Seriale, ce vizionati ?
![]() ![]() ![]() |
Seriale, ce vizionati ?
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Prison Break
Heroes Dexter 2 and 1/2 men Californication si mai obisnuiam Futurama, Family guy, Jericho ... |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(bonzai @ 7 Jan 2009, 16:13) Eu cred ca sunt singura persoana din lumea asta care nu se uita la Lost, Prison Break, Heroes sau 24. In schimb mor dupa (in ordinea asta): The Shield Ai gusturi bune. The Shield e, dupa parerea mea, unul din cele mai bune seriale vazute vreodata... Bestial de la primul episod pana la ultimul. Problema cu Lost, Prison Break si in special Heroes e ca toate sunt seriale ale caror prim sezon a fost bestial, si apoi au devenit din ce in ce mai aiurea... 24 a avut mai multe sezoane bune, ultimul a fost cel mai slab... Dar incepe acum un nou sezon, sa speram ca e de bine... Asta eu sincer il recomand, nu-l poti pune in aceeasi oala cu Lost si Heroes. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
caateva seriale
![]() criminal minds, hustle, two and half men ,veronica mars, heroes, kyle xy, grey's anatomy, dexter, prison break, californication, terminator sarah connor chronicles, greek, nip tuck, lost, jericho, kitt 2008, Star wars the clone wars, 4400 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
paai, de atunci si pana acum, daca te uiti cu grija, o sa observi ca sunt mai muulte seriale
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
Am vazut, am vazut... Dar, credeam ca ai uitat ca ai scris in topic
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Am terminat si eu Prison break seria 3 si am inceput 4. Cand n-am ce face. Insa mi se pare ca au scazut mult din "credibilitatea" actiunilor din film... ba e plin de soldati la o arestare, ba sunt 2...... In fine..
Caut de ceva vreme MASH, pe asta as vrea sa-l mai vad. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
A l e x |
![]()
|
Cauti M.A.S.H.? Uite aici.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa...
AVIZ AMATORILOR !!!!! ![]() Nu uitati in seara aceasta pe Acasa TV, se reia super serialul Regina, continuarea serialului Inima de Tigan... Statica - raper iar Flacarica - gravida cu Stivel... NMu ratati noua serie !!! ![]() Noroc cu Eduardsebe ca mi-a adus aminte... Eu ma luasem cu treaba si uitasem sa postez. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am urmarit cateva episoade din Mesaje de dincolo cu jennifer Love Hewit si am inceput sa ma uit la tot
![]() Da Flamingo...treaba ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Jennifer Love hugetits vrei sa spui nu?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
tot aia
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca si aia are tate mari, atunci eu sunt viceprimar.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
huge nu sunt...dar are ceva frumos acolo...
![]() http://content7.flixster.com/photo/11/08/21/11082105_ori.jpg http://s51.photobucket.com/albums/f380/zac...love-hewitt.jpg This post has been edited by nr1_gogon_1979: 12 Jan 2009, 22:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Sa traiiiiti,dom' viceprimar!!
![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 12 Jan 2009, 22:05 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
A l e x |
![]()
|
E posibil lui Flamingo sa-i placa laptarese de alea pana la genunchi.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
da ...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
Hai bre ca alea-s poze siliconate. In ultimul film (cumparat) vazut cu ea, nu se lauda cu prea multe...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
GOOGLE IT!....
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
da... dar lucrurile evidente cum ar fi diferenta de greutate nu le observi nu?
![]() Mai cauta ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
Stiam c-o sa ma pui sa mai caut, motiv pentru care ma pregatisem cu arma secreta.
![]() De asta ce mai zici ? Nu-mi spune ca arata asa pentru ca sta pe spate, ca nu te cred. Diferenta este prea mare intre cele doua poze. Jennifer-Love-Hewitt-739409.jpg |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
certati-va.. eu as viola-o
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Flamingo ai grija ca acasa ai sotie si copil
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Oftopic,da' legat de discuțiile de mai sus,vreau să vă spun că in clipa de fața(la show-ul lui Capatos) Monicuța lu' Iri iși fâțâie "lojile" de mi s-a bombat ecranu'!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
A l e x |
![]()
|
Pentru fanii Prison Break, serialul e gata. A fost "anulat" si acesta e ultimul sezon.
In sfarsit. L-au lungit mult prea mult, parerea mea. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Si asa e extramega lungit... Probabil acum se va finaliza si faza cu compania si termina odata...
Suparat ca s-a terminat SG-1, Atlantis (care mai promitea multe) si ca de ceva vreme "Hammond" a murit de infarct, lucru pomenit si in ultimul episod al lui Atlantis. Si mai sunt suparat ca un film care promitea (Battlestar Galactica) l-au tot amanat si l-au inebunit ca sper ca vinerea asta sa fie si difuzat urmatorul episod dupa o pauza de aproape un an. Bucuros totusi ca saga Stargate nu s-a terminat si urmeaza Stargate Universe, dar si un film de lung metraj care va finaliza serialul Atlantis. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Flamingo |
![]()
|
A l e x, asa-zis lungire a lu' "Prison Break" e cat de cat in parametri normali sa zicem, daca ar fi sa raportam la serialul de "succes" care se tot filmeaza din anii '70 si care numeste, "Tanar si Nelinistit". Cand dintr-un amplu interviu luat in 1995 nu-stiu-carui star de acolo, (cam pe cand au inceput difuzarea in Romania) reiesea ca ultimul episod se va difuza prin 2012, am ras si am zis ca nu se poate asa ceva... Acum imi pare bine ca nu am pus pariu cu un amic la acea vreme, pentru ca-l pierdeam cu succes.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:30 |