Citroen C4 Sedan
![]() ![]() ![]() |
Citroen C4 Sedan
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
ovvidiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 August 08 ![]() |
Glumesti, nu? Crezi ca nu stiu ce masina am in curte? Verifica pe site-ul citroen, te rog: http://www.citroen.ro/
|
--------------------
citroen
c4
sx/2005
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
@Manuel
De ce n-ar fi sigur? Si la Pejo e la fel, variantele in 5 usi sint numite "berlina", iar cele in 4 usi "sedan". This post has been edited by brvictors: 16 Apr 2009, 14:01 |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Berlina, neberlina, sedan, nesedan, am vazut azi in trafic una! Mama, cat e de urata!
Nici nu e de mirare ca nu sunt foarte multe prin oras! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ai dreptate, scuze, ma gandeam la Sedan. Oricum e ciudat:
SEDÁN, sedanuri, s.n. Autoturism cu caroseria de tip închis (pavilion fix), cu două sau patru uși, câte trei geamuri laterale mobile pe fiecare parte, amenajat pentru patru sau mai mulți pasageri; stil de caroserie comun celor mai multe dintre autoturismele moderne. – Din engl. sedan (Sedan este orașul francez unde s-a dezvoltat, pentru prima dată, o trăsură de lux având aceste caracteristici; curios însă este faptul că, pentru același stil de caroserie, francezii folosesc sinonimul berlină, cuvânt de proveniență germană, Berlinul fiind considerat, de asemenea, primul oraș european unde s-a dezvoltat o astfel de trăsură). (www.dexonline.ro) |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ovvidiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 August 08 ![]() |
@solon: E doar o chestiune de gusturi... Inseamna ca nu ai vazut cum arata un Peugeot 307 sedan!
This post has been edited by ovvidiu: 16 Apr 2009, 14:06 |
--------------------
citroen
c4
sx/2005
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
C4 Sedan e din alta liga.. Chiar e dragut...
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu unul....si e urat,asta pot spune pentru ca m-am obisnuit cu cel hatchback
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
si mie mi se pare urat C4 sedan in realitate. In poze mi s-a parut ca arata bine.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eduardsebe Am vazut si eu unul....si e urat,asta pot spune pentru ca m-am obisnuit cu cel hatchback Cu greu m-am obisnuit! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Berline
BERLÍNĂ, berline, s.f. (Înv.) 1. Trăsură mare închisă, asemănătoare cu cupeul, cu două banchete așezate față în față. 2. Autoturism cu două sau patru portiere și cu patru geamuri laterale. – Din fr. berline, it. berlina. toti producatorii francezi au denumirea de berlina pentru hatchback, care, la ei in tara este corecta |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:25 |