Cu ce strang caseta ?
![]() ![]() ![]() |
Cu ce strang caseta ?
iuli23 |
![]()
|
||
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|||
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
Pana în an fabricație aprilie 2005 autokarma zice ca sunt bucși de 19.5 mm. Dupa 04/2005, zice ca sunt de 21 mm. Cei de la service mi.au pus bucșa de 21 mm febi, cum este scris ca este recomandat.
This post has been edited by Bumbul: 17 Sep 2017, 21:11 |
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
Am vorbit azi cu LiviuG la telefon, pentru ca nu eram lămurit cu jocul în caseta. Bucșa pentru caseta de laguna 2 se face doar pentru partea dreapta a mașinii (unde sta pasagerul) . Pe partea stânga, (unde este volanul) nu este, nu avem bucșa. Aici avem un șurub pentru reglaj fin, sub cremaliera. Dar, m.am uitat azi cu mecanicul și fără sa dam cadrul motor jos nu reușim sa facem nimic, acel șurub este ascuns după bara stabiliz. O mizerie.
This post has been edited by Bumbul: 18 Sep 2017, 22:20 |
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Eu am luat degeaba acea bucsa, o am si acum "sigilata" in tzipla in care a invelit-o Liviu, daca are cineva nevoie ma poate contacta. Am dat pe ea 250 plus transport, vreo 280 de lei.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Bumbul |
![]()
|
Asa făcusem și eu, doar ca am fost mai flamand și am trimis-o înapoi.
![]() |
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
sfinxgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 20 September 06 From: OLT ![]() |
A reusit cineva sa remedieze problema cu cloncanitul?Eu am schimbat caseta din cauza ca imi pierdea ulei pe la cremaliara ,am pus una SH dar tot imi cloncane in partea dreapta.Nu cred sa fie din bucsa de teflon de la caseta.
Pot adauga si poze cu casta dezmembrata pentru ca nici la aceia nu am gasit uzura la bucsa. |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Schimba bucsile de la bara stabilizatoare si vezi daca mai cloncane.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
Bumbul |
![]()
|
Ai încercat cu schimb de flanșe și rulmenți de sarcina pentru amortizoare.? La mine asta e ultimul pas rămas...
This post has been edited by Bumbul: 26 Sep 2017, 21:47 |
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Am schimbat eu tot cu exceptia bucselor de la bara (schimbate anul trecut) si tot se mai aude ceva cateodata. Or fi si bucsele alea, poate s-au uzat de la uzura flanselor.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
poate ai pus bucse prea mari sau din alea la 5 lei.. Eu aveam aceleasi cloncanituri si erau bucsele bara stab. La duster spre exemplu am acelasi cloncanit dar e de la bucsele bascula
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
Bumbul |
![]()
|
Sa le ia mama lu proces verbal, ca pe mine m.au obosit psihic. Merge atât de frumos mașina, iar când dau într-o denivelare, un Dâmb ceva, clonc, clonc. Când trec peste denivelările alea de viteza, și în Râmnicu Vâlcea, doamne câte sunt!, clonc clonc........
This post has been edited by Bumbul: 26 Sep 2017, 22:11 |
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Cel mai urat cloncanit, ala de fier pe fier, vine de la bieletele antiruliu si bucsile barii de stabilizare. Celelalte articulatii suna mai infundat. (bine, daca nu sunt duse de tot).
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Buna seara!
Poate pun o intrebare prosteasca dar... La Laguna 2 caseta de directie e alimentata cu ulei de la rezervorul servodirectiei sau se baga ulei prin alta parte? Intreb pentru ca am vazut ca a curs ulei cand au schimbat cei de la service capetele de bara, dar m-am uitat in rezervorul de la servodirectie si e plin. De cateva zile a aparut si la a mea acel sunet sacadat la rotirea volanului, si ma intrebam daca nu o fi ramas caseta fara ulei. |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Da, uleiul este din acel rezervor de langa pompa servo. Uleiul scurs este din caseta de directie, posibil sa fie ceva mici scurgeri ce se aduna in burduf, cand au umblat mecanicii acolo sa scurs acel ulei ramas in burduf.
This post has been edited by xmisterx: 26 Nov 2017, 20:43 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Am inteles. Multumesc.
Urmeaza sa verific rulmentii de la flanse. |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
trami |
![]()
|
- Group: Members Posts: 270 Joined: 15 July 05 From: Targoviste ![]() |
Dacă nu sunt rulmenții, pentru mers sacadat al volanului poate fi de vină și crucea cardanica de la casetă spre volan.
|
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
Maryan77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 September 22 ![]() |
Salutare.
Am o Laguna 2 1.9 dci 81kw din 2005,nu pot trece peste 100 km/h,direcția e foarte instabila. Chiar și pe drum bun,drept,cu viteza constanta fără sa mișc volanul pleacă aiurea într o parte. Am mișcat de roate pe axa 9 15 și se simte joc mare pe ambele părți spre caseta de direcție, în capetele de bară nimic,e posibil biletele de direcție duse? |
--------------------
Renault
Laguna și Clio
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:47 |