Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 143 144 145 146 147 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Flamingo
post 7 Feb 2010, 23:44
Post #4321

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Denumire produs: PIZZA CU SUNCA SI CIUPERCI

Ingrediente: faina de gr�u; apa (25%); cascaval (colorant: beta-caroten; conservant: nitrat de sodiu); ciuperci (8%) (antioxidanti: acid citric, metabisulfit de potasiu; conservanti: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu); sunca (8%) (stabilizatori: difosfati, polifosfati de sodiu; potentiator de aroma: monosodiu glutamat; antioxidant: ascorbat de sodiu; gelifianti: caragenan, guma xantan; colorant: carmin; conservant: nitrit de sodiu); concentrat de rosii; ketchup (apa, piure de rosii, zahar, otet de vin, amidon de porumb, sare, acidifiant: acid citric; condimente; conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; aroma de tomate); zahar; uleiuri si grasimi vegetale rafinate; sare; aroma de unt; drojdie; amidon de porumb; grasime vegetala partial hidrogenata; gluten; aluat acid uscat; lapte praf degresat; enzime; otet; oregano; acidifiant: acid citric; ameliorator de faina: acid ascorbic; antiaglomerant: fosfat de calciu; emulgatori: monogliceride distilate, lecitina din soia, esteri glicerici ai acidului diacetiltartric cu acizi grasi; stabilizator: faina de guar.

Alergeni Atentie! Acest produs contine: gluten, produse derivate din lapte si produse derivate din soia!

Ghiciti ce nu am gasit in compozitia pizzei de mai sus? rolleyes.gif Si asta asa, la prima vedere... ca n-am stat sa le analizez pe toate.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luck33ro
post 7 Feb 2010, 23:45
Post #4322

Membru autentic

Group: Members

Fratica, da tu credeai ca sunt produse eco, sau ce...? radmasa.gif

--------------------
+
Fratzica
post 7 Feb 2010, 23:51
Post #4323

Zen

Group: Moderatori

mai, nu credeam ca sunt eco, dar nici chiar asa, da-le incolo..

Flamingo e si sunca trecuta acolo (8%), ma rog... vorba vine.. sunca - stabilizatori: difosfati, polifosfati de sodiu; potentiator de aroma: monosodiu glutamat; antioxidant: ascorbat de sodiu; gelifianti: caragenan, guma xantan; colorant: carmin; conservant: nitrit de sodiu

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
papa_mulo
post 8 Feb 2010, 00:55
Post #4324

Membru autentic

QUOTE(Fratzica @ 8 Feb 2010, 00:37)
http://fornetti.ro/comp.htm

v-ati intrebat vreodata ce contin produsele Fornetti?

radmasa.gif
*

Produsele astora sunt facute numai din prafuri...praf de branza, praf de ciuperci, praf de carne etc. Aviz celor ce fac coada la orice dugheana cu numele respectiv...

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
rtBK
post 8 Feb 2010, 08:23
Post #4325

Unique like everyone else

faza de toata jena.

in intersectie se intalnesc 2 masini ca sa treaca una pe langa alta trebuie sa se ocoleasca putin una pe cealalta.

acum: una din masini dacia 1310 cealalta un bmw seria 5. ala cu bmw nu vroia sa se dea deloc mai incolo si ala cu dacia se chinuia sa ii explice ca nu are cum sa se bage in zapada ca acolo ramane ( era de armata deci probabil era obligat sa mearga cu masina )

dupa cateva urlete din partea celui cu bmw se hotaraste si el sa faca stanga pe o straduta ( intr-un fel .. imi bag.. ) abia reuseste sa ia curba si observ ca are lanturi pe spate.

la ce naiba si-a luat bmw daca nu are bani de anvelope... si de ce naiba a iesit cu ea?

acum e blocat intr-un damb de zapada, dupa ce a dat nervos cu spatele.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
19vik
post 8 Feb 2010, 08:47
Post #4326

Membru

In drum spre munca: cateva echipe de muncitori, de la rosal, de la supercom... lopatau pe trotoare, pe la intersectii,... majoritaea cu niste lopeti de toata jena, cu jumatate de coada, cu lama tocita, indoita pe jumatate... fara nici-un spor... aia de la rosal cel putin cu sediu de cateva hectare, n-au bani sa le ia la amaratii aia scule noi.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
Yochanna
post 8 Feb 2010, 10:56
Post #4327

Membru autentic

postare gresita blush.gif

This post has been edited by Yochanna: 8 Feb 2010, 11:24

--------------------
Reno Clio symbol 2005 1.5dci
+
L!nuX
post 8 Feb 2010, 12:58
Post #4328

Membru decent

rtBK nici mama cauciucului de iarna nu te scoate din zapada afanata ce se gaseste pe stradutele dintre blocuri , plus ca mai are si tractiune pe spate .... ca astia din BMW chiar si daca vin pe contrasens se asteapta ca tu care vi pe sensul ok se asteapta sa te dai tu la o parte asta e alta treaba

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
R19/16v
post 8 Feb 2010, 13:02
Post #4329

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Propulsie, nu poti sa tragi cu spatele, ca n-ai nimic in spate. Impingi cu spatele... smile.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
catalin_tm81mis
post 8 Feb 2010, 15:49
Post #4330

sofer de paie

From: Timisoara

Un șofer de troleibuz de la RATT a fost bătut în trafic de un călător
Scene de violență în mijloacele de transport în comun ale RATT. Conducătorul unui troleibuz a rămas, luni, fără doi dinți, după ce a fost bătut în cabină de un individ, în zona centrală a orașului Timișoara. Șoferul agresat a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.
sursa: tion.ro
Asta numa bine dupa bataia inversa din Bucuresti.
Cine mai are curajul sa se urce in mijloacele de transport in comun? unsure.gif

This post has been edited by catalin_tm81mis: 8 Feb 2010, 15:51

--------------------
renault megane 2.2 2007 - confort expression
megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
+
razZzor
post 8 Feb 2010, 15:54
Post #4331

Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta!

Pai la Timisoara a inceput si Revolutia din 89 asa ca poate asta a fost inceputul revolutiei impotriva soferilor mijloacelor de transport in comun care practic "ne conduc". laugh.gif

This post has been edited by razZzor: 8 Feb 2010, 15:54

--------------------
Renault Megane - B 38 GFL RS '07
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
spy_oh_joy1389
post 8 Feb 2010, 15:57
Post #4332

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

pai cand nu stii ce anume sa scoti pe gura, dai cu pumnul, nu-i normal? rolleyes.gif

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
hitman1234
post 8 Feb 2010, 16:02
Post #4333

Bringing secsi back

Ardeleni molcomi laugh.gif

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
luck33ro
post 8 Feb 2010, 17:12
Post #4334

Membru autentic

e plin de moldoveni si la Timisoara tongue.gif

--------------------
+
catalin_tm81mis
post 8 Feb 2010, 19:03
Post #4335

sofer de paie

From: Timisoara

A aparut un Update la stire cu filmul camerei de supraveghere de langa soferul de trolebuz. Se pare ca soferul o belengherea cu o madama si calatorul statea ca martoru` in fata usii inchise. Au urmat o discutie prin care presupun ca i-a cerut sa deschida usa, soferul a facut pe smecherul si de aici injuraturi si pumnul de rigoare. Deci nah si-a cam meritato.
Pace si iubire! laugh.gif

--------------------
renault megane 2.2 2007 - confort expression
megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
+
marian-j
post 8 Feb 2010, 19:32
Post #4336

Membru autentic

From: Timișoara

QUOTE(catalin_tm81mis @ 8 Feb 2010, 15:49)
Cine mai are curajul sa se urce in mijloacele de transport in comun?  unsure.gif
*

Io! happy.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Villanueva
post 8 Feb 2010, 20:42
Post #4337

Membru autentic

Si eu !

--------------------
. . .
+
papa_mulo
post 8 Feb 2010, 22:04
Post #4338

Membru autentic

QUOTE(catalin_tm81mis @ 8 Feb 2010, 20:03)
Deci nah si-a cam meritato.

Foarte sanatos ca i-a dat-o...eu nu pot sa inteleg de ce naiba se poarta soferii astia de autobuz de parca e masina lor si te iau si pe tine de mila in el. Nu deschid usa din fata, inchid usile in nas la oameni care au alergat sa prinda autobuzul si alte fapte bune de genul asta...pe langa ca nu e "deontologic" mai sunt si niste amarati fizic vorbind, care nu realizeaza ca oricand pot pierde doi dinti daca supara vreun zdrahon cu capsa pusa.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
marian-j
post 8 Feb 2010, 23:03
Post #4339

Membru autentic

From: Timișoara

Colega catalin_tm81mis ,ai "ridicat-o la fileu" ! smile.gif
Imi cer scuze ca ma folsesc(in mare parte) de spusele dumitale.
Eu "ma stiu" ,prin natura profesiei, cu niste soferi de autobuz de prin '86!
Unii au plecat,altii au ramas.Cei ramasi au "botul" intreg!Si sunt si "ardeleni molcumi" si"banateni in tzoaele lor" si olteni aprigi si moldoveni iabrasi!
In loc de concluzie;nu cred ca se poate "stampila" un om doar prin prisma "zonei folclorice" de care apartine. smile.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
sindrom
post 8 Feb 2010, 23:22
Post #4340

Ciclist sticlar>Merida 901>

Faza astazi. Dupa o zi in care fara lanturi nu am reusit sa trec de nici o alee, straduta, ma indrept prin spatele blocului printre nameti spre un loc de parcare. Cum exista doar o banda, mai faceam eu loc, mai faceau altii, fiecare cum putea, iar eu trebuia sa intru pe o straduta la stanga. Din fata la fel veneau masini, dau flash scurt semnal stanga de la 40 de m, dar dobitocu cu masina de militie a fost atat de retardat incat fix straduta aia a blocat-o. Am zis hai sa ma urc pe nameti sa treaca prostu ca deh, sa nu-l bag in zapada ca acolo ramane. DAR BOUU nu s-a prins ca eu nu am unde sa ma mai duc si tot nu trecea, pana la urma mai trag de kangoor inca odata si poc se rupe lantu, trece idiotu de militian, acum problema, cum ies eu din zapada de juma de m. Bineinteles cu soferi intelegatori. Atat de tare m-am enervat pentru ca azi s-a mers bine, n-au mai iesit toti berbecii sa se puna d'alatu soselei. Dar asta e alta poveste. Oricum...aveti grija cu sectoristii de la militie ca nu prea ii duce capul.

--------------------
Peugeot 206 2002
Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta
+
Dan73
post 9 Feb 2010, 00:09
Post #4341

Membru autentic

In seara asta pe la 9 am iesit cu lopata sa largesc iesirea din parcare in bulevard. In nici o ora au trecut aia cu lamele, in formatie de cate trei, de 4 (patru) ori. Nu ningea, nu viscolea, efectul era nul, bulevardul fiind cat se poate de curat. Cel mult mai largeau un pic inzapezindu-i si mai tare pe cei parcati la bordura. Bag mana in foc ca la ora asta cand ninge de rupe, nu mai trece nici o masina de dezapezire biggrin.gif
Mai bine ar fi consumat motorina aia intrand si pe strazile laterale.

This post has been edited by Dan73: 9 Feb 2010, 00:21

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Flamingo
post 10 Feb 2010, 04:58
Post #4342

Membru "SPARKY Team"

Toni Tecuceanu, a fost ucis de o bacterie din spital!

In dosarul medical al actorului se mentioneaza faptul ca acesta a contractat bacteria acinetobacter, un germen intalnit frecvent in aparatele de ventilatie de la Terapie Intensiva.

Eh, ce s-ar fi intamplat oare, daca jigodia de Streinu Cercel n-ar fi ascuns asta de la bun inceput? Ar fi ramas vaccinurile pe stoc? N-am mai fi vazut cozi la vaccinare, tipete, chiote, oameni care se calcau in picioare? Romanii ar fi murit doar de batranete, de boli de inima, din cauza unor operatii esuate, in accidente auto? Ne-ar fi batut americanii obrazul ca una am promis si alta am facut? Eh, asta cred ca in primul rand.

Cand o sa incetati sa va confundati cu oile? Suna urat? Da, stiu, dar asta este adevarul.

Mancati "dupa ureche", va tratati de boli "dupa ureche", va imbracati "dupa ureche" c-asa e moda si vecinul v-a luat-o inainte, va reparati masinile in parcare"dupa ureche" si apoi va plangeti ca dupa 10 km cad definitiv, mai rau... mergeti in concedii in Grecia (Paralia Katerini) "dupa ureche" si apoi va vaitati ca la greci e mult mai urat / nasol / penal / odios decat la Navodari... VA VACCINATI DUPA URECHE... fara sa va ganditi o secunda daca e bine, daca vaccinul s-a testat, daca exista reactii adverse... si cate si mai cate.

Cand o sa incetati sa credeti ca sunteti singuri pe planeta si ca nu va conduce nimeni din umbra iar ca adeptii teoriei conspiratiei sunt niste paranoici? A se observa ca am folosit termenul bland "conduce", nu "manipuleaza".

Treziti-va oameni buni!
Mai este timp...

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
NadaLina
post 10 Feb 2010, 06:45
Post #4343

Membru

From: constanta

dupa 2 zile in care ninsoarea nu a contenit sa faca zile fripte "lopatarilor"aseara....pardon noaptea pe la 22 si ceva aud in parcare o vola...imi zic "primaria se gandeste si la noi "ii zic sotului "coboara repede si scoate masina din parcare poata omul sa curete calumea coboara sotul si ca un bun samaritean ajuta la dezapezire cu lopata din dotare ...mare lucru nu a facut
ajunge in casa si aflu ca pe madam primaria o doare fix in tur de noi si ca "nenea" cu vola este un vecin care ajuns la capatul abdarii a rugat pe un prieten sa il ajute cu o vola blink.gif si uite asa pe cheltuiala lui a scos din "rahat turcesc"cam 20 de masini
unde este faza de toata jena? am inteles ca primaria a dat instructiuni clare pe unde se va face dezapezirea adica nu pe toate strazile ...doar pe strazile de interes maxin pe unde circula anumite personalitati locale radmasa.gif

--------------------
Renault Symbol 2007
+
Flamingo
post 10 Feb 2010, 07:03
Post #4344

Membru "SPARKY Team"

Lasa ca tot e bine ca v-a facut curat in parcare...

Azi dimineata am coborat cu nevasta-mea sa ma asigur ca poate iesi din locul unde e parcata masina (fara plata) in spatele blocului. In timp ce incalzea motorul si rascheta geamurile, eu dadeam la lopata ca sa poata iesi lejer in strada principala. Apoi pun frumusel lopata in portbagajul EI, o vad cum pleaca si ma duc la masina mea care e parcata in fata blocului pe un loc cu plata.

Toate bune si frumoase pana acum, mai ales ca aseara stiam ca totul era ok, deszapezit, frumos, mai ceva ca primavara in jurul masinii... numai ca intre timp a trecut IAR o lama si ne-a blocat pe toti. De unde dreaq a gasit ala zapada nu stiu. Sa fi luat de pe partea cealalta a parcarii? Mai rau este ca peste noapte a venit inghetul si micul lant muntos de zapada din fata masinilor este bocna.

Si mai rau este ca trebuie sa-l duc pe pitic la gradinita si apoi sa ma duc la munca si nu am lopata. A ramas la nevasta-mea in masina. mad.gif

--------------------
+
Tamango
post 10 Feb 2010, 07:44
Post #4345

Biciclist

Eu am 2 lopeti, una la nevasta la masina, una la mine. Fiecare cu lopata lui smile.gif

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
rtBK
post 10 Feb 2010, 08:08
Post #4346

Unique like everyone else

Ieri spre pranz vroiam sa scriu ceva legat de omuletii cu suvuri, dar parca nu era deajuns... acum consider ca am destul.

1. De cand a dat zapada cei cu suvurile se cred cei mai tari... merg pe 2 benzi incet de parca nimeni nu i-ar putea depasii.

2. Strada blocata de 2 masini, eu ma grabeam la examen asa ca dau cu spatele pana intr-o intersectie, DAR STAI..ca nu apuc sa ajung in intersectie ca vine un SANTA FE. Ii fac semn sa dea cu spatele ca nu avem unde sa mergem... el nimic.. la un moment dat intervine un vecin si ii spune sa dea cu spatele la care el raspunde "SA SE DEA LA O PARTE CA EU TREC!" blink.gif "UNDE NAIBA TRECI MA DACA SUNT 2 MASINI BLOCATE?"

3. Aseara ma grabeam iar sa ajung la aeroport si la iesirea din parcare incerca cineva sa parcheze masina langa un gard.... era ditamai sleaul si la un moment dat vine un Touareg si se posteaza in spatele nostru. Chiar ma gandeam unde ar vrea sa treaca chiar daca dam masina la o parte ca mai incolo era masina mea si ca sa ii fac loc ar fi insemnat sa dau cu spatele pana in locul meu de parcare. Sta ala 10 minute... se da jos din masina .. si il ia pe asta la injuraturi si aproape ca il luase si la bataie ca sa isi miste masina de acolo blink.gif.

Tara noastra...

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Adila16
post 10 Feb 2010, 09:17
Post #4347

mecanic aero (sau aerian?)

Faza diminetii: Skoda Octavia 2, sleauri adanci placate cu gheata pe straduta pliiina de zapada framantata, dar inghetata tun, un nenea la volan, o tanti in dreapta.
Nenea, zmeu' zmeilor, derapeaza de pe "sine" si reuseste fain-frumos s-aseze Octavia de-a curmezisul...S-a straduit el sa scoata supapele pe esapament sau masina pe "drum", nereusind altceva decat sa o-nfunde si mai tare...Nervos, deschide portiera, coboara injurand primarele si iarna, tranteste cateva picioare in "muntele" cel mai apropiat...
Iar cucoana, tacticoasa, traverseaza consola, se infiinteaza la volan si, cu cateva manevre executate cu calm si pricepere, scoate Skodita la liman, privita cu maxima stupefactie de mascul...
Cucoana da sa plece spre el cu masina, la care nenea urla ca apucatul: "Da-te jos de la volan ca stii ca n-ai permis...!"...

Ca n-o fi avut deloc, ca l-o fi avut suspendat, nu-i problema mea...Dar, oricum, a dat clasa multor purtatori de nadragi care se cred Sebastien Loeb, Collin McRae si Michael Schumacher in acelasi timp....

This post has been edited by Adila16: 10 Feb 2010, 09:20

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
luck33ro
post 10 Feb 2010, 09:51
Post #4348

Membru autentic

laugh.gif jenibil ptr. macho man! the bitch owned him ! icon_mrgreen.gif

This post has been edited by luck33ro: 10 Feb 2010, 09:52

--------------------
+
Adila16
post 10 Feb 2010, 10:58
Post #4349

mecanic aero (sau aerian?)

Totally! biggrin.gif
E greu de descris eleganta si calmul cu care cucoana punea la treaba caii putere cehesti...
Si e foarte greu de facut portretul individului, mai ales de surprins figura siderat-iritata din momentul in care a constatat ca masina e din nou pe directie... biggrin.gif

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
buzasparta
post 10 Feb 2010, 11:56
Post #4350

Membru autentic

From: Judetul Romanica

pot sa incer eu: puhav cu fata rosie -de nervi normal-genul care si la wc merge cu masina.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
1353 Pages « < 143 144 145 146 147 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd August 2025 - 00:47
Dacia