Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 116 117 118 119 120 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

PhilipMorris
post 29 Aug 2009, 12:10
Post #3511

dependent de internet banking

Group: Members
From: Where the streets have no name

"nu sunt mai normali aia din ospiciu.. aia incearca sa numere o bila sau sa o intoarca cu fatza in sus..."
radmasa.gif

Apropos de ospicii...
Poate nu e de ras dar im fac mea culpa blush.gif

This post has been edited by PhilipMorris: 29 Aug 2009, 12:11

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hitman1234
post 29 Aug 2009, 12:56
Post #3512

Bringing secsi back

QUOTE(Dan73 @ 29 Aug 2009, 10:04)
De vreo doua saptamani la mine la bloc a aparut un Vauxhall (cu volan pe dreapta)....
*

Sa vezi ce-am patit noi..iesim la un suc cu niste prieteni si cand ne intoarcem il vad in pacare pe unul care statea cu picioarele sub golf si mesterea la numarul din spate..zic sa vezi ce-i stric freza astuia..vin incet si franez ca sa-l blochez, in mintea mea ma gandeam ca va fugi..aiurea,el calm se uita la mine..iau spray-ul paralizant in mana si ies din masina..
Unde-i numarul mah? Il scoate de sub masina cu tot cu suport...il smulsese..
Mah esti tampit??Tu ai facut asta?
Da
De ce?
De prost..
Daca fugi te calc in picioare
Nu,nu fug,aici stau..
mut putin masina ca blocasem strada si vin la golf..ma uit la ea si ma apuca dracii..abia o spalasem,acum rotile erau desumflate,numarul smuls,toata partea stanga murdara de pamant!!!!
Omu' era in chiloti,toate hainele ii erau in apa,e un fel de arteziana pe langa blocul nostru..ma uit la masina,ma uit la el,clar era nebun,avea niste dungi in cap ca si cum incercase sa se tunda singur si nu i-a iesit..suna fata mea la politie,vine organu, daca vrem sa depunem plangere,ce plangere nene,ce sa-i iau boii de la bicicleta?? ia-l de aici sa nu-l mai vad..l-au luat si l-au dus,nu la ospiciu,nu la spital,ci la gara,sa plece de unde a venit..In retrospectiva regret ca am sunat la politie asa repede,trebuia sa-i dau vreo doua picioare, mi-a zgariat un pic masina, insa tot se stransesera mai multe zgarieturi pe ea si era momentul sa profit de CASCO si eu asa ca na..
L-am intrebat de ce din toate masinile din parcare s-a apucat s-o tuneze p-asta..era cea mai frumoasa asa mi-a zis huh.gif ..cand l-a pus garcea sa-si ia hainele din apa a taiat-o direct prin bazin de s-au luat si aia cu mainile de cap radmasa.gif

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
A l e x
post 29 Aug 2009, 13:03
Post #3513

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

hitman1234, daca era nebun n-avea rost sa-l bati ca nu rezolvai nimic... Chiar admir gestul de a nu depune plangere... Acum ma rog, nu stiu eu cum as fi reactionat sa vad cum cineva imi distruge masina deci ma abtin de la sfaturi, dar bine ca n-a fost ceva mai serios...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Flamingo
post 29 Aug 2009, 14:05
Post #3514

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(PhilipMorris @ 29 Aug 2009, 13:10)
"nu sunt mai normali aia din ospiciu.. aia incearca sa numere o bila sau sa o intoarca cu fatza in sus..."
radmasa.gif

Apropos de ospicii...
Poate nu e de ras dar im fac mea culpa blush.gif

*

Deci cu astia d-alde d-astia jucam eu Unreal Tournament in trecut pe diverse servere ? blink.gif Am vazut ca e postat in 2006 cand inca se mai juca la greu acest shooter. rolleyes.gif Mda, acum inteleg. Poate chiar eu l-am "impuscat" radmasa.gif pentru ca una-doua eram banat pe anumite servere de incepatori, care servere erau ale unor englezi sau nemti daca ar fi sa ma iau dupa adresele de email ale adminilor. cool.gif Pe acele servere nu aveai voie sa joci bine. CUm te "miroseau" iti banau IP-ul. In fine, saracul de el... rolleyes.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
PhilipMorris
post 29 Aug 2009, 15:26
Post #3515

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Cred ca tu l-ai adus in starea asta radmasa.gif

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
eduardsebe
post 31 Aug 2009, 08:44
Post #3516

Membru Expressionist

Duminica a fost ziua femeilor la volan pe Alexandria-Bucurersti

Se mergea bara la bara se ploua torential de nu vedeai nimic la mai mult de 10 metri...in fine , s-a oprit ploaia si era ditamai coada tocmai de la Ghimpati,in fata mea era nepotul meu cu masina si nu lasam pe nimeni sa se bage in fata mea tocmai pentru a fi aproape unul de celelalt si din stanga vine o tanti cu o Toyota Yaris sa se bage in fata mea la care eu m-am bagat putin mai in dreapta tocmai sa nu o las intre noi si sa ramana si in mijlocul drumului...adica noi sa mergem cu 10 km/h si ea sa depaseasca pe contrasens...se enerveaza ea se pune in spatele meu si imi pune faza lunga...eu ma opresc brusc(nu vroiam sa imi petrec timpul prin service ca ii puneam o frana de o bagam in portbagaj) ma dau jos la ea in mijlocul drumului si ii zic ceva de dulce si cand sa intru in masina a tulit-o,ce-o fi zis "ma duc repede ca asta ma ia si la bataie" si asa eram nervos ca nu prindeam meciu.
Intru in Bucuresti si cand din spatele meu primesc flashuri aveam totusi 80 tu cu cat vrei sa mergi si vad ca se baga in dreapta sa ma depaseasca...cand la volan o bruneta de maxim 25 de ani cu numar de TR...ma duc frumos in spatele ei si ii dau vreo 2 flashuri sa se dea ea acum...n-a vrut nici de a naibii
La benzinarie la intersectia cu Drumul Sarii am lasat in fata mea distanta de o masina ca cei care intra in benzinarie sa poata trece prin fata mea ... din dreapta vine una cu un mondeo si blocheaza distanta pe care am lasat-o eu...unu cu un logan vroia sa treaca si nu putea de Mondeo abia s-a urnit din loc de s-a dat inapoi cu telefonu la ureche...

Sper ca nu v-am plictisit biggrin.gif

This post has been edited by eduardsebe: 31 Aug 2009, 08:46

--------------------
BMW 330e 2021
+
Duyu
post 31 Aug 2009, 09:33
Post #3517

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Apropo de chestia asta cu faza lunga. De ce vad aproape zilnic din ce in ce mai multe femei care merg cu faza lunga aprinsa? wacko.gif Or stii care e diferenta intre faza scurta si cea lunga? mad.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
eduardsebe
post 31 Aug 2009, 09:43
Post #3518

Membru Expressionist

Probabil vor sa atraga atentia ca sunt femei si sunt PERICOL la volan

--------------------
BMW 330e 2021
+
luck33ro
post 31 Aug 2009, 09:52
Post #3519

Membru autentic

Sa isi traga stickere cu "Femeie la volan!" - macar sa stim sa ne ferim radmasa.gif

--------------------
+
crisolro
post 31 Aug 2009, 09:53
Post #3520

ph34r.gif o prefera p-aia lunga icon_mrgreen.gif
in alte ordine de idei, luminile de drum sunt pt. mers pe drum iar cele de intalnire se folosesc doar cand merg la intalnire radmasa.gif
cred ca pur simplu nu-si dau seama ca o au p-aia lunga aprinsa - eventual au ramas asa de pe urma unui flash mai "adanc" tongue.gif

This post has been edited by crisolro: 31 Aug 2009, 09:59

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Duyu
post 31 Aug 2009, 09:57
Post #3521

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Am incercat si cu flashuri, dar nimic... or crede ca le fac semne ca e radar. radmasa.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
richie
post 31 Aug 2009, 10:55
Post #3522

The Right Member

QUOTE(aphophis @ 26 Aug 2009, 20:26)
sau locul unde aria auto e condusa de un samsar si de un lucrator la o reprezentanta skoda  radmasa.gif
*

mda....cam aiurea intr-adevar. Cu atat mai mult cu cat aria (de fapt tot forumul) este vizitat zilnic de clonaci idioti care nu se stiu opri atunci cand nu sunt doriti undeva laugh.gif

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
Dan73
post 31 Aug 2009, 11:14
Post #3523

Membru autentic

QUOTE(eduardsebe @ 31 Aug 2009, 09:44)
Duminica a fost ziua femeilor la volan pe Alexandria-Bucurersti

Se mergea bara la bara se ploua torential de nu vedeai nimic la mai mult de 10 metri...in fine , s-a oprit ploaia si era ditamai coada tocmai de la Ghimpati,in fata mea era nepotul meu cu masina si nu lasam pe nimeni sa se bage in fata mea tocmai pentru a fi aproape unul de celelalt si din stanga vine o tanti cu o Toyota Yaris sa se bage in fata mea la care eu m-am bagat putin mai in dreapta tocmai sa nu o las intre noi si sa ramana si in mijlocul drumului...
....Sper ca nu v-am plictisit biggrin.gif
*

Pe mine nu m-ai plictisit dar cred ca nu e normal sa mergi in stiulul ala. Erati in padure si va era frica sa nu va pierdeti? biggrin.gif
Nuvreau sa iti fac morala dar depasirea nu e interzisa pe ploaie iar tu obligi pe cine vrea sa faca asta sa depaseasca doua masini.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
eduardsebe
post 31 Aug 2009, 11:18
Post #3524

Membru Expressionist

nu dar intre noi era distanta de maxim 2-3 metri si aia vroia sa se bage ..era si linie continua si s-a bagat cu tupeu...

--------------------
BMW 330e 2021
+
rtBK
post 31 Aug 2009, 11:26
Post #3525

Unique like everyone else

.... sunt de acord cu dan la faza asta... o lasai sa se bage.. se ducea si ramaneai impreuna cu nepotul tau. Asa... ai riscat o tamponare minora pentru ce?

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Hack
post 31 Aug 2009, 11:34
Post #3526

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(Duyu @ 31 Aug 2009, 10:33)
Apropo de chestia asta cu faza lunga. De ce vad aproape zilnic din ce in ce mai multe femei care merg cu faza lunga aprinsa?  wacko.gif  Or stii care e diferenta intre faza scurta si cea lunga?  mad.gif
*

Daca o femeie nu poate sa faca diferenta dintre 'una' scurta si una lunga icon_mrgreen.gif , atunci nu stiu cine poate unsure.gif .

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
NadaLina
post 31 Aug 2009, 11:39
Post #3527

Membru

From: constanta

o singura data am circulat cu proiectoarele aprinse (pe portiunile de drum unde stiam ca snt gropi )si stunci am avut motiv o urgenta ,eram la tara ~80 km de constanta si copilul meu a facut temperatura mare, domnilor tot drumul am primit flashuri culmea tot de la cei care aveau proiectoarele aprinse.
cu privire la depasirile pe linie continua si cu tupeu ....multi "grabiti" am scapat de la o coliziune frontala ...si nu am primit "multumiri"

This post has been edited by NadaLina: 31 Aug 2009, 11:40

--------------------
Renault Symbol 2007
+
CGB
post 31 Aug 2009, 13:57
Post #3528

CGB

From: behind

ieri in carrefour militari: 2 indivizi din categoria celor simpatizati de madonna (a se citi tigani borati) stateau de vorba pe culoarul cu maieuri-ciorapi-chiloti, blocandu-l complet. grasuni, intunecati, tunsi scurt, cu lantoace de aur la gat, in jur de 17-18-19 ani. toata lumea era a lor. stateau rezemati de carucioare si-i durea fix la p...basca de restu' clientilor. discutau ceva legat de spania. apare un pustan, se opreste-n dreptu lor asteptand sa se deie boaitele la o parte. unu din minoritari cuvanteaza:"ce ba, ti-e lene sa ocolesti in plm!?"
pustanu se intoarce si pleaca pe alte culoare.
apare si-o gagica (destul de uratica, da' cu sani marisori). boaita numaru' 2 vocifereaza catre celalalt:"las-o ma pa fata sa treaca, poate ne lasa sa-i punem mana pa tzatze". apoi incep ei sa rada satisfacuti ca la cea mai buna gluma si-i vad mai departe de discutia lor.
io, profund patruns de scena si de draci, zic sa-mi incerc norocu' si sa trec printre cei doi cerberi. pun mana pa propriu-mi carucior si ii dau bice: pooooc in carucioru' coloratului din stanga. zic "scuze". coloratu incepe:"ce plm faci ma?". io, extrem de incruntat si scrasnind din dinti:"ce zici prale? te macina ceva?"
au tacut amandoi si s-au tras intr-o parte. daca mai vocifera frunu' ii bagam mana-n gat, da-r-ar icteru-n ei de minoritari bronzati.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
b76bgaarh
post 31 Aug 2009, 14:15
Post #3529

Membru autentic

pe asta mizeaza si ei... ca romanu e fraier si tace....iar ei cioraie in gura mare....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Fratzica
post 31 Aug 2009, 15:50
Post #3530

Zen

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Avani
post 31 Aug 2009, 16:02
Post #3531

Membru autentic

From: Capitala gri

Deci pe langa faptul ca ne feream pe autostrada de diverse obiecte, caini morti... acum ne ferim si de masini care vin pe contrasens !!!.. pe AUTOSTRADA !!! blink.gif

Lu` ala nu i-as suspenda persmisul, i-as da sa faca 12 luni de inchisoare fara suspendare.

--------------------
. . .
Think forward !
+
Hack
post 31 Aug 2009, 16:57
Post #3532

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Eu i-as da un scaun electric...fara suspendare.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
crisolro
post 31 Aug 2009, 17:23
Post #3533

eu merg pe suspendare ... si cu scaunul electric e fain da' atarnat in streang i-ar da un aer mai boem

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Fratzica
post 31 Aug 2009, 18:07
Post #3534

Zen

http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...mai-tarziu.html

Audi R8 "parcat" in sensul giratoriu. O fi ramas fara benzina icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
A l e x
post 31 Aug 2009, 18:26
Post #3535

Showing the fangs of rage

Ce nesimtit. Eu daca as avea asa o masina mi-ar fi frica s-o parchez si in parcare normala sa nu mi-o atinga cineva, si asta o lasa fix in mijlocul drumului...

Chiar azi am vazut un Subaru Legacy destul de simpatic, avea o dunga alba imensaaaaaa pe portbagaj, probabil parcase pe unde nu trebuie biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
L!nuX
post 31 Aug 2009, 18:56
Post #3536

Membru decent

re
acum 55 minute
a ramas stricat de azinopate de la 1m m lam avzut cum incerca sa o inpinga si nu putea biggrin.gif

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
rtBK
post 31 Aug 2009, 19:03
Post #3537

Unique like everyone else

platforma?

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Catalinmodena
post 31 Aug 2009, 21:25
Post #3538

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Celui de a mers pe contrasens pe A1 i-ar trebui luat pe viata permisul.Da-o incolo de treaba,asta e prostie,inconstienta.De fapt nici nu stiu cum sa calific asa ceva,pur si simplu m-a lasat fara cuvinte. down.gif

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
zeu_4u_sweety
post 31 Aug 2009, 21:38
Post #3539

Membru autentic

ala de pe a1 zici ca e un tovaras d`al meu, ala se poarta cu portbagaju non stop pe masina radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
aphophis
post 31 Aug 2009, 21:41
Post #3540

Membru autentic

QUOTE(Fratzica @ 31 Aug 2009, 15:50)

radmasa.gif doamne dumneze-ule, cat de prosti pot fi unii? Mai ales ca vad ca merge pe banda 2, in loc sa o ia pe banda de urgenta

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
1353 Pages « < 116 117 118 119 120 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th August 2025 - 03:46
Dacia