Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Inca un c*cat de decizie made in Romania: Bucurestenii vor fi obligati sa-si spele singuri trotuarele sau vor fi rasfatati cu amenzi de la primarie.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
care e problema cu trotuarele? macar de-am pune si noi osul la treaba , orice mic gest poate ajuta intreg orasul sa iasa de sub mizeria in care se gaseste
![]() ON: taicamiu a trebuit sa plece la buzau dupa un prieten care venea in vizita, respectivul conducea o Toyota 2 ani vechime si a sunat zicand virgula ca rulmentii de la roti nu mai functioneaza etc, ajunge al meu tata la locul cu pricina ( intre timp la telefon cu reprezentanta toyota, ce are masina etc, oameniii dadeau din umeri) intr-un final se intalnesc si stupoare, respectivul prieten mergea pe banda din mijloc, care produce un oaresce zgomot de avertizare ![]() ![]() ![]() e 2008 si inca ne mai speriem de asa ceva?? This post has been edited by antifizic2: 22 Sep 2008, 07:21 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
hai ca asta e buna
![]() are permisu de o luna si nici nu vede bine ? nu de alta da se simte sub fund , se vede la ochiul liber .... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
din pacate nu este nou in ale conducerii, desi nu ai spue asta
e de aceeasi varsta cu al meu parinte, in fapt au fost colegi de facultate - politehnica din iasi - |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 22 Sep 2008, 15:18) care e problema cu trotuarele? macar de-am pune si noi osul la treaba , orice mic gest poate ajuta intreg orasul sa iasa de sub mizeria in care se gaseste Apa costa bani si trebuie economisita. Ce-ar fi daca, in loc sa se vina cu asemenea cerinta stupida, s-ar apuca sa se uite la cauzele problemei?![]() Nu-i nimic rau in a-ti curata locul din fata casei, dar de aici si pana la a fi obligat sa consumi saptamanal apa fiindca niste imbecili nu-s in stare sa lucreze fara sa faca mizerie in exces, e cale lunga. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca povestea cu rulmentii face toti banii. Beton frate !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 22 Sep 2008, 07:18) care e problema cu trotuarele? macar de-am pune si noi osul la treaba , orice mic gest poate ajuta intreg orasul sa iasa de sub mizeria in care se gaseste ![]() Orasul asta nu o sa iasa niciodata din mizeria in care se afla, sau nu in stilul in care se lucreaza acum. De ex. pe Mantuleasa s-a asfaltat acum vreo trei ani si deja sunt gropi de frangi masina. La anul vor reasfalta probail. Daca din 3 in 3 sau din 4 in 4 ani se asfalteaza strazile in loc de 15 ani atunci nu o sa fie niciodata altceva decat mizerie. Canalizarea Bucurestiului e foarte proasta plus ca orasul asta e pus cum nu se poate mai prost, langa Baraganul asta plin de praf ca sa nu mai spun ca toate padurile din jur care mai retineau ceva s-au cam taiat. Si in cartierele la moda ale noii burghezii (in nord in special) se construieste haotic, ca in lumea a III, fiecare dupa cum il taie capul inaintea oricaror facilitati, asa ca, tot mizerie va fi. Intr-un caz concret, la mine la bloc s-a sapat pentru a fi bagate cablurile de pe stalpi in subteran. Pe langa faptul ca a durat foarte mult toata treaba, au finalizat in stil romanesc...au aruncat pamantul si molozul la loc care s-a tasat ramanand un fel de santuri pline cu mocirla, nisip nemaiasfaltand la loc. De doua-trei luni e asa. Spala trotoarul in conditiile astea. Deci statul, prin proasta administrare creaza toate conditiile pentru mizeria in care traim si apoi vine si te amendeaza ca nu speli trotoarul. Daca aveam trotoare ca la Paris, ziceam da, de acord, dar altfel...Oricum nu au gandit de loc ca de fiecare data...ce amenzi o sa le dea amaratilor care stau pe stazi fara apa si canal? O sa care aia apa de la cismea sa spele trotoarul? Ma indoiesc. Treaba romaneasca. This post has been edited by dan73205: 22 Sep 2008, 18:04 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
E clar...circulatia in Bucuresti nu va niciodata una normala...tocmai am fost "criticat" (in termeni blanzi) de un individ ca am mers prea incet de la semafor la ambuteiajul care era 30m mai in fata, si ca l-am lasat pe unul care iesea de pe o straduta laturalnica sa intre si el in abuteiaj...probabil ca trebuia sa accelerez blana si sa claxonez ca sa stau eu in fata celui care l-am lasat sa intre...sau nu inteleg...si tot el m-a facut pe mine necivilizat...trist este ca personajul in cauza parea chiar un domn civilizat...daca ar fi fost sa-i ghicesc meseria as fi zis ca e ceva gen profesor universitar, insa daca si la oameni de genu asta vedem asemenea comportament si fara sa inteleaga ca ei sunt care care au gresit si ca ei sunt de fapt ce necivilizati...nu prea avem sperante sa ajungem prea repede nicaieri...
This post has been edited by j.d: 23 Sep 2008, 12:10 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
jd eu deja nu mai reactionez la astfel de personaje........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Eu la faze de genul asta las numai femeile sa intre in fata mea..cand vad barbati..blana..ca sa nu intre....asta in urma unui studiu facut de mine;timp de 3 luni am observat ca 90% dintre soferii care ma lasa sa ma bag in fata lor chiar daca fac unele lucruri mai putin ortodoxe
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din contra am inceput sa observ ca femeile au prins tupeu. claxoneaza tot timpul si aiurea. Se baga aiurea, dar cand altu vrea sa se bage nu lasa.
![]() This post has been edited by blak2oo8: 23 Sep 2008, 13:05 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
MHY a avut norocul sa gaseasca atatea... Eu nu am prins multe.. Ce-i drept, raportul se egaleaza intre cele care ma lasa si cele care nu.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 23 Sep 2008, 14:05) din contra am inceput sa observ ca femeile au prins tupeu. claxoneaza tot timpul si aiurea. Se baga aiurea, dar cand altu vrea sa se bage nu lasa. ![]() Pai ce altceva sa faca la volan? ![]() ![]() L.E: Sa vezi ce mi-o iau de la fetele de pe forum acum. ![]() This post has been edited by Hackmikey: 23 Sep 2008, 15:49 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Dan73 |
![]()
|
Mai prin vara o duduie incearca sa schimbe banda si sa intre pe banda mea (cea de langa ax) fara sa semnalizeze...imi dau seama de ce face incep sa franez si claxonez un pic si dau semnal din lumini. Situatia era destul de stransa ca sa zic asa...observa in sfarsit si se retrage. Ramane pe banda ei si ajung in paralel cu ea la semafor pentru ca, din precautie, ramasesem putin in urma. Pai nu ziceti fratilor ca imi arata degetul..asta pentru ca am fost suficient de atent incat sa o scutesc de urmarile unui acrosaj. Dar poate nu era o oferta ci o cerere. Aveam masina plina, eram cu un prieten si cu sotia lui....am izbucnit toti in ras ca la comanda.
PS...ce am povestit nu are nici o urma de misoginism, se poate verifica ca in discutii mai vechi pe acest forum le-am luat apararea soferitelor...am povestit doar pentru ca a fost o situatie amuzanta. This post has been edited by dan73205: 24 Sep 2008, 18:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
dan, ai fost finut. Eu am tinut palma pe claxon aproape un minut pentru ca o femeie ( nu tanara, atentie! ) ii era lene sa stea la coada de la semafor pentru mers inainte. Asa ca s-a bagat pe banda de facut dreapta si a mers inainte... cand nu a mai avut unde sa se duca imi taie fata frumos fara semnal fara multumesc. A urmat claxoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooon. A incremenit... This post has been edited by blak2oo8: 24 Sep 2008, 20:13 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Si crezi ca i-ai intregit tu acum cu claxonul cei sapte ani de acasa? Probabil ca se gandea "ce vrea maniacul asta" "ce o fi asa disperat?"
In traficul bucrestean, sunt 90% nesimtiti, marlani, cretini sau pur si simplu dobitoci, sau, categorie aparte, care insumeaza tot ce am scris mai sus, taximetristi. Trist este ca nu se aplica legea. Vin de la universitate, unde am stat in trafic, din cauza a 2 taxiuri si o blonda cu un a8 care au binevoit sa opreasca in mijlocul intersectiei. Nu conta ca e hasura galbena, nu conta ca era si militian, p'ala l-a durut la spaca, el dirija dincolo. Dobitoci si aia, cred ca emigrez... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
rtBK |
![]()
|
ai dreptate data viitoare nu mai pun frana... sunt sigur ca stia ce a gresit.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
blak2oo8 : E cam pe sistemul Vanghelie postul tau
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
toate masinile din compania in care lucrez sunt dotate cu gps de urmarire.azi dimineatanstand cu agentii la o barfa mica si neavand ce face,ne am uitat la depasirile de viteza regulamentara,sa vedem care i recordmanul....s au gasit si viteze "normale" de 140-150,dar surpriza a venit de la agentul de back-up dotat cu un matiz alb perlat
![]() Evident o greseala a GPSului.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
era prima data cand nu puteam sa spun :"dci-ul meu poate mai mult"!!!!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
florin_pch |
![]()
|
![]() membru cu permis Group: Members Posts: 31 Joined: 3 November 06 ![]() |
La matiz, dupa treapta 5, daca bagi in R de la racheta, prinde si 216
|
--------------------
Renault
Megane 1
- B-23-WZK
2000 Classic
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cand aveam Matiz mi-a fost frica sa-i dau mai mult de 135 - 140 km/h... ca dardaia din toate incheieturile... si facea ca toate alea... si cu toate astea masina nu avea mai mult de 1 an.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
M-am dus aseara cu doi colegi (si amici) si un austriac la Caru' cu bere. Ne gandisem ca arhitectura din interior, vitraliile si restul o sa ii placa. Asa a fost...la intrare a ramas impresionat (nu asta era scopul nostru ci doar sa se simta bine) desi ne-a cam izbit damful de carciuma. Inauntru era plin, nici o masa libera dar o fata din alea ne-a abordat si ne-a poftit sa asteptam sa ne caute o masa. Nu s-a mai intors iar noi pana la urma ne-am gasit o masa langa bar observand deja ca mesele sunt atat de inghesuite incat te loveau chelnerii cand treceau. Asta e ...ne-am zis...profitul tre' sa fie cat mai mare. Am luat, normal, niste bere in timp ce rasfoiam meniul in care era trecut pe langa ce se trece in meniu si faptul ca la Caru' cu bere se pot viziona meciurile din Champions league
![]() Nu spun ca nici nu am terminat bine prima bere si a inceput un vacarm de nu ne mai puteam intelege cu o amestecatura de muzica fara nici o legatura cu locul, cu ambianta...cu nimic...printre multe tampenii au pus si macarena. Omul nostru (austriacul) nu putea intelege de ce se da muzica atat de tare incat sa nu putem vorbi efectiv. Romanii erau in largul lor, au iesit la dans, harmalaia de pe lume, fum de sa il tai cu cutitul, strainii schimbau priviri intre ei...BALAMUC. Colac peste pupaza au iesit apoi sa danseze d'astia sa zic "profesionisti" care au dansat dansuri latino...volum, normal, la maxim de sareau halbele pe masa. Am luat niste carnati de Plescoi, am mai luat cate o bere si apoi am plecat. Domnul asta, trait la Viena si umblat prin lume destul clatina din cap....sunt convins ca asa ceva nu a mai vazut. Ne-am cerut scuze. Eu nu am mai fost de cativa ani acolo dar chiar sa ajunga in halul asta si locul ala, nu imi puteam inchipui. Bourdain ala a fost foarte bland. Am baut apoi o cafea la "Valea Regilor"..bunicica, cu ghimbir insa ala care servea si voia sa ne faca sa credem ca e vreun urmas al faraonilor cred ca era mai degraba pachistanez ceva...din zona aia. Ce sa mai zic...am plecat apoi spre casa ....austriacului astuia ii sareau imediat in ochi lucruri cu care noi ne-am obisnuit...haita de caini care isi scuturau puricii in fata muzeului de istorie, numarul urias, raportat la conditia tarii, de masini luxoase si felul in care erau conduse. A facut si o gluma buna, la una din gropile pe care amicul meu nu le-a putut evita a zis omul sa ne intoarcem ca poate a cazut ceva de pe masina sau am pierdut ceva. Cam asta e...m-am simtit foarte jenat fata de omul ala. This post has been edited by dan73205: 27 Sep 2008, 08:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
azi in zona pta. gorjului, de pe o strada laturalnica a iesit o tipa cu o dacie veche, fara sa se asigure. Un espero care venea de pe drumul cu prioritate nu a apucat sa franeze si a intrat fix in ea.
Faza de toata jena care e: Coboara vaca din masina si zice razand ca si-a luat permisul de curand si nu prea stie ea cu ce se mananca condusul... Pai sa fi fost in locul aluia cu espero ooooo.... ma rog, nu stiu ce-i faceam ca-n femei nu dau, probabil aflam adresa politistului care i-a aprobat traseul la examen si ii dadeam aluia cu o janta ceva in cap.. Oricum tipul din espero era calm, a zis ca "lasa, se mai intampla"... |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Hack |
![]()
|
Azi am ramas cu maneta schimbatorului de la Dacie in mana in timp ce mestecam in benzina si pe deasupra nu mai vroia nici mototrul sa stea la relanti
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai penibil mod de-a promova o masina. Renault Koleos in serialul de la PROtv, ala cu politia, mai avea si numar de hartie.
This post has been edited by mihai_dorin: 28 Sep 2008, 19:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 02:08 |