Seriale, ce vizionati ?
![]() ![]() ![]() |
Seriale, ce vizionati ?
Hack |
![]()
|
||
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|||
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
- gilmore girls (din pacate s-a terminat in 2007, actualmente se mai poate vedea pe acasa seria 7)
- smallville (intr-o vreme se vedea si pe pro cinema) - gossip girl (weekendul trecut l-am descoperit intamplator pe protv, desigur inceputul primului sezon, dar ce mai conteaza ![]() - dexter mi se pare iar foarte interesant - tales from the crypt (un clasic mereu bun de vizionat) intre timp incerc sa fac rost de cateva episoade dollhouse. vreo parere despre noul serial? am inteles ca e facut tot de joss whedon (la fel ca buffy), asa ca ma astept la lucruri mari:) |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
M.A.S.H. - http://www.imdb.com/title/tt0068098/
|
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Stargate SG1 - sunt la 1/2 din sezonul 9, urmeaza 10... Stargate Atlantis (5 sezoane) si apoi cele 2 filme artistice din seria Stargate.
Joey - sezonul 2 That 70's Show - sezonul 1 Si cand o sa termin cu astea, o sa continui Prison Break (de la sezonul 3) si apoi o sa incep Dr. House - asta undeva prin 2010-2011 la cum ma misc ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 16 Apr 2009, 12:20) intre timp incerc sa fac rost de cateva episoade dollhouse. vreo parere despre noul serial? am inteles ca e facut tot de joss whedon (la fel ca buffy), asa ca ma astept la lucruri mari:) http://www.tvblog.ro/serial/dollhouse/ |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 16 Apr 2009, 12:48) hehe, merci linux, de acolo am aflat initial de dollhouse, dar ma gandeam ca poate a vut cineva (de pe forum) placerea sa-l vizioneze ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
bogdanrana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 22 January 09 ![]() |
Ce putina lume urmareste family guy
![]() |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Urmaresc fara nici cea mai mica rusine Young and the restless.Il stiu de cand eram la scoala primara.Nu ma uit la altceva la Tv decat rar ,dar baza e serialul asta .Pacat ca am din ce in ce mai putin timp sa il urmaresc.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bogdanrana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 22 January 09 ![]() |
![]() Inca mai ies episoade din 7 |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
S-a terminat sezonul 7 din 24. Dupa final, clar urmeaza 8
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Family Guy
Two and a half men How i met your mother Rules of engagement Grey's anatomy Cupid My boys Corner Gas Roommates Scrubs M.A.S.H. The war at home - terminat Friends - terminat Joey - terminat That 70's show - terminat Seinfeld - terminat Married with children - terminat |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Din lipsa de inspiratie am ales sa ma uit la un serial marca BBC , si anume Robin Hood , povestea o stie toata lumea insa modul in care e filmat , personajele si glumele lor fac serialul unul placut .
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
CSI New York
Criminal minds R_ _ _ _ A(asta e secet...doar Flamingo stie) ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
rebela...?! :barf:
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Regina
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pact cu Diavolita, emisiune pe Kanal D, se pune ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
da ' apropo tv se pune?
![]() |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
fericire mare. au reinceput (parca) sa dea battlestar galactica pe axn sci-fi. in seara asta, episodul pilot. Me happy, mai ales ca am abandonat bsg (seria noua) la sezonul 2 (sfarsitul sezonului 2 de fapt)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
top gear is back! deja sunt 2 episoade, urmeaza duminica al treilea
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
the fresh prince of bel air
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
L!nuX |
![]()
|
Termin acum BattleStar Galactica , serialul e pe cat de interesant pe atat de plictisitor pe alocuri
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Dexter-Criminalul tau favorit
![]() Am terminat si seria 3, astept sa iasa seria 4 din septembrie ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
L!nuX |
![]()
|
Am ajuns la zi cu Supernatural , daca treceti de primele 2 sezoane cand actiunea e liniara insa buna dupa serialul o sa urce pe primele locuri in preferinte
Am inceput si eu House MD , imi place , chiar daca e cu doctori . Am vazut cateva ep pe AXN si mi-a placut asa ca am inceput sa ma uit Recomand Flash Forward , au fost 3 episoade , serial bun . Daca inca nu ati inceput Fringe va zic ca iar este un serial de vazut ! This post has been edited by L!nuX: 13 Oct 2009, 23:03 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
dexter, house, lost (chiar daca au dat-o rau in sf-uri, sunt curios unde vor ajunge)
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Acceptabil: That 70's Show - oarecum aparte de restul sitcomurilor prin umorul de alta factura. 7/10, cu mentiunea ca ultimele (10?) episoade sunt o mizerie.
OK: Scrubs - Ca toate serialele care au un time-line (aici, perioada de stagiatura), e destinat sa se termine. Orice tentativa de continuare il transforma in ceva penibil. 7/10. Best of: Everybody Hates Chris si Everybody Loves Raymond. Geniale. Recomand. 10/10. Bunicel: Two and a Half Men 8/10 Victime ale propriului succes: Lost si Prison Break. Astea trebuiau sa se termine dupa primul sezon, insa fiindca aia au vazut ca-s mega succese, au ultra-imbarligat subiectul si le-au transformat in Lost and Found si Prison Re-entry de nu mai pricepe nimeni ce, unde, cine, de ce, etc. De toata jena ![]() 24 Am vazut toate seriile. No-brainer, relaxant, exceptional pentru fanii Bruce Willis (sincer, cred ca ala e lejer gelos ca n-a obtinut rolul principal). 10/10 sau 0/10, depinde. Mie mi-a placut, ca mancam chipsi si beam bere la el. Weeds: eh, asta e un serial pe care l-am urmarit cu placere, pana la seria 3. 10/10 pentru story, texte, personaje. Cand s-a terminat seria 3, a fost o mica pauza in care mi-am spus: eh, uite niste producatori cu c*aie: au facut un serial ca lumea pe care l-au incheiat civilizat. No way in hell o sa mai fie seria 4 dupa ce dau aia foc orasului. Pe dracu'... Au facut inclusiv seria 5 ![]() Cam atata. Acum ma delectez cu Everybody Hates Chris. This post has been edited by Bwwlan: 13 Oct 2009, 23:49 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
L!nuX |
![]()
|
Slabut repertoriu
![]() two and a half man mie personal mi se pare cel mai bun sitcom , trebuie sa te gandesti ca are deja 7 sezoane si inca te face sa razi destul de copios , singurul serial pe care eu mi-l amintesc sa aibe asa multe sezoane si inca sa fie foarte bun a fost Fam Bundy Everybody Hates Chris daca nu ma insel a fost anulat This post has been edited by L!nuX: 14 Oct 2009, 00:03 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
+1 Two and a half men
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
de ce mi se pare doar mie ca house este slab?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
pai de ce ti se pare slab?
![]() This post has been edited by herculane: 14 Oct 2009, 09:50 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:53 |