Portbagaj megane 2 blocat, O chestie imposibila...
Portbagaj megane 2 blocat, O chestie imposibila...
meg2s |
12 Jan 2023, 12:54
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.091 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti |
|
||
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|||
einstein1984 |
12 Jan 2023, 17:27
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
QUOTE(andante_247 @ 12 Jan 2023, 12:10) Va rog sa-mi spuneti cum se demonteaza butonul de deschidere. Am incercat dar nu am reusit, Sunt posesorul unui Megane Sedan din 2008. Am o nelemurire: eu stiu ca "masina mea este Megane 3, dar cineva mi-a spus ca este Megane 2. Unde pot gasi informatia ce tip de Megane este ? In 2008 se mai fabrica Megane 2 VF1LM1R0H39571558 e un megane 2, dar daca nu stii ce masina ai, nu cred ca localizand unitatea de control habitaclu ai sanse sa o repari.... This post has been edited by einstein1984: 12 Jan 2023, 17:30 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
andante_247 |
13 Jan 2023, 19:55
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 January 09 |
einstein1984 eu am pus cateva intrebari. Daca nu ai habar te rog sa nu te mai bagi, aiurea in tramvai, in discutie, Intrebarile sunt valabile pentru meseriasi nu pentru filozofi.
|
--------------------
Renault
Megane, Sedane, Manager
2008
|
|
cosmin_69 |
7 Jun 2023, 17:22
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges |
Revin pentru membrii mai noi, sau pentru cei care nu au cunostiinte de electrica auto, ca si mine, dar vor sa isi refaca, cablajul de "doi lei " pus din fabricatie, de la portbagajul de renault megane sedane II, si satul de ruperile repetate in zona aceea, am postat cateva poze cu indrumari ajutatoare.
Pentru siguranta inainte de toate DECUPLATI bornele bateriei, avand grija sa aveti portbagajul ridicat. POZA 1 Ca sa nu incurc firele, la demontare, cum va uitati pe partea cu plasticul de siguranta galben, dupa ce am declipsat siguranta galbena din plastic, am pus pe trei din cele 4 fire, scoci colorat diferit, ca sa le deosebesc.Am descalcit tot scotch-ul care era infasurat pe manunchiul cu cele 4 fire inclusv mizeria aia de panza cu scai care era o infectie lipicioasa.Apoi am urmarit firele pana am ajuns la manunchiul gros de fire, care duce sub mocheta, si la 5-7 cm am pus tot asa, scotch, ca sa le pot imperechea cu firele insemnate la capatul unde sunt cei 4 pini din mufa. Apoi am fotografiat asa cum sunt numerotate cu scotch. Am taiat manunchiul cu cele 4 fire, lasand zona insemnata. POZA 1 Dupa care, am procedat la declipsarea fiecarui fir din mufa, dupa cum urmeaza: POZA 2 Cu un ac, am declipsat fiecare fir, ridicand usor cu varful acului in zona incercuita, in dreptul fiecarui fir si in acelasi timp tragand de fiecare fir cu atentie.Ies garantat. POZA 2 Aveti grija la cele doua fire care merg la butonul din care deschideti portbagajul, de fapt este un fir intrerupt si pe el este montat acest buton de deschidere.Nimic altceva.Pe ala l-am lasat tot negru. Ca sa le reintroduceti prin burduf, daca nu aveti fir pilot, sau spion, prindeti-le cu putin scotch, mai intai la capul unde sunt cei 4 pini si putin din loc in loc pe traseu.Cu putina rabdare vor trece sigur. La clipsarea corecta in mufa, va orientati dupa scotch-ul ramas dupa taiere, acolo unde intra cele 4 fire in traseul manunchiului gros de fire. Puteti gasi prin Dedeman tot felul de izolatii mult mai bune si sigure, daca vreti sa tineti firelele in manunchi cum erau. Sau la loc infasurati din loc in loc scotch.Eu am preferat sa le las libere, prinse doar in colierele albe de pe caroserie, pentru a le putea urmari mai usor pe viitor. Asa cum au mai spus si alti colegi pe aici, puneti din cele patru fire, trei pe culori diferite, ca sa le puteti deosebi si eventual al patrulea adica cel care merge la butonul de actionare portbagaj, sa ramana negru.Fiecare cum crede ca ii este mai usor. Ce este mai rau...ca nu se mai gasesc burdufuri de protectie fire, noi. Undeva am gasit cu 80 roni. Mi se pare o nebunie sa dai atata pe un amarat de burduf. Daca mai aveti idee pe unde se mai gasesc burdufuri din astea, pentru firele din portbagaj, la preturi decente, anuntati-ma. Dar nu la dezmembrari, fiindca eu am cautat, dar nu am avut nici o sansa sa le gasesc in stare buna. This post has been edited by cosmin_69: 7 Jun 2023, 17:42 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 1.92mb ) Number of downloads: 174 2.jpg ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 178 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
ZARIS |
23 Jun 2023, 15:58
|
zaris Group: Members Posts: 42 Joined: 16 September 08 From: Bucuresti |
Pentru cosmin_69, am cumparat acel burduf dintr-un magazin auto din Bucuresti, calea Vacaresti nr.278, 38 lei.
Attached thumbnail(s) 20230623_081436.jpg ( Size: 7mb ) Number of downloads: 113 |
--------------------
renault megane
privilege 1.5 dci 105 cp
2008
|
|
cosmin_69 |
24 Jun 2023, 21:29
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges |
Ok, multumesc pentru informatie, daca eram din Bucuresti, il luam dar.....eu sunt din Curtea de Arges.Cum sa il comand de acolo?
This post has been edited by cosmin_69: 24 Jun 2023, 21:30 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
goguspan |
26 Mar 2024, 10:21
|
Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 7 November 13 |
o intrebare pentru cine ma poate ajuta, la megane 2 cc, nu se mai deschide portbagajul, cum a si putea sa l deschid , nici cu cheia nu face nimic, cheia se invarte 180 de grade dar nu se deschide. se poate oprii in pozitia decapotat ca sa ai acces la el in vreun fel ?
|
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
1.2 TCE Intens 2018, Laureate plus 2006
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:50 |