Cu masina la serviciu?
![]() ![]() ![]() |
Cu masina la serviciu?
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Serviciu ... e mai bine ..
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai daca serviciul mi-a dat masina, merg cu ea. Altfel preferam metroul.
Mersul cu masina la serv, m-ar fi costat probabil peste 150 euro pe luna. Pentru ce ? Sa arunc si banii si sa fac si mai mult decat cu metroul. Doar nu m-am prostit. ![]() This post has been edited by andu911: 19 Jan 2008, 13:25 |
--------------------
-
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@ssilviu: bravo patratel
This post has been edited by DrK: 19 Jan 2008, 13:18 |
--------------------
Sedan
Negru
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
50/50?!se pune?adica cu aia mica pana la gura de metrou si de acolo prin maruntaiele bucurestiului cu limbricu' celor de la metrorex
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
DrK |
![]()
|
la asta ma gandeam si eu ca sunt destul de departe de metrou. Aici merge un Ratb
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In fiecare an merg 1-2 saptamani cu metroul la serviciu, in rest cu masina. Avantaje si dezavantaje sunt de ambele parti. La metrou ajung numai in caz de zapada mare (=> lipsa locuri de parcare), masina in service sau atunci cand sunt satul de condus. Cum motivele amintite trec destul de repede, ajung iarasi la masina.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
cu masina din mai multe motive: de la metrou pana la birou sunt 2 km de mers pe jos, masina e de firma deci sunt obligata sa o folosesc, benzina e mocca, evit mainile pe fund si alte situatii penibile intalnite in mijloacele de transport in comun sau pe strada (nu aveti voi cum sa stiti cat de aiurea este)....si nu in ultimul rand: nu inghet de frig!
desi, recunosc, cand aveam masina personala mergeam cam 50-50% la munca. Singurul motiv care ma facea sa las masina acasa era lipsa locului de parcare in Piata Unirii, unde trebuia sa ajung. Chiar si-asa, prefer sa stau in aglomeratie, sa ascult muzica si sa imi beau cafeaua linistita, decat sa fiu in RATB in aceeasi aglomeratie dar in alte conditii. |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
votat: cu masina
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Cu metroul sau cu 104 pana la Municipal,cateodata si cu masina,anul trecut mergeam zi de zi cu masina,acum merg cu 104 sau cu metroul,numai sunt stresat unde mi-am lasat masina,numai ma gandesc daca este bine parcata si daca nu cumva o voi gasi atinsa in parcare,merg cu ea doar cand ma intorc f tarziu acasa gen 2,3sau chiar 4 dimineata.
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In loc sa schimb eu 3 metrouri si sa fac 45-50 minute pana la servici iar sotia 2 metrouri + 2km pe jos, prefer sa fac 20 minute pana la serviciul sotiei si alte 15 pana la mine. La intors e mai dureros, fac ~35 minute pana la sotie si apoi alte 25 pana acasa. Per ansamblu pana o sa schimb locatia serviciului numai cu masina renteaza sa merg la servici.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(O.A.N.A. @ 19 Jan 2008, 14:14) Singurul motiv care ma facea sa las masina acasa era lipsa locului de parcare in Piata Unirii, unde trebuia sa ajung. saptamana asta, in fata magazinului Unirea, "hingherii de masini" de la ROSAL isi faceau frumusel datoria, asta in timp ce locuri bune de parcare stateau inca sub nameti. Nu ar fi fost in beneficiul bucurestenilor daca ar fi dezapezit locurile respective, si apoi sa ridice masinile? LE: voiam sa pun si un filmulet de cateva secunde filmat cu telefonul dar nu mi se permite descarcarea in format 3gpp.movie This post has been edited by daniel4ro: 19 Jan 2008, 16:16 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Locuiesc in Alba Iulia si lucrez in Sebes. Daca merg cu masinuta mea fac 20-30 minute, daca merg cu transportul in comun si apoi cu microbuzul fac 45-60 minute si ma lasa si la 1Km distanta de servici.
Indubitabil: masina |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
cu riscul de a fi offtopic:
@Cameleon_boy: din cate stiu eu Spitalul Municipal are parcare individuala....cu atat mai mult pentru medici, fie ei si rezidenti. |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Clar cu masina, e mai comod, chiar daca iesi mai scump si avem parcare mare deci prind si loc in prcare, pazita, alea alea
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cu masina!!!munca mea mai implica si teren si e mai bine decat sa merg cu fiaturile agentilor...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu fac cam 10 minute pe jos pana la servici, asa ca, in timpul saptamanii o las acolo, insa am nevoie de ea ziua, in diferite drumuri pe teren, asa ca nu pot sa o las acasa. Daca m-as duce cu masina, nici n-ar apuca sa treaca pe gaz, as merge pe benzina.
Cum in curand imi voi schimba locul de munca, cel mai probabil voi lasa masina acasa. Cu maxi-taxi ajung oriunde in oras in maxim 20 de minute. Bine, daca mi-as gasi de munca in Braila, s-ar schimba situatia. In Viena, de exemplu, nici nu ai nevoie sa te duci cu masina, metrou este oriunde, ba chiar sunt si parcari pentru cei care nu sunt din oras. Vii, lasi masina in parkingul pazit, urci pasarela peste strada, si cobori apoi in statia de metrou. In Bucuresti insa este infern, atat pe strazi, cat si cu transportul in comun, va inteleg. This post has been edited by Laurentziu83: 19 Jan 2008, 18:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
In Bucuresti lumea oricum e comoda. Nici la 500 metri nu merge fara masina.
|
--------------------
-
-
-
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Cu masina. Poate as merge cu metroul, insa de la Mall Vitan la Dristor trebuie sa iau tramvaiul si de la dristor merg cacalau pana la victoriei.... Asa ca prefer confortul masinii mele, plus ca nu exista saptamana sa nu am ceva de facut in timpul zilei vreo 2-3 zile -> am nevoie de masina.... Dimineata fac cam 30-40 min (o las si pe consoarta), seara e insa mai grav.... cam 40-50 min.... Dar asta e, stau in masina si ma odihnesc.....
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
cu masina -cand merge- desi stau la timpuri noi si lucrez la victoriei , ma scol tarziu dimineata si ma gandesc ca ar fi mai usor cu masina desi cu meetroul fac in cel mai rau caz 30 de min
mai e si vreme , ma gandesca ca e frig, umed etc, mai bine in masina ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
De la Metrou faci "KKlau" pana in Victoriei? No offence, dar incearca cu metroul pe traseul Dristor-Muncii-Iancului-Obor-Stefan cel Mare-Victoriei, care dureaza doar 12-14 minute
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ati lasa masina acasa si ati merge 1 an cu metroul la munca la sf. anului ati putea sa va premiati singuri cu un laptop, din economiile realizate. Plus ca ati fi si mai "verzi". Ei?
![]() eu am deja ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
no affance AIX dar sa ne gandim nitel cat de verde este metroul.
metroul- acel tren subteran functioneaza pe baza de electricitate, electricitatea in tara noastra in marea ei majoritate se obtine prin arderea de carbuni in termocentrale sau din energie nucleara!! una mai poluanta decat cealalta a sa nu uit mai exista si hidrocentralele care desi nu produc foarte mult in aceasta tara, polueaza prin simpla modificare a ecosistemelor in care sunt amplasate |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
capac....
|
--------------------
fara
masina !
....
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"evit mainile pe fund si alte situatii penibile intalnite in mijloacele de transport in comun sau pe strada"
Chiar ti s-a intamplat des asta ? Multi marlani pe lumea asta... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
se vede ca nu mergi cu RATB
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
AIX |
![]()
|
@antifizic2 - daca cele cateva sute de mii de oameni care merg zilnic cu metroul ar urca la suprafata si ar merge cu masinile - oare nu ar polua mai mult?
|
--------------------
.
.
.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 19 Jan 2008, 19:32) "evit mainile pe fund si alte situatii penibile intalnite in mijloacele de transport in comun sau pe strada" Chiar ti s-a intamplat des asta ? Multi marlani pe lumea asta... Asa patesc in mod frecvent fetele care arata bine. Eu nu m-am confruntat cu asa ceva, sa nu ma intelegeti gresit ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
masina - singurul RATB ce ajungea colo este o preoraseneasca in care n-am curaj sa ma sui (de bine ce arata). Dar la mine exista avantajul ca nu bat orashu'. Consum mai mic, viteza mai mare...
![]() |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Masina personala, evident. Un ''moft'' de la care nu am de gand sa abdic prea curand: stiu cand plec d-acasa, dar nu stiu cand voi putea sa imi revad casa...
![]() Au fost prea dese situatiile in care, in puterea noptii, nu am gasit nici macar un taxi si am facut pe globetrotter-ul pana in Drumul Taberei... ![]() Si, cum mai spunea cineva, prefer sa sed in trafic, sa imi sorb tacticos cafeluta, sa imi savurez tigareta si sa ascult radioul preferat, in acelasi interval de timp in care as ajunge si cu mijloacele RATB...(Metrorex exclus pana la Otopeni...) Cat despre locul de parcare, daca ajung in jurul lu' 07.10, gasesc pe alese...Daca intarzii 5 minute, ard juma de litru de benzina cautand unul... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:45 |