Volan de piele basicat, Are doar 9 luni masina ...
![]() ![]() ![]() |
Volan de piele basicat, Are doar 9 luni masina ...
xcristina |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|||
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
hellcat eu m-am uitat si la pielea din megane si e la fel (in afara de cea perforata). Eu mai sterg ocazional pielea aia de pe volan si schimbator cu servetele umede hidratante, si ar trebui sa fac asta si pe scaune ma gandesc (am inteles ca laptele doina face minuni). Piele, nepiele toate se usuca si crapa.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost acum 2 zile la Ipso Otopeni, am solicitat inlocuire pe garantie, mi s-au facut poze si ieri am primit raspuns ca s-a aprobat, ca au comandat volanul si ma vor suna cand il primesc (cca 10 zile au zis ei).
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
dium |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 March 07 ![]() |
cel putin la voi s-a intamplat in garantie.....dar la mine dupa vreo 2 saptamani dupa expirarea celor 2 ani....
![]() |
--------------------
clio 3
clio 3
- is - 09 - luc
2006/1.4 dynamique
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu m-am trezit dupa 2 ani, dar am fost inspirat si am cumparat garantie extinsa la 3 ani.
... cat despre reclama proasta nu'i bai, omul simplu si neavizat trebuie sa stie ce cumpara. Ce nu imi place mie e cate unul care dupa o experienta neplacuta (gen volan basicat) incepe sa urle ca masina-i de 2 lei pentru ca e Renault si ca nu se compara cu "alta masina" (omitand ca "alta masina" l-ar fi costat cu 30-50% mai mult). Una e sa spui civilizat "uite ce-am patit eu" si alta sa incepi sa balacaresti doar pentru ca se poate. Later Edit (10.08.2009): In urma unei analize mai atente, reclamatia privind volanul basicat am facut-o cu doar cateva zile inainte de expirarea termenului de garantie normala al masinii, astfel ca inlocuirea volanului s-a facut in baza acestei garantii normale, chiar daca inlocuirea efectiva s-a facut in perioada garantiei extinse. This post has been edited by Tudor: 10 Aug 2009, 10:02 |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
pyu_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 27 November 06 ![]() |
Referitor la pret va pot spune ca decontul era de 1400 ron daca ar fi trebuit sa platesc lucrarea dar am avut noroc si l-au schimbat pe garantie.
|
--------------------
Renault
Clio III
- B XX XXX
2006 Privilege - Clima, MP3
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
QUOTE(dium @ 3 Sep 2008, 17:05) Fara sa iau aparearea lui Reno; un coleg de la munca si-a luat un BMW seria 3 in 3 usi, nou nout (~40k euroi ![]() Altfel zis, si la mine se contureaza ceva; bine, eu stau mai linistit, am 4 ani garantie (nu ca si colegu cu bmw care avea doar 2 ![]() Probabil ca daca ar fi ingrijit pielea din masina, nu ar fi avut probleme asa repede; aceeasi situatie este probabil si la mine... |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
fantomel00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 January 07 ![]() |
Aceeasi problema cu basicarea o am si eu, dar aditional am si zgariat pielea pe de volan cu o tampenie de antifurt montat pe volan. Credeti ca imi va schimba pe garantie ?
|
--------------------
RENO
CLIO III Dinamique 1.5DCI 82CP
- 07-B-MIH
2007
|
|
Tudor |
![]()
|
Din pacate pentru tine, zgarietura le ofera exact "portita de scapare" de care se vor folosi. Slabe sanse, eu personal nu cred ca iti vor acorda schimbul. La mine inainte sa faca pozele, desi zona cu basici era clar delimitata (probabil nu mai mult de 15 - 20 cm2), s-a uitat foarte atent la tot volanul (pe toata circumferinta), dar n-a avut ce zice ca in rest arata perfect.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
tetelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 May 07 From: Galati ![]() |
Si mie mi l-a schimbat marti, parca parca asta nou are alt fel de piele. Pare a fi putin mai deschis la culoare si parca mai putin lucios decat primul, sau or fi doar impresii ...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.4
|
|
Tudor |
![]()
|
Ceva "derapaje" au fost sterse. Va rog respectati limite de bun simt.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am cerut sa mi se schimbe la service-ul din Oradea. Astept raspunsul.
UPDATE: Mi s-a aprobat schimbarea volanului. Cica volanul va veni din Franta, am de asteptat vreo 2-3 sapt pana la schimbare. Offtopic: Am intrebat cat costa un volan si mi s-a spus ca 2500 lei ![]() This post has been edited by TresPasser: 17 Sep 2008, 12:45 |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
tetelu |
![]()
|
Si eu am intrebat, la mine 1500 lei...
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.4
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Daca stiti ca v-au transpirat mainile, imediat dupa cursa luati o laveta cu apa (nu alte prostii gen servetele cu aloe, caca-maca, lapte hidratant sau alte nazdravanii) si stergeti bine volanul in asa fel incat volanul sa ramana umed, adica nici prea multa apa dar nici prea putina pe laveta.
Transpiratia are (atentie) la barbati un caracter acid (PH 5.6) (probabil din cauza berii ![]() Nu zic ca transpiratia a fost cea care v-a basicat volanul, dar in mod sigur transpiratia e cea care face sa se vada o diferenta foarte urata intre zona unde tineti frecvent mana si zonele aproape neatinse. Daca nu sesizati transpiratia mainilor, macar la 1-2 saptamani sa ii mai trageti cate o "spalare" volanului. This post has been edited by Thanatos: 22 Sep 2008, 07:04 |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
Tudor |
![]()
|
Mi-au schimbat volanul (la Ipso Otopeni). Rapid si fara probleme. Confirm si eu ca materialul e diferit fata de cel initial. Acum e mai mat, dar si mai alunecos. Pare tot piele ecologica, dar nu sunt sigur.
Thanatos: Nu cred ca are legatura cu ph-ul transpiratiei, sunt 95% ca e vorba de rezistenta adezivului la razele soarelui. Eu am tinut mereu curat, nu e prima masina cu volan de piele (am avut inainte Megane SH si nu era asa la mult mai multi km). In plus, basicile au aparut in jurul orei 12, iar eu tin ori ambele maini pe cele ridicaturi de 10 si 2, ori o singura mana pe spita stanga. La 12 nu pun mana decat cand parchez. |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Pai tocmai de aia am zis:
QUOTE Nu zic ca transpiratia a fost cea care v-a basicat volanul, dar in mod sigur transpiratia e cea care face sa se vada o diferenta foarte urata intre zona unde tineti frecvent mana si zonele aproape neatinse. This post has been edited by Thanatos: 23 Sep 2008, 07:26 |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
tetelu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.4
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Salut,
Intrebare pentru cei care si-au schimbat volanul basicat (trebuie sa merg si eu sa il schimb, am 23000 km si 1 an jumate), vi l-au montat ok ? Nici o "surpriza" neplacuta ? Mi-e cam teama de meseriasii din service ....... A, si cat a durat inlocuirea ? Merci This post has been edited by valpred: 18 Jun 2009, 17:52 |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
tetelu |
![]()
|
Nu, nici un "bug"
![]() Inlocuirea, daca mai tin minte exact, cica dura cca. 2h, dar... am reusit sa ajung pana la serviciu si maxim pret de o tigara si m-a sunat sa-mi iau masina ![]() Calitatea noului volan, ma repet, NET superioara! ...vad ca esti tot din GL, asta l-am schimbat aici, nu la BR. Succes si cele bune |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.4
|
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Cred ca maine ma voi duce si eu cu volanul sa il schimbe pe garantie... Masina are 61.000 de km si ca vechime 2 ani si 3 luni, iar problemele cu el au inceput cam de vreo 2 luni incoace... In rest sunt multumit de masina, dar acum ma felicit singur ca am luato cu garantie extinsa
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
2007, 1,4 16V 105 CP Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Salut,
Am fost ieri la un service in Bucuresti sa fac constatarea la volanul cu probleme. Ideea este ca nu prea aveau de gand sa faca ceva pana nu i-am amenintat ca stiu pe cine si unde sa sun... Acum astept acceptul din partea Renault Romania .... iar daca nu va fi afirmativ sunt hotarat sa ii actionez in instanta. Iata o parte din dialogul cu cei de la service: EU: Buna ziua, am si eu o problema cu volanul la un Clio3 S: Pai sa ne uitam si noi ... (mergem in parcare) EU: Asta e defect de material S: Aaa, pai asa ceva nu se schimba pe garantie.... EU: ![]() S: Pai nu, s-a facut asa pantru ca ati tinut mana.... EU: ![]() S: Pai conduceti cu o singura mana..... ![]() EU: Zau, si daca pe cealalta o tin pe schimbator ala de ce nu are nimic ? S: Nu mai insistati ca nu se rezolva nimic ... (si acum incepe show-ul) EU: Ok, stiu ca s0au schimbat atatea pe garantie, dar daca nu vreti, va rog sa imi dati scris ca refuzati sa faceti constatarea ca de restul ma ocup eu cand ajung la birou luni. Stiu si unde si pe cine sa sun ... ca doar lucrez tot la Renault... si ia-m prezentat legitimatia de serviciu..... S-A FACUT LINISTE ![]() Ei bine, dupa aceasta fraza "cheie" s-a schimbat tonul .... ![]() Ideea este ca mi-au facut poze si acum astept raspunsul ... Va tin la curent PS: Nu va lasati "aburiti" de astia din service .... |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
@ valpred: Nu stiu de ce la tine a durat atat. La mine, cand m-am prezentat la o revizie am reclamat si starea volanului. Au facut poze la volan si in cca 15 min mi-au raspuns ca au obtinut acceptul reno pt schimbatul pe garantie, dar a durat cam o saptamana pana l-au adus. In rest nici cea mai mica problema.
This post has been edited by 95puf: 12 Jul 2009, 14:47 |
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
sunt niste magari acei ingineri din service-uri,si nu numai la Renault,la mai toate service-urile din Romania(cu unele exceptii)dar cei de la Renault intrec orice masura(cu unele exceptii),si acesta este unicul si singurul fapt pt care urmatoarea masina nu va mai fi marca Renault,din cauza lipsei de respect la service-are,sa stai sa te rogi de ei sa iti schimbe ceva pe garantie,sau daca iti fac o treaba o fac de "doru lele"si pe bani multi(aici ma refer la service-ul din Constanta).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Depinde de persoana pe care o nimeresti. La Craiova nu am avut probleme cu baietii din fata ... numai unul singur de la garantii face nazuri.
![]() Cand mi-au schimbat volanul a durat 5 minute constatarea si 1 ora si jumate schimbarea. (sau ceva de genul) This post has been edited by dj22sib: 16 Jul 2009, 11:59 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
- DJ
Clio III 1.4 16V Exception
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
@rcosmin: am omis sa numesc reprezentanta: era la Tulcea, nicidecum la Cta!!!!
|
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
95puf |
![]()
|
Am inteles
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
|
|
ovidiu_id |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 August 07 From: VULCAN HD ![]() |
salut
Am patit-o si eu cu volanul prin luna iunie au aparut primele basicute M-am dus la service cu ia la TG-jiu Baieti amabili, au constat, au facut poze si mi-au spus sa astept 1 ora ca dupa noua politica renault toate aprobarile de schimbare pe garantie se dau de catre inginerii de la renault serviceul doar facand constatarea M-au lasat sa stau langa ei si prin reteaua de comunicatie interna cu renault au trimis un mail cu toate detaliile, inclusiv explicatiile pe care i le-am dat eu Dupa o ora a venit raspunsul de la renault" se accepta inlocuirea '' Neavand pe stoc mi-au spus ca dureaza circa 3 saptamani Dupa 5 zile m-au sunat si mi-au spus ca a venit si pot sa merg sa mil inlocuiasca Durata de schimbare 30 minute Pretu volanului pe deviz este de 1129 ron cu TVA Masina mai avea 2 zile de garantie:)asa ca am avut noroc... In urma discutiilor cu cel de la service mi-a spus ca au mai fost cazuri cu aceias problema , pentru uni acceptand schimbarea iar pentru alti nu citez''Nu pot sa imi dau seama cum analizeaza cei de la renault romania'' |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 16V/Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:53 |