Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Putere motor..., cand trage foarte bine, cand nu...

unicooll
post 22 Apr 2008, 22:08
Post #61

Membru

Group: Members
From: Galati

QUOTE(R19/16v @ 21 Apr 2008, 22:27)
@vepman haut-de-gamme R19-non-16V Ph1 era TXE, iar la Ph2 - RT/Baccara.
GTS era nivelul de echipare mediu.

@unicool ...ciudat biggrin.gif  Teoria zice ca TR era cel mai slab dotat R19. Fara geamuri electrice, fara proiectoare, fara turometru, fara indicatie de nivel de ulei si temperatura apa, nu mai vorbim de servo si ABS.

In mod clar al tau ori este un TR upgradat de cineva, ori nu e TR smile.gif
*

biggrin.gif Upgradat nu pare, ca zic eu ca l-as cunoaste, e prea bine imbinat la bord si peste tot ca sa fie suspectat de schibmari majore...Mi se pare foarte original totul chiar...Ma gandesc ca e TRE cu full option pe vremea aia in 1989 biggrin.gif Nu multa lume isi permitea pe vremea aia full option la un Renault biggrin.gif Cine stie, zic si eu... rolleyes.gif

This post has been edited by unicooll: 22 Apr 2008, 22:09

--------------------
Renault 19 TRE, 1237 cmc, Motor C1G730, Benzina 1989
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 22 Apr 2008, 22:25
Post #62

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Trecerea de la TR la orice alt nivel de echipare se face prin schimbarea completa a bordului, deci n-aveai ce sa vezi dpdv al imbinarilor.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is online!Galerie FotoPM
+
unicooll
post 22 Apr 2008, 23:36
Post #63

Membru

QUOTE(R19/16v @ 22 Apr 2008, 22:25)
Trecerea de la TR la orice alt nivel de echipare se face prin schimbarea completa a bordului, deci n-aveai ce sa vezi dpdv al imbinarilor.
*

Ma gandeam ca te refereai ca ar fi schimbat undeva la garaj de unu care n-avea ce face biggrin.gif dar daca e schimbat din fabrica atunci ai dreptate! drunksinging.gif

--------------------
+
R19/16v
post 22 Apr 2008, 23:37
Post #64

Oldschool Member

Nu ne intelegem biggrin.gif tu crezi ca e greu de schimbat bordul? In 2 persoane in 3-4 ore n-ai ce alege din el.

--------------------
+
unicooll
post 22 Apr 2008, 23:42
Post #65

Membru

QUOTE(R19/16v @ 22 Apr 2008, 23:37)
Nu ne intelegem biggrin.gif tu crezi ca e greu de schimbat bordul? In 2 persoane in 3-4 ore n-ai ce alege din el.
*

Atunci iti dau dreptate pentru ca esti mai experimentat ca mine!!! worship.gif mandru.gif sofer5.gif crazys4.gif

22 Apr 2008, 23:47:
Totusi daca s-ar fi schimbat bordul automat ar fi trebuit puse si celelate chestii ce se regasesc in bord, inclusiv geamurile electrice, inchiderea centralizata + toate celelalte indicatoare de bord trebuiai conectate la locul lor pentru indicarea corecta a tuturor acusoarelor de bord biggrin.gif
Dar ma supun cunoscatorilor biggrin.gif

This post has been edited by unicooll: 22 Apr 2008, 23:47

--------------------
+
R19/16v
post 23 Apr 2008, 00:38
Post #66

Oldschool Member

Foarte adevarat...

Voi incerca sa aflu mai multe.

23 Apr 2008, 01:43:
Da, aparent TRE e o versiune mai dotata, nu basic ca TRul smile.gif

This post has been edited by R19/16v: 23 Apr 2008, 00:43

--------------------
+
unicooll
post 23 Apr 2008, 01:22
Post #67

Membru

QUOTE(R19/16v @ 23 Apr 2008, 00:38)
Foarte adevarat...

Voi incerca sa aflu mai multe.

<span class='edit'>23 Apr 2008, 01:43:</span>
Da, aparent TRE e o versiune mai dotata, nu basic ca TRul smile.gif
*

Faza e ca in certificatul de inmatriculare imi apare doar TR, iar pe ea este scris TRE...probabil nu au mai avut loc unde sa mai puna un "E" radmasa.gif

--------------------
+
MikkiDuda
post 23 Apr 2008, 08:51
Post #68

Membru incepator

From: Brasov

Nu prea te poti lua dupa ce scrie in certificat. 18-le meu are in certificat 164 de cm3 (1649 cm3 real). Daca m-as lua dupa certificat am o masina unicat... Bafta multa.

--------------------
Renault / Hyundai 18 GTL - American 2 / i30 1985 (1984?) / 2008
+
dan_mar
post 23 Apr 2008, 09:47
Post #69

Membru cu portbagaj

From: HD

Aceeasi situatie cu certificatul si la mine: masina e GTR iar in certificat e RT... aceste diferente le pun pe seama omologarii individuale sau de serie, unde caracteristicile constructive sunt de baza, nu nivelul de echipare.
Cu toate acestea, greseli mai apar: la dimensiune anvelope am 165/70/R1 in loc de R13 cum e trecut in carte.
Oricum, bucura-te de dotarile pe care altii nu le au din fabrica pe ea biggrin.gif

Si, ca sa nu o dau in off chiar asa de mult, vin cu o problema mai aproape de topic: de ceva vreme nu mai gasesc benzina premium la statia de unde alimentez eu de obicei... asa ca am alimentat cu carrera95, fara pb. N-am apucat sa circul prea mult, masina fiind in reparatii acum, dar ma intereseaza cam care ar fi riscurile daca folosesc benzina fara pb... oarecum se leaga de topic, poate ajung si eu sa vad niste performante notabile de la batrana mea biggrin.gif
Salutari!

--------------------
RENAULT 19 Chamade GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP
RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
+
unicooll
post 23 Apr 2008, 10:55
Post #70

Membru

QUOTE(dan_mar @ 23 Apr 2008, 09:47)
Aceeasi situatie cu certificatul si la mine: masina e GTR iar in certificat e RT... aceste diferente le pun pe seama omologarii individuale sau de serie, unde caracteristicile constructive sunt de baza, nu nivelul de echipare.
Cu toate acestea, greseli mai apar: la dimensiune anvelope am 165/70/R1 in loc de R13 cum e trecut in carte.
Oricum, bucura-te de dotarile pe care altii nu le au din fabrica pe ea  biggrin.gif
Si, ca sa nu o dau in off chiar asa de mult, vin cu o problema mai aproape de topic: de ceva vreme nu mai gasesc benzina premium la statia de unde alimentez eu de obicei... asa ca am alimentat cu carrera95, fara pb. N-am apucat sa circul prea mult, masina fiind in reparatii acum, dar ma intereseaza cam care ar fi riscurile daca folosesc benzina fara pb... oarecum se leaga de topic, poate ajung si eu sa vad niste performante notabile de la batrana mea  biggrin.gif
Salutari!
*

Risculrile folosirii benzinii fara plumb as vrea sa le aflu si eu, deoarece si la statia de unde alimentam de obicei au scos benzina premium...presupun ca la un momendat au sa o scoata de tot cum au de gand sa scoata si masinile non euro...Chiar ieri am alimentat cu benzina fara plumb si nu am simtit nici o diferenta vizibila, in afara ca ustura putin mai mult la buzunar...am dat 4.09 ron/litru...dar nu stiu totusi cat bine ii face motorului aceasta benzina...Stie careva???

--------------------
+
BiGBearRO
post 23 Apr 2008, 11:41
Post #71

Membru autentic

From: de unde se da ora exacta

Folosirea benzine fara Pb in motoare care au fost facute pt benzina cu Pb poate afecta elementele care nu sunt de metal in principal, garnituri, semeringuri, furtune etc. in functie de reactia materialui, la fel de bine se poate intampla sa mearga ok, nu prea exista o regula in acest sens, doar experienta si experimentele pot ajuta wink.gif
stiu ca la Dacie era o chestie cu semeringurile de la supape care se duceau daca nu erau pentru modelul fara Pb.

--------------------
Toyota AURIS - IF-94-URS Touring Sport 2015
+
dan_mar
post 23 Apr 2008, 12:17
Post #72

Membru cu portbagaj

From: HD

Daca e vorba numai de o uzura a garniturilor parca n-ar fi asa de mare impactul.
De la angajatii statiei am aflat ca se va scoate benzina cu pb din comert, vom alimenta cu benzina fara pb si la fiecare alimentare vom adauga un fel de aditiv care contine pb necesar arderii in motoarele noastre.
Ce nebunie, eu stiam ca un flacon de aditiv se adauga la un plin, daca alimentez 10 litrii stau cu eprubeta langa masina sa masor gramajul de aditiv necesar celor 10 litrii... calcule, nervi si timp pierdut... pana la urma renuntam de buna voie la masinile noastre non-euro, nu mai apuca anul 2011 cand ar putea sa le elimine UE printr-o directiva...

--------------------
RENAULT 19 Chamade GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP
RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
+
vepman_ro
post 23 Apr 2008, 19:37
Post #73

VEPman

From: Bucuresti

Asta nu este nimic ...haideti sa va spun un caz concret ..
Se aprinsese beculetul de la benzina ( era pe duca ) Ma opresc la benzinarie , merg cumpar un flacon de curatat injectoare ..destul de scump ..cred ca l-am ales pe cel mai scump ...am fost foarte sociabil ..apoi ma duc la masina il pun si dau sa umplu cu benzina de la pompa . Masina in tot acest timp a fost pusa langa pompa de benzina . La un moment dat , fara sa pun pic de benzina constat ca pompa nu merge si merg la casa sa vad de ce....Mi se spune ca benzinaria s-a inchis este ora 18 si s-a incheiat programul ...Si la intrebarea mea : bun dar eu deja am apucat sa pun solutia de injector ..nu stric masina?nu ma puteati anunta ca se inchide?
raspuns : Dar este o benzinarie la 3 km de aici .....

Oare vi se pare normal biggrin.gif ?

This post has been edited by vepman_ro: 23 Apr 2008, 19:39

--------------------
Renault CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740 - IF-80-VEP 2015 Dinamique / 1988 GTS
Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 21:06
Dacia