intrebare buton geam cu impuls
![]() ![]() ![]() |
intrebare buton geam cu impuls
Cazacu_b |
![]()
|
||
![]() Bobby Group: Members Posts: 72 Joined: 23 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
- PH-19-KZC
2009 Privilege
|
|||
lentzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 11 September 08 ![]() |
ms iris pt idee. cred ca si la mine tot din cauza ledului cu rezistenta merge impulsul doar cand vrea.
acum am invatat cum sa apas si merge de fiecare data ![]() |
--------------------
Renault
laguna II
2001, 1.6I 16v, model Expresion, GPL din fabrica
|
|
mr7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 August 08 ![]() |
otiunea o poti activa doar cu un tester(suzu)
|
--------------------
audi
a4
2005 2,5 tdi multitronic
|
|
suzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
k, thanks
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 Megane II Coupe 1.6 16v
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu am la Dynamique butoane cu impuls (decat cel de la geam usa sofer, care e dispus pe consola de pe usa). Tocmai ce am achizitionat de la dezemembrari butoane cu impuls pe care intentionez sa le montez (sper sa am timp weekend-ul asta). As vrea ca dupa asta sa activez si functia respectiva. Trebuie mers la reprezentanta sau merge facut si cu DDT2000-ul?
Later edit: Nu m-ati inteles. ![]() Ma refer la activarea functiei de inchidere a geamurilor (eventual deschise) din cartela - cand apesi scurt de doua ori pe inchis sau cand tii apasat mai mult pe inchis - nu mai stiu exact cum s-a descris functia pe aici. This post has been edited by jon_nxt: 30 Oct 2009, 10:31 |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
lentzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 11 September 08 ![]() |
sa ne spui si noua cum ai rezolvat
|
--------------------
Renault
laguna II
2001, 1.6I 16v, model Expresion, GPL din fabrica
|
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
nici la mine nu merge sa ridic geamurile din telecomanda.. am un Expression..aa.. si inca o chestie.. nu-mi merge niciun led din butoane.. dar toate butoanele sunt in perfecta stare de functionare..
|
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
- 3292GTD
2.0 BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
suzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() se mai poate face ceva, se poate schimba ledul? cand am insonorizat usile si a trebuit sa desfac fatza de usa, am observat ca se scoate destul de usor chestia aia din plastic cu grupul de butoanele... |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Exista pe undeva pe forum un topic despre cum se schimba ledurile la butoane.
Cred ca asta e: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=597...utoane++geamuri Daca te apuci de treaba poate faci si ceva poze ![]() Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
suzu |
![]()
|
astept sa vina seara si ma duc la masina sa vad daca mai e ceva ars in afara de ala de la geam; oricum, merci jon_nxt, in topicul ala gasesti tot ce ai de facut in caz ca se arde ledul...
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 14:06 |