Americans are NOT stupid!
![]() ![]() ![]() |
Americans are NOT stupid!
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Mai a fost, dar tot penibil ramane!!
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu stiam ca a mai fost.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
NU a mai fost , cine stie unde la-i vazut Muratu, penibil este putin zis...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
o tara de inculti... sa nu stii ce religie au calugarii budhisti
![]() This post has been edited by cata87: 9 Apr 2008, 02:15 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
mai inculti de atat nu cred ca se poate .
|
--------------------
Renault
Megane III
- AG 66 -_-
2010
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
or mai fi si oameni cunoscatori prin tara aia, dar probabil nu au intrat in material
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 8 Apr 2008, 21:34) NU a mai fost , cine stie unde la-i vazut Muratu, penibil este putin zis... Ehhh http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...58&hl=americani Partea interesanta e ca pe youtube zice "This video has been removed due to terms of use violation." ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tara aia chiar e plina de tampiti!
Sunt facuti gramada! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
"Tara aia chiar e plina de tampiti!
Sunt facuti gramada!" si totusi daca bei cola sau porti nike sau conduci ford folosesti produsele lor sa nu spun ca acum esti in fata un pc binevoita americanilor care este conectat la net , tot multumita americanilor hmmm |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ok, sa spunem altfel, americanul de rand e facut gramada...
antifizic, ai fost la american...? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.839 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e nimic comparat cu ce puteti vedea la "jay Walking" de la tonight show. Si totusi indraznesc sa cred ca nu se chinuie sa-i gaseasca.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
noi sa fim sanatosi!
This post has been edited by Alexu7: 9 Apr 2008, 15:50 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si in Romania si in orice tara poti face astfel de materiale pentru ca montajul e subiectiv. Poti intervieva 100 de oameni intr-o tara, din care 10 sunt prosti de crapa pamantul, daca tu ii arati pe cei 10 in loc de ceilalti 90, normal ca lasi impresia ca e tara de prosti.
Parerea mea, specimene sunt peste tot. Si ma amuza ca ne-am gasit tocmai noi, distrusii Europei si hotii planetei, sa radem de alte tari. Pe bune. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.303 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Si ma amuza ca ne-am gasit tocmai noi, distrusii Europei si hotii planetei, sa radem de alte tari. Pe bune. Vorbeste in numele tau si lasa-ma sa rad ! ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Te las, tu esti definitia romanului inferior dar cu aere de superioritate. Daca dormi mai bine noaptea razand de americani, sau de alte marci de masini, esti invitatul meu, doar iti doresc binele
![]() Apropo de americani, vezi ca nu se scrie "Gangester" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.303 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Te las, tu esti definitia romanului inferior dar cu aere de superioritate. Eu macar stiu cate laturi are un triunghi... si deci imi permit sa rad de personajele din filmare ! Nu am scris nicaieri ca generalizez ! ![]() 9 Apr 2008, 16:19: QUOTE Apropo de americani, vezi ca nu se scrie "Gangester" Ba da ! Eu sunt gangester... ![]() This post has been edited by SiloS: 9 Apr 2008, 16:19 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
A l e x |
![]()
|
Atunci de ce te-ai bagat ? Eu nu am comentat la cei ce rad de oamenii din clip, ci la cei care au spus ca "americanii sunt prosti," si in general cum place la roman sa arunce cu noroi in tari si popoare de 100 de ori mai civilizate... Strugurii astia ...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 9 Apr 2008, 14:56) da am fost si concluzia este ca acel teritoriu nu poate fi definit. oricine vine cu o singura parerea despre america vine cu una gresita sau cel putin incomplecta este un teritoriu atat de vast incat toate tipurile de oameni si obiceiuri le gasesti pe acolo. am vazut state in care se vorbea mai multa rusa decat engleza, state cu mai multi mexicani decat americani , locuri dezolante cu orase aproape parasite datorita drogurilor si a efectelor lor si am vazut minuni ingineresti care ar uimi si pe cel mai inrait dintre discreditorii acestei tari intr-un cuvant SUA |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@anifizic:Acum e vorba de parerea fiecaruia in parte!
Si eu am fost la americani si parerea mea e ca sunt chiar cretini. Nu spun ca toti sunt,nu! Dar erau foarte multe faze in care creierul meu-care probabil nu e cel mai evoluat din specia umana-se c..a pe el de ras! Nu beau cola, beau pepsi! Nu port Nike decat foarte putin mai mult Reebok! Fordul nu-mi spune nimic! Si da, sunt conectat la net datorita lor! Si la noi sunt oameni deosebiti si oameni mai ............. Si pe forum la fel! Probabil ca mergand acolo, am avut alte asteptari! Sa vad inteligenta mergand pe strada! Nu e chiar asa! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
antifizic2 |
![]()
|
inteligenta o fi mergand pe strada poate in tibet, e clar ca nu sunt toti fabulosi de destepti dar capetele lor luminate sunt la un nivel destul de ridicat.
doar stii engleza, doar ai folosit pana mai acu cativa ani banii lor si fara indoiala ai mancat si la Mc si desi nu folosesti nike ai baut sau poate bei cola deci este oarecum fara de indoiala si demonstrata capacitatea lor . filmuletele de genu asta dupa cum a spus si alex se pot afce in orice tara dar mai ales intr-o tara asa de mare ca a lor unde evident ai muulta populatie din care sa alegi. suta in mie filmuletul se putea face si in rusia si in alte parti |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
antifiziz las-o moale...nimeni nu spunea ca toti toti absolut toti ar fi prosti,dar majoritatea sunt,l-am intrebat de curiozitate pe fratemiu cateva intrebari dinastea si a stiu sa-mi raspunda la toate...si are 17 ani...sa nu stii cate laturi are un triunghi,de ce religie sunt calugarii budhisti,tre sa fi prost rau sa nu-ti dai seama macar dupa nume
This post has been edited by cata87: 9 Apr 2008, 21:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
ilgo |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 March 08 ![]() |
Sau ce face fastfood-ul din oameni...
![]() Acum de ce sa nu generalizam. Pamantul e plin de asemenea specimene iar Romania nu face exceptie. ![]() ps: Da' sa crezi ca triunghiul are o singura latura e culmea ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Engleza nu are legatura cu americanii...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
argon |
![]()
|
recunosc ca numai la USA nu m-am gandit ca tara cu U, ci la Uzbekistan si Uganda
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() postu ala de televiziune exista? cnny? ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ok...sunt prosti americanii astia. Dar nu e posibil ca in realitate intrebarile sa fie altele....iar in studio sa se modifice toata treaba??? Adica pe strada te intreaba cate laturi are un patrat ..... tu spui ca 4 .... iar in studio se modifica intrebarea cu "cate laturi are un triunghi"...si asa pici de papagal.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
De fapt clipu' e realizat in laboratoarele servicilor secrete iraniene.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
R19/16v |
![]()
|
ady85btz e CNN NY
![]() |
--------------------
DS
5H
|
A l e x |
![]()
|
"postu ala de televiziune exista? cnny? "
![]() ![]() Oricum, SUA are aproape 304 milioane de locuitori, daca mai punem si cine nu sta acolo legal, cine stie unde urca suma ? Chiar putem generaliza atatia oameni dupa cateva specimene vazute la TV ? Si da, la montaj se pot face multe, se plangea cineva cum la American Idol (stiti voi, Megastar-ul din SUA) a fost pus sa cante o anumita melodie, dar nu in fata juriului ci intr-un studio identic, si apoi s-a vazut la TV ca si cand ar fi cantat acea melodie cu juriu, si au aratat cum radeau de el desi el nu ii intalnise (ca nu ajung toti in fata juriului). La astfel de emisiuni se semneaza contracte, sau "release form-uri" cum e termenul, care ii lasa sa faca ce vor cu imaginile luate cu tine, si mai mult decat atat tu semnezi confidentialitate ca nu ciripesti nimic despre cum a fost in culise. Acum eu nu zic ca e fals, sunt convins ca sunt destui prosti capabili sa debiteze astfel de prostii, dar eu nu cred ca putem generaliza 304 milioane de oameni dupa 10 vazuti pe la TV, la fel cum nici altii nu pot generaliza 22 milioane de romani dupa cei cativa rromi care-i vad ca cersesc prin Italia. Cum noua nu ni se pare corect sa fim numiti "tigani" din cauza minoritatilor de pe afara, nici americanilor nu cred ca le place sa fie generalizati ca fiind prosti din cauza idiotilor care nu stiu pe ce lume traiesc si dau astfel de interviuri. Si chiar daca ar fi, chiar suntem noi poporul cel mai in masura sa criticam pe altii ? Chiar avem noi asa o tara de smechera incat sa ne permitem sa radem de altele, mai ales una ca SUA ? Asta-mi place la roman. Varza, dar cu impresii. Sarac, dar cu standarde ridicate la masini si locuinte. Roman, dar critic ferm impotriva Americanilor. Fara o chifla in stomac, dar cu configuratorul la Seria 7 deschis in browser. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st September 2025 - 22:31 |