Seriale, ce vizionati ?
![]() ![]() ![]() |
Seriale, ce vizionati ?
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Terra Nova
Walking Dead |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
BBT - o ia la vale, adevarat
Homeland - din ce in ce mai bun - episodul de ieri cu final neasteptat Walking Dead - din ce in ce mai putine faze cu mortaciuni... multa drama slaba, dialoguri de copii mici. episoadele de la filmul asta le vad in 10 minute cu ff 2 si 1/2 men - devine parca mai bun cu fiecar episod (plecand de la -10 pot spune ca a ajuns undeva la -2 ![]() Mentalist - nu mai e asa interesant Flashpoint - pastreaza nivelul ok de serial canadian |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu care e subiectul serialelor vizionate de voi, dar eu m-am saturat de seriale/filme cu eroul care ii bate pe toti, are pusca cea mai tare si masina cea mai tare, cel mai inteligent si mai capos
ce m-ar atrage ar mai fi comedie, sau un thriller adevarat, sau filme de desene animate ![]() acum am scos de la pastrare seinfeld si friends, super tare sa te arunci in pat seara dupa o zi de munca cu ceva de baut la cap si sa vezi cateva seriale de comedie ![]() |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Recomand Life's Too Short.
Urmariti pana la capat, de mult n-am vazut o scena mai amuzanta intr-un serial. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
A aparut Alcatraz.Pare interesant.
This post has been edited by buzasparta: 22 Jan 2012, 22:27 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Un serial nou si interesant: Homeland
A luat si doua Golden Globe awards. This post has been edited by Lex Luthor: 22 Jan 2012, 22:45 |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, foarte bun Homeland. Un fel de 24 mai serios, cu putin The Wire in el. Ultimul episod din sezon m-a dezamagit insa, facut clar pentru a lasa loc sezonului 2.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine , sincer, m-a cam plictisit homeland , nu am rezistat decat pana la ep 9 . Actorii sincer nu prea imi plac desi a luat globul de aur tipa ... Preferam sa ia premiul Game Of Thrones , mult mai interesant si bine jucat .
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Dude, Blonda e actrica cu vechime. Chiar joaca bine (parerea mea).
@Alex: era evident ca trebuie sa lase loc de sezon 2 ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Da, stiu ca este actrita cu vechime dar mie nu imi place serialu si nici actorii din , e doar parerea mea , primele 5 episoade sunt plictisitoare rau si nici urmatoarele nu exceleaza ...
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
DrK: Da, dar ne-a tinut in tensiune tot sezonul si apoi s-a terminat cam 'moale', sa spun asa. Vorbim de Showtime aici, ei sunt experti in a lungi serialele pana cand devin penibile (vezi Dexter si mai ales Weeds). Daca am apreciat ceva la Prison Break, e ca n-au labarit-o la finalul primului sezon si au dat spectatorilor ce au vrut. Ca dupa au dat-o in bara, asta-i altceva, dar nu si-au batut joc de primul sezon.
Oricum, e doar o carcoteala, foarte bun Homeland. Probabil cel mai bun serial care a inceput in ultimii 2-3 ani. Mi se pare ca se joaca excelent in el, apropo. Si ca tot vorbim de seriale in care se joaca excelent, recomand in continuare Breaking Bad. De departe cel mai bun serial din ultimul timp, as spune chiar ca e unul din cele mai bune seriale de pana acum. Primele 3 sezoane sunt incredibile. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
Eu ma bucur ca a inceput Californication. Au venit baietii cu texte / glume noi!
|
--------------------
Sedan
Negru
|
L!nuX |
![]()
|
Am vazut primul episod din noul serial TOUCH
Mi-a placut foarte mult . In sfarsit un serial nou care promite . Multumesc FOX , te injur mai incolo daca il anulezi aiurea ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Parca a fost si un film cu N Cage despre asa ceva, cu niste copii care scriau niste numere care se dovedeau a fi datele de producere a unor evenimente.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Knowing se numea: http://www.imdb.com/title/tt0448011/
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
la recomandarea colegilor de forum am vazut si eu primul sezon din HOMELAND.. un serial bun
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit un episod cu adevarat amuzant
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
The good wife , pentru mine e superdragut.
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...e&v=kW8Tcm1w8Rs This post has been edited by pepelutza: 7 Feb 2012, 16:58 |
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
Raul1990 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 2 August 11 ![]() |
daca vreti sa va binrdispuneti recomand Two and a half men
8 Feb 2012, 00:25: sau pentru suspans Prison Break This post has been edited by Raul1990: 7 Feb 2012, 23:25 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.6 16V
- HD 08 HGZ
2001/Authentique
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
House MD s8e11
a inceput epic. chiar a fost genial construit. dupa jumate intrase in patternul clasic |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
DrK |
![]()
|
2 Broke Girls. Inceput promitator! I like
|
--------------------
Sedan
Negru
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Modern Family. E distractiv si relaxant mai ales dupa o zi grea. Ca bonus, in serial joaca si Sofia Vergara
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Foarte misto Boardwalk Empire nu stiu daca ati mai discutat despre el. Chiar daca nu eram un fan al filmelor cu actiuni ce se petrec in trecut, asta a reusit sa-mi capteze atentia. E mai mult un serial pentru barbati
![]() Are doar doua sezoare deocamdata. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
L!nuX |
![]()
|
Dezamagit un un pic de :
Fringe - de 2 sezoane au uitat de unde au plecat , au intors povestea pe toate partile si deja nu se mai intelege nimic , pacat de serial imi placea dar parca nu mai are nici o noima. Inca nu e sigur un nou sezon Supernatural - ultimile 2 sezoane au fost epice , lupta intre rai si iad a fost sarea si piperul . Actualul sezon ma dezamageste , parca a revenit la primele 2 sezoane cand era un monstru pe episod . au bagat leviathanii si mai fac referire la ei dar nu ajuta prea mult . Va avea un nou sezon In alte idei S-a terminat Chuck - sez 5 a fost de umplutura , si gagica isi cam pierduse farmecul dupa ce s-a tuns ... House - iar a dezamagit un pic si se pare ca este ultimul sezon si pentru el . Alcatraz iar a dezamagit , liniar pana acum si nu vad cum ajunge la sezonul 2 , desi se pare ca il va avea , deh j j abrams Greys Anathomy merge pe linia lui , Shonda (creatoarea) e geniala , nu a dezamagit si se pare ca o sa aibe un nou sezon This post has been edited by L!nuX: 13 Feb 2012, 10:51 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Suits...merge
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nu e chiar serial in sensul clasic al cuvantului, dar am inceput sa urmaresc Anthony Bourdain: No reservations. Mai vad o mancare interesanta, mai vad niste locuri deosebite, iar prezentatorul mi se pare foarte tare. A ajuns si prin Romania:
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
urzeala tronurilor pe hbo
16 May 2012, 09:09: familia borgia , asteptam sezonul doi This post has been edited by adytym: 16 May 2012, 09:09 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
DrK |
![]()
|
S-a terminat Continuum
![]() S-a terminat Dallas ![]() Eu la ce dracu ma mai uit? ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Terra Nova
Warehouse 13 Go On [are 1 ep. pana acum] |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:52 |