e frica de concediere... E posibil sa il aiba si cineva pe forum pe la celelalte sectiuni...vezi la Megane sau la Laguna2 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Pia |
![]() ![]()
|
ms mult, help-me lagunistilor?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
pixule |
![]()
|
pt clip, ai nevoie de interfata CAN reno, nu generala, ca astia s-au trezit sa faca totul diferit. ai asa ceva? pentru ca, sigur nu merge cu asta pentru ddt
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(Johnny78 @ 26 Jan 2009, 16:00) ![]() ![]() ![]() Clip gasesti pe la baietii de la Renault, la aia carora nu le e frica de concediere... E posibil sa il aiba si cineva pe forum pe la celelalte sectiuni...vezi la Megane sau la Laguna2 Pai da si dupa aia iti mai trebuie doar sonda, care costa vreo 1500 euro. ![]() canClip.jpg Face cinste Johnny78. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Johnny78 |
![]()
|
personal nu stiu, dar sonda CAN de Renault se ia doar de la Renault si vine odata cu restul service-ului...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Pia |
![]()
|
ceva imagini cu ddt ..functionand avem pe undeva? asa de curios..ms
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 05:05 |