Garajul meu, -= jurnal =-
![]() ![]() |
Garajul meu, -= jurnal =-
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu evit iesire B viner sau intrare duminica seara.
Parca ii aduna dzeu pe toti....... In fine .... b2 e pt depsire..numa ca nu toti merg constant..de la 70..80..pana la 120..130. Cum drac sa stai numai pe b1..... Daca si ploua....ne am rahatit la semnal |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Știu... Că am venit aseară pe A2, pe ploaie, după bușeala de la km 52. Am prins coada de la km 78.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(miki @ 4 Sep 2023, 14:08) Deci nesimtirea se masoara in viteza de deplasare?! Cam de ce este obligat sa frineze ala de circula cu 110 iar ala cu 170 nu? Pentru ca doreste sa intre pe alta banda, care e ocupata de unul care merge cu viteza mul mai mare in zona fara limita? <span class='edit'>4 Sep 2023, 21:21:</span> QUOTE(einstein1984 @ 4 Sep 2023, 15:59) bgd, tu nu vezi nimic rau in flashuri si klaxoane, dar daca te vede bundespolizei cu claxoane si flashuri insistente s-ar putea sa vezi si interiorul salii de tribunal.... Nu ma pasioneaza acest mod de condus, am spus mai mult asa referitor la o postarea a @cj, care a fost stearsa. Ultimile mele pareri sunt ca la nesimtire trebuie sa raspunzi cu nesimtire, ca daca intorci si celalat obraz, incep sa te calce in picioare si sa te murdareasca cu noroi, dar e alta discutie This post has been edited by bgdrenault: 4 Sep 2023, 21:22 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu consider ca metodele descrise mai sus sunt un fel de bullying si le ignor complet. Iar cand se face loc in fata, oricum o tai, de nu-i mai deranjez deloc pe nerabdatori.
De aceea imi place sa gasesc la drum lung un iepuras capabil (a se citi SUV de 400-500 CP), nu trebuie decat sa stau in siajul lui. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pentru asta iti trebuie masina
![]() Am mers odata de la Florenta la Viena in spatele unui Audi 2.0 tdi, perfect. Pe banda 3, o tinea constant in 140-150, mai respecta si zonele de restrictii, superb Si eram cu motorasul de 1,2 pe skoda. Dar m am potrivit perfect |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
mars |
![]()
|
M-am tinut recent de pe la jumatatea A1 pana la Craiova dupa un X5 M50d, a fost exact ce trebuia. Pe DEx12, fara intentie, m-am apropiat prea mult de el. A dat semnal dreapta si s-a dus pe prima banda, dar m-am dus in spatele lui, sa inteleaga ca nu vreau sa-l depasesc, mai ales ca deja aveam amandoi 160 km/h.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Ideea e ca iepurasul ala trebuie sa stie sa se si foloseasca de masina respectiva…asa, am prins si eu din astia care se duceau tare, dar nu ii tinea mult, cativa km maxim, dupa care se lasau pe b1 cu viteza mica…si, de cand cu laserele, fara iepuras, nu mai merge distractia…e prea riscant…
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Io am vazut o data 2 iepurashi din astia cu suv-uri de mare putere cum se tot impingeau unul pe altul pe autostrada si dupa ce au intrat in oras (prin Militari) au facut si un mic poc la o trecere de pietoni. Au tot stat unul in spatele altuia la distanta mica, si probabil la vreun rosu sau pieton s-au ciocanit. Cand i-am ajuns eu se uitau la masini, in mijlocul drumului.
![]() Judecand la rece nu e buna viteza, chiar daca e misto senzatia, dar iti asumi niste riscuri (accident si/sau amenda), consumi foarte mult combustibil, tii motorul ambalat fara rost pentru... 5-10-15 minute "salvate". This post has been edited by Filip: 5 Sep 2023, 02:52 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma mira nimic.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Evident că nu e corect ca cineva să blocheze aiurea benzile 2/3 pe o autostradă. Și văd mulți (curios, nu doar români) cărora le este lene să se replieze pe banda 1, când e posibil, pentru a lăsa pe cei mai rapizi ca el să treacă. Dar trebuie să înțelegem că mulți fac naveta, circulă pe distanțe scurte, poate chiar zilnic, și nu le este deloc de folos viteza limită sau puțin peste.
La fel cum nu e corect nici ca cineva, care vrea să zboare, la propriu, pe autostradă, să pretindă ca toți ceilalți ori să se grăbească, ca el, ori să-i facă loc. A fost o vreme când aveam drumuri dese prin nordul Italiei. Și pe autostradă, de regulă la orele dimineții, când mergea lumea la muncă, era ceva mai aglomerat. Însă, contrar așteptărilor, traficul nu se desfășura la viteze maxim admise, ci mai încet. Nu era ambuteiaj, se circula cursiv, dar destul de încet, undeva la 100-110 pe banda 2. Nu goneau, erau mulți navetiști și aveau distanțe relativ mici de parcurs. Vorbesc despre autostrăzi din preajma orașelor mai mari. Ce vreau să spun e că nu toți participanții la trafic și-au propus să parcurgă 1000km în 6 ore. Motiv pentru care nu vor depăși coloanele de pe banda 1 cu 160 la oră, ci cu puțin mai mult raportat la viteza coloanei, că nu sunt la F1, nu se grăbesc. Și nici nu vor trage brusc de volan dreapta, imediat după depășire, doar pentru că un beemveu stă lipit de eșapamentul lor. Să nu mai vorbesc că sunt multe mașini cu motoare ce nu permit, cred, să sară mult peste 100. Dar de regulă ăia nu depășesc. Iar când o fac... le trebuie multă răbdare celor din spate. ![]() This post has been edited by GBX: 5 Sep 2023, 07:40 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 4 Sep 2023, 22:18) Pentru ca doreste sa intre pe alta banda, care e ocupata de unul care merge cu viteza mul mai mare in zona fara limita? Ce-i ai abanda ocupata E banda lu ma-sa? A mostenito de la tat-so mare? In mesaj nu s-a specificat ca alauia cu 200 i "se taie fata" ci doar ca trebuie sa "frineze de la 200" Nu ca "inroseste frina" Aceasta situatie (initierea depasirii fara asigurare) presupune nu nesimtire ci inconstienta si incalcarea legii Dar daca depasirea se face in siguranta, chiar daca "ocupantul" benzii 3 este nevoiet s afrineze de la 200 la 120 de exemplu, nu vad care este nesimtirea |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 4 Sep 2023, 16:46) Mno, credeam ca dadeai semnal dreapta, scuzati. <span class='edit'>5 Sep 2023, 09:05:</span> QUOTE(mircea_aq @ 4 Sep 2023, 16:42) Bundespolitai-s aia de au pazit in noaptea de revelion 2015/6 cand peste o mie de femei germane au fost agresate sexual ? Bundespolitaii-s aia de-au dat comunicat in dimineata de 1 ianuarie ca lucrurile au decurs pasnic si relaxat, in conditiile in care inregistrasera deja peste 30 de plangeri numai din piata din Koln ? Aia-s sau vorbesti de walker, politist texan... suferi.... <span class='edit'>5 Sep 2023, 09:07:</span> This post has been edited by einstein1984: 5 Sep 2023, 09:10 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Imi place cum ies la suprafata toti super chilotii. Bine, de fcn tin minte ca am mai citit review-uri...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
Numai in bg merg toti linistiti.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
... si la sarbi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
Culmea, n-am prea avut treaba pe-acolo, dar sa vezi cum stiu toti sa mearga cu 40 km/h prin sate dupa granita, dupa ce in ultimul sat inainte de granita, li s-ar fi luat permisul de zbor.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
mars |
![]()
|
QUOTE(b06fcn @ 4 Sep 2023, 23:12) Ideea e ca iepurasul ala trebuie sa stie sa se si foloseasca de masina respectiva… Pai la astia ma refer si eu, nu la cei care merg cu 200 km/h, ca pe aia ii las sa se duca. Dar, daca iepurasul merge cu 20-30 km/h peste limita si stie sa faca loc (se pare ca una e sa vezi in retrovizoare un Mégane cu steluta in bot cum am eu, cu totul altceva e sa vezi un X5, GLE, Q7, Cayenne si alte animale de genul ala), dar si sa inchida rapid distanta pana la urmatoare masina, it’s a keeper ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Cei care merg mult peste viteza legală sunt cei care crează de multe ori coloane, fiind toți constipați in zone unde e grea depășirea.
Pe autostrada ei sunt cei care aduc riscuri de ambuteiaje când se înfig in depășiri lente. In iunie spre Grecia nu am mai văzut noaptea mulți viteji la viteze f mari ci din contra erau destui cu mașini potente ce rulau cu 110-120 pe limita de 130. E bine sa te ajustezi la viteza traficului și să nu ajungi mergand mai tare sa prinzi din urmă multe depășiri lente, chiar daca pe alea camion cu camion, uneori nu poți să le eviți. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(miki @ 5 Sep 2023, 08:42) Aceasta situatie (initierea depasirii fara asigurare) presupune nu nesimtire ci inconstienta si incalcarea legii Te faci ca nu intelegi, dar intelegi tu......., dar de ce sa nu jignim..... Despre aia e vorba, cand pe banda 3, ai 160, banda libera si in 100 metri poate si mai putin, "da semnal " si se intromisioneaza pe banda. Uneori nici nu mai da semnal. De fapt "am dat semnal" a devenit sport european, nu national. Clic si ma bag. Asta daca mai semnalizam. Ca vad ca incet incet se transforma toate masinile in bmw Eu invatasem ca se semnalizeaza cu 50 de metri respectiv 100 inainte de schimbarea directiei de mers. Dar ma rog, scoala de moda veche. This post has been edited by bgdrenault: 5 Sep 2023, 15:01 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Daca nu poti reduce viteza de la 160 la 110 in 100 de metri in siguranta .....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Da, si tu sofard.........
Ma intreb de ce sa o reduci Am sa va pun clipuri, sa va edificati, sa vad daca am descarcat ceva, ca vad ca trebe sa desenezi. Daca e sigura o franare de la 160 la 110 intr o distanta mai mica de 100 metri( spusis asa , ochiometric, poate erau 80, poate erau 70) si ne facem din asta o justificare a celuilalt. Si daca tot esti tu filosof, hai sa calculam ca eu am spus ca da semnal intr-o suta de metri si chiar mai putin si se intromisioneaza, dar de fapt incepe intromisionarea, deci cati metri mai fac eu cu 160 cat timp el intra integral pe banda? O dai in barci total, am condus si eu pe banda 1, cu 110, ca nu tot timpul merg cu 160. Si n a franat nici unul cand am trecut pe banda 2, Asa de usor se obtine decelerarea masinii, daca vrei.......nici nu atingi frana Pe banda 1, daca te apropii de cel din fata si banda 2 e ocupata, iei piciorul de pe acceleratie si gata. Pe banda 2, daca mergi cu 160 si tovarasul de trafic de pe banada 1, care merge cu 110 si vrea sa depasesca un tir care merge cu 90, si semnalizeaza intentia cu cca 50-100 de metri inainte de a trece pe banda, iei piciorul de pe acceleratie si masina incet merge in 140-130-120, intra tovarasul pe banda, ii da si el 115-120, se repliaza, accelerezi iarasi usor la 160, o placere sa mergi. Da, sunt si din astia si sunt o placere sa i ai colegi de trafic Dar doar daca se vrea, in rest e cum spui tu. This post has been edited by bgdrenault: 5 Sep 2023, 15:48 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 4 Sep 2023, 15:59) dar daca te vede bundespolizei cu claxoane si flashuri insistente s-ar putea sa vezi si interiorul salii de tribunal.... Doar de dragul conformitatii cu realitatea, Bundespolizei nu are in atributii respectarea reglementarilor Codului Rutier, asta e sarcina Autobahnpolizei. BP e instituria insarcinata cu sistemul federal de securitate interna, printre altele siguranța frontierelor, poliție feroviară și securitatea traficului aerian intern, plus combaterea criminalității. Continuaț. This post has been edited by Bwwlan: 5 Sep 2023, 22:23 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(rue @ 5 Sep 2023, 15:02) Cei care merg mult peste viteza legală sunt cei care crează de multe ori coloane, fiind toți constipați in zone unde e grea depășirea. Pe autostrada ei sunt cei care aduc riscuri de ambuteiaje când se înfig in depășiri lente. Si astia sunt tot aia de pun frana in fata. 5 Sep 2023, 23:53: QUOTE(Bwwlan @ 5 Sep 2023, 23:19) Injineru' doar repeta ce citeste pe uichipedia. Sau o sa zica ca are el prieteni acolo. This post has been edited by IRONICK: 5 Sep 2023, 22:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
ma doare undeva ca e politia sau jandarmeria care sanctioneaza asta, rezultatul e acelasi, dar multumesc de informare , nu stiam ca drumurile federale sunt patrulate de politia statala.
@bgdrenault, godzila a facut un avc incercand sa citeasca ce ai scris acolo. This post has been edited by einstein1984: 6 Sep 2023, 07:34 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
da, dar tu esti einstein
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
plottwist, tu nici nu ai condus in germania si vorbesti de fapt de cum conduci pe A2 drajna fetesti....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Pai sigur ca nu e esential pentru bunul mers al vietii cine are in grija traficul pe autostrazile Jermaniei, ziceam doar ca daca tot folosim anumiti termeni, e bine sa avem proprietatea utilizarii lor corecte.
Altfel, putem atribui sensuri alearorii oricarui cuvant, de pilda, in loc sa spunem verde, hai sa zicem... doi. Mi-am luat o masina doi deschis. Iarba are culoarea doi. etc... |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:38 |