intrebare buton geam cu impuls
![]() ![]() ![]() |
intrebare buton geam cu impuls
vlad_laguna |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
2006 VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Da, asa este. Se tine apasat pe telecomanda pozitia inchis si pe rand, se intampla urmatoarele treburi, la interval de aprox. 1 sec:
-Inchidere centralizata -Armare alarma -Inchidere geamuri care sunt eventual deschise Ultimele sunt clar geamurile pentru ca am facut proba. Cand mi-a predat-o la Serus, tipul nu stia daca "are sau nu" asa ca a facut si el proba. Asadar, nu prea stiu exact care au si care nu pentru ca echiparea Dynamique nu ar fi regula...Dar butoanele sunt clar cu impuls... This post has been edited by OVIDIUS: 24 May 2007, 15:16 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
masina mea este varianta expression. in semnatura e gresit. am tot uitat sa rectific. problema este ca nu se intampla nimic in nicio ordine cand tin apasat butonul de inchidere. ma gandeam sa nu aiba releu separat, sau siguranta, sau unitatea de comanda sa nu faca acest lucru din eu stiu ce motiv.
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Daca nu ai avut-o de noua, sa fi stiut daca facea la inceput si acum nu mai face, e bine sa bagi o intrebare intr-un service mai priceput. Ar fi pacat sa o ai dar sa nu functioneze din motive simple gen siguranta, necuplare la alarma sau mai stiu eu ce...
Pe de alta parte, nu stiu daca exista Laguna cu altfel de buton decat cu impuls, deci s-ar putea sa nu aiba legatura cu asta. De ex., am un coleg care are Citroen C5 si are cu impuls dar nu i se inchid geamurile din telecomanda... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
emillio |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 11 Joined: 12 April 07 From: Buzau ![]() |
Este posibil ca functia sa nu fie activata. Incearca un test clip la o reprezentanta Renault. Din cite stiu eu toate Laguna II au butoane cu impuls. Se simte si la o simpla apasare. Cel putin la a mea se simte. Si functioneaza cu o apasare de citeva secunde pe butonul de inchidere.
This post has been edited by emillio: 24 May 2007, 19:52 |
--------------------
renault
laguna
2003 1,9 dci privilege
|
|
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
La expression nu se inchid geamuril din telecomanda. de fapt geamul de la sofer ca doar ala e cu impuls.
La fel e si la mine |
--------------------
renault
Latitude
- dj11byl
2011/150cp/diesel
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Doar la versiunile la care TOATE 4 geamurile sunt cu buton cu impuls se inchid automat la tinerea apasata a butonului din telecomanda. Respectiv de la Privilege in sus. Auth, Expr si Dyn nu by default doar daca a fost instalat optional.
This post has been edited by bh07xyk: 24 May 2007, 21:53 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Nici la mine nu merge
![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
vlad_laguna |
![]()
|
ma enerveaza ca nu se poate. butoanele se pot schimba? sa pun cu impuls? sau necesita modificari care nu sunt rentabile?
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Pai ai zis ca sunt cu impuls...Sau nu sunt toate 4?
![]() This post has been edited by OVIDIUS: 25 May 2007, 08:19 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
nu toate sunt. citeste in primul post. decat ala de la sofer e cu impuls.
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
In cazul asta, nu are rost sa investesti in celelalte butoane. S-ar putea ca optiunea sa poate fi activata si la butoane fara impuls. Daca era vorba doar de buton, se ridica geamul cel putin la sofer...Asadar, alta e buba...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
pentru vlad_laguna
vezi ca nu pot sa trimit PM ca cica nu am destule postari eu poti sa`ti comand de pe eBay care rei tu .fr .com .de faza mai nasoala e ca trebuie platit imediat dupa ce ai comandat si abia dupa aceea iti trimite pachetu daca te intereseaza trimite`mi un PM cu adresa ta si iti scriu mai mult |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
2011 Renault Laguna II 1.9 dCI 79 kW 2002
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Eu am înțeles de la un nene electrician că trebuie să aibă funcția confort activată pentru a ridica geamurile din telecomandă, acuma nu știu dacă se instalează vreun modul, ceva, sau se activează din computerul mașinii. Am întâmpinat problema când mi-am instalat alarma și nu închidea geamurile din buton. cred totuși că trebuie instalat un modul separat pentru ridicarea geamurilor dacă nu o face din fabrică.
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
mr7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 August 08 ![]() |
pt aridica geamurile din telecomanda,toate macaralele geamuri trebuie sa fie antiprindere ier cele care nu sunt dotate cu asa ceva pt a avea aceasta functie trebuie schimbate macarale,butoane mufe usi +cablaj+config.uch
|
--------------------
audi
a4
2005 2,5 tdi multitronic
|
|
suzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
- eu am modelul dynamique cu destule dotari insa doar geamul de la sofer este cu impuls; coboara si urca la o singura comanda (tragere); in cartea masinii insa, scrie ca tre sa ti apasat mai mult de 2 sec pe butonul de inchis al cartelei...si ORICARE geam cu impuls se va ridica, fie doar unul singur, doua sau toate 4... insa la mine, geamul nu se ridica;
- pe de alta parte, alarma (de fabrica) am vazut ca se activeaza automat la prima apasare, exact in momentul cand inchizi si se dezactiveza cand deschizi; am probat si este adevarat; - am avut megane 2, chel, nu prea avea dotari, poate doar ABS si A/C, si doar geamul de la sofer cu impuls.... si mergea ca la carte, ori o dubla apasare pe butonul inchis (cum dai dublu click la mouse) ori tineam 2-3 sec si se ridica geamul; - eu zic ca tre activata cumva functia asta, la fel cum se activeaza si blocalea usilor cand pleci de pe loc cu masina - se tine butonul de blocare usi mai mult de 5 sec inante sa apesi "start". |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Megane II Coupe 1.6 16v
|
|
Geani c |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 1 October 09 ![]() |
clar!daca masina nu are toate 4 geamurile cu impuls(adica sa se ridice sau coboare de tot cind apesi mai tare pe buton),atunci nu are cum sa se inchida din cartela!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2005 Expression
|
|
suzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
la megane aveam doar cel de la sofer cu impuls...si se ridica; la laguna nu se ridica...si e cu impuls
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
mr7 |
![]()
|
interesanta chestia cu megane-ul la care se ridica geamul impulsional din telecomanda, nu am probat-o,dar la laguna nu merge
![]() |
--------------------
audi
a4
2005 2,5 tdi multitronic
|
|
Cazacu_b |
![]()
|
![]() Bobby Group: Members Posts: 72 Joined: 23 March 08 ![]() |
Salutare! Referitor la butoanele astea de geam, am si eu o rugaminte. nu mi se mai lasa geamul pe dreapta fatza si banuiesc butonul de actionare de la sofer. As vrea daca poate cineva sa imi imprumute 2 min butonul (se scoate foarte usor) ca sa il probez si sa nu dau banii degeaba pe el.
Ps: imi trebe buton cu impuls doar stanga fata si fara impuls dreapta. Fuck cinste ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
- PH-19-KZC
2009 Privilege
|
|
mr7 |
![]()
|
intr-adevar si la laguna daca activezi din uch functia "inchidere geamuri din cartela ",oricare geam antiprindere se va inchide din telecomanda
![]() |
--------------------
audi
a4
2005 2,5 tdi multitronic
|
|
suzu |
![]()
|
tu ai activat-o? merge?
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
mr7 |
![]()
|
da,merge
|
--------------------
audi
a4
2005 2,5 tdi multitronic
|
|
suzu |
![]()
|
pai zi-mi si mie mai exact cum ai facut, cum ai activat funtia, eu nu am reusit conform manualului primit la cumpararea masinii.
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
lentzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 11 September 08 ![]() |
eu cred ca am buton cu impuls doar la geamul de la sofer dar nu mai functioneaza decat prin actionare ca la cele fara impuls. stie cineva cum arata butonul cu impuls si cum arata cel fara???
eu o sa pun o poza cu cele doua butoane pt geamurile fata de pe consola soferului in care cel de la sofer are un plastic alb... acesta ar trebui sa fie cu impuls? Attached thumbnail(s) butoane.jpg ( Size: 73.32k ) Number of downloads: 978 |
--------------------
Renault
laguna II
2001, 1.6I 16v, model Expresion, GPL din fabrica
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Da ,acela care are plasticul alb e cu impuls .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
lentzy |
![]()
|
impulsul am vazut astazi ca mai merge cateodata doar la coborare
![]() |
--------------------
Renault
laguna II
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Probabil nu face contact bine pe al doilea click .Si la mine merge mai greu decand iam inghesuit in buton ledul si rezistenta ,dar mam invatat cum trebuie sa apas si merge
![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
Cazacu_b |
![]() ![]()
|
![]() Bobby Group: Members Posts: 72 Joined: 23 March 08 ![]() |
pai si pana la urma imi imprumuta si mie cineva un buton pt 2 min sa vad daca merge la mine?
|
--------------------
Renault
Laguna III
- PH-19-KZC
2009 Privilege
|
|
lentzy |
![]()
|
cu cea mai mare placere daca treci prin slobozia
|
--------------------
Renault
laguna II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:02 |