Achizitie Megane SH, Am nevoie de cateva staturi
![]() ![]() ![]() |
Achizitie Megane SH, Am nevoie de cateva staturi
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
gaby26c |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 July 10 ![]() |
mersi de informatie .Chiar acum cautam auto sa dau mai multe detalii despre ele
- cea din 2003 are 116.000 km, dupa cum am mai spus interior gri cu piele pe margini, la asta volanul arat ok ptr km ei, are car-kit, jante aliaj ariginale reno din ce se vede in poze, clima automata, oglinzile le are pliabile in poze(nu stiu daca are functia asta sau au fost pliate manual), nu se vede in foto daca are proiectoare.In foto arata ok masina si urmeaza sa merg la fata locului sa o vad si sa incep negocierea de pret. - cea din 2005 are 211.450km, ca dotari tot din foto spalatoare faruri-deci are xenon fabrica, jante aliaj originale, interior pe masura km distrus. Va multumesc ca ajutati pe cei cu nevoie de informatii. Multi km fara incidente |
--------------------
Renault
Megane
- Nr. Rosii
1998 Clasic
|
|
mahamann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 23 July 10 From: Bucuresti ![]() |
citeste si aici http://www.reno.ro/-t204661.html
|
--------------------
Megane 2.2 1.5dci
Kadjar 140 GPF
2007/2020 De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
|
|
vacaroz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 February 11 ![]() |
Datorita unui incident neplacut intamplat saptamana trecuta, zilele astea am fost nevoit sa stau mai mult in fata calcultatorului, postat pe autovit, cautand masini...
ba audi, ba e46, ba passat, ba golf ..toate natiile insa printre toate cele cautate se regaseste una : Renault Megane II, reno megane care de cateva zile a inceput sa ma obsedeze dar totusi am dubii si temeri formate de diversi si pe care sper sa mi le spulberati voi, cunoscatorii marcii ,soferi de atatia ani ai acestor masini ,oameni care practic au habar despre ce vorbesc...nu oameni care au in cap doar masinile nemtesti si restul, bmw,audi,vw si restul.eu am avut reno si stiu cu ce se mananca nu m-a dezamagit niciuna pana acum...dar totusi ma gandeam ca poate ma linistiti mai mult voi 1. Unde sunt fabricate/asamblate? Turcia sau Franta? (din cate mi-a spus un nene cele hatchback sunt facute in Franta iar sedanurile sunt fabricatie Turcia, insa nu stiu daca ar trebui sa il iau pe incredere pentru ca e unul dintre vanzatori..as opta totusi pentru o masina adusa din Germania,Franta,Spania pentru ca am impresia ca alea sunt facute in Franta) 2. Ce probleme frecvente se regasesc la motoarele 1,5 dci? (am inteles ca ar avea probleme cu pompa de injectie ,injectoare si asa mai departe) 3. Am inteles ca modelul de Megane 2 ar avea probleme cu infiltratiile de apa, e adevarat? 4. Ce parere aveti despre urmatoarele : http://www.autovit.ro/renault-megane-C17515564.html (ma innebuneste plafonul din sticla :X) http://www.autovit.ro/renault-megane-C17728382.html (nu-mi place ca n-are clima) Precizez ca bugetul maxim de care dispun se invarte in jurul sumei de 4800 maxim 5000 de euro. This post has been edited by vacaroz: 2 Mar 2011, 21:42 |
--------------------
Renault
Laguna
2001/Privilege
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
1. sedan-Turcia; hach-Franta/Spania;break-Spania.
2. recomand lectura in cadrul sectiunii tehnice a forumului... 3. n-are probleme... 4. nu exista parbriz incalzit si nu cred ca sunt euro 4... si mai sunt cateva aspecte de genul cailor putere umflati in pene... este cool trapa dar zdrangane rau pe drum accidentat... This post has been edited by solidconvert: 2 Mar 2011, 23:03 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
santo.cristian |
![]()
|
![]() membru pasionat Group: Members Posts: 417 Joined: 25 February 10 ![]() |
Salut vacaroz,parerea mea ca sa fii intradevar multumit de o masina,motorul trebuie sa aiba cel putin 100 cp si capacitate intre 1600-1900 cmc daca vrei performanta,daca nu ,nu este departe de loganul 1,4 sau 1,6,asta daca nu cumva consumul este foarte important;zilele trecute am vb cu verisoara sotiei care lucreaza la birourile Renault din Pipera si spunea ca la modelele noi preturile sunt exagerate privind piesele,reviziile din timpul garantiei,comparativ cu Opelul sa zicem si ca sa tragi o concluzie corecta consulti un mecanic bun de preferinta nu de la reprezentanta si exclus de la un dealer
![]() |
--------------------
Renault
25 tx
- IF-03-VHF
1988 2165 cmc 108 cp/79 kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca schimbi kitul de bielete nu mai zdrangane.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Panoramicul e frectie ! Trapa e utila daca esti fumator. In orice caz , nici una nici alta nu trebuie sa fie un criteriu de departajare. Le am pe 1.9 si le-as da imediat pentru cruise cotrol , spre exemplu.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() This post has been edited by R19/16v: 2 Mar 2011, 23:56 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
aLecsunder |
![]()
|
Asta pe motorina e SH , d-aia nu le am pe amandoua si nici timpul de a monta aftermarket n-am. Cu ce te ajuta panoramicul ?
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
scuze de offtopic! rog pe aceasta cale un amabil detinator de megane bicorp 2005, alb, dci, sa ma contacteze pe PM.
ma adresez pe acest topic deoarece pare a fi multa activitate + nu vreau sa deschid un topic separat... Multumesc! |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
R19/16v |
![]()
|
Cu te ajuta si ccu' - confort.
|
--------------------
DS
5H
|
aLecsunder |
![]()
|
Cu ajutorul cc-ului nu-mi mai amorteste piciorul. Panoramicul ce-mi oferta , in afara de prea multa lumina ? Uite , ceva util e tapiteria de piele , nu musamaua crem de la benzinara. Poate sunt eu mai pragmatic de fel ...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
vacaroz |
![]()
|
e smecher rau panoramicul, pentru mine e o conditie primordiala in alegerea viitorului meu megane , asta dupa buna functionare tehnica a agregatului ... insa asta ma enerveaza ca are "butoanele alea de aragaz" in bord.nu pot sa suport masina cu butoane de ac.in rest ma atrag mai multe aspecte ,culoare ,jante, pret...
|
--------------------
Renault
Laguna
2001/Privilege
|
|
boditza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 8 September 09 ![]() |
Si eu sunt interesat de un megane sedan de 1,5 diesel pana in 5500eur.. optiunile obligatorii sunt clima si toate geamurile electrice.. restu nu ma afecteaza. am vazut pe autovit destule optiuni dar parca prea dubioase.. la 4500eur gasesc cu clima, km putini din 2006 dar la 6000 unu fara clima si cu 150000km.. ambii spun ca sunt impecabile estetic.. de cateva zile caut si megane-ul are castig pt motorul de 1,5 in fata lagunei 2.
|
--------------------
Renault
Megane
Sedane 2.2 1,6 16v 82kw
|
|
vacaroz |
![]()
|
QUOTE(mahamann @ 13 Feb 2011, 19:55) link-ul nu e valid..il poti posta din nou, te rog? |
--------------------
Renault
Laguna
2001/Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:13 |