Problema vopsea - gainat, pete, ..., clio3
![]() ![]() ![]() |
Problema vopsea - gainat, pete, ..., clio3
al1n |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|||
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
ce se mai poate incerca, eu am facut-o si a mers de minune
dupa cum se stie gainatul face ravagii in combinatia cu soarele puternic care incinge tabla si modifica proprietatile lacului asa ca dupa ce am primit si eu 2 gainaturi intr-o zi cu mult soare, si dupa ce au stat cateva ore pe tabla incinsa am frecat eu cu polish cu mare speranta, din pacate nimic si asa ma impacasem cu ideea ca am vopseaua patata, se vedea din anumite unghiuri si am zis eu intr-o zi, da daca rahatul asta intra asa rau cand e tabla incinsa, ce-ar fi sa incerc un polish cu tabla incinsa de soare? ![]() sigur a avut sens sa fac polishul pe tabla deja incinsa, probabil lacul sau suprafata e mai "accesibila" in momentele astea |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Nu vreau sa fac reclama dar pentru cei mai pretentiosi si care au probleme cu gainatii de pasare, eu le recomand cu indepartarea 100% produsul de mai jos.
La ce este bun ? - indeparteaza zgarieturile din lac. - indeparteaza urmele de gainat de pe lac. - indeparteaza zgarieturile usoare care nu au ajuns la vopsea, in proportie de 75%. Eu nu am masina de polishat.Am folosit o carpa moale de bumbac. Cine are si mai bine. Atentie cand desigilati tubul cu un varf ascutit . Prima pasta stoarsa, dupa ruperea sigiliului, renuntati la ea ca sa nu contina ramasite de aluminiu si sa zgariati caroseria. Am folosit o carpa de bumbac curata. Am stors din tub direct pe carpa si am frecat usor cu miscari circulare, pana a disparut zgarietura din lac. La gainati a fost imbatabila. Aveam doua pete pe capota de aproape 2 ani si cu nimic nu disparuse(nu am polishat-o niciodata, altfel disparea) 7 Sep 2012, 15:02: Am crezut ca-i ceva de moment si ca dupa spalare vor reveni, asa ca am fost cu ea la spalatorie si dupa ce mi-au spalat-o....surpriza ![]() ![]() ![]() Chiar nu mai erau petele de gainat si nici zgarieturile fine din suprafata lacului. Asa ca este o solutie definitiva pentru ceea ce v-am recomandat. 7 Sep 2012, 15:02: L-am luat din Kauflland la pretul de 11 roni parca. This post has been edited by cosmin_69: 7 Sep 2012, 15:02 Attached thumbnail(s) Fotografie006.jpg ( Size: 897.98k ) Number of downloads: 270 Fotografie007.jpg ( Size: 878.75k ) Number of downloads: 301 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Poze, nimic?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Zng |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 15 May 14 From: Bucuresti ![]() |
Minunata vopsea de la renault pe baza de apa .. si toate astea de la ceara cazuta de la un copac intr-o zi cu soare puternic
![]() This post has been edited by Zng: 30 Mar 2015, 13:36 Attached thumbnail(s) IMG_1783_1_.JPG ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 140 |
--------------------
Renault
Fluence 1.6 16v
2011 Authentique
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Zng @ 30 Mar 2015, 13:35) Minunata vopsea de la renault pe baza de apa Toate fimele auto folosesc vopsea pe "apa" nu doar Renault......norma obligatorie! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Cumparati set de intretinere vopsea de la Turtle, pachet Extreme Nano-Tech si veti proteja mult mai bine vopseaua masinii, deasemeni este recomandat sa dati cu ceara toata masina de 4 ori pe an, 1 pe anotimp, cautati pe youtube sunt zeci de tutoriale cum sa dati masina cu ceara.
Attached thumbnail(s) turtle_extreme_nano_tech.jpg ( Size: 122.3k ) Number of downloads: 104 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:44 |