Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, :)
![]() ![]() ![]() |
Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, :)
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la cei care s-au razgandit in alte ocazii... si pot fi unii care se vor razgandi si acum... as vrea sa le spun doar ca pe lumea asta nu avem decat cuvantul si onoarea care sa ne reprezinte.
Restul se duc: bani, tinerete, sanatate, masini, etc. Odata ce ai spus: da, particip, nu mai e loc de intors. Sau daca te razgandesti (nu cred ca e nimeni absurd, mai sunt si cazuri speciale, desi daca exista cineva care nu isi permite sa dea 15 RON chiar si in pierdere... mai bine nu intra pe topic de la inceput), fa-o inainte sa se produca niste efecte (pierderi de bani, de exemplu, in dauna cuiva care deja a investit timp si daruire). Nu va suparati pe mine ca am scris asta dar au mai existat probleme si cand s-au facut sepcile, daca nu ma insel, si cand am incercat sa ne strangem sa cumparam niste anvelope de vara, si cand s-au cumparat anvelopele de iarna, etc. Daca la anvelope vorbim de cateva sute de lei, la sepci si tricouri sunt doar cateva zeci... e pacat sa ne dam cu firma-n cap. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dandutulescu @ 22 Apr 2008, 10:07) rosu 13.marian-j galben "reno" 2 buc XL.Sigla pozitionata cum doriti(Dodone+adrian mgm; un parteneriat in pachet unic?)=> cost mai avantajos la transport.Interesati? Mai intrebi, mon cher ? ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
1. semit- rosu sau albastru -size L
2. gotty-alb-size M 3. sadi - rosu - size s sau xs daca este 4. dan22y - negru - 3 bucati din care 2 buc XL si una M (revin cu actualizare:P) 5. Dodone- 1 buc marimea M, verde deschis, inscriptionat fata (caractere mici,ca si un ecuson) + spate , marimea indicata mai sus; - 1 buc. tot M, bleumarin cu inscriptionari identice. 6. Manuel - albastru sau negru - size XXXL (daca-i mai scump, suport diferenta). 7. Duyu - 1 bucata - rosu - size M (daca se poate inscriptionat si pe fata si pe spate - mai vorbim despre model...depinde cum vrea si lumea ). 8.Solon - negru, size M. Stabiliti modelul! 9. Mihai_E - bleumarin - size XL numai cu emblema lu reno daca se poate, daca nu, cum e mai sus 10. andreigosman i tricou masura S. 11. padre - 3 buc: 2 buc. XXL (sau XXXL , mai vedem) negru si albastru + 1 buc L rosu 12. adrian mgm - 1 buc. L = daca vrea cineva mi-l expedieze la Timisoara (bine-nteles suport costul 13.marian-j galben "reno" 2 buc XL.Sigla pozitionata cum doriti(Dodone+adrian mgm; un parteneriat in pachet unic?)=> cost mai avantajos la transport.Interesati? 14. 95 puf - Vreau si eu 2 buc. XXXL (polo daca se poate. daca nu, de care este) 15. Privilex - 1 buc. albastru cu scrisul acela mic,la inima.marimea cred ca xxl,nu stiu am 1.82 si 80kg,se poate? 16. rero - vreau si eu 2 buc. XXXL si 1 buc XL - rosu 17. alexv - 2 bucati xl sau l, depinde de dimensiunea tricoului. albastru 18. manucu01 - 2 bucati (xl). unul-negru, celalalt rosu 19. Bas|cX - 2 buc xl negre (reno.ro cu galben), daca se poate si pe spate 20.dandutulescu-1 buc. negru 21. bashtalu:-2 bucati, culori diferite, vreau sigla doar pe spate si sa fie mare, nu sa o vad cu lupa(nu polo) 22. doc172 - 3 albastre XXL modelul dat de drk. NU vreu polo. vreau simple 23.przamfiri 1 buc. negru sau albastru xxxl,cu scrisul .......unde vrei tu... ![]() 1 buc. albastru xl (pentru sotia mea) ![]() This post has been edited by przamfiri: 23 Apr 2008, 22:41 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(Dodone @ 22 Apr 2008, 23:44) Off-topic:perfect baieti!Sa asteptam sa vedem cum se aranjeaza treburile si luam legatura!Poate mai e cineva interesat.Momentan din Timisoara suntem trei:Dodone,adrian mgm si marian-j.Daca mai e cineva din zona eu propun sa n-i se alature pentru a simplifica cat mai mult procedurile de expediere!Nu ma refer aici neaparat la costurile de expeditie cat la faptul ca l-e usuram eforturile celor ce se ocupa de aceasta treaba!Ciao la voi si sper sa ne auzim cat de curand!Marian |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
M-ati uitat pe dinafara
![]() Pm cu plata pls ![]() 1. semit- rosu sau albastru -size L 2. gotty-alb-size M 3. sadi - rosu - size s sau xs daca este 4. dan22y - negru - 3 bucati din care 2 buc XL si una M (revin cu actualizare:P) 5. Dodone- 1 buc marimea M, verde deschis, inscriptionat fata (caractere mici,ca si un ecuson) + spate , marimea indicata mai sus; - 1 buc. tot M, bleumarin cu inscriptionari identice. 6. Manuel - albastru sau negru - size XXXL (daca-i mai scump, suport diferenta). 7. Duyu - 1 bucata - rosu - size M (daca se poate inscriptionat si pe fata si pe spate - mai vorbim despre model...depinde cum vrea si lumea ). 8.Solon - negru, size M. Stabiliti modelul! 9. Mihai_E - bleumarin - size XL numai cu emblema lu reno daca se poate, daca nu, cum e mai sus 10. andreigosman i tricou masura S. 11. padre - 3 buc: 2 buc. XXL (sau XXXL , mai vedem) negru si albastru + 1 buc L rosu 12. adrian mgm - 1 buc. L = daca vrea cineva mi-l expedieze la Timisoara (bine-nteles suport costul 13.marian-j galben "reno" 2 buc XL.Sigla pozitionata cum doriti(Dodone+adrian mgm; un parteneriat in pachet unic?)=> cost mai avantajos la transport.Interesati? 14. 95 puf - Vreau si eu 2 buc. XXXL (polo daca se poate. daca nu, de care este) 15. Privilex - 1 buc. albastru cu scrisul acela mic,la inima.marimea cred ca xxl,nu stiu am 1.82 si 80kg,se poate? 16. rero - vreau si eu 2 buc. XXXL si 1 buc XL - rosu 17. alexv - 2 bucati xl sau l, depinde de dimensiunea tricoului. albastru 18. manucu01 - 2 bucati (xl). unul-negru, celalalt rosu 19. Bas|cX - 2 buc xl negre (reno.ro cu galben), daca se poate si pe spate 20.dandutulescu-1 buc. negru 21. bashtalu:-2 bucati, culori diferite, vreau sigla doar pe spate si sa fie mare, nu sa o vad cu lupa(nu polo) 22. doc172 - 3 albastre XXL modelul dat de drk. NU vreu polo. vreau simple 23.przamfiri 1 buc. negru sau albastru xxxl,cu scrisul .......unde vrei tu... smile.gif 24.Mrija 1 buc XXL. negru daca se poate, pe spate nickname daca e posibil cumva ![]() Multam ![]() This post has been edited by Mrija: 23 Apr 2008, 00:07 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(padre @ 22 Apr 2008, 21:15) Referitor la cei care s-au razgandit in alte ocazii... si pot fi unii care se vor razgandi si acum... as vrea sa le spun doar ca pe lumea asta nu avem decat cuvantul si onoarea care sa ne reprezinte. Restul se duc: bani, tinerete, sanatate, masini, etc. Odata ce ai spus: da, particip, nu mai e loc de intors. Sau daca te razgandesti (nu cred ca e nimeni absurd, mai sunt si cazuri speciale, desi daca exista cineva care nu isi permite sa dea 15 RON chiar si in pierdere... mai bine nu intra pe topic de la inceput), fa-o inainte sa se produca niste efecte (pierderi de bani, de exemplu, in dauna cuiva care deja a investit timp si daruire). Nu va suparati pe mine ca am scris asta dar au mai existat probleme si cand s-au facut sepcile, daca nu ma insel, si cand am incercat sa ne strangem sa cumparam niste anvelope de vara, si cand s-au cumparat anvelopele de iarna, etc. Daca la anvelope vorbim de cateva sute de lei, la sepci si tricouri sunt doar cateva zeci... e pacat sa ne dam cu firma-n cap. Foarte bine punctat Padre. Iti multumesc ca esti de acord cu mine si ca ai inteles perfect ce am vrut sa zic, fiind patit cu astfel de actiuni... ![]() In alta ordine de idei, pana acum suntem 39 de useri doritori + 1 pentru mine. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
2. gotty-alb-size M 3. sadi - rosu - size s sau xs daca este 4. dan22y - 7 bucati (3 buc - negru L; 1 buc - negru XL; 1 buc negru M; 1 buc - alb XL, 1 buc - galben M) 5. Dodone- 1 buc marimea M, verde deschis, inscriptionat fata (caractere mici,ca si un ecuson) + spate , marimea indicata mai sus; - 1 buc. tot M, bleumarin cu inscriptionari identice. 6. Manuel - albastru sau negru - size XXXL (daca-i mai scump, suport diferenta). 7. Duyu - 1 bucata - rosu - size M (daca se poate inscriptionat si pe fata si pe spate - mai vorbim despre model...depinde cum vrea si lumea ). 8.Solon - negru, size M. Stabiliti modelul! 9. Mihai_E - bleumarin - size XL numai cu emblema lu reno daca se poate, daca nu, cum e mai sus 10. andreigosman i tricou masura S. 11. padre - 3 buc: 2 buc. XXL (sau XXXL , mai vedem) negru si albastru + 1 buc L rosu 12. adrian mgm - 1 buc. L = daca vrea cineva mi-l expedieze la Timisoara (bine-nteles suport costul 13.marian-j galben "reno" 2 buc XL.Sigla pozitionata cum doriti(Dodone+adrian mgm; un parteneriat in pachet unic?)=> cost mai avantajos la transport.Interesati? 14. 95 puf - Vreau si eu 2 buc. XXXL (polo daca se poate. daca nu, de care este) 15. Privilex - 1 buc. albastru cu scrisul acela mic,la inima.marimea cred ca xxl,nu stiu am 1.82 si 80kg,se poate? 16. rero - vreau si eu 2 buc. XXXL si 1 buc XL - rosu 17. alexv - 2 bucati xl sau l, depinde de dimensiunea tricoului. albastru 18. manucu01 - 2 bucati (xl). unul-negru, celalalt rosu 19. Bas|cX - 2 buc xl negre (reno.ro cu galben), daca se poate si pe spate 20.dandutulescu-1 buc. negru 21. bashtalu:-2 bucati, culori diferite, vreau sigla doar pe spate si sa fie mare, nu sa o vad cu lupa(nu polo) 22. doc172 - 3 albastre XXL modelul dat de drk. NU vreu polo. vreau simple 23.przamfiri 1 buc. negru sau albastru xxxl,cu scrisul .......unde vrei tu... smile.gif 24.Mrija 1 buc XXL. negru daca se poate, pe spate nickname daca e posibil cumva daca nu, asta e. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
s77ven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 November 05 From: Bucharest ![]() |
2. gotty-alb-size M 3. sadi - rosu - size s sau xs daca este 4. dan22y - 7 bucati (3 buc - negru L; 1 buc - negru XL; 1 buc negru M; 1 buc - alb XL, 1 buc - galben M) 5. Dodone- 1 buc marimea M, verde deschis, inscriptionat fata (caractere mici,ca si un ecuson) + spate , marimea indicata mai sus; - 1 buc. tot M, bleumarin cu inscriptionari identice. 6. Manuel - albastru sau negru - size XXXL (daca-i mai scump, suport diferenta). 7. Duyu - 1 bucata - rosu - size M (daca se poate inscriptionat si pe fata si pe spate - mai vorbim despre model...depinde cum vrea si lumea ). 8.Solon - negru, size M. Stabiliti modelul! 9. Mihai_E - bleumarin - size XL numai cu emblema lu reno daca se poate, daca nu, cum e mai sus 10. andreigosman i tricou masura S. 11. padre - 3 buc: 2 buc. XXL (sau XXXL , mai vedem) negru si albastru + 1 buc L rosu 12. adrian mgm - 1 buc. L = daca vrea cineva mi-l expedieze la Timisoara (bine-nteles suport costul 13.marian-j galben "reno" 2 buc XL.Sigla pozitionata cum doriti(Dodone+adrian mgm; un parteneriat in pachet unic?)=> cost mai avantajos la transport.Interesati? 14. 95 puf - Vreau si eu 2 buc. XXXL (polo daca se poate. daca nu, de care este) 15. Privilex - 1 buc. albastru cu scrisul acela mic,la inima.marimea cred ca xxl,nu stiu am 1.82 si 80kg,se poate? 16. rero - vreau si eu 2 buc. XXXL si 1 buc XL - rosu 17. alexv - 2 bucati xl sau l, depinde de dimensiunea tricoului. albastru 18. manucu01 - 2 bucati (xl). unul-negru, celalalt rosu 19. Bas|cX - 2 buc xl negre (reno.ro cu galben), daca se poate si pe spate 20.dandutulescu-1 buc. negru 21. bashtalu:-2 bucati, culori diferite, vreau sigla doar pe spate si sa fie mare, nu sa o vad cu lupa(nu polo) 22. doc172 - 3 albastre XXL modelul dat de drk. NU vreu polo. vreau simple 23.przamfiri 1 buc. negru sau albastru xxxl,cu scrisul .......unde vrei tu... smile.gif 24.Mrija 1 buc XXL. negru daca se poate, pe spate nickname daca e posibil cumva daca nu, asta e. 25. s77ven - negru 1 bucata XL sigla mica; daca se poate prefer POLO |
--------------------
Renault
Scenic
Clio 2006 Scenic Confort Dynamique 1.5dci 80cp
2004 Clio Symbol Confort Expression 1.4 8v |
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
ce polo fratilor ca m-ati inebunit ..explicati-mi si mie ...daca nu eu vreau phaeton
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
tricoul polo este tricoul cu guler si nasturi.. (jucatorii de tenis poarta asa ceva)
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Bas|cX |
![]()
|
nu nuuuuu ..hidos ...deci simplu pt mine
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
mi am permis sa centralizez un pic lucrurile
eu sper ca n am omis pe nimeni,dar cel mai bine verificati va prezenta in lista!!! din pacate nu ma lasa sa uploadez un fisier excel....ma poate ajuta un moderator? |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 23 Apr 2008, 11:02) mi am permis sa centralizez un pic lucrurile eu sper ca n am omis pe nimeni,dar cel mai bine verificati va prezenta in lista!!! din pacate nu ma lasa sa uploadez un fisier excel....ma poate ajuta un moderator? Fa altfel. Deschide fisierul de Excel, seteaza pagina la 60-70 % cat s-o poti vedea toata lista (si aici ma refer la zoom), eventual o scrii pe 2 coloane, apoi ii dai un printscreen, apoi paste intr-un program care editeaza pozele, save as "jpg" si apoi upload pe forum. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Bas|cX |
![]()
|
pune-i alta extensie si anunta poporul sa dea rename cu .xls
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
din pacate fisierul era gandit altfel:in comentariu la fiecare coloana(marime si culoare) erau inserati si membrii respectivi....
L.E.rezolvat o problema.... This post has been edited by gotty: 23 Apr 2008, 11:32 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 68.43k ) Number of downloads: 66 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
Foarte bine realizata lista. Ceva in genul asta facem si noi.
Pe viitor, iti sugerez ca la final, sa-i dai un "save as" si sa alegi formatul JPG, deoarece fisierul va ajunge sa aibe doar 70-100 kb. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Bas|cX |
![]()
|
eu sunt pe zapp acum ..stii cat imi ia sa dau jos aia ???
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
DrK |
![]()
|
|
--------------------
Sedan
Negru
|
gotty |
![]()
|
pai tot ramane ideea ca nu pot sa atasez excelul....acolo se vedeau si persoanele care vor acele tricouri...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
culoare - albastru
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Bas|cX |
![]()
|
gotty ..da-i rename la xls-ul tau ..stiu eu un jpg de ex ... baga-l aici ...si noi il modif sa fie bine ...
|
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
gotty |
![]()
|
rezolvat adrianmgm
![]() save target as...si pe urma open with:microsoft excel! This post has been edited by gotty: 23 Apr 2008, 12:21 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Eu nu-l pot scoate :|
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Mrija @ 23 Apr 2008, 13:10) A si spus Gotty mai sus... Nu dai click pe el cu butonul din stanga ci cu butonul din drepta, si din meniul rapid aleg "Save Target As"... dupa care ii schimbi extensia. Daca nu vezi extensia, mergi in directorul unde ai salvat fisierul alegi meniul Tools / Folder Options / View / si debifezi "Hide extensions for know files types", repet... ca sa vezi extensia. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
revin ca sa corectez greseala: 2 bucati marime mica, cred ca S, culoare unul albastru si unul rosu
multumesc pot sa va fac plata in cont daca am detaliile necesare |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
gotty |
![]()
|
adaugat bashtalu!
Attached thumbnail(s) centralizare1_tricouri.jpg ( Size: 21.5k ) Number of downloads: 47 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
2. gotty-alb-size M 3. sadi - rosu - size s sau xs daca este 4. dan22y - 7 bucati (3 buc - negru L; 1 buc - negru XL; 1 buc negru M; 1 buc - alb XL, 1 buc - galben M) 5. Dodone- 1 buc marimea M, verde deschis, inscriptionat fata (caractere mici,ca si un ecuson) + spate , marimea indicata mai sus; - 1 buc. tot M, bleumarin cu inscriptionari identice. 6. Manuel - albastru sau negru - size XXXL (daca-i mai scump, suport diferenta). 7. Duyu - 1 bucata - rosu - size M (daca se poate inscriptionat si pe fata si pe spate - mai vorbim despre model...depinde cum vrea si lumea ). 8.Solon - negru, size M. Stabiliti modelul! 9. Mihai_E - bleumarin - size XL numai cu emblema lu reno daca se poate, daca nu, cum e mai sus 10. andreigosman i tricou masura S. 11. padre - 3 buc: 2 buc. XXL (sau XXXL , mai vedem) negru si albastru + 1 buc L rosu 12. adrian mgm - 1 buc. L = daca vrea cineva mi-l expedieze la Timisoara (bine-nteles suport costul 13.marian-j galben "reno" 2 buc XL.Sigla pozitionata cum doriti(Dodone+adrian mgm; un parteneriat in pachet unic?)=> cost mai avantajos la transport.Interesati? 14. 95 puf - Vreau si eu 2 buc. XXXL (polo daca se poate. daca nu, de care este) 15. Privilex - 1 buc. albastru cu scrisul acela mic,la inima.marimea cred ca xxl,nu stiu am 1.82 si 80kg,se poate? 16. rero - vreau si eu 2 buc. XXXL si 1 buc XL - rosu 17. alexv - 2 bucati xl sau l, depinde de dimensiunea tricoului. albastru 18. manucu01 - 2 bucati (xl). unul-negru, celalalt rosu 19. Bas|cX - 2 buc xl negre (reno.ro cu galben), daca se poate si pe spate 20.dandutulescu-1 buc. negru 21. bashtalu:-2 bucati, culori diferite, vreau sigla doar pe spate si sa fie mare, nu sa o vad cu lupa(nu polo) 22. doc172 - 3 albastre XXL modelul dat de drk. NU vreu polo. vreau simple 23.przamfiri 1 buc. negru sau albastru xxxl,cu scrisul .......unde vrei tu... smile.gif 24.Mrija 1 buc XXL. negru daca se poate, pe spate nickname daca e posibil cumva daca nu, asta e. 25. s77ven - negru 1 bucata XL sigla mica; daca se poate prefer POLO 26. antifizic2- 1 tricou negru xxl / 1 tricou rosu xs |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
gotty |
![]()
|
adaugat 2 tricouri pentru antifizic si inca unul pentru moi!
daca tot avem situatia,cred ca nu mai trebuie copy&paste....doar o cerere.... Attached thumbnail(s) centralizare1_tricouri.jpg ( Size: 22k ) Number of downloads: 26 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 11:51 |