Bucuresti ->Budapesta ->Viena
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti ->Budapesta ->Viena
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Merg spre Belgia la inceputul lunii iunie si m-am gandit sa ma oresc in Budapesta, unde, inafara de Hotel Seni : http://www.hotelseni.com/eng/index.html unde m-am cazat acum 2 ani printr-o agentie si unde stiu cum sa ajung (este destul de complicat intrucat adresa este gresita) insa nu ma reusit sa fac o rezervare on-line, nu cunosc alte hoteluri.
Am gasit pe net o groaza insa as fi interesat daca mi-ati putea recomanda hoteluri vizitate care au conditii si tarife rezonabile, si care eventual sa fie cat mai spre centru ? |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Eu am stat asta vara aici:
http://budapest.hotel-lucky.tobook.com/Hun...ypname=Budapest si am fost foarte multumit. Conditii bune, mic dejun copios. 1 camera de 3 locuri, 54Eur/noapte cu mic dejun inclus. Nu e foarte aproape de centru (zona mediana) dar are parcare proprie (In centru vezi ca sunt prtobleme cu parcarea) |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc foarte mult !
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandeam acu' cu summit-ul asta daca tot n-o sa ne mai putem deplasa sa trag o fuga pana la PRAGA in urmatoru' itinerar: Bucuresti - Praga (2 soferi)> rog idei cazare ieftina
![]() ![]() Ca si cazari m-am gandit la pensiuni, deci undeva la 30-40E/noapte/cuplu. Va rog mult daca ati mai fost sa imi recomandati si mie pe unde sa stau ![]() In speranta ca nu v-am stresat...astept raspunsurile voastre. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@adi_ar: multumiri pentru ghid, pana la urma am rezervat la Cabana Bradul la Paulis, in poze pare ok, ai idee cum e?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
adi_ar |
![]()
|
Sincer sa fiu nu stiam de cabana asta dar m-am informat.
Este localizata pe langa DN7, cu acces pe un drum neasfaltat (~700-800 m), in satul Barat(z)ca. Locatia in sine mi s-a spus ca este OK dar nu stiu detalii. Dupa ce treci de Lipova, urmeaza un complex de TIR park pe dreapta iar apoi o curba foarte accentuata (~ 160 grade) pe dupa un pinten, intri intr-o localitate printr-o curba larga la stanga iar apoi urmareste pe dreapta drumul spre cabana - exista indicator la ~ 1Km dupa pintenul descris. Atasez si o schita. Baratca.jpg ( Size: 45.33k ) Number of downloads: 521 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(cristyyy2003 @ 24 Mar 2008, 23:57) Ca si cazari m-am gandit la pensiuni, deci undeva la 30-40E/noapte/cuplu. Va rog mult daca ati mai fost sa imi recomandati si mie pe unde sa stau ![]() In speranta ca nu v-am stresat...astept raspunsurile voastre. La Praga am stat aici. Pretul cred ca-i pe zi, nu pe persoana. http://www.euroflat-apartments.com/apartme...ils-108-ro.html |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
sal
doresc sa fac si eu un circuit turistic de pasti anul asta dar am nevoie de ajutorul vostru. circuitul propus este: ploiesti-budapesta-viena retur. intrebarile pe care vi le pun sunt: 1 pot dormi in masina (au restricti in privinta asta), au zone o padurice , o pajiste ceva unde se poate dormi nu zic ca la noi sa pui cortul cum poti face pe valea prahovei, oltului etc. (nu mas incurca cu rezervari si etc din 2 motive unu voi fi oarecum conditionat de ele in sensul ca poate vreau sa stau 3 zile in budapeste nu 2 si atunci ce fac cu rezervarea din viena si doi as dori sa ma incadrez intrun venit alocat strict deplasarii (benzina+taxe+etc), restul fiind destinat vizitarii de muzee, gradini botanice, palate, etc) 2 cat costa in final vignetele la ei 7 e/4 zile ca sa fac niste calcule sa le platesc in forinti in ungaria si in austria cum? 3 benzina la ce pret (fara Pb) va multumesc anticipat. astept sfaturile voastre si de ce nu si obiective turistice de vizitat. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
mai revin eu cu 2 intrebari: 1) stiti ceva de vama Rosu? am inteles ca e in zona Nadlac-ului dar e pentru masini mici doar 2) in afara de vesta reflectorizanta (una de persoana nu?), triunghi(1 buc) si trusa medicala se mai cere ceva in cele 2 tari? set becuri de rezerva, etc? merci, catalin This post has been edited by Kata: 13 Apr 2008, 16:07 |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
adi_ar |
![]()
|
- De vama sau localitatea Rosu, in zona Nadlac, eu n-am auzit. Poate ca te referi la Turnu.
- De cerut nu ti se cere nimic decat daca ai sansa unui filtru sau cine stie ce control pe traseu dar, in principiu cam astea sunt obligatorii: triunghi, trusa medicala, veste refletorizante si un set de becuri de rezerva (cu astea am o oarecare suspiciune ca este doar o legenda). Unii zic cum ca li s-ar fi cerut becuri, mie nu mi s-au cerut desi am ceva becuri si nici nu cred ca legislatia lor prevede asa ceva. Mai degraba au si ei spagarii lor. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Mie in toamna lui 2004 mi s-a cerut set de becuri, in Ungaria la un control dupa MAko.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
adi_ar |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
@adi_ar
ok, merci iar Turnu e ok ca vama? e doar pentru masini mici? e de preferat Nadlacului? |
1.2 16v, gris platine |
|
adi_ar |
![]()
|
Turnu este o trecere mai mica si linistita, trafic autoturisme, fara coloane de TIR. Drumul este OK, la fel de bun ca pentru Nadlac, cu un traseu mai lung prin Ungaria dar mai liber.
Unii prefera acest traseu. Daca hotarasti sa fie Turnu, la 3-4 km de la iesirea din Arad, faci dreapta dupa indicatoare. Pe stanga ai sa vezi un complex cu motel, benzinarie etc. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Kata |
![]()
|
Tot la Szeged ajung nu? si apoi pe autostrada....
|
1.2 16v, gris platine |
|
adi_ar |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Kata |
![]()
|
cum se numeste punctul ala intermediar de la unguri? cel cu steguletzul alb...
|
1.2 16v, gris platine |
|
adi_ar |
![]()
|
Mezohegyes, se citeste ~ Mezohedies(h)
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
O chestie pe care am gasit-o uitandu-ma dupa obligativitatea trusei de becuri: (apropo daca intereseaza pe cineva, este obligatorie in Cehia) pe spatele masinii trebuie sa apara insemnele tarii. si acum vine intrebarea: din moment ce insemnele tarii sunt trecute pe numar, mai trebuie abtibild cu RO pe spate?
|
--------------------
No
Reno
|
|
Kata |
![]()
|
|
1.2 16v, gris platine |
|
Kata |
![]()
|
inca o rugaminte:
un hotel, pensiune in Sibiu poate sa-mi recomande cineva...? |
1.2 16v, gris platine |
|
leinad |
![]() ![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Incearca pensiunea "Casa cu livada" din Saliste-Sibiu. Vezi ca au si site
![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Garett @ 14 Apr 2008, 11:31) O chestie pe care am gasit-o uitandu-ma dupa obligativitatea trusei de becuri: (apropo daca intereseaza pe cineva, este obligatorie in Cehia) pe spatele masinii trebuie sa apara insemnele tarii. si acum vine intrebarea: din moment ce insemnele tarii sunt trecute pe numar, mai trebuie abtibild cu RO pe spate? Ecusoanele cu RO/D/F....nu mai sunt obligatorii. |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
daca e vorba de cehia iti pot spune ca e inca obligatoriu!circul pe strazile lor, zilele astea
![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Eu voi ajunge in week-end in Viena, mai precis sambata dupa-masa, si voi sta la un hotel din zona centrala. Imi poate spune cineva daca parcarea e gratuita in week-end in Viena si in ce interval orar?
Si inca o intrebare: vigneta cumparata la intrarea in tara este valabila pe toate autostrazile in cazul Ungariei si Austriei pe perioada respectiva achizitionata? |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
Kata |
![]()
|
1) Vigneta cumparata in Ungaria/Austria este valabila pe toate drumurile lor in perioada respectiva
2) Eu in Viena am platit la hotel 15euro pe noapte parcarea mi s-a parut mai sigur asa... |
1.2 16v, gris platine |
|
adi_ar |
![]()
|
In week-end, exceptand parcarile private sub/supraterane (cele cu bariere) parcarea este gratuita. In zonele mai putin centrale gasesti fara probleme loc.
Atentie numai la interdictii. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 16:28 |