Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
PhilipMorris |
![]()
|
||
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
||
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|||
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 29 Aug 2009, 10:04) Sa vezi ce-am patit noi..iesim la un suc cu niste prieteni si cand ne intoarcem il vad in pacare pe unul care statea cu picioarele sub golf si mesterea la numarul din spate..zic sa vezi ce-i stric freza astuia..vin incet si franez ca sa-l blochez, in mintea mea ma gandeam ca va fugi..aiurea,el calm se uita la mine..iau spray-ul paralizant in mana si ies din masina.. Unde-i numarul mah? Il scoate de sub masina cu tot cu suport...il smulsese.. Mah esti tampit??Tu ai facut asta? Da De ce? De prost.. Daca fugi te calc in picioare Nu,nu fug,aici stau.. mut putin masina ca blocasem strada si vin la golf..ma uit la ea si ma apuca dracii..abia o spalasem,acum rotile erau desumflate,numarul smuls,toata partea stanga murdara de pamant!!!! Omu' era in chiloti,toate hainele ii erau in apa,e un fel de arteziana pe langa blocul nostru..ma uit la masina,ma uit la el,clar era nebun,avea niste dungi in cap ca si cum incercase sa se tunda singur si nu i-a iesit..suna fata mea la politie,vine organu, daca vrem sa depunem plangere,ce plangere nene,ce sa-i iau boii de la bicicleta?? ia-l de aici sa nu-l mai vad..l-au luat si l-au dus,nu la ospiciu,nu la spital,ci la gara,sa plece de unde a venit..In retrospectiva regret ca am sunat la politie asa repede,trebuia sa-i dau vreo doua picioare, mi-a zgariat un pic masina, insa tot se stransesera mai multe zgarieturi pe ea si era momentul sa profit de CASCO si eu asa ca na.. L-am intrebat de ce din toate masinile din parcare s-a apucat s-o tuneze p-asta..era cea mai frumoasa asa mi-a zis ![]() ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
hitman1234, daca era nebun n-avea rost sa-l bati ca nu rezolvai nimic... Chiar admir gestul de a nu depune plangere... Acum ma rog, nu stiu eu cum as fi reactionat sa vad cum cineva imi distruge masina deci ma abtin de la sfaturi, dar bine ca n-a fost ceva mai serios...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 29 Aug 2009, 13:10) "nu sunt mai normali aia din ospiciu.. aia incearca sa numere o bila sau sa o intoarca cu fatza in sus..." ![]() Apropos de ospicii... Poate nu e de ras dar im fac mea culpa ![]() Deci cu astia d-alde d-astia jucam eu Unreal Tournament in trecut pe diverse servere ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cred ca tu l-ai adus in starea asta
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Duminica a fost ziua femeilor la volan pe Alexandria-Bucurersti
Se mergea bara la bara se ploua torential de nu vedeai nimic la mai mult de 10 metri...in fine , s-a oprit ploaia si era ditamai coada tocmai de la Ghimpati,in fata mea era nepotul meu cu masina si nu lasam pe nimeni sa se bage in fata mea tocmai pentru a fi aproape unul de celelalt si din stanga vine o tanti cu o Toyota Yaris sa se bage in fata mea la care eu m-am bagat putin mai in dreapta tocmai sa nu o las intre noi si sa ramana si in mijlocul drumului...adica noi sa mergem cu 10 km/h si ea sa depaseasca pe contrasens...se enerveaza ea se pune in spatele meu si imi pune faza lunga...eu ma opresc brusc(nu vroiam sa imi petrec timpul prin service ca ii puneam o frana de o bagam in portbagaj) ma dau jos la ea in mijlocul drumului si ii zic ceva de dulce si cand sa intru in masina a tulit-o,ce-o fi zis "ma duc repede ca asta ma ia si la bataie" si asa eram nervos ca nu prindeam meciu. Intru in Bucuresti si cand din spatele meu primesc flashuri aveam totusi 80 tu cu cat vrei sa mergi si vad ca se baga in dreapta sa ma depaseasca...cand la volan o bruneta de maxim 25 de ani cu numar de TR...ma duc frumos in spatele ei si ii dau vreo 2 flashuri sa se dea ea acum...n-a vrut nici de a naibii La benzinarie la intersectia cu Drumul Sarii am lasat in fata mea distanta de o masina ca cei care intra in benzinarie sa poata trece prin fata mea ... din dreapta vine una cu un mondeo si blocheaza distanta pe care am lasat-o eu...unu cu un logan vroia sa treaca si nu putea de Mondeo abia s-a urnit din loc de s-a dat inapoi cu telefonu la ureche... Sper ca nu v-am plictisit ![]() This post has been edited by eduardsebe: 31 Aug 2009, 08:46 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Apropo de chestia asta cu faza lunga. De ce vad aproape zilnic din ce in ce mai multe femei care merg cu faza lunga aprinsa?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Probabil vor sa atraga atentia ca sunt femei si sunt PERICOL la volan
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sa isi traga stickere cu "Femeie la volan!" - macar sa stim sa ne ferim
![]() |
--------------------
**
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() in alte ordine de idei, luminile de drum sunt pt. mers pe drum iar cele de intalnire se folosesc doar cand merg la intalnire ![]() cred ca pur simplu nu-si dau seama ca o au p-aia lunga aprinsa - eventual au ramas asa de pe urma unui flash mai "adanc" ![]() This post has been edited by crisolro: 31 Aug 2009, 09:59 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Am incercat si cu flashuri, dar nimic... or crede ca le fac semne ca e radar.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Aug 2009, 20:26) mda....cam aiurea intr-adevar. Cu atat mai mult cu cat aria (de fapt tot forumul) este vizitat zilnic de clonaci idioti care nu se stiu opri atunci cand nu sunt doriti undeva ![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(eduardsebe @ 31 Aug 2009, 09:44) Duminica a fost ziua femeilor la volan pe Alexandria-Bucurersti Se mergea bara la bara se ploua torential de nu vedeai nimic la mai mult de 10 metri...in fine , s-a oprit ploaia si era ditamai coada tocmai de la Ghimpati,in fata mea era nepotul meu cu masina si nu lasam pe nimeni sa se bage in fata mea tocmai pentru a fi aproape unul de celelalt si din stanga vine o tanti cu o Toyota Yaris sa se bage in fata mea la care eu m-am bagat putin mai in dreapta tocmai sa nu o las intre noi si sa ramana si in mijlocul drumului... ....Sper ca nu v-am plictisit ![]() Pe mine nu m-ai plictisit dar cred ca nu e normal sa mergi in stiulul ala. Erati in padure si va era frica sa nu va pierdeti? ![]() Nuvreau sa iti fac morala dar depasirea nu e interzisa pe ploaie iar tu obligi pe cine vrea sa faca asta sa depaseasca doua masini. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
eduardsebe |
![]()
|
nu dar intre noi era distanta de maxim 2-3 metri si aia vroia sa se bage ..era si linie continua si s-a bagat cu tupeu...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
.... sunt de acord cu dan la faza asta... o lasai sa se bage.. se ducea si ramaneai impreuna cu nepotul tau. Asa... ai riscat o tamponare minora pentru ce?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(Duyu @ 31 Aug 2009, 10:33) Apropo de chestia asta cu faza lunga. De ce vad aproape zilnic din ce in ce mai multe femei care merg cu faza lunga aprinsa? ![]() ![]() Daca o femeie nu poate sa faca diferenta dintre 'una' scurta si una lunga ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
o singura data am circulat cu proiectoarele aprinse (pe portiunile de drum unde stiam ca snt gropi )si stunci am avut motiv o urgenta ,eram la tara ~80 km de constanta si copilul meu a facut temperatura mare, domnilor tot drumul am primit flashuri culmea tot de la cei care aveau proiectoarele aprinse.
cu privire la depasirile pe linie continua si cu tupeu ....multi "grabiti" am scapat de la o coliziune frontala ...si nu am primit "multumiri" This post has been edited by NadaLina: 31 Aug 2009, 11:40 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ieri in carrefour militari: 2 indivizi din categoria celor simpatizati de madonna (a se citi tigani borati) stateau de vorba pe culoarul cu maieuri-ciorapi-chiloti, blocandu-l complet. grasuni, intunecati, tunsi scurt, cu lantoace de aur la gat, in jur de 17-18-19 ani. toata lumea era a lor. stateau rezemati de carucioare si-i durea fix la p...basca de restu' clientilor. discutau ceva legat de spania. apare un pustan, se opreste-n dreptu lor asteptand sa se deie boaitele la o parte. unu din minoritari cuvanteaza:"ce ba, ti-e lene sa ocolesti in plm!?"
pustanu se intoarce si pleaca pe alte culoare. apare si-o gagica (destul de uratica, da' cu sani marisori). boaita numaru' 2 vocifereaza catre celalalt:"las-o ma pa fata sa treaca, poate ne lasa sa-i punem mana pa tzatze". apoi incep ei sa rada satisfacuti ca la cea mai buna gluma si-i vad mai departe de discutia lor. io, profund patruns de scena si de draci, zic sa-mi incerc norocu' si sa trec printre cei doi cerberi. pun mana pa propriu-mi carucior si ii dau bice: pooooc in carucioru' coloratului din stanga. zic "scuze". coloratu incepe:"ce plm faci ma?". io, extrem de incruntat si scrasnind din dinti:"ce zici prale? te macina ceva?" au tacut amandoi si s-au tras intr-o parte. daca mai vocifera frunu' ii bagam mana-n gat, da-r-ar icteru-n ei de minoritari bronzati. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pe asta mizeaza si ei... ca romanu e fraier si tace....iar ei cioraie in gura mare....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.135 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Deci pe langa faptul ca ne feream pe autostrada de diverse obiecte, caini morti... acum ne ferim si de masini care vin pe contrasens !!!.. pe AUTOSTRADA !!!
![]() Lu` ala nu i-as suspenda persmisul, i-as da sa faca 12 luni de inchisoare fara suspendare. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu i-as da un scaun electric...fara suspendare.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eu merg pe suspendare ... si cu scaunul electric e fain da' atarnat in streang i-ar da un aer mai boem
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...mai-tarziu.html
Audi R8 "parcat" in sensul giratoriu. O fi ramas fara benzina ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ce nesimtit. Eu daca as avea asa o masina mi-ar fi frica s-o parchez si in parcare normala sa nu mi-o atinga cineva, si asta o lasa fix in mijlocul drumului...
Chiar azi am vazut un Subaru Legacy destul de simpatic, avea o dunga alba imensaaaaaa pe portbagaj, probabil parcase pe unde nu trebuie ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
re
acum 55 minute a ramas stricat de azinopate de la 1m m lam avzut cum incerca sa o inpinga si nu putea ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
platforma?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Celui de a mers pe contrasens pe A1 i-ar trebui luat pe viata permisul.Da-o incolo de treaba,asta e prostie,inconstienta.De fapt nici nu stiu cum sa calific asa ceva,pur si simplu m-a lasat fara cuvinte.
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
ala de pe a1 zici ca e un tovaras d`al meu, ala se poarta cu portbagaju non stop pe masina
![]() ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 31 Aug 2009, 15:50) ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 03:46 |