am luat o teapa, rog sfaturi, mai ales de la ITsti
![]() ![]() ![]() |
am luat o teapa, rog sfaturi, mai ales de la ITsti
bashtalu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
2005
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
fa o cerere catre administratorii site-ului.. dar totusi vecine... cumperi asa pe neve.. TEST PEOPLE TEST!
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Inainte de toate, eu zic sa mai incerci. Poate a scris rau blankul si de asta nu merge. Nu ca ar fi greu de crezut ca ai luat teapa, mai ales in tara asta, dar fii persistent poate iti raspunde si ii explici problema. Zic si eu.
Daca nu, cum a spus si semit, vorbeste cu administratorii site-ului, dar dupa ce faci rost de IP (daca faci, greu de crezut) trebuie sa vorbesti cu providerul lui de internet, si nu iti vor da date pentru ca sunt confidentiale (ca si IP-ul, de altfel, dar macar forumul e forum). Parerea mea e ca asta e, s-a intamplat s-a intamplat, data viitoare nu mai cumpara orbeste. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
The hardcore way: Astepti 2-3 saptamani, pui un prieten sa-l contacteze in legatura cu ceva asemanator ("frate, te-am gasit pe regielive, am si io nevoie, aleaalea"), il atrageti in capcana si il bateti bine. Sau variante.
The softcore way: Astepti 2-3 luni, poate uiti de necaz. My way: uiti si asta e. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sigur e blank?
Poate nu ti-l citeste tie dvdrom-ul. Mai incearca, poate dai de el (o fi tel descarcat). Daca se ingroasa gluma ia legatura cu administratorii site-ului, poate afli ip-ul. Asta daca nu o fi folosit un net-cafe. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dar poate ne dai si noua numarul lui de telefon ... ca sa il mai intrebam de una-alta
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
il contactam pe baiat pe mess frumos, stabilim o intalnire si discuti direct cu el. eu ma bag sa ii momesc si de acolo e treaba ta. semit stiu ca e cu mine baza mereu deci suntem 2. am talent il combin nu e panica.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
ID: farcas_andrei
0729854524 Deja am dat add pe mess. Cine stie? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu cunfa tema dizertatie era "Marile cazuri coruptie solutionate de DNA"?
in this case e normal sa fie dvd blank. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nu mai dau si eu sfaturi, ca au scris predecesorii mei tot. Dar totsui lasindu-si un ID destul de real, si un nr de telefon, daca nu dai de o intelegere cu el o reclamatie la Politie ajuta a naibii
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
L-am gasit pe hi5 : http://www.hi5.com/friend/50670920--Andrei--Profile-html
Si, se pare ca omul da meditatii de mate. Cu acelasi nr. de tel : http://www.clopotel.ro/edu/cursuri_private...tematica-4.html Daca intr-adevar e teapa, roaga un amic sa programeze o meditatie cu el si nu trebuie sa explic mai departe. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Sigur e blank dvd-ul? Nu are nici un cerc pe partea care e scrisa de unitate?
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
da si eu l-am gasit pe hi5. e ziua lui pe 31 ianuarie. poate ii facem un cadou!
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Daca are alte anunturi cu nr de tel si acelasi id, eu nu cred ca risca omu' sa se faca de ras.
Hai sa nu punem, inca, raul inainte. Poate e doar o simpla greseala. O fi incurcat dvd-urile. Cand s-a intamplat tranzactia? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
22 Utilizatori citesc acest topic (4 Vizitatori și 2 Utilizatori Anonimi)
16 Membri: MuciX, e-SORIN, $$ilvviu, adip, bashtalu, GABONE77, Laurentziu83, paulp, andr3y, ciuperka, R19/16v, panavision, ahoe, allex82, Fratzica, C@talin cati forumisti care solidarizeaza cu colegul... Frate vezi si tu cum o dai poate te inseli in privinta dvd-ului; sau macar poate raspunde el in curand. N-o fi dracu asa de negru. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
s-a format o gloata de sustinatori
![]() ![]() ![]() genial, inchiriez bata ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 29 Jan 2008, 20:53) e ziua lui pe 31 ianuarie. poate ii facem un cadou! Ai putea incepe chiar de acum, cu un mail trimis de catre petea.mantoc2002@mail.ua care sa contina "niști salutari și tuati șieli buni pientru tini și familii die la prietni tăi ti piasti Prut" UAAAIII!!!!This post has been edited by adip: 29 Jan 2008, 21:03 |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
a fost o conjunctura destul de ghinionista pentru mine. trebuia sa ne vedem la 16.15 la pta vitoriei la metrou, eu am ajuns mai devreme, m-am dus la orange la net cafe si am intrebat daca pot verifica un cd, mi-a zis ca da. apoi m-am intors la locul de intalnire, am asteptat si nimic. eu nu aveam cum sa-l sun de pe mobilul meu sa vad pe unde e. m-am intors la birou si l-am sunat, mi-a zis ca deja plecasa ca a stat prea mult, era pe la metro la iancului. am stabilit sa ne vedem acolo in 20 de minute. m-am dus dar nu am mai iesit la suprafata, la metrou am facut tranzactia, aici am gresit ca nu am putut verifica.
cand m-am intors la birou m-am dus la baietii de la IT sa mi-l verifice si raspuns: E Gol! l-am verificat si cand am ajuns acasa, tot gol e.... de la birou cand l-am sunat iar nu a mai raspuns, am pus pe altcineva sa-l sune, i-a raspuns si cand i-a zis de mine i-a inchis. deci stie ca a dat teapa, nu e nici o greseala nicaieri. nu vreau sa ma consolez cu ideea mai ales ca a dat anunturi ca da si meditatii la matematica... ![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
scria ceva pe CD cand l-ai luat? cu markerul ma refer...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
bashtalu |
![]()
|
am facut si sesizare la site, le-am cerut sa-i blocheze accesul ca utilizator de pe IP, astept un mesaj de la administratorii site-ului, in caz contrar fac reclamatie si la site ca incurajeaza astfel de comportamente si poate cu putin noroc le inchid site-ul
nu scria nimic pe dvd, este un amarat de dvd serioux de 4.7 GB This post has been edited by bashtalu: 29 Jan 2008, 21:09 |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
deja vrei sa faci victime colaterale... ideea e sa iti recuperezi banii sau sa iti dea proiectul, nu devia la alte minuni ca risti sa ajungi ca el
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
semit |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(bashtalu @ 29 Jan 2008, 21:07) [...] poate cu putin noroc le inchid site-ul Tu vrei sa inchizi regielive? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
*
*
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
pai daca stie ca a dat teapa si-o merita
pentru 250 de lei sa risti sa ti-o furi grav? ce idiot!!! |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(norisss @ 29 Jan 2008, 21:12) pai daca stie ca a dat teapa si-o merita Daca te referi la regielive da-mi voie sa-ti citez din regielivefacts.com:regielive NU se inchide, ci inchide se regielive! |
--------------------
*
*
|
bashtalu |
![]()
|
de ce oare o fi asa imposibil, daca dovedesc in instanta ca incalca legile tarii (favorizarea de inselaciune se pedepseste conform codului penal), de ce nu?
macar fac tam tam si apare in media si tot e ceva. dar asta ar fi ultima solutie. trebuie sa fac ceva prin care respectivul sa inteleaga ca nu e bine ce face. vad eu cum si in ce fel, nu exclud nici o posibilitate. |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
semit |
![]()
|
pe site pe undeva scris mic si mai in dos va scrie ca administratorii nu-si asuma responsabilitatea pentru anunturi si pentru faptele userilor.. asa ca... n-ai pe unde
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
bashtalu |
![]()
|
stiu asta semit, dar prin chestia asta si cu un avocat bun se dovedeste favorizarea fraudei, acum exista si la noi lege privind fraude pe internet. dar nu este asta o prioritate pentru mine.
utilizatorul respectiv este prioritate zero |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
adip |
![]()
|
Cf. aceluasi rationament am putea inchide si e-bay sau mobile.de, fiindca-s pline de tepuitori, nu? E de ajuns ca cei de la regielive sa formuleze niste termeni de utilizare in care sa te avertizeze pe tine, utilizator, ca nu sunt afiliati cu nici un tepar si ca nu raspund de continutul fraudulent de pe site, dar ca in momentul in care sunt sesizati vor face tot posibilul ca sa blocheze accesul la... blablabla.
Mai bine ai incerca sa dai pe cai ocolite de meditatoru', ai mai multe sanse. |
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:41 |