Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma refer la bugetul pt serviciile secrete....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu-i inteleg pe idiotii care dau zapada stransa in nameti la loc pe sosea. Nu ar putea-o pune intr-un alt namet un pic mai incolo? De ce pe sosea???
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
vezi pe aici
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=167...dpost&p=2231821 This post has been edited by rtBK: 22 Jan 2010, 21:46 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.269 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
ca e cu munca fizica si munca fizica in tara asta e de porc. e mai usor sa o arunce in strada sa o calce masinile si sa se topeasca. normal ca atunci cand zapada aia topita va ingheta va fi injurata primaria " ca nu da cu nimic astia dom'le pe strada" .ma gandeam ca te-ai obisnuit deacum.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Din acelasi motiv pentru care plugurile "ingroapa" masinile pe strazile mai inguste, unde nu ar avea nici un rost "pluguitul" pentru zapada <20cm, ar fi suficiente cauciucuri de iarna.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi am vazut un nene calare pe o masina. Pe momenta am crezut ca e neam cu Guliver. Genunchii ii ajungeau undeva peste plafonul Daciei. Cum a ajuns acolo ? Simplu, s-a cocotat frumusel pe muntele de zapada de langa masina. Asta din cauza ca nu s-a obosit sa o curete sau s-o miste din loc zilele trecute cand a inceput "pandemia". Imi pare rau ca nu am avut aparatul de fotografiat la mine ca era de rasu'-plansu' toata povestea.
Deci cum ziceam candva ? Ah da... HAI ROMANIA ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
rezistenta la impact a batranei dacii:
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/s-a...neatentiei.html Asta se numeste impact chirurgical, atat de curat i-a ras botul ![]() Cunosc pe cineva care a luat o groapa de dimensiuni medii cu dacia si i-au intrat amortizoarele prin oale, atat de ruginite erau. Cand ma gandesc ca e tara plina de exemplare de-astea, ma ia cu fiori |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
CRed ca vorbesti de masina pe care am facut scoala. Doar ca la aia s-a indoit o oala...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.reno.ro/Cat-de-mandru-esti-de-R...ml#entry2246435
astia ne iau de fraieri.. nu mai stiu cum sa isi faca reclama si se folosesc de forum si premii de cacao... la fel si cu topicul asta http://www.reno.ro/Parerea-ta-despre-marca...lt-t170792.html vai de capul lor ... dupa ce ca emsiunea e varza acuma nu mai stiu ce sa faca ptr rating Doamne, de cand mi-am dorit sa ma plimb cu un megane de 130 CP (nu mai mult de o sapt )... acum visul este realizabil cu ajutorul celor de la Promotor... |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mie mi s-a parut de toata jena ca nu ii intereseaza parerea posesorilor de symbol.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
asa e...pentru ei clio/symbol e o masina ieftina care nu merita asa ceva...
a avut renault un asemenea model? ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
da... isi amintesc la sfarsit de an cand se lauda cate masini au vandut.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
Mircea Basescu, nasul fiicei lu` Formația, fi`sa de 17 ani a lu` presedintele tiganilor Bercea Mondialu`.
![]() link |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, o alianta facuta STRICT pe interese. Nu te-ai prins ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
< Bad post!>
This post has been edited by adnatonic: 31 Jan 2010, 00:17 |
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da, e chiar o faza de toata jena ca ai putut posta asa ceva in acest topic..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adnatonic |
![]()
|
Nu degeaba am scris ca poate trebuia postat la accidente, dar tu in loc sa faci commentul asta de 2 lei, puteai sa-l muti ca esti moderator! Corect?
|
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
probleme fiziologice madam?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adnatonic |
![]()
|
Chiar deloc!
|
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
esti praf, INIMIOARO
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adnatonic |
![]()
|
Mersi!
|
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi, spectacolul de patinaj auto "Stelele Moscovei" s-a desfasurat pe strazile Capitalei, intrarea a fost gratis, biletele la spectacol au fost de tipul CASCO si RCA, paza va fi asigurata de Brigazile de Accidente Usoare ale Politiei Romane. Vizionare placuta.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
de-a dreptul jenant felul in care arata carosabilul pe iuliu maniu (de la valea cascadelor spre autostrada). parca l-au ros soarecii. plin de gropi si santuri. si asta dupa ce in toamna arata ca un drum normal.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
asa este peste tot unde s-a facut carpeala de la ultma zapada ... au reaparut toate
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nebunie maxima pe strazile din cartiere. in centru era ceva mai uscat.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu cand v am zis de ei,voi batman,batman!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
O sa imi fie dor si de astia cum imi e de SERUS...si aveau luna asta 5%reducere la lichid de parbriz.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 17:10 |