Bucuresti ->Budapesta ->Viena
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti ->Budapesta ->Viena
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Atentie la polei!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
am vorbit la Pensiunea Roua ... si au zis ca daca plec la 3 din bucale.. ajung cam pe la 00:00 , 01:00 .. m-au cam demoralizat un pic.. eu sper sa fiu pe la 23:00
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
ajungi fara probleme...
Sa-mi zici si mie cum e la Roua. Am auzit ca e ieftin, dar sa nu fie imputit/jeg/nesimtiti... Daca tot dormi pe undeva, opreste-te intr-un loc fain sa mai vizitezi cate ceva. In Arad nu e mare lucru de vazut... Eu in locul tau m-as mai intinde pana la Budapesta, as cauta cazare acolo, si macar o seara vizitez ceva frumos. Daca ai nevoie ceva, sau ai necaz (doamne fereste) cand esti in Arad/imprejurimi, da un PM sau iti las nr de tel si ma suni. |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
UXE |
![]()
|
in sibiu se poate lua pe autostrada ca sa nu mai intru prin oras? nu de alta dar gps-ul meu are soft din 2008
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(UXE @ 13 Jan 2011, 14:50) probabil ca tot acolo voi gasi si informatii despre cardurile bancare in lei ... de ex eu am la Reiffesen card de salariu .. si cred ca voi putea extrage euroi la cursul bancii.. dar o sa intreb direct la banca in RO inainte de a pleca Il folosesc la fiecare iesire inafara fara probleme .. atat la plati cat si la extragere de numerar ... iesi mai bine decat sa schimbi in cash din tara ... si la banca ziceau ca am sanse mari sa nu mearga ... singurul loc unde nu l-am putut folosii a fost in Germania la Aldi si Lidle dar din cauza ca nu acceptau decay carduri emise in Germania ... QUOTE(UXE @ 13 Jan 2011, 14:50) am si gasit cazare la Pensiunea Lucinel... 39 eur / noapte 2 pers ![]() ![]() ![]() Am fost la Lucinel ... super de treaba omul, curat, mancare buna ... in mod sigur o sa-l mai vizitez daca voi trece prin zona ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Bucuresti->Nadlac sau Turnu ii faci in 9 ore daca ai noroc sa nu fie multe tiruri/blocaje. Eu zic ca mai bine te gandesti la un 10 ore.
Acum 10 ani puteai scoate 7 -8 ore daca mergeai vitejeste ceea ce nu-ti recomand acum. |
-------------------- |
|
UXE |
![]()
|
deci cum e cu autostrada aia pe la sibiu?
sau sa postez la Transilvania? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Inainte bine de intrarea in Sibiu o sa vezi centura/varianta cum trece peste DN ... ai si semne ai de toate ... urci si iesi pe partea cealalta a orasului
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Bucuresti Viena - plecat la 5 fix, 14 ore, am pierdut 2 ore cu ceata de pe autostrada la noi, s-a mers cu 30 - 40 la ora, o oprire de vreo 40 de minute si inca una de 20.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
UXE |
![]()
|
ce se poate vizita la intoarcere in Romania ? ca o sa am la dispozitie o zi intreaga sa ajung din Arad in Bucuresti si parca m-as opri pe undeva dar sa nu deviez prea mult de la traseu
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
castelul de la hunedoara, cetatea deva, centrul sibiului, cetatea alba iulia etc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
UXE |
![]()
|
maine plec si eu .. sa sun inainte la comandamentul de iarna?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
UXE |
![]()
|
QUOTE(ipiq @ 14 Jan 2011, 20:13) Sa-mi zici si mie cum e la Roua. Am auzit ca e ieftin, dar sa nu fie imputit/jeg/nesimtiti... Nu pot sa zic ca m-am simtit chiar bine, a fost cam frig in camera chiar daca caloriferul era dat la maxim.. ferestrele nu prea izolau termic. Pensiunea e langa o straduta pe care trec tiruri si noaptea nu e chiar odihnitoare din cauza lor.. eu cel putin ma trezesc cam din orice ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
M-am intors azi-noapte din Austria de la schi. Ma voi referi doar la Rm.Valcea - Viena. 1 masina - Logan, 2 adulti si 2 copii de 8,5 si 6 ani.
La dus plecat la 3,30, ceata pana dupa Deva si in jurul Aradului. 6 ore pana la vama si alte 6 pana la Viena. Total 12 ore de mers cu pauze la cca 2 ore. Minus 1 ora diferenta de fus orar, am ajuns la 14,30. La vama control formal. Vamesii stateau impreuna la unguri; romanul s-a uitat la cauciucuri ( aveam de iarna ) dar nu a zis nimic. M-au intrebat daca ma duc in vacanta la schi. Inainte, in vama romaneasca, o tipa dintr-un ghiseu imi face un semn violent sa vin pe la ea. Acolo voia sa-mi dea vignetele de Ungaria si Austria. Eu: nu si nu, ca mi le iau de la MOL-ul dinainte de Szeged, asa cum citisem mai sus. Acolo insa surpriza: cardul VISA era bun dar ..."sistemul" nu permite citirea cardurilor cu CIP. Asa ca teapa: am dat 14 EURO pe 10 zile. De acum inainte ON-LINE-ul va fi lege ptr. mine, macar asa nu mai pierd timpul! La intoarcere tot 12 ore, dar am stat vreo 40 min. la un ...gulas pe autostrada la unguri! Am plecat la 13,30 si am ajuns la 2,30 ora Romaniei ( deci cu o ora inainte ). La vama ungurii controlau doar la intrare, iar romanii m-au intrebat in ce zona de schi am fost. Un sfat pe care poate ca multi il stiau: la Viena nu alimentati pe autostrada decat daca va grabiti tare; daca e timp mai bine iesiti la un nod unde e mai ieftina cu 20-25 centi pe litru. Se pierd 15 max 20 min, dar se castiga bani. This post has been edited by drrond: 5 Feb 2011, 23:13 |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
Pe data de 6 Aprilie, plec si eu pe traseul Bv-Budapesta-Viena. Stiti cumva daca masina este in leasing, dar pe firma, imi trebuie si imputernicire de la firma de leasing ? Sau doar de la firma pe care este masina ?
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
iti trebuie imputernicire pe numele ce este trecut in talon la proprietar - fie ca e trecuta firma de leasing fie firma respectiva - daca iti pare si proprietar si utilizator cred ca ai nevoie de la amandoua - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
Proprietar este firma de leasing, utilizator este firma unde lucreaza taicamiu.
Si ontopic, ma intereseaza daca stie careva preturi medii la cazare in Viena. Nu neaparat la hotelul X, dar sa stiu cum ma socotesc cu banii. This post has been edited by victor.vajoi: 23 Mar 2011, 21:08 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
teoretic iti trebe imputernicire. practic 99% nu o sa te intrebe nimeni nimic.
in viena, nu buricul targului (3-4 statii de metrou de centru) poti gasi cazare la 25-30 de euro de persoana pe noapte cu mic dejun inclus |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:36 |