Americans are NOT stupid!
![]() ![]() ![]() |
Americans are NOT stupid!
TMihai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bineinteles. Vezi ca esit off-topic
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(TMihai @ 10 Apr 2008, 11:47) Asta a fost tareeeeee ![]() ![]() Revenind la subiectul discutiei, voi astia care ati fost in state, de ce nu spuneti si pe v-a placut pe acolo? Si eu am stat o vreme o SUA si Canada si pe langa diferentele culturale si alte chestii de genul asta care te fac sa te adaptezi mai greu mi-a placut respectul pe care il au fata de munca, de la 12-13 ani tinerii lucreaza part-time fiind constienti ca banii nu vin asa, din cer si asta te formeaza pt viata, ti se intampla de toate, cu bune si cu rele. Mi-a mai placut eficienta cu care muncesc - adica nu pierd timpul degeaba - si aci romanii au muuuuult de invatat, mai ales cei din sectorul bugetar din Romania, ca de ex primarii, finante, servicii publice in general. Noi, ca oameni maturi putem lua ce e mai bun din fiecare natie, si de la americani avem de invatat, multe. Fimul ala e funny, insa SUA nu ar fi acolo unde sunt acuma daca toata tara era populata de oameni din aia. Nu sunt pro-american insa exceleaza la mai multe capitole, nu ar fi corect sa negam asta. |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca am fost acolo doar in concediu, prea putin m-a interesat respectul lor pentru munca!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd September 2025 - 19:47 |