Problema vopsea - gainat, pete, ..., clio3
![]() ![]() ![]() |
Problema vopsea - gainat, pete, ..., clio3
klemi |
![]()
|
||
![]() Renault User Group: Members Posts: 6 Joined: 2 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Symbol
Fidji 1.4 8V
2007 Beige Poivre
|
|||
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
problemele despre care spuneam au aparut la vopseaua metalizata...in fine
in alta ordine de idei astazi am spalat masina si am dat-o cu o ceara din comert, astept sa vad rezultatul |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
ceara,pe langa faptul ca da un aspect placut,are si rol protector.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
O sa incerc si eu ceara saptamana asta.. Cu poze de inainte/dupa sa se vada efectul mai bine
![]() Banuiesc ca masina tb spalata cu simt de raspundere si uscata cat de cat inainte de aplicare, nu? |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cea lichida pe care am cumparat-o eu trebuie data dupa ce masina a fost curatata, dar inainte de clatirea finala. Am mai vazut unele solide care trebuiau date pe masina curatata dupa ce era uscata.
Eu am dat ieri, astazi e plina de "surprize", diseara ma duc sa le sterg cu apa si sa vad daca au mai lasat urme |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Sa ne zici cum iese.. Bafta
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
Eggy,ma vad nevoit sa te contrazic.ceara aia lichida cu care ai dat nu valoreaza nici doi bani.gandeste-te ce strat protector mai ramane pe masina daca daca dupa ce o aplici,o speli cu jetul de apa???In general ceruirile pe care le fac baietasii astia pe la spalatorii,sunt egale cu zero.Daca vrei sa ceruiesti masina ca la carte, citeste aici *** Editat de Moderator ***
M.E. Daca vreti sa dati un link util, dati-l direct catre topicul in cauza, nu catre un forum sau site. Direct catre site/ forum se considera reclama si se sterge. Atentie la noile prevederi ale regulamentului! <span class='edit'>26 May 2008, 10:18:</span> ok,am inteles. era vorba de http://www.magazinpiese.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=413 This post has been edited by Cristi39: 26 May 2008, 10:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Eggy |
![]()
|
ok, am citit ce scrie acolo, dar pe prospectul celei pe care am cumparat-o eu scria ca trebuie limpezit asa ca am urmat indicatiile de pe eticheta...
pana una alta atasez o poza cu efectul gainatului pe capota mea Attached thumbnail(s) Imagine029.jpg ( Size: 579.58k ) Number of downloads: 3538 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
MKX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 20 February 07 ![]() |
Mama, mama, cred ca era un pelican gigant si foarte constipat...si l-a apucat nevoia deasupra masinii tale;)
Eu am numai niste pete pe plafon, dar departe de mine gandul ca se poate intampla asa ceva de la un gainat. |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2007 1.6 16V 110 CP
- B-XX-MKX You can go a long way with a smile,
but you can go a lot further with a smile and a gun! Al Capone |
|
Vlad B |
![]()
|
Ce constipat frate... O fi vreun vecin nervos pe tine si si-a hranit papagalul o saptamana cu chili si carne de vita si l-a lasat pe masina :|..
Chiar nu acopera garantia asa ceva? |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
|
|
MKX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 20 February 07 ![]() |
Ce papagal frate? Cred ca era chiar vecinul care a tinut o saptamana cura asta si e opera lui...papagalul nu e in stare de asa ceva....
|
--------------------
Renault
Megane II Estate
2007 1.6 16V 110 CP
- B-XX-MKX You can go a long way with a smile,
but you can go a lot further with a smile and a gun! Al Capone |
|
Eggy |
![]()
|
De la ce fel de pasare este asta nu stiu, dar sigur e de la gainat. Pacat de problema asta ca in rest masina e super tare...pana acum
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Vlad B |
![]()
|
Cum am ajuns acasa am sarit cu lupa si carpa uda pe masina sa ma uit de cacareze de pasare
![]() ![]() (a se citi: a intrat paranoia in mine) |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Mai da cata paranoia pe aici, oare ce mananca pasarile de la voi , pentru ca pe masina mea nici vorba de vreo urma de la gainat. Sa fie vopseaua mai de calitate?
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Eggy |
![]()
|
ma gandesc ca ar putea sa fie un viciu de vopsire la a mea...
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eggy: aceeasi problema si la mine, tot vopsea metalizata. Nu e o problema de vopsire la a ta, as zice ca e vorba mai de graba de calitatea lacului.. Confirm si eu ca e de la gainat, am mai multe astfel de "pete", capatate in timp. E exfoliat lacul, nu doar patat. Am incercat cu ceara pasta, protejaza mai bine pana la prima ploaie sau spalare, dar tot raman pete. Ce am mai observat, nu orice gainat lasa asemenea urme, probabil ca unele pasari sunt mai... atomice
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Eggy |
![]()
|
@19vik
M-ai cam demoralizat cand ai spus ca nici cu ceara nu e mare lucru. Atunci care e solutia? sa asteptam sa se curete toata si sa o revopsim? suna cam naspa |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Vlad B |
![]()
|
Pai.. iei permis de arma de vanatoare si consideri ca esti in "bird season"
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu suntem cazuri singulare la Renault si Logan, citeste topicul asta, era si un Simbol cu poze pe acolo cu aceeasi problema si incearca totusi pe garantie, ca n-ai ce pierde. Bafta
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Vai ce vad la tine in poza !!! Eu am aceeasi problema , parchez sub un pom dar nu este afectata vopseaua in mod vizibil. In fine, solutia mea pe care o recomand este o husa pe care o poti pune in 30sec. si scoate tot asa, ce conteaza 30 sec , dar stai linistit. Eu tin masina perfect curata si 2 luni la modul asta si scap si de mucii aia care cad din copac, frunze , craci, apa ploaie etc , deci husa cauciucata 80lei si gata
This post has been edited by Axe: 3 Jul 2008, 18:48 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Eggy |
![]()
|
daca te referi la acelea care strang singure le stiu, dar sunt foarte ciudate in sensul ca acel motor care strange ramane in portbagaj si deci trebuie sa stai cu portbagajul deschis
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
alea automate sunt niste prostii, cei care le vand sunt vecini cu mine , nici ei nu le folosesc
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
... am avut zgariate plafonul si capota de la un "binevoitor grabit", si cu ocazia asta am revopsit pe CASCO elementele, scapand astfel si de imperfectiunile date de "zburatoare" ... asta in cazul in care ai CASCO...
This post has been edited by TRANCA: 5 Jul 2008, 10:04 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Confirm ca vopseaua pe Clio3 este execrabil de proasta.
Este inadmisibil asa ceva, sa fie atacata de gainat in halul asta. Ce ar trebui sa fac, din 2 in 2 ore sa o verific daca sa mai cenzurat vreo cioara ?? ![]() In caietul de service si garantie scrie ca nu se acorda garantie la "petele pe vopsea" cauzate de gainat, dar daca eu nu mai am vopsea ???? Ce ? daca las un gainat mai mult imi gaureste si tabla ???? Cine stie .... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Pune-te bine cu pescarusii, ca al lor este acid sulfuric garantat. Dumnezeu cu mila.... Parca in Romania si zburatoarele sunt psihopate.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
- CT-95-PUF Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
eu am avut-o de muuuulte ori plina de gaineti, dar urme de vopsea matuita nu am. si n-am avut nici pe symbol. poate unde le spal la vreo 3 saptamani asa, si sunt de obicei pline de praf si poate praful ala mai protejeaza, cine stie...
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
motormaniac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 1 December 08 ![]() |
si eu am patit asa cu un gainat dar a mers usor cu putin polish... Nu se mai vede nimic acuma.
Off-topic: Eggy, adresa mea de mail este victor.mihailescu@gmail.com, te rog contacteaza-ma acolo pt ca pe acest forum vad ca nu pot da reply la PM-uri... |
--------------------
Renault
Clio Sport 197
2007
- CJ-11-RSS
|
|
mpretorian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut in mai multe locuri atacuri la adresa vopselei lui Clio III si mi-am zis sa va spun si experienta proprie.
Vopseaua de pe Clio III-ul meu din 2006 arata ca noua cu o mica exceptie - e crapata intre ultimul pilon(cel de langa haion) si tavan. Asa e demult. Dar, aici intervine un mare dar. Motivul pentru care arata ca noua vopseaua pe Clio dupa 3 ani nu este calitatea vopselei ci urmatoarele lucruri: 1 dupa aproape fiecare spalare masina este ceruita cu TurleWax Premium de ambele mele minutze 2 daca gasesc cel mai mic gainatz pe masina in aceeasi zi il curat cu apa 3 nu las masina in soare pe cat posibil Acum sa nu credeti ca o spal in fiecare saptamana ca nu vad rostul in imputitul asta de sat care se cheama Bucuresti. Sta nespalata uneori cu lunile, dar sub stratul de jeg vegheaza ceara, iar daca e acoperita cu gainatz masiv merge la spalatorie. Producatorul spune ca protejeaza masina 6 luni de zile sau ceva de genul asta dar ma indoiesc profund si nici nu vreau sa testez. Poate intr-o tara unde jegul si poluarea nu se simt ca la ele acasa. Se observa ceara in primele saptamani/luni prin faptul ca nu sta apa pe masina, si daca sta se "grupeaza" in bule ca mercurul, adica nu adera la suprafata. Nu am incercat alt timp de ceara intrucat asta m-a convins, ca si spuma de curatat tapiteria pe care am folosit-o chiar azi. Datorita acestui produs am devenit fidel brandului, intrucat dintr-un scaun patat cu ciocolata si noroi mi-a facut in 10 minute un scaun ca nou. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 - 1149cm de forta bruta
- B
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
A dat napasta si pe a mea. Am gasit-o cu niste gainat pe ea si zic hai sa o spal....gainatii uscati ca deh...dupa o zi de stat in caldura de 35 de grade...o fi fost si gainat de graure au ba, nu stiu ( cica ala e cel mai acid) ideea este ca a ajuns pana la tabla..2-3 puncte...e cam neplacut... Am si CASCO dar cu fransiza asa ca oricum tb sa bag banul..insa sa vad poate o scot pe garantie...defect de fabricatie...sa vad daca tine.
Semai gaseau inainte dupa cod de vopsea a gandeam s ao dau nitel cu pensula si apoi la polish...dar nu stiu daca gasesc exact culoarea.....un clio III rosu nemetalizat... se intampla...dar e al naibii de neplacut |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Vopsea gasesti la reprezentanta renault in functie de codul culorii dar daca nu e foarte mica zona afectata nu prea ai sanse. Singura metoda e revopsirea.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 21:16 |