Seriale, ce vizionati ?
![]() ![]() ![]() |
Seriale, ce vizionati ?
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 9.013 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
7vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 August 12 From: Ploiesti ![]() |
Eu vizionez Prison Break.
|
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
M-am apucat iar de Lie to Me! E de departe cel mai bun serial. (INMHO)
This post has been edited by DrK: 12 Aug 2012, 14:59 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
e bun.pacat ca a fost oprit cand au facut apropouri la feisbuc.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mmmm. Nu stiu ce sa spun. Din ce am citit pur si simplu nu se mai uita nimeni la el. Probabil ca pentru americani a fost destul de plictisitor; a fost pentru ei un film de groaza =))
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma pregatesc de Dallas.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut episodul pilot al "Go On" - cu Matthew Perry, Chandler din Friends.
Abia astept urmatorul episod! ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Gasit si placut VEEP. Multe faze misto.. Sper ca totusi situatia nu e in realitate cum e prezentata..
![]() + descoperit ieri 6 ep din sezonul 5 Breaking Bad.. Azi le-am dat gata... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Am inceput si eu sa ma uit la 'White Collar' ... e pe ideea lui 'Mentalistul'.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
am vizionat Spartacus - vengeance...foarte fain si realistic.
urmaresc si Breaking Bad. |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
QUOTE(Avani @ 21 Aug 2012, 13:19) Mai am putin si termin sezonul 4(cate episoade au fost difuzate pana acum).Foarte misto si haios serialul, are si niste momente interesante de cultura generala referitoare la arta,etc. Un al serial interesant este Suits. This post has been edited by Havoc: 24 Aug 2012, 15:37 |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
The Big Bang Theory, un serial de comedie foarte bun.
|
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
marius20689 |
![]()
|
![]() Membru 'NiS' Group: Members Posts: 135 Joined: 26 January 11 From: Zimnicea ![]() |
Am inceput sa ma uit la DEXTER (sunt la sezonul 5 episodul 12)
|
--------------------
Renault/Opel
---
--- Megane2 /Astra G
''Garage'' |
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Am inceput sa urmaresc Criminal Minds. Interesant serial.
![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
marius20689 |
![]()
|
![]() Membru 'NiS' Group: Members Posts: 135 Joined: 26 January 11 From: Zimnicea ![]() |
Un serial bun Merlin
![]() |
--------------------
Renault/Opel
---
--- Megane2 /Astra G
''Garage'' |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Breaking Bad!
Cine nu l-a vazut, sa lase totul, si sa se apuce de el. Primele 3 sezoane sunt absolut geniale. Sa zicem ca dupa isi pierde putin din farmec (desi ramane tot bun), dar primele sezoane sunt bestiale. Ca sa nu mai vorbim de cei doi actori din rolurile principale, care sunt incredibil de buni. Din punct de vedere al calitatii productiei, nu exista niciun alt serial care se poate compara. Povestea in sine, ma rog, tine de gusturi. Dar imaginea, actoria, scenariile, toate au un mare 10 din partea mea. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Astept sa inceapa Modern Family.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
buzasparta |
![]()
|
@padre: fain pilotul la go on.Sa vedem ce stie in continuare.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Strike Back sezonul 3. Merita vazut.
Este un fel de 24 (dar nu il egaleaza, dpmdv este cel mai bun serial de actiune) doar ca actiunea se desfasoara in tarile africane. Am vazut si episodul pilot Revolution, promitator. |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
buzasparta |
![]()
|
E facut de Chris Ryan care a fost prin SAS daca nu ma insel si avea si o emisiune cu trupe de elita.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
QUOTE(A l e x @ 6 Sep 2012, 14:00) Breaking Bad! Cine nu l-a vazut, sa lase totul, si sa se apuce de el. Primele 3 sezoane sunt absolut geniale. Sa zicem ca dupa isi pierde putin din farmec (desi ramane tot bun), dar primele sezoane sunt bestiale. Ca sa nu mai vorbim de cei doi actori din rolurile principale, care sunt incredibil de buni. Din punct de vedere al calitatii productiei, nu exista niciun alt serial care se poate compara. Povestea in sine, ma rog, tine de gusturi. Dar imaginea, actoria, scenariile, toate au un mare 10 din partea mea. +1 ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Am vazut si eu 2 episoade la recomandarea voastra, insa un singur lucru nu-mi place: unele scene parca ar fi regizate de romani, cu cadre lungi si plictisitoare, in rest filmul este ok
![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 11 Sep 2012, 00:59) E facut de Chris Ryan care a fost prin SAS daca nu ma insel si avea si o emisiune cu trupe de elita. Aha, buna informatie ![]() LE Sunt si la noi cartile Deja soundtrack-ul a devenit obsesie ![]() ![]() This post has been edited by xymzar: 11 Sep 2012, 21:15 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xymzar |
![]()
|
Am mai gasit unul.
![]() Falling Skies[B], am terminat sezonul 1. Sezonul 2 este gata, se lucreaza la 3. La inceput pare ca se misca cam greu, dar dpmdv nu este pierdere de timp. Vizionare placuta. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
e interesant falling skies..tot felul de rasturnari de situatii.
dar totusi e cam aiurea. o natie care calatoreste prin spatiu la un asemenea nivel sa nu aiba metode de detectie a caldurii, a luminii sau ceva de genul e idiotic. primul lucru care il faci e sa trimiti "probe" si sa tii mereu sub supraveghere teritoriul inamic cu astfel de aparate care detecteaza tot ce e de detectat. decic aravana aia nu ar fi facut un pas. in plus avand acces sa intre in mintile oamenilor r fi aflat ce resurse sunt esentiale umanitatii si ar fi fost distruse |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Ce urmaresc acum:
White collar - foarte bun - la zi Suits - foarte bun - la zi M-am apucat de Strike Back - primul sezon bun, pare facut mai real decat restu filmelor de actiune - al doilea sezon primele doua episoade m-au dezamagit un pic ... Anger management - slabut dar relaxant In continuare fransiza de SF-uri - CSI Mentalist Hawaii five-0 Intradevar pare interesant Go On! dar eu tot pe Chandler il vad Din cand in cand ma uit si la Sopranos The boardwalk empire - bun Terminate: House Lie to me - absolut genial That 70's show - sitcom usurel Friends - bun |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:50 |