Ce se mai intampla prin trafic, Canalie la volan de Megane
![]() ![]() ![]() |
Ce se mai intampla prin trafic, Canalie la volan de Megane
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
aaddrryyss ,nu vreu sa te dezamagesc dar cred ca din punct de vedere legal nu ai nici o sansa sa-l atingi pe acel sofer....chiar daca exista martori,reali sau ireali
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 4 Mar 2008, 21:23) Cea mai buna combinatie pentru auto-aparare : spray cu piper + baston telescopic, folosite in acea ordine. baston am, desi sper sa nu ajung vreodata sa il folosesc...si oricum il tin acasa pe sifonier, dar cred ca il mut in masina This post has been edited by Eggy: 4 Mar 2008, 22:20 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
multumesc mult, blak2008 !
dragos62, desi faptul ca traim in romania tinde sa-ti dea pe deplin dreptate, eu inca mai sper. Se poate merge la fata locului si se poate constata ca nu exista o succesiune de 3 - 4 gropi care sa justifice manevrele (desi..daca se taraganeaza mult lucrurile, nu-i exclus ca gropile sa apara intre timp...) |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@Alex: Bastarca aia de care zici tu nu e buna, lasa urme!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Uite de aia abia astept eu luna Mai ca sa pun din nou mana pe Glock.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Sunt consternat !
Pentru urmatorul drum in Bucuresti am sa inchiriez un TAB - full equipped and armed ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
si eu ce ar trebui sa am in masina? ca si la mine a sarit unu sa ma bata.. m-o fi vazu mica, cu numar de provincie si semn de incepator pe masina.. si ce?
semnalizasem ca vreau sa intru in fata lui, pe banda lui, el claxoneaza, ma depaseste, se opreste pe linia dintre cele doua benzi (sunt 2 benzi pe sens pe blvd decebal), se da jos din masina si vine la mine cu pumnul in aer.. oare ar trebui sa-mi fac rost de un permis de port-arma? ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
nu, cauta-ti un prieten culturist
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
mda.. din pacate inclin sa cred ca asta ar fi una dintre solutii..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
poate spun o prostie da imi sta in gura si tre sa o scot
avand in vedere diferenta de gabarit dintre voi si faptul ca masina ta era blocata evident de macalau si el venea amenintator spre tine de ce nu ai dat peste el in eventualitatea unui proces puteai declara ca te-ai simtit amenintata si in incercarea de a scapa ai dat "din greseala peste el" ![]() parerea mea ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
@aaddrryyss: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showto...ndpost&p=671901
With you all the way man! Si nu te lasa pagubas!! Animalele sa stea la zoo, nu prin trafic! |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
in ritmul asta o sa ajungem ca in state, fiecare cu una sau mai multe arme de foc.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
lasati prostii d-astea cu bastoane si spray-uri. mai bine pastrati-va calmul. ca e cel mai sanatos. atat timp cat un specimen d-asta nu va provoaca pagube si se limiteaza doar la injurii si aratat pumni, ignorati-l si treceti mai departe. nu-l provocati. ca nu se stie peste ce berbec labil psihic dati. si va alegeti si cu masina lovita si plini de cucuie si cu propriul baston telescopic infipt in fund.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
multumiri, shteffanivlad !
|
--------------------
Dacia
1410
|
|
sadi |
![]()
|
cristib, nu e chiar atat de simplu.. s-a tinut dupa mine de a trebuit sa dau vreo 2 ture inainte de a intra pe aleea blocului.. s-a plictisit pana la urma si m-a lasat in pace..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nasol moment, Sadi !
Eu ti-as recomanda sa ai la tine un spray cu piper, totusi (cu care sa faci inainte putin antrenament ca altfel te auto-lacrimezi), folosirea lui iti cam da timp s-o "stergi onorabil" ! In compensatie, in Arad, acum cateva luni, o cucoana aranjata si cocheta, propitara de butic sau asa ceva, l-a luat la palme pe un incepator de 18-19 ani care ii indoise aripa Cielo-ului (parca). S-a dat si la ProTv ! ![]() Cu spiritul de respect fata de adulti cultivat, in principiu, in zona, saracu de el a stat ca in fata ma'sii sa-l palmuiasca. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sadi, data viitoare ma chemi pe mine ca dau eu cu masina peste el. Oricum nu sunt la prima abatere de genul asta.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(aaddrryyss @ 4 Mar 2008, 21:22) Mai am nevoie de putin ajutor din partea celor care pot...Pana acum, am apucat sa postez despre incident pe forumurile reno.ro, clubford.ro, peugeotclubromania.ro, si 4tuning.ro deoarece pe acestea eram deja inregistrat din trecut, pe vremea cand imi cautam informatii despre ce masina sa-mi cumpar. Pe forumul comunitatii VW, inregistrarea dureaza aparent cam 48 de ore, si mi se pare foarte mult timp mort. (deja sansele de a gasi martori se dimnueaza, pe masura ce timpul trece) So: daca unii dintre voi au conturi deja active pe alte forumuri, va rog frumos, 10 minute din timpul vostru...Creati un topic nou intr-o sectiune potrivita (sa nu se supere moderatorii) si dati un paste la textul urmator: "Salutari intregii comunitati. Va supun tuturor atentiei incidentul rutier descris in amanunt aici : http://www.reno.ro/Ce-se-mai-intampla-prin...ic-t103726.html In esenta, sunt interesat daca printre voi sau printre prieteni ai vostri se afla cineva care sa fi fost cu masina ieri seara (3 Martie 2008 pe strada Sebastian, din sectorul 5, in jurul orelor 18:30 Daca da, si daca ati fost martori ai scenei cu un Renault Megane negru ce incerca sa tamponeze un Megane argintiu, v-as fi recunoscator daca m-ati contacta (sau pune in contact cu cu altii care au fost acolo). Va urez tuturor sa conduceti in siguranta..." Pentru cei ce vor sa ma ajute, inca o rugaminte: verificati la final daca link-ul s-a paste-uit cum trebuie si ca merge (eu am mai avut rateuri cu copy paste). Va multumesc mult pentru timpul vostru L.E. tocmai mi-a venit ideea...desi nu au profil auto, am conturi si pe chip.ro, xtrempc.ro, si hi-fi.ro I'll get bussy right away... Gata draga aaddrryyss,"te-am bagat pe teava" si la confratii de la BMW!Am creat un topic nou ca sa nu supar pe nimeni(ce daca am pus,ca mormolocul,semnul exclamarii si nu pe cel al intrebarii in titlul topicului ![]() ![]() P.S. Am verificat si link-ul si functioneaza fara cusur.Bafta! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
multumesc mult, marian-j !
as vrea sa te rog sa postezi link-ul, am cautat in zadar... This post has been edited by aaddrryyss: 5 Mar 2008, 12:53 |
--------------------
Dacia
1410
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Asi vrea sa postez cu draga inima link-ul dar nu stiu cum sa fac!Sunt cam tufa in ale caculatoarelor!Daca-mi spui cum sa procedez ma conformez imediat!Topicul l-am postat Pe forumul BMWforum.ro In sectiunea Diverse----Discutii off-topic iar titlul topic-ului este :"Puteti sa ne ajutati cumva!" Cu semnul exclamarii ca asa stiu eu sa intreb punand semnul exclamarii de ametit ce sunt!
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Eu cred ca va agitati prea mult fara rost. Nu tin cu idiotul ala, dar daca nu s-a facut nimic atunci acum e prea tarziu. Important este ca nu au fost pagube. In Romania ai ocazia sa te amendeze tot pe tine ca de ce i-ai atras atentia pt greselile facute.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
mai copii, undeva pe drumul de la Unirii spre Rahova in dreptul pietei Cosbuc, exista o cladire a politiei transporturi. Chiar in mijlocul intersectiei se apuca si trece un nene direct printre masinile in miscare. Unul cu o Skoda apuca de il ocoleste la limita si se apuca sa urle la el. Pietonul ii trage un picior in usa si pleaca mai departe, imediat dupa ce ii tranteste o flegma verde pe geamuri.
Se da jos pasagerul il prinde pe asta din urma, incep sa isi care pumni unul altuia chiar in fata sediului politiei cu paza la poarta. Pietonul vrea sa se refugieze in sediul politiei, asta dupa el carandu-i pumni. Politaiul de la usa se uita la ei de parca facea pariuri si ii lasa linistiti sa intre in sediu. Nu a intervenit nici el nici colegii lui la 3 m mai departe. Erau la spectacol. Indiferent a cui era vina, consider ca obligatia politiei agricole, rutiere sau de orice tip e sa aiba grija de cetateni. Nimeni nu a intervenit. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
<<oftat de jale>>...chiar la acel sediu am fost eu sa depun reclamatia...
|
--------------------
Dacia
1410
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce reclamatii la Politie mai, va pierdeti timpul. Dupa a mea parere spayul si bata fac toata treaba in caz de nevoie.
Caz patit de mine. Veneam de pe A1 si eram la Apusului megand spre Gorjului - Lujerului, eram primul automobil la stop. Se pune verde la stop, demarez, mai mai sa ma infig intr-un Lancer care fortase roshu, facand stanga in fata mea. Claxonez si ii infig faza lunga in ochi (era seara si am xenoane ![]() Sunt de acord ca nu am procedat civilizat dar, poate asa am mai educat un nesimtit. |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
imi pare rau sa vad ca tot mai multa lume crede in legea pumnului
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
La un moment dat a spus Alex ceva si cred ca avea dreptate. Poate vorba cu "inteleptul renunta primul" da multe satisfactii, odata aplicata. Cred ca ajuns acasa, asezat pe canapea cu o bere in mana, ma simt mult mai bine stiind ca am evitat 3 incidente punand o frana-doua in plus sau pierzand un semafor insa avand masina intreaga decat sa fiu mandru ca am batut 2 pustani, am masina zgariata sau am fost injurat birjareste de cine stie ce tuciuriu dar am fost "tare in gura"...
Multa bafta ! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
sa fie oare singura lege care mai guverneaza tara??
mai sus am stabilit ca politia nu ajuta, bunu simt se intelege ca nu avem, ce ramane? |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:56 |