Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de politisiti...
Faza de toata jena sau nu, depinde in ce parte a baricadei te afli. Iese o masina din curtea unei intreprinderi cu semnal stanga. Nimeni n-o lasa sa treaca astfel ca dupa o vreme de ast[ptat tipul face usor dreapta, se inscrie in "cardul" ce venea din stanta, dupa care brusc vireaza stanga pentru ca acolo vroia initial sa mearga, logic... Toate s-au intamplat pe linie discontinua. Numai ca intre timp, de la manevrele facute din volan ![]() Garcea se afla pe banda 1 iar drumul are 3 benzi... si la acea ora destul de aglomerat. Ce face Garcea ? Abia reuseste sa se strecoare printre 2 masini ca sa fie vazut, apoi se retrage sa nu fie calcat ![]() Este faza de toata jena sau nu ? Risca cineva ceva sau nu ? Nu cred ca l-a dat p-ala prin statie trimitindu-i ulterior ceva acasa, pentru ca nu avea probe filmate. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca n-a parcat de-a latu. Am mai vazut oameni
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bizoni d-astia vad in fiecare zi in fata blocului meu.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ooo tu posesor de citroen C4 ce alergi pe E85 cum poti sa imi dai flasuri cand eu am 190 km/h , ce vroiai sa fac sa o iau pe camp pe langa cei ce mergeau pe banda aia care cica e de urgenta ?
ps : m-am bagat pe banda 1 la un moment dat , nu am scazut viteza si nu m-a depasit nici mort ,probabil ca era la talpa cand mi-a dat flashurile ![]() This post has been edited by L!nuX: 4 Oct 2008, 15:56 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nene L!nuxe,la viteza aia,ala cu Citronelu' nu te fleșuia sa te dai la o parte!
Cred ca voia sa treaca pe sub matale si matale zburai prea jos! Ti-a fost mult sa impingi un pic flapsurile(ca in fortaj intrasesi deja!) sa iei un pic de altitudine si sa-l lasi pe habaucul ala sa aterizeze? ![]() This post has been edited by marian-j: 4 Oct 2008, 20:13 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mariane eu sincer daca aveam loc ii faceam insa nu aveam unde sa ma bag asa ca am continuat sa ii dau
la carte motorul de 1.6 citroenului duce cam cat al meganului (topspead 196 km/h)insa ala nu a reusit sa ma ajunga nici mort This post has been edited by L!nuX: 4 Oct 2008, 20:32 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Glumeam,shefuuuu!Nu te supara pe mine!
![]() Si,pana la coada,de ce s-ar da la o parte renou din calea citronelului!?!! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 4 Oct 2008, 20:31) mariane eu sincer daca aveam loc ii faceam insa nu aveam unde sa ma bag asa ca am continuat sa ii dau la carte motorul de 1.6 citroenului duce cam cat al meganului (topspead 196 km/h)insa ala nu a reusit sa ma ajunga nici mort Si care-i faza de toata jena ? Ca n-a reusit ala sa te depaseasca, sau ca ai depasit tu cu ~80 km/h viteza legala ? Sau c-ati depasit-o amandoi ? |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
E plina Romania de donatori de organe, cu largul concurs al autoritatilor. Alergati-va copii conservele, cei care va vor plange eventuala disparitie nu-s chiar asa multi, iar resursele de hrana sunt limitate.
Cu fiecare zi care trece ma felicit ca am reusit sa ne caram din mizeria aia de tara unde... (editat) L.E. shteffanivlad, adi_ar, am editat si imi cer scuze daca postul meu a fost inteles gresit, nu asta a fost intentia mea ![]() This post has been edited by adip: 5 Oct 2008, 14:07 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Involuntar te-ai expus exact la subiect, L!nuX. Cum mama dreq sa fii tot tu ala revoltat ca ala iti dadea flashuri la 190 la ora, si sa mai vii sa si postezi aici ca si cum tu ai dreptate?!?!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
xcss, eu sunt convins ca L!nux a postat aici fiindca e constient ca si el si ala cu C4 au comis-o de toata jena. Si ca a el de fapt a scris aici sa se pocaiasca.
|
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Da, da!
Apropo, adip, sunt unul dintre fraieri, ma scuzati, cu toate ca ma straduiesc ... uneori! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Adi, si eu sunt pe langa tine un mare fraier... Sper in curand sa schimb legile...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
Sa va spun eu o faza de toata jena ?
De vineri seara orele 19:00-20:00 sa p-acolo, nu am mai iesit din casa... ![]() Si cred ca pana maine dimineata nici ca vor fi sanse. Bine ca exista piata de legume face-to-face cu blocul si complex comercial la parter... si mai ales o nevasta iubitoare... care a facut ture casa-cumparaturi de cateva ori... ![]() Hai, "injurati-ma" acum. ![]() This post has been edited by Flamingo: 5 Oct 2008, 09:55 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Da' de ce sa te injuram?
Nevasta-ta nu mai adopta unu', doi de-astia mai oropsiti? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Flamingo |
![]()
|
Stai bre, ca am zis ca e sotie iubitoare, dar am omis intentionat sa spun ca e si un pic cheltuitoare...
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adi_ar |
![]()
|
Pai nu, ca nu schimba nimeni regulile casei !
Ramane asa, tu dai banii si necajitii stau pe-aproape ... la placinte! ![]() Saru'mana doamnei! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Faza de toata jena: am facut un fel de revizie la masina (pregatire pt iarna + 1 an de la ultima revizie), schimb ulei + filtru + filtru aer motor + filtru polen, total 520 RON (service autorizat Renault).
Revizie 15.000 km la Skoda Octavia 2 (service autorizat Skoda), schimbat cele de mai sus + filtru motorina, total 490 RON. Eu daca schimbam si filtrul de motorina ajungeam la 750 RON minim. Deh, daca mi-am luat masina scumpa... ![]() later edit: da, service autorizat Skoda... Porsche Romania. This post has been edited by padre: 5 Oct 2008, 12:42 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
presupun ca era service autorizat skoda......
ciudat la octavia tour preturi sunt fix pe fix cu meganul.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 5 Oct 2008, 21:05) Stai bre, ca am zis ca e sotie iubitoare, dar am omis intentionat sa spun ca e si un pic cheltuitoare... Flamingo, sefu', vezi ca asta cu sotia cheltuitoa^H^H^H^H^iubitoare e un truism consacrat, vino cu ceva ce nu stim ![]() ![]() This post has been edited by adip: 5 Oct 2008, 14:12 |
--------------------
*
*
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ieri, m-a depasit pe DN6, de cel putin trei ori, un pustan cu un BMW de Valcea. Cred ca masina avea ceva peste 200 de cai dupa felul cum se misca. Ce facea tipul....oprea la fiecare parcare pe care o intalnea pe marginea drumului...se dadea jos cu "tovarasii" lui (parca asa isi spun smecherasii astia) si sugeau cate o tigara apoi gonea ca dementul tinand pe semnal stanga aproape permanent. Cine cunoaste portiunea dintre Alexandria si Bucuresti stie ca incap trei masini cu conditia ca cei din lateral sa se apropie cat mai mult de margine. Tovarasul pe treaba asta se baza si se baga in depasire indiferent de situatie fortant pe ceilalti sa se dea la o parte. Mi se pare mie sau handicapatii de genul asta sunt din ce in ce mai multi? Oare cine e mai vinovat, tatal tembelului care i-a dat pe mana masina sau politia romana care ii permite sa circule, intr-un fel sau altul, fie ca ii da carnetul fie ca nu il taxeaza cand il prinde.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Daca-l prind pe handicapatul cu Clio Symbol rosu care mi-a taiat fata imediat dupa iesirea din pasajul de la Piata Muncii de era sa-i rup masina in doua, ii rup capul direct...... N-am reusit sa-i iau numarul pentru ca eram prea ocupat cu frigiderul lui, dar am vazut straduta pe care a luat-o, foarte aproape de mine.... O sa-l gasesc
![]() Imediat dupa pasajul de la Piata Muncii se face o straduta la stanga pe langa spitalul de boli exotice V. Babes. E, in timp ce unii stau si asteapta sa treaca masinile de pe celalalt sens, sunt altii care n-au rabdare, ca personajul respectiv (de fapt n-au obraz, ca nu se asteapta asa de mult - sunt maxim 5 masini) si depasesc coloana, si taie fata celor care stau normal. Asa s-a intamplat si acum, cretinul asta fiind cat pe aci sa ma faca sa intru cu botul in usile lui. Idioti....... ma mir cum iau unii carnetul, pe coji de seminte sau pe bilete de autobuz compostate? |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
![]() This post has been edited by dan73205: 5 Oct 2008, 20:52 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Incredibil cate poti vedea daca stai cateva ore la mitropolie la unirii,de exemplu sa va feriti de un A4 gri condus de o pitipoanca deoarece s-ar putea sa va treziti "scuipati" cu o guma de mestecat( nr masinii era B xx POJ-cifrele nu le mai tin minte);si tot acolo unu cu un C4coupe a vrut sa parcheze intre un golf2 si o octavia si noroc pe cel cu golfu ca avea bara din spate groasa si berbecu si-a infundat rau (in sensu ca a incercat de 2ori sa o bage acolo) usa dreapta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
nu l-au astupat, din motivul asta era sa-l si lovesc pe idiot ca a pus si frana brusca sa nu-si strice amortizoarele in gropan..........
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Flamingo |
![]()
|
Eu am observat ca jeep-urile, ma rog, SUV-urile... trec cel mai incet peste gropite sau linii de tramvai... Chiar atat de proaste sa fie suspensiile lor ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
<span class='edit'>6 Oct 2008, 08:48:</span> QUOTE(Flamingo @ 6 Oct 2008, 08:36) Eu am observat ca jeep-urile, ma rog, SUV-urile... trec cel mai incet peste gropite sau linii de tramvai... Chiar atat de proaste sa fie suspensiile lor ? ![]() Nu-s proaste!Sunt al dracu' de scumpe! This post has been edited by marian-j: 6 Oct 2008, 07:49 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 06:24 |