Citroen C4 Sedan
![]() ![]() ![]() |
Citroen C4 Sedan
hbunny |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- B-811-MMM
2008 |
|||
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
N-ai de ce sa eziti, e o masina buna si sic (C4).
Personal, nu imi prea place noul C5. Dar alegerea e a ta. Daca iei C5, macar ia-l cu suspensie hidro-pneumatica. E altceva decat tot ce ai condus pana acum. This post has been edited by balanel: 21 Nov 2008, 18:37 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Si mie imi place cum arata spatele. Nici nu se compara cu Clio sau 206. Colegii cu vomitatu, luati ceva de stomac ...
@balanel: Symbolu' e o masina superba, nu ? This post has been edited by smailmiami: 23 Nov 2008, 01:04 |
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
balanel |
![]()
|
Da, e o masina ok, avand in vedere banii pe care i-am dat. Mi se pare ca are un raport pret/ calitate corect.
Nici nu se compara cu jegul de Aveo, avut anterior. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Foarte frumos limbajul mestere, nu stiu de unde le scoatei voi pe toate asa, parca am fi o natie de Andrei Gheorghe.
Aveo este o masina normala, chiar daca sunt posesor de Logan, mi se pare la finisaje peste. Mi se pare o golanie sa vorbesti asa. C4 Sedan este o alternativa, o masina cu portbagaj mare si cu design ok. Cei care vomita, sa isi vada de mertanele lor si bmw-urile lor, chiar daca nu conduc ca si mine decat Logan. |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
- AG-XX-XXX
1.6 16v
|
|
balanel |
![]()
|
QUOTE(smailmiami @ 23 Nov 2008, 08:24) Cine isi inchipuia ca o masina produsa in 2006 poate fi atat de proasta? Oricum, la voi, pe gmclub, acolo unde m-as fi putut informa, sunt ridicate in slavi masinile astea, de parca ar fi cel putin Mercedes. Iar putinii care spun adevarul, si spun cat de proaste sunt, ajung sa fie banati. Iar la cat de mult mi-a mancat din viata masina aia, cuvantul "jeg" este foarte, foarte fin, crede-ma. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
Misu Cartus |
![]()
|
Da ce ti-a facut masina aia?Am si eu prieten cu Aveo si pana acum nu a avut probleme cu ea deosebite, uzuale, cum am avut si eu cu Loganul meu.
Acum depinde si de tine daca citesti carte aia de intretinere a masinii, sau te crezi un zmeu al auto. |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
- AG-XX-XXX
1.6 16v
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Aici e vorba despre Citroen C4 Sedan, nu despre jegurile de Aveo, Logan sau Symbol
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(smailmiami @ 23 Nov 2008, 08:24) Nu am intrat mult pe aici, dar observ ca nivelul discutiilor este coborat. Anyway, jegul ala de masina ti l-a bagat cineva pe gat ? Imi vine sa vomit cand vad jeguri de oameni care nu sunt in stare sa isi cumoere o masina .... Asa arata o discutie normala ? prietene intreci masura. Una e sa jignesti masini, alta e sa jignesti oameni. Sper sa vada moderatorii postul tau.. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
smailmiami |
![]()
|
Nu era o jignire pentru nimeni, eu nu discut asa. Era un exemplu de discutie inutila. Nu vezi ce am intrebat la sfarsit ?
Oricum, personal nu sufar prostiile astea cu "imi vine sa vomit" sau "jeg", dar unora li se pare cool. Din nou, sunt de parere ca Aveo si C4 sunt mult pe Symbol, dar de aici si pana la a califica de exemplu Symbolul ca fiind jeg sau ca imi vine sa vomit e o distanta ce tinde la infinit ... Domnu' apophis si R19, cititi postul intreg si intelegeti-l inainte de a va aprinde asa repede. Plus ca si folosind interpretarea dumneavoastra, tot nu vad unde am jignit pe cimeva de aici. This post has been edited by smailmiami: 23 Nov 2008, 13:14 |
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
aphophis |
![]()
|
asta e parerea ta, invata sa o respecti si pe a altora. Mai ales ca omul a avut aveo.. tu ai avut symbol?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
smailmiami |
![]()
|
Respect orice parere care are o doza minima de bun simt si nu una maxima de infantilism. Raman la parerea mea ca nu am jignit pe nimeni de aici.
Fratele meu a avut Symbol, eu am Leganza, Matiz si Logan. Iar afirmatia baiatului ca ar avut Aveo mie mi se pare trasa de par ... Poate este amabil sa ne spuna vreo 3 chestii cvare l-au deranjat atat de tare ... Designul interior, calitatea materialelor si designul exterior mi se par atuuri ale Aveo fata de Symbol. This post has been edited by smailmiami: 23 Nov 2008, 13:23 |
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
Chiar nu a jignit pe nimeni! Aphophis citeste frate ce a zis omu', inteleg ca ai un cui pe Chevrolet, dar balanel ala a jignit.Am mai zis si mai sus, chiar daca am Logan, asta nu inseamna ca sunt dus sa nu vad si Aveo asa cum e.
|
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
- AG-XX-XXX
1.6 16v
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Imi place foarte mult C4 hatchback, dar sedan-ul are spatele foarte nereusit.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Misu Cartus @ 23 Nov 2008, 13:24) Chiar nu a jignit pe nimeni! Aphophis citeste frate ce a zis omu', inteleg ca ai un cui pe Chevrolet, dar balanel ala a jignit.Am mai zis si mai sus, chiar daca am Logan, asta nu inseamna ca sunt dus sa nu vad si Aveo asa cum e. da dom'le cand spui ceva de rau despre o masina jignesti, insa cand faci pe unu jeg de om, nu jignesti./ plsss. cat despre kaveo nu ma tenta.. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Iar nu si-au luat medicamentele userii de pe gmclub? Domnilor, noi nu stim ce este aia o masina si nici ne pricepem sa ne cumparam masini. Dar nici nu avem nevoie de indicatile voastre pretioase.
This post has been edited by IRONICK: 23 Nov 2008, 16:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
smailmiami |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 23 Nov 2008, 13:45) da dom'le cand spui ceva de rau despre o masina jignesti, insa cand faci pe unu jeg de om, nu jignesti./ plsss. cat despre kaveo nu ma tenta.. Chiar nu esti in stare sa citesti si sa intelegi ce am scris. S-a facut report, lasa sa hotarasca altcineva, asa nu terminam nici de Anu' Nou. E valabil si pentru ironick. Domnu ironick, pana sa isi ia altii medicamente, vezi ca sunt alti membri pe aici care au probleme grave de stomac. N-am spus despre nimeni ca nu stie ce este o masina, deci te bagi aiurea in seama si ti se pare ca esti cul, n-am spus despre nimeni ca nu este in stare sa isi cumpere o masina, deci esti pe langa discutie, dar probabil ca ti se pare din nou ca esti cul, nimeni n-a dat nici o indicatie pretioasa, dar probabil ca in viata reala iti place sa te victimizezi. In legatura cu gmclub, asa cum sunt membru acolo, sunt membru si aici si sunt si pe alte forumuri, deci nu stiu de unde vine complexul asta al tau. Sunt posesor de 2 masini GM si de 7 Renault-Dacia. Aici am luat apararea unei masini Citroen (care pana la C5 m-au impresionat neplacut), care nu stiu ce legatura are cu GM, dar probabil ca o minte obosita ar gasi una. Aveo a fost adus in discutie de colegul matale si nicidecum de mine, deorece o polemica pe tema marcilor scoate la suprafata multi complexati si am altceva mai bun de facut decat sa ma pun cu unu cu mintea odihnita. Am spus simplu ca ma enerveaza aia care nu sunt in stare sa is cumpere o masina si dupa aia zbiara ce naspa e de parca le-ar fi bagat-o dracu pe gat. Casti ochii cand dai banu, daca esti atat de prost incat nu stii ce vrei macar nu fi atat de prost incat sa mai spui si la altlii. This post has been edited by smailmiami: 23 Nov 2008, 17:24 |
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Topicul este despre Citroen C4 Sedan, personal imi place mai mult C4 hatchback, cit despre cele scrise mai sus aveo nu se compara nici cu symbolul dapai cu C4.
@smailmiami fi mai ponderat in limbaj si nu incerca sa impui parerile tale altora, nimeni nu detine adevarul absolut, asa ca mai scuteste-ne... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
smailmiami |
![]()
|
Poate esti bun sa-mi arati ce parere si unde am incercat eu sa impun cuiva ! Asa, cu un citat mic ... ca sa nu dam impresia ca ne trezim vorbind.
Iar in legatura cu postul meu, vad ca este prea complicat pentru a fi inteles. Exact asta atrageam si eu atentia ca nu este necesar sa folosim astfel de epitete precum "jeg" sau 'vomitat". Uite, mai tai din ce am scris eu initial, las partea importanta, poate intelegi si tu "Nu am intrat mult pe aici, dar observ ca nivelul discutiilor este coborat. [...] Asa arata o discutie normala ? This post has been edited by smailmiami: 23 Nov 2008, 21:30 |
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
balanel |
![]()
|
QUOTE(Misu Cartus @ 23 Nov 2008, 11:38) Da ce ti-a facut masina aia?Am si eu prieten cu Aveo si pana acum nu a avut probleme cu ea deosebite, uzuale, cum am avut si eu cu Loganul meu. Acum depinde si de tine daca citesti carte aia de intretinere a masinii, sau te crezi un zmeu al auto. Indiferent de ce as spune, tu poti sa-ti pastrezi parerea ta. Asa ca, poate iei in considerare doar faptul ca de Aveo am fost foarte nemultumit, iar de Symbol sunt foarte multumit. QUOTE(smailmiami @ 23 Nov 2008, 13:19) Respect orice parere care are o doza minima de bun simt si nu una maxima de infantilism. Raman la parerea mea ca nu am jignit pe nimeni de aici. Fratele meu a avut Symbol, eu am Leganza, Matiz si Logan. Iar afirmatia baiatului ca ar avut Aveo mie mi se pare trasa de par ... Poate este amabil sa ne spuna vreo 3 chestii cvare l-au deranjat atat de tare ... Designul interior, calitatea materialelor si designul exterior mi se par atuuri ale Aveo fata de Symbol. Omule, nu stiu de cand esti user pe gmclub, dar eu sunt din 2005. Cauta pe forum, vei gasi urmele mele. Chiar am avut Aveo. Acum este la nepoata mea, si mi-e foarte, foarte frica, ca vine zapada, iar masina asta e incontrolabila pe zapada... Ce nu mi-a placut la Aveo? 1. Cutie de viteze cu trepte lungi, pe un motor de turatie, cu cuplu slab; 2. Consum enorm de benzina;\ 3. Revizii scumpe, datorita adaosurilor de neam prost de la reprezentanta, pentru consumabile; 4. Performante execrabile, in dezacord cu fisa tehnica; 5. Defectiuni care nu potfi identificate si rezolvate pe garantie (problema caseta directie, vireza mai greu spre dreapta; problema frana, se blocheaza NUMAI la franare de urgenta,pe partea din dreapta); 6. Suspensie total moale, instabilitate, dar in acelasi timp confort deficient; 7. Directie inexacta, necomunicativa, elastica; 8. Vizibilitate slaba, caroserie bombata pe mijloc, nu se poate vedea in oglinda stanga lateralul barii din spate a masinii, la manevrele de parcare; 9. Schimbator de viteze care agata, arc sistem de angrenare stanga-dreapta care se rupe frecvent (schimbat pana acum de 2 ori in garantie ansamblul). Asta imi aduc aminte acum. Nu confunda masinile Daewoo, pe care le ai tu, si care sunt destul de bune, in special Leganza, cu motor HOLDEN, cu corcitura americano-coreeana, numita Aveo. Imi cer scuze moderatorilor pentru OFF TOPIC-ul indus. Masina aia chiar mi-a facutr mult rau in viata mea, si de aceea profit de fiecare ocazie pentru a arata si altora adevarul, ca sa nu se pacaleasca si ei. Revenind la topicul nostru, nu am facut decat sa recomand unul din cele 2 modele intre care ezita colega noastra. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(flovld @ 9 Apr 2008, 22:08) Amplasarea oglinzilor retrovizoare la treimea portierei...cam ciudata dpv estetic. Probabil ca, functional sau ergonomic, e totusi in regula. QUOTE(Ravine @ 10 Apr 2008, 15:10) Masina arata mai bine in realitate decat in poze. Lucrez langa importator si au astia aici toate modelele. Iar preturile le gasiti la http://www.ats.ro/model.php/36 . Cam mari, intr-adevar. QUOTE(alexxpi01 @ 7 Sep 2008, 11:46) Cam radicale parerile cu vomitatu'... ma rog, nu poti sa te kci in gustul omului! ![]() Nu vreau sa fiu subiectiv dar mie mi se pare ok spatele. Nu pot sa spun nici ca-i urât nici ca-i superb. Insa per ansamblu mi se pare frumusica, chiar eleganta (doar am cumparat-o, nu?). QUOTE(hbunny @ 21 Nov 2008, 13:14) eu cred ca m-am indragostit ![]() am biroul chiar sub cei de la Citroen si cum a aparut modelul cum le-au afisat si ei pe aici, si C4 sedan si noul C5. ce mai, sunt frumoase foc! tot ce mai imi ramane acum de facut e sa scot banii pentru una ![]() Astia cu cate 3,4 posturi care mai de care mai aproape de dealeri si plini de lauda pentru marca asta auto de se traduce "lamaie" sunt de-a lui razgandeanu? |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Marca asta "se traduce" Citroen. Dupa Andre Citroen, fondatorul dansei. Scuze de off.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
adipo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 88 Joined: 20 September 05 From: Pitesti ![]() |
C4 Sport (2/3 usi) este o masina frumoasa.
C4 Hatch (4/5 usi) este o masina anosta. C4 Sedan este o masina prea scumpa la ce face. Eu am vrut sa cumpar C4 in 2 usi dar in urma unui consiliu cu consoarta (si cunoscand nevoia de a cara bagajeeeeeeee plus plecat cu prieteni la drum) am cumparat 206 Sedan, ca avea si portbagaj suficient si 4 portiere ![]() In concluzie, parerea mea, C4 sedan este o masina OK pentru cine isi doreste un sedan fara a mai plati diferenta pana la un MCV/break/SW de exemplu (sa nu uitam ca exista C4 Picasso - aia masina)! |
--------------------
Dacia
1410
- AG-XX-XXX
1996 / 1600cmc + Peugeot 206 Sedan Plus (2007)
|
|
Ravine |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 23 Nov 2008, 21:58) Astia cu cate 3,4 posturi care mai de care mai aproape de dealeri si plini de lauda pentru marca asta auto de se traduce "lamaie" sunt de-a lui razgandeanu? liviu2004, poate ar fi bine sa te uiti si de cand sunt membru in forumu asta, nu numai la numarul de posturi. Aia este parerea mea, ca C4 Sedan arata mai bine in realitate decat in poze. Lucrez in cu totul alt domeniu decat vanzarile auto, nu se pune problema ca m-am inscris aici sa fac reclama unui dealer auto, care mai ofera si servicii de f proata calitate dealtfel. La concluzii pripite suntem campioni! |
--------------------
.
.
. -
|
|
DrDMX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 February 08 ![]() |
Pacat de topic ..... urat limbaj ,chiar daca nu iti place o masina ....
Personal , nu`mi place , adica nu mi-as cumpara C4 sedan , as alege berlina sau coupe-ul , dar daca nu`mi place nu caracterizez acest model printr`un "jeg" de masina sau alte apelative de genul asta !! ![]() |
--------------------
opel
GTC
- XFR
2008
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
C4 sedan = berlina
E interesanta, poate mai interesanta in realitate (am vazut zilele trecute una) decat in poze. Fiind insa chestiune de gust nu discutam. Personal nu imi place varianta in 3 portiere dar hatch-ul in 5 e ok. |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
ovvidiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 August 08 ![]() |
@eugeniuz2004: sedanul nu inseamna berlina. Verifica pe site-ul Citroen deca nu ma crezi. C4 berlina este varianta hatchback.
|
--------------------
citroen
c4
sx/2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:48 |