Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Volan de piele basicat, Are doar 9 luni masina ...

MMVI
post 1 Oct 2009, 11:25
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Ilfov

am schimbat si eu volanul fara nici un comentariu din partea service-ului blink.gif , sunt multumit de rezultat
mie nu mi se pare sa fie facut din alt material

--------------------
renault clio III - B-xx-ELF 2007 1.6 16V dynamique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
psihotrop
post 12 Oct 2009, 18:23
Post #92

Membru incepator

Peste doua zile imi fac revizia de 20k. Si eu am patit chestia asta la volan in dreptul mainii stangi. Probabil caldura combinata cu transpiratie. O sa incerc sa-l schimb si eu, sa vad ce-mi spun.

--------------------
Renault Clio III 2007 1.5 dci
+
Tudor
post 13 Oct 2009, 16:03
Post #93

Moderator

From: Bucuresti

Da' ce, numai mana stanga iti transpira? ...si tii volanul nemiscat, mergi doar in linie drepata ??? ...altfel nu vad de ce s-ar basica numai intr-un loc.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
psihotrop
post 13 Oct 2009, 16:31
Post #94

Membru incepator

Pai eu sunt unul dintre cei care conduc mai mult cu mana stanga. Dreapta pe frana de mana. Mare fitza cica e tongue.gif . Cred totusi ca mie mi s-a intamplat in viraje, cand iau curba cu podul palmei doar; atunci cred ca s-a si incretit pielea pe volan. Avand mana transpirata (cred ca asta se intampla in general vara, cand volanul este incins) si aplicand presiune pe pielea de pe volan plus miscarea circulara, cred ca toate astea au dus la efectul asta.

--------------------
+
Tudor
post 13 Oct 2009, 16:33
Post #95

Moderator

Ok, e o explicatie logica. Poate ar fi cazul sa iti revizuiesti stilul de condus.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
95puf
post 13 Oct 2009, 19:19
Post #96

Membru autentic

From: Medgidia

Dar cat de tare apesi pe volan ca sa incretesti pielea la un viraj? Nu te acuza gratis caci nu este chiar asa. Defect de material. Daca mai ai garantie = schimbat. Eu am prieteni care au avut volanul imbracat in piele la Dacia veche care nu avea servo si tot nu au reusit sa increteasca pielea de pe volan. Si, la cati km ai reusit tu, la doar 20 000 km? La directia servoelectrica care este si mai usoara ca servohidraulic?!!! Fii serios! Si eu cred ca tot pe la 20k l-am schimbat. Iar acum am aproape 50k fara nici o incretire pe volan! Tu decizi, dar la constatare sa nu-ti faci "mea culpa" cumva caci abia asteapta sa incadreze faptul la "utilizare defectuoasa". Succes!

This post has been edited by Tudor: 13 Oct 2009, 20:18

--------------------
Renault Clio 3 - CT-95-PUF 2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
+
psihotrop
post 13 Oct 2009, 22:19
Post #97

Membru incepator

Ah, nu incercam sa ma invinuiesc. Ca doar nu am dat 14k de euro pe o masina si sa zic ca din cauza transpiratiei mele se ia pielea de pe volan. E clar ca materialul din care este invelit volanul este de foarte proasta calitate. Cum spuneai tu, abia are 20 de mii de km si deja se cojeste. Dar am incercat sa explic cum cred ca s-a intamplat la mine. Adica singur nu cred ca se scorojeste volanul, ci doar sub actiunea mainilor. Dar n-am cum sa-mi schimb stilul de condus de frica sa nu mai sifonez ceva prin masina. Cu cat se vine mai des cu problema asta in service cu atat cred ca vor lua ei in considerare schimbarea materialului. Mai ales daca il schimbi pe banii lor.

--------------------
+
MMVI
post 14 Oct 2009, 09:45
Post #98

Membru autentic

From: Ilfov

QUOTE(psihotrop @ 12 Oct 2009, 19:23)
... Si eu am patit chestia asta la volan in dreptul mainii stangi. Probabil caldura combinata cu transpiratie. ...
*

si la mine la fel

materialul de pe volan este acoperit la randul lui cu "pielita"(nu stiu sa-i zic altfel) care se dezlipeste si se increteste sau face basicute; parerea mea indiferent de stilul de condus.

--------------------
renault clio III - B-xx-ELF 2007 1.6 16V dynamique
+
mpretorian
post 29 Nov 2009, 23:22
Post #99

Membru

Aveti alte solutii inafara de schimbat pe garantie? Intreb ca nu mai am garantie si dumnezeu mi-e martor ca nu dau 1000+ roni pentru remedierea acestei probleme nici macar "creatorului automobilului" sau haitei lui de serviceuri. Puteti sa-mi spuneti chitros sau cum vreti voi, dar nu vreau sa platesc sume nesimtite (sper sa mi se permita acest adjectiv) oricui imi baga pe gat volan, airbag etc... cand eu vreau sa schimb doar niste pielitza. Cred ca ma apuc de mestesugaritul pielii si am sa ies mai ieftin si ca bani si ca timp, pana imi livreaza ei volanul din tari indepartate ce miros a croasant.

--------------------
Renault Clio 3 - B 2006 - 1149cm de forta bruta
+
psihotrop
post 30 Nov 2009, 12:27
Post #100

Membru incepator

Nu stiu de o alta solutie in afara de cea a garantiei. Oricum ar trebui sa ceri un pret acestei operatii. Si eu credeam ca o sa-mi schimbe tot volanul dar nu s-a intamplat asa. Nu mi-au schimbat decat (ca sa zic asa) cercul volanului. Tot ce inseamna caseta cu airbag, claxon, a ramas aceeasi. Si cred ca e si un alt material, nu mai folosesc ce foloseau inainte.

--------------------
+
mpretorian
post 30 Nov 2009, 23:20
Post #101

Membru

Chiar am sa merg sa vad cat costa covrigul dar tare banuiesc ca o sa fie o suma egala cu un Home Theatre de calitate smile.gif

--------------------
+
99AIM
post 1 Dec 2009, 08:53
Post #102

Membru autentic

Vezi ca sunt destui care imbraca volane in piele,cu 200 ron îl faci cum vrei tu.

This post has been edited by RamboX: 1 Dec 2009, 08:53

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
mpretorian
post 1 Dec 2009, 18:33
Post #103

Membru

RamboX - am vazut pe forum de la 80 euro in plus. Ai cumva idee cum dau de cei care il imbraca in 200 de roni? 200 roni dau, mai ales daca nu este intr-un service Renault ca le urasc rasa.

--------------------
+
Bwwlan
post 1 Dec 2009, 19:16
Post #104

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Ca sa nu fie interpretata drept reclama, n-o sa dau detalii de contact aici, insa in Craiova este un nene care imbraca volane in piele la tot soiul de masini. Eu am un amic care si-a facut lucrarea la el si a iesit superb. Nu il cunosc pe om, n-am avut nevoie de serviciile lui si nici preturile nu le stiu, insa intrebatul costa cel mult cat un apel telefonic de maximum 2 minute.
Pentru cine e interesat, pot furniza datele de contact pe PM. de-acolo-ncolo, tine de interesul si punga voastra. Volanele se pot expedia prin curier si in 2-3 zile le aveti inapoi, sau cel putin, asa am inteles.

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
Chirila Marian Stefan
post 26 Nov 2010, 10:03
Post #105

Membru incepator

SALUT, STIE CINEVA UNDE POT REZOLVA PROBLEMA CU VOLANUL, MI SE DECOJESTE PIELE DE PE VOLAN ( CRED CA ESTE SINTECTICA SI NU NATURALA).
NU MERITA SA INLOCUIESC VOLANUL DOAR CA S-A DECOJIT SI CRED CA ARATA DESTUL DE URAT DACA CUMPAR O HUSA DE VOLAN. MULTUMESC

--------------------
Renault Clio 3 - B 51 UWP 2006
+
George Paul
post 26 Nov 2010, 14:31
Post #106

Membru autentic

Uiti la rubrica Anunturi Oferte permanente o oferta, dar e din Caransebes.

--------------------
Renault Clio III 08.2007/Dynamique/1.4/3 usi
Iudelor '89-azi:

Cine-au îndragit strainii
Mânca-i-ar inima cânii,
Mânca-i-ar casa pustia
Si neamul nemernicia.

Cititi ''Doina'' - Eminescu.
+
ajax71
post 26 Nov 2010, 17:28
Post #107

Membru incepator

dj22sib am avut si eu problema asta cu volanul si mi-a fost schimbat volanul pe garantie, bine am asteptat 2 luni pana a venit noul volan dar mi l-au schimbat fara nici o problema n-au facut nici un comentariu.

--------------------
Renault Clio 3 2008 dynamique 1 5 dci
+
AdiM
post 27 Nov 2010, 19:50
Post #108

Membru incepator

Am fost si eu la garantie cu volanul. N-au vrut sa-l schimbe desi am doar 20 de mii de km.

Se pare ca garantia extinsa pe care am platit-o nu-i buna de nimic. Am platit 250Eur pentru 2 ani in timp ce altii au 7 ani garantie inclusa in pret. Ma bucur ca nu s-a stricat ceva mai important. Cu siguranta urmatoarea mea masina nu va mai fi de la renault.

Pana una alta daca stiti pe cineva in Bucuresti care imbraca volane va rog sa-mi dati mesaj.

This post has been edited by AdiM: 27 Nov 2010, 19:55

--------------------
Renault Renault Clio III DCI 1.5 85CP
+
dj22sib
post 27 Nov 2010, 22:09
Post #109

Membru autentic

QUOTE(AdiM @ 27 Nov 2010, 20:50)
Am fost si eu la garantie cu volanul. N-au vrut sa-l schimbe desi am doar 20 de mii de km.

Se pare ca garantia extinsa pe care am platit-o nu-i buna de nimic. Am platit 250Eur pentru 2 ani in timp ce altii au 7 ani garantie inclusa in pret. Ma bucur ca nu s-a stricat ceva mai important. Cu siguranta urmatoarea mea masina nu va mai fi de la renault.

Pana una alta daca stiti pe cineva in Bucuresti care imbraca volane va rog sa-mi dati mesaj.
*

Incearca si la altii ... sau asta nu face obietul garantiei extinse?

--------------------
Renault Megane 1.6 16V Expression Sedane, - DJ Clio III 1.4 16V Exception
+
AdiM
post 28 Nov 2010, 11:23
Post #110

Membru incepator

QUOTE(dj22sib @ 27 Nov 2010, 22:09)
Incearca si la altii ... sau asta nu face obietul garantiei extinse?
*

Service-ul din romania a facut poze la volan si a dat mail la francezi cu toate informatiile: serie sasiu, serie motor, numar de km. etc.. Am asteptat cam o ora si jumatate pana sa primesc raspunsul negativ de la aia din franta.
Deci nu prea are nici un rost sa ma duc la alt service.

This post has been edited by AdiM: 28 Nov 2010, 11:27

--------------------
Renault Renault Clio III DCI 1.5 85CP
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 13:09
Dacia