Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, :)
![]() ![]() ![]() |
Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, :)
dandutulescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
|
||
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
-
08
|
|||
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut.ii rog pe cei care "fac" tricourile,cand sunt gata sa imi lase si mie un pm cu nr de telefon sa ii pot contacta sa iau tricoul,deoarece nu prea mai intru pe net asa des din cauza muncii si nu mai sunt atent la discutii.mersi
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
si "io" vreau tricou
![]() ![]() |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(doc172 @ 26 Apr 2008, 12:04) QUOTE(Dhragosh @ 29 Apr 2008, 15:20) Un termen final este greu de pus. Recomand ca cine se va ocupa de lista, sa puna cate unul in plus pentru fiecare marime... cu bani de la AL de sus probabil. Dupa cum v-am mai spus, si din experienta anterioara de pe alte forumuri, o astfel de lista nu se va putea inchide niciodata. ![]() QUOTE(Privilex @ 1 May 2008, 18:24) Salut.ii rog pe cei care "fac" tricourile,cand sunt gata sa imi lase si mie un pm cu nr de telefon sa ii pot contacta sa iau tricoul,deoarece nu prea mai intru pe net asa des din cauza muncii si nu mai sunt atent la discutii.mersi Eh, aici e problema. Daca de gasit, s-a gasit producatorul si "vopsitorul" de tricouri, de distribuirea lor nu putem spune acelasi lucru. Aici este partea cea mai grea si avem nevoie de voluntari. Se ofera cineva ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
C`mon people ne miscam mai cu talent sa le avem la Cluj (1 iunie) ? sapt asta sa inchidem lista si gata
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
In final cum ramane cu modelul?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(semit @ 5 May 2008, 11:29) C`mon people ne miscam mai cu talent sa le avem la Cluj (1 iunie) ? sapt asta sa inchidem lista si gata ![]() Pai cam astia cred ca suntem, din mom ce de aproape o sapt nu s-a mai inscris nimeni.. Numa sa nu se mai razgandeasca cineva de pe lista si sa spuna dupa aceea ca nu mai vrea. ![]() Referitor la model, cred se va face doar unul singur ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine strange banii ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ca sa fie mai usor pentru toti propun ca banii sa fie depusi intr-un cont, asa cum s-a facut si pentru intalnirea reno.ro de la Fantanele. (banii de tricou+costurile de retragere). Ne ajuta cineva in aceasta privinta?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
si pentru cei care nu pot participa dar vor tricouri un pret +taxe de expediere??????????
![]() |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
Flamingo |
![]()
|
Pai cum am mai spus mai sus, aici se pare ca avem o mica problema... Cine le expediaza ? Cat despre cont, sunt 2 variante. Oeri se varsa intr-un cont personal ori in contul firmei care le produce, dar asta presupune factura, deci automat se adauga TVA-ul la toata comanda.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
de expediat se pot puen pe un curierat rapid cu plata la destinatar, insa cineva trebuie sa aiba rabdarea sa faca multe colete. mai e posibilitatea sa se trimita multe la intalnirea nationala, apoi sa se distribuie de cate cineva din fiecare oras.
asa cum am spus mai devreme insa, tare mi-e teama ca din cauza distributiei "proiectul moare in papusoi" ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
O mica modificare ar fi ca cel care le face sa le expedieze la cineva din fiecare oras , iar acesta sa se ocupe apoi de impartirea catre membrii din orasul respectiv - pentru TM ma ofer eu.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Pentru BN ma ocup eu, si cu trimisul banilor, in cont, daca e ok asa,sau altfel, si cu distribuirea lor in oras.
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ziceti contul ca sa fac transferul
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(bashtalu @ 6 May 2008, 22:28) Va dau eu contul, dar ar trebui sa faceti o lista pe orase ca sa trimit coletele (tot eu), ![]() Repet, sunt patit cu Posta Romana si nici nu vreau sa mai aud de ei. Zeci de mii hartii ce trebuiesc completate, colete, etc. Daca este ok, va astept cu adresele voastre pe PM. Edit: Inca ceva... Transferul banilor in contul firmei, presupune facturarea, deci 19% in plus la tricou. This post has been edited by Catalin S.: 7 May 2008, 08:13 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Duyu |
![]()
|
Din pacate eu trebuie sa ma sterg de pe lista pentru ca saptamana viitoare voi pleca in strainatate pentru o buna perioada de timp.
![]() ![]() ![]() ![]() Lista actualizata: 1. semit- rosu sau albastru -size L 2. gotty-alb-size M 3. sadi - rosu - size s sau xs daca este 4. dan22y - 7 bucati (3 buc - negru L; 1 buc - negru XL; 1 buc negru M; 1 buc - alb XL, 1 buc - galben M) 5. Dodone- 1 buc marimea M, verde deschis, inscriptionat fata (caractere mici,ca si un ecuson) + spate , marimea indicata mai sus; - 1 buc. tot M, bleumarin cu inscriptionari identice. 6. Manuel - albastru sau negru - size XXXL (daca-i mai scump, suport diferenta). 7.Solon - negru, size M. Stabiliti modelul! 8. Mihai_E - bleumarin - size XL numai cu emblema lu reno daca se poate, daca nu, cum e mai sus 9. andreigosman i tricou masura S. 10. padre - 3 buc: 2 buc. XXL (sau XXXL , mai vedem) negru si albastru + 1 buc L rosu 11. adrian mgm - 1 buc. L = daca vrea cineva mi-l expedieze la Timisoara (bine-nteles suport costul 12.marian-j galben "reno" 2 buc XL.Sigla pozitionata cum doriti(Dodone+adrian mgm; un parteneriat in pachet unic?)=> cost mai avantajos la transport.Interesati? 13. 95 puf - Vreau si eu 2 buc. XXXL (polo daca se poate. daca nu, de care este) 14. Privilex - 1 buc. albastru cu scrisul acela mic,la inima.marimea cred ca xxl,nu stiu am 1.82 si 80kg,se poate? 15. rero - vreau si eu 2 buc. XXXL si 1 buc XL - rosu 16. alexv - 2 bucati xl sau l, depinde de dimensiunea tricoului. albastru 17. manucu01 - 2 bucati (xl). unul-negru, celalalt rosu 18. Bas|cX - 2 buc xl negre (reno.ro cu galben), daca se poate si pe spate 19.dandutulescu-1 buc. negru 20. bashtalu:-2 bucati, culori diferite, vreau sigla doar pe spate si sa fie mare, nu sa o vad cu lupa(nu polo) 21. doc172 - 3 albastre XXL modelul dat de drk. NU vreu polo. vreau simple 22.przamfiri 1 buc. negru sau albastru xxxl,cu scrisul .......unde vrei tu... smile.gif 23.Mrija 1 buc XXL. negru daca se poate, pe spate nickname daca e posibil cumva daca nu, asta e. 24. s77ven - negru 1 bucata XL sigla mica; daca se poate prefer POLO 25. przamfiri..., frate mai vreau unul si pentru sotia mea albastru xl 26. cmandrei - 2 tricouri albastre - 1XL 1S {sau dimensiunile ca sa alegem mai corect tongue.gif} 27.Dhragosh 2 buc (1M-Negru si 1XL-Albastru) model cum vreti voi, nu am preferinte |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Dar pretul per tricou care e ? ca nu l-am gasit si mi-e lene sa caut in mai mult de 2 pagini
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
vexatik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 1 November 05 From: Bucharest ![]() |
Si eu vreau unul
1. semit- rosu sau albastru -size L 2. gotty-alb-size M 3. sadi - rosu - size s sau xs daca este 4. dan22y - 7 bucati (3 buc - negru L; 1 buc - negru XL; 1 buc negru M; 1 buc - alb XL, 1 buc - galben M) 5. Dodone- 1 buc marimea M, verde deschis, inscriptionat fata (caractere mici,ca si un ecuson) + spate , marimea indicata mai sus; - 1 buc. tot M, bleumarin cu inscriptionari identice. 6. Manuel - albastru sau negru - size XXXL (daca-i mai scump, suport diferenta). 7.Solon - negru, size M. Stabiliti modelul! 8. Mihai_E - bleumarin - size XL numai cu emblema lu reno daca se poate, daca nu, cum e mai sus 9. andreigosman i tricou masura S. 10. padre - 3 buc: 2 buc. XXL (sau XXXL , mai vedem) negru si albastru + 1 buc L rosu 11. adrian mgm - 1 buc. L = daca vrea cineva mi-l expedieze la Timisoara (bine-nteles suport costul 12.marian-j galben "reno" 2 buc XL.Sigla pozitionata cum doriti(Dodone+adrian mgm; un parteneriat in pachet unic?)=> cost mai avantajos la transport.Interesati? 13. 95 puf - Vreau si eu 2 buc. XXXL (polo daca se poate. daca nu, de care este) 14. Privilex - 1 buc. albastru cu scrisul acela mic,la inima.marimea cred ca xxl,nu stiu am 1.82 si 80kg,se poate? 15. rero - vreau si eu 2 buc. XXXL si 1 buc XL - rosu 16. alexv - 2 bucati xl sau l, depinde de dimensiunea tricoului. albastru 17. manucu01 - 2 bucati (xl). unul-negru, celalalt rosu 18. Bas|cX - 2 buc xl negre (reno.ro cu galben), daca se poate si pe spate 19.dandutulescu-1 buc. negru 20. bashtalu:-2 bucati, culori diferite, vreau sigla doar pe spate si sa fie mare, nu sa o vad cu lupa(nu polo) 21. doc172 - 3 albastre XXL modelul dat de drk. NU vreu polo. vreau simple 22.przamfiri 1 buc. negru sau albastru xxxl,cu scrisul .......unde vrei tu... smile.gif 23.Mrija 1 buc XXL. negru daca se poate, pe spate nickname daca e posibil cumva daca nu, asta e. 24. s77ven - negru 1 bucata XL sigla mica; daca se poate prefer POLO 25. przamfiri..., frate mai vreau unul si pentru sotia mea albastru xl 26. cmandrei - 2 tricouri albastre - 1XL 1S {sau dimensiunile ca sa alegem mai corect tongue.gif} 27.Dhragosh 2 buc (1M-Negru si 1XL-Albastru) model cum vreti voi, nu am preferinte 28. vexatik - 2 buc M negru |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, 1,6 16 V Megane II Sedan Confort Privilege, 1.6 16 V Gri Eclipse
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
dubios eu dece nu mai sunt pe lista
![]() ce sunt jocurile astea de culise people? |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
esti antipatic
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
15 lei + TVA (daca se vrea factura).
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
1. semit- rosu sau albastru -size L
2. gotty-alb-size M 3. sadi - rosu - size s sau xs daca este 4. dan22y - 7 bucati (3 buc - negru L; 1 buc - negru XL; 1 buc negru M; 1 buc - alb XL, 1 buc - galben M) 5. Dodone- 1 buc marimea M, verde deschis, inscriptionat fata (caractere mici,ca si un ecuson) + spate , marimea indicata mai sus; - 1 buc. tot M, bleumarin cu inscriptionari identice. 6. Manuel - albastru sau negru - size XXXL (daca-i mai scump, suport diferenta). 7.Solon - negru, size M. Stabiliti modelul! 8. Mihai_E - bleumarin - size XL numai cu emblema lu reno daca se poate, daca nu, cum e mai sus 9. andreigosman i tricou masura S. 10. padre - 3 buc: 2 buc. XXL (sau XXXL , mai vedem) negru si albastru + 1 buc L rosu 11. adrian mgm - 1 buc. L = daca vrea cineva mi-l expedieze la Timisoara (bine-nteles suport costul 12.marian-j galben "reno" 2 buc XL.Sigla pozitionata cum doriti(Dodone+adrian mgm; un parteneriat in pachet unic?)=> cost mai avantajos la transport.Interesati? 13. 95 puf - Vreau si eu 2 buc. XXXL (polo daca se poate. daca nu, de care este) 14. Privilex - 1 buc. albastru cu scrisul acela mic,la inima.marimea cred ca xxl,nu stiu am 1.82 si 80kg,se poate? 15. rero - vreau si eu 2 buc. XXXL si 1 buc XL - rosu 16. alexv - 2 bucati xl sau l, depinde de dimensiunea tricoului. albastru 17. manucu01 - 2 bucati (xl). unul-negru, celalalt rosu 18. Bas|cX - 2 buc xl negre (reno.ro cu galben), daca se poate si pe spate 19.dandutulescu-1 buc. negru 20. bashtalu:-2 bucati, culori diferite, vreau sigla doar pe spate si sa fie mare, nu sa o vad cu lupa(nu polo) 21. doc172 - 3 albastre XXL modelul dat de drk. NU vreu polo. vreau simple 22.przamfiri 1 buc. negru sau albastru xxxl,cu scrisul .......unde vrei tu... smile.gif 23.Mrija 1 buc XXL. negru daca se poate, pe spate nickname daca e posibil cumva daca nu, asta e. 24. s77ven - negru 1 bucata XL sigla mica; daca se poate prefer POLO 25. przamfiri..., frate mai vreau unul si pentru sotia mea albastru xl 26. cmandrei - 2 tricouri albastre - 1XL 1S {sau dimensiunile ca sa alegem mai corect tongue.gif} 27.Dhragosh 2 buc (1M-Negru si 1XL-Albastru) model cum vreti voi, nu am preferinte 28. vexatik - 2 buc M negru 29. bogy - 1 buc. albastru (sau negru) - L This post has been edited by bogy: 8 May 2008, 10:28 |
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
Flamingo |
![]()
|
V-ati mai gandit cum facem cu distribuirea tricourilor ? Pana acum nu am primit nimic pe PM (adresa sau alte detalii). Cel mai bine ar fi sa puna cneva toti banii la inceput, sa-i vireze-n cont si sa le imparta ulterior, dar cine ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
vexatik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 1 November 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(Catalin S. @ 8 May 2008, 10:53) V-ati mai gandit cum facem cu distribuirea tricourilor ? Pana acum nu am primit nimic pe PM (adresa sau alte detalii). Cel mai bine ar fi sa puna cneva toti banii la inceput, sa-i vireze-n cont si sa le imparta ulterior, dar cine ? ![]() Daca vreti ma ocup eu de asta. Pun banii, ii dau firmei care executa tricourile, primesc comanda de tricouri si le luati de la mine. Sunt din Bucuresti. Propun ca pasii sa fie urmatorii: 1. firma de tricouri trimite catre moderator maxim 3 poze de modele de tricouri, simulate deja cu inscriptionare 2. moderatorul pune un poll, sau cum s-o numi, si toata lumea opteaza pentru modelul de tricou, altfel va fi foarte greu si scump sa facem pe cerintele fiecaruia. Se face vot si ce alege majoritatea aia e, toate tricurile se vor face la fel. Termen de vot - 1 saptamana. 3. dupa ce se definitiveaza, la mine pe pm, in maxim 1 saptamana, se trimite comanda fiecaruia. eu tin un xls updatat pe care la finalul perioadei de comanda il pun online sa se verifice fiecare. 4. dam comanda, primesc comanda, o platesc 5. ma ocup sa le livrez - Bucuresti plus tara prin curier sau alte metode, functie de cum vrea fiecare. 6. sper sa primesc si banii ![]() Daca nu dam termene clare si nu votam pt un singur model de tricou, discutia asta cu comanda de tricouri se va prelungi la nesfarsit. De ex, pentru mine la serviciu, unde ma ocup de marketing, tocmai am facut uniforme pentru 400 de oameni si discutiile au fost cam la fel ca aici pe forum pana cand am procedat ca mai sus. Toata lumea a fost multumita. Ce parere aveti? E o propunere... |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, 1,6 16 V Megane II Sedan Confort Privilege, 1.6 16 V Gri Eclipse
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ma bucur Vexatik ca ai ajuns pe aici. Daca lumea este de acord, si nu vad de ce nu ar fi, vom discuta pe PM detalii ref. la contul firmei, etc. Modelul, din cate stiu eu si pentru care am dat pret, se afla in pagina 1 sau pagina 2. Daca se vrea altceva, ok, se supune la vot, posibil ca pretul sa creasca si o sa ne intoarcem de unde am plecat... plus ca iar o sa ne lungim pe inca 2-3 sapt cel putin. Ma rog, cum vreti voi.
Personal sunt de acord ca banii sa vina dintr-un singur loc, urmand ca cel care plateste sa ii recupereze ulterior. Bafta ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(antifizic2 @ 7 May 2008, 16:59) Haide bre, probabil ca dintr-o greseala nu mai esti acolo. Sa fim seriosi, ce dreaq. Suntem oameni, nu roboti. Eventual posteaza lista updatata si cu siguranta cineva o va centraliza cu tot cu tine. ![]() QUOTE(Dodone @ 8 May 2008, 20:35) Ref. la poll am spus mai sus. Pretul dat pe la inceputul topicului a fost pentru imaginea postata initital.... Este foarte posibil ca eventuale schimbari, pozitionari, nr. culori in plus fata de initial, sa coste suplimentar. Ref. la cont... si la bani desigur, in acest moment sunt discutii pe privat pe aceasta tema. Promit sa va tin / tinem la curent. ![]() Oricum, traiasca Vexatik, pentru ca a preluat fraiele. Stie el de ce spun asta. Nu este deloc usor sa te inhami la asa ceva... ![]() This post has been edited by Catalin S.: 8 May 2008, 20:49 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 06:23 |