Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 38 39 40 41 42 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Hack
post 22 Sep 2008, 06:58
Post #1171

Megan' ti-ai luat?!

Group: Members
From: The Moon

QUOTE(Fratzica @ 21 Sep 2008, 20:21)
nu inteleg de ce in cazuri d-astea nu apare un TIR din Turcia cu soferu` ocupat cu meciul Galatei la TV....
*

Nu cred ca a jucat Galata ieri. laugh.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adip
post 22 Sep 2008, 07:05
Post #1172

Banned

From: Melbourne, Victoria

Inca un c*cat de decizie made in Romania: Bucurestenii vor fi obligati sa-si spele singuri trotuarele sau vor fi rasfatati cu amenzi de la primarie.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
antifizic2
post 22 Sep 2008, 07:18
Post #1173

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

care e problema cu trotuarele? macar de-am pune si noi osul la treaba , orice mic gest poate ajuta intreg orasul sa iasa de sub mizeria in care se gaseste sad.gif

ON: taicamiu a trebuit sa plece la buzau dupa un prieten care venea in vizita, respectivul conducea o Toyota 2 ani vechime si a sunat zicand virgula ca rulmentii de la roti nu mai functioneaza etc, ajunge al meu tata la locul cu pricina ( intre timp la telefon cu reprezentanta toyota, ce are masina etc, oameniii dadeau din umeri) intr-un final se intalnesc si stupoare, respectivul prieten mergea pe banda din mijloc, care produce un oaresce zgomot de avertizare blink.gif blink.gif blink.gif

e 2008 si inca ne mai speriem de asa ceva??

This post has been edited by antifizic2: 22 Sep 2008, 07:21

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi - B-57-LXF 2004
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
L!nuX
post 22 Sep 2008, 07:48
Post #1174

Membru decent

From: Bucuresti

hai ca asta e buna radmasa.gif

are permisu de o luna si nici nu vede bine ? nu de alta da se simte sub fund , se vede la ochiul liber ....

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
antifizic2
post 22 Sep 2008, 07:57
Post #1175

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

din pacate nu este nou in ale conducerii, desi nu ai spue asta

e de aceeasi varsta cu al meu parinte, in fapt au fost colegi de facultate - politehnica din iasi -

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi - B-57-LXF 2004
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
adip
post 22 Sep 2008, 08:11
Post #1176

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(antifizic2 @ 22 Sep 2008, 15:18)
care e problema cu trotuarele? macar de-am pune si noi osul la treaba , orice mic gest poate ajuta intreg orasul sa iasa de sub mizeria in care se gaseste  sad.gif
Apa costa bani si trebuie economisita. Ce-ar fi daca, in loc sa se vina cu asemenea cerinta stupida, s-ar apuca sa se uite la cauzele problemei?
Nu-i nimic rau in a-ti curata locul din fata casei, dar de aici si pana la a fi obligat sa consumi saptamanal apa fiindca niste imbecili nu-s in stare sa lucreze fara sa faca mizerie in exces, e cale lunga.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Flamingo
post 22 Sep 2008, 08:17
Post #1177

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Hai ca povestea cu rulmentii face toti banii. Beton frate ! biggrin.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Dan73
post 22 Sep 2008, 17:51
Post #1178

Membru autentic

QUOTE(antifizic2 @ 22 Sep 2008, 07:18)
care e problema cu trotuarele? macar de-am pune si noi osul la treaba , orice mic gest poate ajuta intreg orasul sa iasa de sub mizeria in care se gaseste  sad.gif
*

Orasul asta nu o sa iasa niciodata din mizeria in care se afla, sau nu in stilul in care se lucreaza acum. De ex. pe Mantuleasa s-a asfaltat acum vreo trei ani si deja sunt gropi de frangi masina. La anul vor reasfalta probail. Daca din 3 in 3 sau din 4 in 4 ani se asfalteaza strazile in loc de 15 ani atunci nu o sa fie niciodata altceva decat mizerie. Canalizarea Bucurestiului e foarte proasta plus ca orasul asta e pus cum nu se poate mai prost, langa Baraganul asta plin de praf ca sa nu mai spun ca toate padurile din jur care mai retineau ceva s-au cam taiat. Si in cartierele la moda ale noii burghezii (in nord in special) se construieste haotic, ca in lumea a III, fiecare dupa cum il taie capul inaintea oricaror facilitati, asa ca, tot mizerie va fi.
Intr-un caz concret, la mine la bloc s-a sapat pentru a fi bagate cablurile de pe stalpi in subteran. Pe langa faptul ca a durat foarte mult toata treaba, au finalizat in stil romanesc...au aruncat pamantul si molozul la loc care s-a tasat ramanand un fel de santuri pline cu mocirla, nisip nemaiasfaltand la loc. De doua-trei luni e asa. Spala trotoarul in conditiile astea. Deci statul, prin proasta administrare creaza toate conditiile pentru mizeria in care traim si apoi vine si te amendeaza ca nu speli trotoarul. Daca aveam trotoare ca la Paris, ziceam da, de acord, dar altfel...Oricum nu au gandit de loc ca de fiecare data...ce amenzi o sa le dea amaratilor care stau pe stazi fara apa si canal? O sa care aia apa de la cismea sa spele trotoarul? Ma indoiesc. Treaba romaneasca.

This post has been edited by dan73205: 22 Sep 2008, 18:04

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
j.d
post 23 Sep 2008, 12:06
Post #1179

...internationally known

E clar...circulatia in Bucuresti nu va niciodata una normala...tocmai am fost "criticat" (in termeni blanzi) de un individ ca am mers prea incet de la semafor la ambuteiajul care era 30m mai in fata, si ca l-am lasat pe unul care iesea de pe o straduta laturalnica sa intre si el in abuteiaj...probabil ca trebuia sa accelerez blana si sa claxonez ca sa stau eu in fata celui care l-am lasat sa intre...sau nu inteleg...si tot el m-a facut pe mine necivilizat...trist este ca personajul in cauza parea chiar un domn civilizat...daca ar fi fost sa-i ghicesc meseria as fi zis ca e ceva gen profesor universitar, insa daca si la oameni de genu asta vedem asemenea comportament si fara sa inteleaga ca ei sunt care care au gresit si ca ei sunt de fapt ce necivilizati...nu prea avem sperante sa ajungem prea repede nicaieri...

This post has been edited by j.d: 23 Sep 2008, 12:10

--------------------
powered by TFSI
Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
+
b76bgaarh
post 23 Sep 2008, 12:09
Post #1180

Membru autentic

jd eu deja nu mai reactionez la astfel de personaje........

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
M i h a i
post 23 Sep 2008, 12:59
Post #1181

Eu la faze de genul asta las numai femeile sa intre in fata mea..cand vad barbati..blana..ca sa nu intre....asta in urma unui studiu facut de mine;timp de 3 luni am observat ca 90% dintre soferii care ma lasa sa ma bag in fata lor chiar daca fac unele lucruri mai putin ortodoxe biggrin.gif sunt femeile...

--------------------
------ ------ ------
+
rtBK
post 23 Sep 2008, 13:05
Post #1182

Unique like everyone else

din contra am inceput sa observ ca femeile au prins tupeu. claxoneaza tot timpul si aiurea. Se baga aiurea, dar cand altu vrea sa se bage nu lasa. mad.gif nesimtire cumplita.

This post has been edited by blak2oo8: 23 Sep 2008, 13:05

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
DrK
post 23 Sep 2008, 13:11
Post #1183

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

MHY a avut norocul sa gaseasca atatea... Eu nu am prins multe.. Ce-i drept, raportul se egaleaza intre cele care ma lasa si cele care nu.

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
xcss
post 23 Sep 2008, 13:13
Post #1184

Born to Be Epic

QUOTE(Flamingo @ 22 Sep 2008, 09:17)
Hai ca povestea cu rulmentii face toti banii. Beton frate !  biggrin.gif
*

Am si eu un coleg care si-a dus urgent Loganul la service ca l-au lasat rulmentii... Evident, tot dupa o trecere peste o linie din asta vibranta... biggrin.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Hack
post 23 Sep 2008, 15:49
Post #1185

Megan' ti-ai luat?!

QUOTE(blak2oo8 @ 23 Sep 2008, 14:05)
din contra am inceput sa observ ca femeile au prins tupeu. claxoneaza tot timpul si aiurea. Se baga aiurea, dar cand altu vrea sa se bage nu lasa.  mad.gif  nesimtire cumplita.
*

Pai ce altceva sa faca la volan? blink.gif Fac si ele ce stiu. laugh.gif

L.E: Sa vezi ce mi-o iau de la fetele de pe forum acum. ph34r.gif

This post has been edited by Hackmikey: 23 Sep 2008, 15:49

--------------------
+
Dan73
post 24 Sep 2008, 18:52
Post #1186

Membru autentic

Mai prin vara o duduie incearca sa schimbe banda si sa intre pe banda mea (cea de langa ax) fara sa semnalizeze...imi dau seama de ce face incep sa franez si claxonez un pic si dau semnal din lumini. Situatia era destul de stransa ca sa zic asa...observa in sfarsit si se retrage. Ramane pe banda ei si ajung in paralel cu ea la semafor pentru ca, din precautie, ramasesem putin in urma. Pai nu ziceti fratilor ca imi arata degetul..asta pentru ca am fost suficient de atent incat sa o scutesc de urmarile unui acrosaj. Dar poate nu era o oferta ci o cerere. Aveam masina plina, eram cu un prieten si cu sotia lui....am izbucnit toti in ras ca la comanda.
PS...ce am povestit nu are nici o urma de misoginism, se poate verifica ca in discutii mai vechi pe acest forum le-am luat apararea soferitelor...am povestit doar pentru ca a fost o situatie amuzanta.

This post has been edited by dan73205: 24 Sep 2008, 18:56

--------------------
+
sadi
post 24 Sep 2008, 20:07
Post #1187

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori

QUOTE(Hackmikey @ 23 Sep 2008, 16:49)
Pai ce altceva sa faca la volan? blink.gif  Fac si ele ce stiu. laugh.gif

L.E: Sa vezi ce mi-o iau de la fetele de pe forum acum. ph34r.gif
*

bash.gif tongue.gif

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
rtBK
post 24 Sep 2008, 20:13
Post #1188

dan, ai fost finut. Eu am tinut palma pe claxon aproape un minut pentru ca o femeie ( nu tanara, atentie! ) ii era lene sa stea la coada de la semafor pentru mers inainte. Asa ca s-a bagat pe banda de facut dreapta si a mers inainte... cand nu a mai avut unde sa se duca imi taie fata frumos fara semnal fara multumesc. A urmat claxoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooon. A incremenit...

This post has been edited by blak2oo8: 24 Sep 2008, 20:13

--------------------

Trek Valencia
+
shteffanivlad
post 24 Sep 2008, 20:20
Post #1189

Membru cu ESP/ASR

Si crezi ca i-ai intregit tu acum cu claxonul cei sapte ani de acasa? Probabil ca se gandea "ce vrea maniacul asta" "ce o fi asa disperat?"

In traficul bucrestean, sunt 90% nesimtiti, marlani, cretini sau pur si simplu dobitoci, sau, categorie aparte, care insumeaza tot ce am scris mai sus, taximetristi.

Trist este ca nu se aplica legea. Vin de la universitate, unde am stat in trafic, din cauza a 2 taxiuri si o blonda cu un a8 care au binevoit sa opreasca in mijlocul intersectiei. Nu conta ca e hasura galbena, nu conta ca era si militian, p'ala l-a durut la spaca, el dirija dincolo. Dobitoci si aia, cred ca emigrez...

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
rtBK
post 24 Sep 2008, 20:42
Post #1190

ai dreptate data viitoare nu mai pun frana... sunt sigur ca stia ce a gresit.

--------------------

Trek Valencia
+
A l e x
post 25 Sep 2008, 00:44
Post #1191

Showing the fangs of rage

blak2oo8 : E cam pe sistemul Vanghelie postul tau tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
gotty
post 25 Sep 2008, 09:50
Post #1192

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

toate masinile din compania in care lucrez sunt dotate cu gps de urmarire.azi dimineatanstand cu agentii la o barfa mica si neavand ce face,ne am uitat la depasirile de viteza regulamentara,sa vedem care i recordmanul....s au gasit si viteze "normale" de 140-150,dar surpriza a venit de la agentul de back-up dotat cu un matiz alb perlat tongue.gif care a circulat cu 216 !!!!!!! km/h in Saftica......

Evident o greseala a GPSului....

--------------------
Private Spice Member
+
Flamingo
post 25 Sep 2008, 10:28
Post #1193

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(gotty @ 25 Sep 2008, 09:50)
Evident o greseala a GPSului....
*

Hai ca deja vroiam sa "ripostez", bine ca am vazut ultima fraza... biggrin.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
gotty
post 25 Sep 2008, 10:29
Post #1194

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

era prima data cand nu puteam sa spun :"dci-ul meu poate mai mult"!!!! 168.gif

--------------------
Private Spice Member
+
florin_pch
post 25 Sep 2008, 12:22
Post #1195

membru cu permis

La matiz, dupa treapta 5, daca bagi in R de la racheta, prinde si 216

--------------------
Renault Megane 1 - B-23-WZK 2000 Classic
+
Flamingo
post 25 Sep 2008, 12:40
Post #1196

Membru "SPARKY Team"

Cand aveam Matiz mi-a fost frica sa-i dau mai mult de 135 - 140 km/h... ca dardaia din toate incheieturile... si facea ca toate alea... si cu toate astea masina nu avea mai mult de 1 an. rolleyes.gif

--------------------
+
Dan73
post 27 Sep 2008, 08:38
Post #1197

Membru autentic

M-am dus aseara cu doi colegi (si amici) si un austriac la Caru' cu bere. Ne gandisem ca arhitectura din interior, vitraliile si restul o sa ii placa. Asa a fost...la intrare a ramas impresionat (nu asta era scopul nostru ci doar sa se simta bine) desi ne-a cam izbit damful de carciuma. Inauntru era plin, nici o masa libera dar o fata din alea ne-a abordat si ne-a poftit sa asteptam sa ne caute o masa. Nu s-a mai intors iar noi pana la urma ne-am gasit o masa langa bar observand deja ca mesele sunt atat de inghesuite incat te loveau chelnerii cand treceau. Asta e ...ne-am zis...profitul tre' sa fie cat mai mare. Am luat, normal, niste bere in timp ce rasfoiam meniul in care era trecut pe langa ce se trece in meniu si faptul ca la Caru' cu bere se pot viziona meciurile din Champions league blink.gif . Mai pe stanga meniului scria si ca programul de vineri seara e cu muzica lautareasca, nu stiu ce ansamblu. Buuuun zic, hai ca am nimerit-o bine, totusi.
Nu spun ca nici nu am terminat bine prima bere si a inceput un vacarm de nu ne mai puteam intelege cu o amestecatura de muzica fara nici o legatura cu locul, cu ambianta...cu nimic...printre multe tampenii au pus si macarena. Omul nostru (austriacul) nu putea intelege de ce se da muzica atat de tare incat sa nu putem vorbi efectiv. Romanii erau in largul lor, au iesit la dans, harmalaia de pe lume, fum de sa il tai cu cutitul, strainii schimbau priviri intre ei...BALAMUC. Colac peste pupaza au iesit apoi sa danseze d'astia sa zic "profesionisti" care au dansat dansuri latino...volum, normal, la maxim de sareau halbele pe masa. Am luat niste carnati de Plescoi, am mai luat cate o bere si apoi am plecat. Domnul asta, trait la Viena si umblat prin lume destul clatina din cap....sunt convins ca asa ceva nu a mai vazut. Ne-am cerut scuze. Eu nu am mai fost de cativa ani acolo dar chiar sa ajunga in halul asta si locul ala, nu imi puteam inchipui. Bourdain ala a fost foarte bland. Am baut apoi o cafea la "Valea Regilor"..bunicica, cu ghimbir insa ala care servea si voia sa ne faca sa credem ca e vreun urmas al faraonilor cred ca era mai degraba pachistanez ceva...din zona aia. Ce sa mai zic...am plecat apoi spre casa ....austriacului astuia ii sareau imediat in ochi lucruri cu care noi ne-am obisnuit...haita de caini care isi scuturau puricii in fata muzeului de istorie, numarul urias, raportat la conditia tarii, de masini luxoase si felul in care erau conduse. A facut si o gluma buna, la una din gropile pe care amicul meu nu le-a putut evita a zis omul sa ne intoarcem ca poate a cazut ceva de pe masina sau am pierdut ceva. Cam asta e...m-am simtit foarte jenat fata de omul ala.

This post has been edited by dan73205: 27 Sep 2008, 08:56

--------------------
+
Fratzica
post 28 Sep 2008, 17:13
Post #1198

Zen

azi in zona pta. gorjului, de pe o strada laturalnica a iesit o tipa cu o dacie veche, fara sa se asigure. Un espero care venea de pe drumul cu prioritate nu a apucat sa franeze si a intrat fix in ea.
Faza de toata jena care e: Coboara vaca din masina si zice razand ca si-a luat permisul de curand si nu prea stie ea cu ce se mananca condusul... Pai sa fi fost in locul aluia cu espero ooooo.... ma rog, nu stiu ce-i faceam ca-n femei nu dau, probabil aflam adresa politistului care i-a aprobat traseul la examen si ii dadeam aluia cu o janta ceva in cap.. Oricum tipul din espero era calm, a zis ca "lasa, se mai intampla"...

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Hack
post 28 Sep 2008, 19:18
Post #1199

Megan' ti-ai luat?!

Azi am ramas cu maneta schimbatorului de la Dacie in mana in timp ce mestecam in benzina si pe deasupra nu mai vroia nici mototrul sa stea la relanti sad.gif , pana la urma a venit un prieten cu Kangoo-ul si m-a tras pana acasa. Sa ma pupe in c*r toti distrusii de pe drumurile noastre care habar nu au sa conduca si se uita ca bivolii la o masina care tracteaza o alta masina si adorm la volan, numa de bine 022.gif .

--------------------
+
mihai_dorin
post 28 Sep 2008, 19:48
Post #1200

Membru autentic

Cel mai penibil mod de-a promova o masina. Renault Koleos in serialul de la PROtv, ala cu politia, mai avea si numar de hartie.

This post has been edited by mihai_dorin: 28 Sep 2008, 19:49

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 16v 2007 Privilege + Mio C720b
“Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
+
1353 Pages « < 38 39 40 41 42 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 02:08
Dacia