Ce se mai intampla prin trafic, Canalie la volan de Megane
![]() ![]() ![]() |
Ce se mai intampla prin trafic, Canalie la volan de Megane
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Eu zic asa, daca nu va ameninta direct si clar pe voi sau pe cineva apropiat stati in banca voastra.
Indiferent cate prastii, glockuri si alte stecikine aveti in buzunar, nu merita. Astfel de incidente se pot termina extrem de rau pentru voi. Stiu ca sa dai inapoi cand ai dreptate in fata unui troglodit sau nesimtit poate genera multa frustrare dar se pot intampla si altele mult mai rele. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
QUOTE(OVIDIUS @ 5 Mar 2008, 15:07) ...decat sa fiu mandru ca am batut 2 pustani, am masina zgariata sau am fost injurat birjareste de cine stie ce tuciuriu dar am fost "tare in gura"... Ovidius, probabil am fost oarecum indus in eroare de aspectul fizic al soferului de pe Megane-ului negru...nu era tigan, nu era pustan rebel, nu avea fata de psihopat, nici un indiciu...O fizionomie de genul lui daca o vad pe strada nu-mi inspira nimic amenintator... Parea un nene linistit pe la 30-35 de ani, si sincer n-am crezut ca iese cu scandal |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Eu inteleg si te cred. Orice barbat cred ca tinde in prealabil sa se enerveze in cazul unui incident de acest gen. Poate ca, in cazul tau, era deajuns un claxon sa-l atentionezi. Daca faceai asta, puteai folosi mult mai util timpul pierdut la politie, evitai stresul si evitai poate si deziluzia de a afla, la un moment dat, ca politia nu are ce sa faca sau nu vrea sa se complice. Si nu mai postai aici si noi nu ne mai dadeam aiurea cu pararea...
![]() Te astept cu impresii cand tragi linia si vezi daca a meritat. |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Incerc sa postez link-ul cerut de aaddrryyss.Sper sa fie aici!Ciao!M.
![]() 5 Mar 2008, 16:26: A dat bunul Dumnezeu si m-am prins si eu( prin bunavointa lui adi-ar) intr-un final cum se face trimiterea la un link! ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 5 Mar 2008, 16:26 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Chiar daca spuneti ca Politia nu face nimic mi se pare corect ca ai facut reclamatie... ce ar fi ca toti sa stam cu miinile in sin si sa nu luam niciunul atitudine... ni se urca toti dementii in cap.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Subscriu celor spuse de crn.Desi am si eu indoieli in privinta "luptei" lui aaddrryys cu "morile de vant" cred ca daca punem fiecare doar o virgula in incercarea lui de a mai civiliza un pic pitecantropii ce ne agreseaza zilnic in trafic cred ca am avea toti numai de castigat!Pe de alta parte trebuie(neaparat!!) sa tinem cont si de cele spuse de cristib!Pai daca mie nu-mi convine ca vecinul meu isi plimba cainele prin fata casei mele iar bietul caine se "usureaza" printre florile nevesti-mi ce o sa-i fac?Sa incep sa-l reclam la Politie ca m-a agresat in trafic?Astea-s chestii ce tin deja de bun simt,educatie ,etc,si nu sunt eu in masura sa dau sfaturi!Oricum,draga aaddrryyss,eu strang din"posterior" si sper sa ti se faca dreptate pa la urma!Chiar daca acea "dreptate" ti se va da,intr-un final,doar pe forum,eu sunt de parere ca tot ai realizat ceva!Prin eforturile tale si ale tuturor celor ce vor acest lucru,poate-poate(incet si greu!) ne-om invata si noi sa ne respectem unul pe altul!I'm with you man!And more others too!Ciao!M.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aaddrryyss @ 4 Mar 2008, 14:16) ............ Mi-am zis apoi ca omului ii trebuie macar atras atentia...Mi-am aliniat masina paralel cu a lui, si i-am strigat pe geam "lasa ba telefonu' si semnlizeaza !!!" pe un ton imperativ. A avut omul un moment de nedumerire pana s-a prins ce se intampla, timp in care a incetinit destul de mult, si a ramas in urma. Mi-am reluat deci linistit drumul mai departe... ........... imi cer scuze .... dar in cazul asta tu esti cel care s-a bagat in seama neintrebat eu nu o sa-i inteleg niciodata pe "justitiarii" buni doar de dat din gura daca tot esti dispus sa-ti cheltuiesti nervii cu toti idioti din trafic .... poate nu ar strica sa-o faci pana la capat, daca te apuci sa-l dascalesti pe unul in trafic fi pregatit ca la o adica sa si maturi asfaltul cu el - altfel .... limiteazate sa-l "parasti" la politie .... nu-l mai baga in seama QUOTE(mmgmarius @ 4 Mar 2008, 17:56) PAREREA MEA: politia nu va face nimic. Eu am facut plangere la politie ca am prins unu cand in intepa rotile in parcare. Le-am dat toate datele de contact ale individului. l-au chemat la politie si a spus ca nu el a intepat roata sia venit si cu martori, o baba care are aceleasi hobby-uri. Desigur ca si eu am avut martori. Pana la urma e cuvantul meu contra cuvantului. Mai mult, cand am fost sa ma interesez de caz nici macar nu au mai gasit dosarul. Deci retineti... NU AU MAI GASIT DOSARUL. Mi-e clar ca ala a intervenit cu cineva la politie si au facut pierdut dosarul. Acum imi pare rau ca nu l-am lasat in balta de sange cand l-am prins. Data viitore stiu ce am de facut. parca ti-am mai spus o data cu alta ocazie .... nu lasa pba asa ... fa plangere (memoriu) impotriva politistilor care ar fi trebuit sa se ocupe de caz QUOTE(antifizic2 @ 4 Mar 2008, 19:49) Acu 2 zile am facut un drum de aprox 1000 de km intro zi, traseul zagreb-belgrad-turnu severin-pitesti-bucuresti, toate bune si frumoase , partea cea mai dificila a traseului a fost evident in propriami tara unde nu dora drumurile oribile din preajma criovei m-au speriat ci si un individ cu un clio alb cu numar de capitala care parea decupat din filmele de groaza. sa explic in drumul catre pitesti eu cu masina mea plina de oameni si bagaje eram nu numai frant de oboseala dar si grabit sa ajung acasa in pat, semnalizez pe linie discontinua sa il depasesc pe om, el accelereaza de asemenea dar probabil avand un motor mai mic, nu a facut fata , l-am depasit . pana aici totul bine si frumos, mi-am continuat insa drumul depasind mai multe autoturisme pana in intrarea pe autostrada A1 cand individul din spate m-a depasit din nou, pe autostrada fiind, doua banzi, am zis ca nu e nici o problema daca trec pe banda a 2-a si imi vad de ale mele, aplic procedura sus mentionata cand din spate vine amenintor prea breazul compatriot cu farurile aprinse, eu aveam deja viteza de 160 cu masina plina nu vroiam sa merg mai repede pe autostrada stricata si nici pe banda 1 nu ma puteam retrage deoarece era ocupata cu un imens sir de tiruri. zece minute am mers injurand in sine cu farurrile tipului in oglinda retrovizoare. cand mi s-a oferit oportunitatea l-am lasat sa treaca ca zic eu s-ao fi grabind mai mult ca mine. tipu trece si eu ma intorc in spatele lui cu intentia de a continua drumul catre frumoasa capitala, insa stupoare de fiecare data cand banda 1 era ocupata si noi treceam prin dreptul vreunui tir sau automobil mic, clioul simbol alb punea frana violent!!! figura s-a repetat de 3 ori , problema era ca dupa cum am spus mai sus masina era incarcata puneam frana ca o barca , il lasam sa plece, si el ma astepta in dreptul vreunui camion si la momentul oportun punea frana violent. drept sa spun am numarul lui notat pentru o pplangere la politie am si martori intreaga familie -ambii parinti- care erau de-a ddreptul terifiati. urmeaza maine sa depun o plangere, pana acum nu am avut timp. sa vedem ce o sa se intample absolut incredibil eu in cazuri de acest gen ma opresc 10 minute in prima parcare/benzinarie .... ma desmortesc un pic si-i las timp cretinului sa se distanteze, ce mai inseamna 10 minute in plus fata de cate ore a durat tot drumul? in schimb ajung cu ceva mai putini nervi scosi din tatatni QUOTE(Eggy @ 4 Mar 2008, 20:59) exact , nu sta nimeni sa le centralizeze ![]() luni prietena mea se grabea sa ajunga la facultate, a pus piciorul pe trecere (regulamentar) moment in care 2 masini au oprit si din cea din spate s-a dat jos un tigan care a inceput sa o injure si sa o ameninte cu bataia ca de ce l-a silit sa puna frana....ma gandeam sa ii cumpar un sprei paralizant si sa imi iau si eu unul pentru astfel de situatii, pana la urma mai bine sa planga ma-sa decat mama ![]() crezi tu ca spreiul rezolva pba? .... daca nu esti obisnuit sa umbli cu chestii deastea ai toate sansele ca tu sa fii ala de te apuci sa cauti ce n-ai pierdut in patru labe This post has been edited by tarzy: 6 Mar 2008, 22:22 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
alumoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
aaddrryyss, welcome to the club. Am la activ pina acum aproximativ 12 apeluri la 112 pentru tembeli in trafic urmate, fiecare, de cite o reclamatie la polities. Asta in ultimele 8 luni.
Crezi ca am primit pina acum vreun raspuns? Oricum, cu cit sintem mai multi, cu atit mai bine. Poate nu vor mai avea loc de atitea reclamatii si vor incepe sa mai rezolve de ele. |
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 5 Mar 2008, 09:42) lasati prostii d-astea cu bastoane si spray-uri. mai bine pastrati-va calmul. ca e cel mai sanatos. atat timp cat un specimen d-asta nu va provoaca pagube si se limiteaza doar la injurii si aratat pumni, ignorati-l si treceti mai departe. nu-l provocati. ca nu se stie peste ce berbec labil psihic dati. si va alegeti si cu masina lovita si plini de cucuie si cu propriul baston telescopic infipt in fund. Pai eu am spus pentru auto-aparare, deci daca vine la tine si n-ai de ales, macar sa fii pregatit. Daca actionezi rapid si fara ezitare, poate fi si mama Bruce Lee-ului ca tot il arzi bine... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Acum o saptamana chiar am vazut o faza de toata jena....2 fete s-au luat pur si simplu la bataie din cauza unei amarate de prioritati....s-au injurat intr-un mare fel si la urma s-au luat la bataie...una cu spark si alta cu smart...tipa cu spark fiind mai ''dolofana'' a castigat lupta...oricum penibil rau ca toata lumea era la geamuri si viziona minunatul meci de k1..Asta este nivelul de civilizatie la noi in tara asta bananiera..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
si tu ne spui fara sa postezi o fotografie macar...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
marian-j |
![]()
|
LOL!!Cat-fight in intersectie!!Doamne cat putem fii de jalnici!Daca si fetele incep sa-si "traga la gioale" pe strada...
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sintem o natie extrem de stresata. ne sare tandara imediat. orice rahatel declanseaza reactii d-astea aiurea. sarim la scandal, sarim la bataie, uitam de bun simt, de rusine, uitam de tot si toate si ne transformam in niste animale.
si asta din cauza vietii pa care-o ducem. din cauza mediului in care traim. ca roman, toata ziua iti faci draci. ba la servici, ba cand vezi gropile din drum, ba cand vezi ca merg aiurea semafoarele, ba cand te uiti la tv si vezi numai vrajeli, ba cand vezi ce-au mai facut costanda sau casuneanu, ba cand auzi ca mai schimba videanu o bordura, ba cand te duci sa depui o declaratie pa nu stiu unde si stai o zi intreaga p-acolo...etc. si toti dracii astia se-aduna si cand nu mai au loc se revarsa. si se revarsa ba pa nevasta ca n-a calcat bine camasa, ba pa copil ca a luat decat un 9 la scoala, ba pa un crestin din trafic care a gresit (si care-i poate la fel de stresat si de grabit ca si tine). si uite asa iti strangi nevasta de gat, dai copilu da pereti si pa crestinu ala din trafic il joci in picioare in mijlocu intersectiei. si cica sintem o natie primitoare si prietenoasa ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 7 Mar 2008, 09:21) si toti dracii astia se-aduna si cand nu mai au loc se revarsa. si se revarsa ba pa nevasta ca n-a calcat bine camasa, ba pa copil ca a luat decat un 9 la scoala, ba pa un crestin din trafic care a gresit (si care-i poate la fel de stresat si de grabit ca si tine). si uite asa iti strangi nevasta de gat, dai copilu da pereti si pa crestinu ala din trafic il joci in picioare in mijlocu intersectiei. si cica sintem o natie primitoare si prietenoasa ![]() Corect!Subscriu!Mă sparg de râs! ![]() 7 Mar 2008, 10:47: Desi peste vre-o ora(cand voi intra si eu in trafic) rasul meu s-ar putea sa vireze rapid spre nuante de verde-otrava sau sa se transforme intr-un rictus vazand in ce hal circulam si cu ce parteneri de trafic putem avea "onoarea" sa ne intalnim!Ciao!M. ![]() This post has been edited by marian-j: 7 Mar 2008, 10:47 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
va dati seama ca situatia se va inrautatii din an in an... sunt curios cum va fi peste 2 ani cu traficul... si cu nervii si cu... si cu... si cu...
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine zis cristib.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
cristib
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
+ cristib...
|
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.905 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Am constatat ca totusi chestia cu reclamatia la 112 functioneaza. Ma explic.
Ieri am fost la ore la Craiova si am plecat devreme de tot de acasa, sa fiu la 8 la scoala. Pe autostrada, un idiot cu un Q7, frustrat ca am trecut pe langa el, ma depaseste si trece foarte aproape de mine, dupa care incepe sa incetineasca pe mijlocul caii de rulare, intre benzi. L-am lasat sa se duca si mi-am continuat drumul constant. Inainte de Pitesti l-am depasit iar, ca mergea in coloana pe banda 1. Dupa care m-a tot sicanat pe drum pana inainte de Slatina, incerca sa faca niste depasiri care nu ii ieseau, pe serpentine ramanea mult in urma, a reusit sa ma depaseasca pe o linie dreapta (continua) inainte de Slatina, nu inainte de a ne pune in pericol pe mine si masinile din fata si spatele meu (una in fata si una in spate), care mergeam constant in coloana cam cu 120km/h. Asta pentru ca din fata veneau doua camioane. Vazand asa ceva, am sunat la 112, mi-au facut legatura la politia Slatina, am spus tarasenia si mi-am continuat drumul. L-am ajuns din urma pe individ in Slatina, mergea in coloana intre camioane pe banda 1, am trecut pe langa el pe banda 2 si mi-am continuat drumul. Dupa iesirea din Slatina, iar vine tare din spate si face o depasire si mai periculoasa de am iesit cat am putut in dreapta sa ii fac loc sa treaca. Am sunat iar la 112 si am facut scandal, mi-au dat legatura la politia rutiera de data asta, unde se stia deja despre individ si mi-au spus ca il asteapta un echipaj in Bals...Cand am trecut prin Bals era oprit de politia rutiera, controlat de acte si gesticula vadit nervos...Dupa care ma suna de la Bals sa ma intrebe despre ce e vorba, le-am povestit ce si cum, au zis ca nu au ce sa ii faca in afara de avertizare verbala si control de acte, la care le-am raspuns ca teoretic macar faptul ca l-au oprit pe dreapta o jumate de ora si l-au prelucrat a fost suficient sa se invete minte si sa circule corect... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Oare de ce toti care au masini de "smecheri" (adica scumpe) nu circula civilizat? Nu le pot tine in frau sau care-i treaba?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
b06fcn: [...] teoretic macar faptul ca l-au oprit pe dreapta o jumate de ora si l-au prelucrat a fost suficient sa se invete minte si sa circule corect...
Absolut gresit (din pacate). |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Bas|cX: 11 Mar 2008, 15:47 |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
OVIDIUS |
![]()
|
Toata lumea e grabita intr-un fel sau altul, nimanui nu-i place sa stea in coloana minute intregi...
Dar putini au si bunut simt... |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
Scurt update...in seara aceasta am fost contactat de catre cineva de la Politie, si pus in legatura cu echipajul care se ocupa de cazul meu...
Dansii mi-au spus ca datele furnizate de mine sunt contradictorii (numarul de inmatriculare indicat de mine e atribuit unei Dacii 1300_si_ceva). Mi-au ridicat moralul spunand in situatii tensionate ochii mai joaca feste si au inceput apoi metodic: care parti ale numarului de inmatriculare sunt convins ca le-am retinut bine, si care nu...? De grupul de 3 litere de la sfarsit sunt absolut convins, de faptul ca masina e de Bucuresti la fel, mai ramaneau cele 2 cifre...fata de care aveam o usoara indoiala (confirmata cu ocazia asta, tocmai de aceea nici nu am scris aici pe forum numarul). Eu trecusem in reclamatie 36...Desi s-a dovedit a nu fi bun, am convingerea ca e in gama treizeci_si_ceva. Am mers deci la sectia 18 impreuna cu dansii, si au cautat in baza de date intervalul 30-39. Singurul Renault Megane a aparut la numarul 34. Pe aproape. Apoi emotii mari...masina era inregistrata ca avand culoarea gri...(in loc de negru, cum mi-o amintesc eu). Ei au zis ca date fiind deja mentionata situatie tensionata, faptul ca ora intamplarii era 18:30 deci pe inserat, si relativa asemanare a celor doua nuante --- m-a uimit un pic rationamentul asta SherlockHolmes-ian, eu ramasesem blocat pe strigatul de deznadejde "l-am pierdut" ---vor continua cercetarea, intrucat lucrurile par sa se lege. Din pacate...(parca a profetit cineva lucrul asta cateva post-uri mai sus) masina e pe firma... Mi-au spus apoi ca se vor interesa la firma cine conduce masina in mod frecvent, mi-au cerut o descriere a soferului, si m-au intrebat daca l-as recunoaste intr-o fotografie (aici nu mi-e clar...le vor face fotografii la toti?) Daca recunoasterea foto va fi cu succes, mi-au zis ca urmeaza sa ne invite la sectie pe amandoi pentru o discutie fata in fata (joy, oh, joy...). Chiar daca tot ce voi obtine va fi oportunitatea sa-i zic omului in fata ca e neserios si inconstient, voi concluziona ca a meritat efortul cu reclamatia la politie. Partea cu culoarea nu-mi dadea totusi pace...(numarul de inmatriculare ca numarul de inmatriculare, dar de culoare eram convins...). Odata ajuns acasa, am dat o cautare dupa gama de culori exterioare la Megane, si am gasit asta...http://www.renault.ro/vn/megane_berline_4_portes_f2/pteintier.php Desi diferenta intre Noir Nacre si Gris Eclipse e evidenta, cred totusi ca gri-ul poate fi usor confundat cu negru in conditii de crepuscul, asa ca m-am mai linistit putin. Sper din tot sufletul ca asta sa fie masina, iar restul detaliilor de identificare sa fie ok, si sa nu mai fie surprize...(poate ma trezesc naibii ca la B-34-... e defapt un hatchback, sau poate firma aia are drept angajate doar femei...) Oricum, confirmarea suprema va veni in momentul in care il voi vedea (si recunoaste) pe sofer. Pana una-alta, cel putin legat de activitatea politiei, eu sunt multumit, si mi s-a parut ca s-au purtat cu profesionalism. Un singur lucru ar fi nasol: au termen ca pana pe 15 sa solutioneze cazul...deci mai sunt doar 4 zile. Nu-mi plac treburile grabite (desi imi doresc fireste ca sa aflu si eu verdictul cat mai repede) Pe masura ce se mai dezvolta situatia, va tin la curent... |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu le face foto la toti. politia are in baza de date fotografiile tuturor persoanelor care detin buletin in tara asta. si pasaport. si p-alea o sa ti le arate.
cat despre aflarea identitatii pesroanei care a condus masina in seara respectiva e simplu. dau un telefon la firma si intreaba. primesc un nume sau mai multe, intra in baza de date si scot pozele asociate acelor nume si ti le arata tie. simplu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ok. am aflat pina acum ca e b-34-______. si mai departe ???
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:15 |