O romanca vrea un milion de euro de la renault, :)
![]() ![]() ![]() |
O romanca vrea un milion de euro de la renault, :)
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 13 Apr 2008, 11:59) o intrebare. la renaulturi (sa zicem de la modus, megane in sus) airbagurile se declanseaza daca nu porti centura? Scrie undeva prin manualul masinii ca daca nu porti centura nu se declanseaza airbagurile (asta in caz ca raspunsul la prima intrebare e negativ)? in manual nu scrie, asta a fost prima chestie la care m-am uitat pentru ca auzisem si io acelasi lucru (la alta masina). daca e adevarat, e aberant ca nu n-au mentionat in manual. poate cineva ne lamureste. si poate tot asa stie cineva o metoda (nedistructiva) de a testa functionaliatea airbagurilor, pentru ca sincer si io m-am intrebat daca in caz de ceva, doamne-fereste, chiar se deschid. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce stire de 2 lei. Chiar ma intreb daca Renault-ul i-a provocat depresie si copilul a trebuit sa ia aspirine un an jumate (cum zicea cineva pe aici
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Aer bagul nu sare daca n-ai centura pentru ca te poate decapita.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.822 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i da nimeni nimic. Ca sa poatra cere bani, trebuia ca si expertiii renault sa se poata uita la masina, ca sa se poata stabili o culpa. Cu masina reparata nu se mai poate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu mai conteaza, conteaza doar ca emisia lor de r@r@t a fost acoperita cateva minute in prime time cu o stire senzationala, de care nu mai stie nimeni nimic a doua zi.
Chiar merita sa poluam forumul cu cometarii referitoare la stirile pro tv??? treceti la otv ca-i mai hazliu. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(ncristi @ 13 Apr 2008, 19:52) Asta de unde ai mai scos-o ? Toate sistemele de securitate pasiva dintr-o masina se completeaza reciproc, nu se anuleaza. Airbag-ul se prezintă sub forma unui sac gonflabil prevăzut un generator pirotehnic. Dacă o anumită valoare a decelerației este atinsă calculatorul care gestionează acest sistem, va comanda prin intermediul unui impuls electric aprindera capsei la interiorul căreia se găsește un praf pirotehnic numit PROPERGOL. În urma combustiei se degajă o cantitate mare de gaze care pătrund în interiorul pernei producând gonflarea acesteia. Perna se va menține sub presiune până la contactul cu corpul uman, după care la depășirea unei anumite valori a presiunii o porțiune din aceasta va ceda limitând astfel presiunea și realizând totodată o bună amortizare a șocului. Daca n-ai centura, valoarea presiunii aplicate airbagului se va mari, acesta cedand o parte din gazele din interiorul sau. This post has been edited by andu911: 13 Apr 2008, 21:25 |
--------------------
-
-
-
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
hm, spuneti ca airbag-ul nu sare daca nu am centura... centura soferului are senzor, a pasagerului nu (la masina mea) ce se intimpla daca eu am centura pusa/calculatorul "simte" ca poate deschide balonu' dar cel din dreapta mea nu are centura, il decapiteaza ? e chiar asa distructiv ? e adevarat ?
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 13 Apr 2008, 21:21) [i]Airbag-ul se prezintă sub forma unui sac gonflabil prevăzut un generator pirotehnic. Dacă o anumită valoare a decelerației este atinsă calculatorul care gestionează acest sistem, va comanda prin intermediul unui impuls electric aprindera capsei la interiorul căreia se găsește un praf pirotehnic numit PROPERGOL. esti sigur? de unde e citatul? Reactia e intre azotatul de sodiu si nitratul de potasiu, care produc nimic altceva decat azot, care umfla airbagul. Nu am auzit de praful ala pirotehnic... |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Se declanseaza airbag-urile... si la clio se declanseaza... avem aici topgear si impact cu megane 2 bicorp. aceeasi mancare de peste. va rog observati airbagul din dreapta...
nu cred ca mai e nevoie de alta explicatie.. airbag sare. airbag a sarit la mine si nu aveam centura... This post has been edited by DrK: 6 May 2008, 14:09 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iar clipul cu Hammond!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Faniuca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 April 08 ![]() |
Sa intelegem ca pustiul era fara centura langa sofer, si acun dihania conduce desi e pensionata pt. depresie? De ce nu i sa ridicat permisul?Ce facem daca o apuca gandul sinuciderii la volan?
|
--------------------
Renault
MeganeI hachback cva
- BV-23-TAR
Nov. 2000 MeganeI Dynamique 1,6 16v 107cp Faniuca ®
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ce are ma clipul ala? E alt megane
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
daca ai centura si sare airbagul s-ar putea sa visezi frumos vreo 2 minute
![]() daca n-ai centura, ai sa visezi frumos mai multe minute si ai sa te tratezi de un nas spart si niste ochi umflati ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
EU cand am avut un accident aveam doar 2 aibag-uri frontale si au sarit ambele desi eram doar eu in masina. Si cel de la pasager a sarit desi nu era nimeni acolo.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.822 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gurile rele zic ca Renault i-au propus femeii sa-i dea cu masina de un zid, si daca nu sar airbagurile ii dau banii pe ea.
This post has been edited by einstein1984: 6 May 2008, 21:01 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Luciano_L |
![]()
|
pasionat Group: Members Posts: 57 Joined: 30 July 07 From: PSAClub ![]() |
si daca sar airbagurile ce se intampla mai departe ?
|
--------------------
Citroen
C5-II
1.6 HDI - FAP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai i se inchide mufa
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
La cat de disperat e romanul sa faca bani multi si repede, dand cuiva in cap, nu ma mira ca incepe sa prinda si la noi metoda "Da in judecata o firma mare pentru a primi despagubiri"...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Asta mi-aduce aminte de un banc mai vechi:
Un tip abordeaza o tipa pe strada: - Domnisoara, daca v-as oferi un milion de euro, v-ati culca cu mine? - Da, bineinteles! - Dar daca v-as oferi cinci euro? - Vai domnule, dar ce fel de femeie credeti ca sunt? - Asta am stabilit mai devreme, acum negociam pretul... |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
oare o fi obtinut milionul ala de dolari? (stiu am poante cam proaste in mine, cum dracu sa obtina aia un milion de dolari pe o chestie inchipuita/tampita/etc) ?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
i-o fi dat cu sughituri cand a trebuit sa timbreze la valoare. Ca totusi 10% e 10%. Mai ales dintr-un milion
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ecologic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 7 December 07 ![]() |
QUOTE(Shush @ 11 Apr 2008, 21:12) Si faza cu pensionatul pe caz de boala pentru depresie e de tot rasul. Oameni cu boli serioase lucreaza pentru a se putea intretine si asta s-a pensionat pentru depresie Depresia este un motiv de pensionare, sa nu fim chiar rautaciosi. Nu spun ca individa nu ar mai fi in stare sa munceasca, dar cunosc o persoana care s-a pensionat din cauza asta. Incercase de mai multe ori sa se sinucida, avea si motive. Oricum, mai bine sa privim stirile cu circumspectie. Jurnalistii astia de multe ori nu prea inteleg ce s-a intamplat si fabrica o poveste cu oarecare logica, pentru stirea de seara. Si dupa ce spune unul o nebunie, mai multi discutam pe forum si ne enervam si intoarcem povestea pe toate partile. |
--------------------
Renault
M3
2009/1.6 16V/Expression
|
|
aphophis |
![]()
|
un accident dintre o kia ceed (noua generatie) si un bmw x5, cu masina botita la care nu s-au declansat airbagurile. Se pare ca soferul nu a patit nimic. Culmea la bmw s-au deschis airbagurile. Asta pt cei care cred ca airbagurile trebuie musai sa se declanseze chiar si la accidente cu urme mai.. brutale
kicd07_4f4f9fcaef4b2.jpg kicd08_4f4f9fcb392a5.jpg kicd10_4f4f9fcbc29d8.jpg kicd15_4f4f9fcc76730.jpg kicd19_4f4f9fcd344a3.jpg http://translate.googleusercontent.com/tra...n3Flqf2piJluPaw |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
din dinamica accidentului, bag de seama ca Cee'd-ul era oprit (V=0Km/h) in momentul impactului
totodata, observ ca bara parasoc de la Cee'd e de o calitate indoielnica si nu are fagure pentru deformare progresiva si "absortie" a socului...naspa rau de tot avand in vedere ca se vrea a fi un concurent cu Meg3 ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.818 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Are polistiren, face acelasi lucru si conteaza doar la socurile usoare. Eu ma asteptam sa zici ceva de Danner.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
aphophis |
![]()
|
bre mai nou kia face bai, izolatii &shit?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.818 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu este un polistiren obisnuit si revine mai bine la dimensiuni la accidente usoare, nu ca fagurele. Se vede foarte bine ca motorul nu a fost afectat, doar traversa Danner cum era normal si radiatoarele. Socul nu a ajuns la motor. Comportamentul foarte bun.
This post has been edited by IRONICK: 15 Mar 2012, 23:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
S-au razgandit!
QUOTE Ne cerem scuze, dar pagina pe care o cautati nu exista. Ce puteti face? 1. Mergeti inapoi in pagina de unde ati venit. 2. Folositi butonul "Cauta" de mai sus pentru a cauta altceva. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 14:58 |