Cu masina la serviciu?
![]() ![]() ![]() |
Cu masina la serviciu?
RADU__ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
am votat cu masina, ca trebuie sa imi duc sotia la munca dimineata si sa o aduc si inapoi cand se termina programul, ea fiind insarcinata in 7 luni.
daca ar depinde numai de mine, as merge pe jos ca pana la serviciu eu fac doar 10 min. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Pt Oana: Ai dreptate,este parcare pt medici si rezidenti,dar este destul de mica,prin spatele spitalului,pe unde vin salvarile ,locul este mic,ambulantierii cam idioti ,nu ar fi pt prima data cand gasesc bara spate sau fata zgariata,asa mai bine un stres in minus.Multumesc
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu masina este clar mai bine. Dar daca ar fi sa merg zilnic cu ea nu stiu ce s-ar alege din salariu'. Eu stau in salajan, iar biroul il am undeva in spate la carrefour militari
![]() This post has been edited by sylvester: 19 Jan 2008, 23:21 |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 19 Jan 2008, 19:41) ti s-a pus si tie mina pe fund? ![]() ![]() cu masina evident....plec mai devreme daca e cazul si la intoarcere nu ma grabesc nicaieri locuiesc pe giurgiului si lucrez in zona morarilor vergului This post has been edited by FireChief: 19 Jan 2008, 23:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Cu masina intotdeauna, doar daca se anunta ceva onomastici ... cu taxi
![]() Locuiesc cam la 3 km de servici si nu sunt mijloace de transport in comun prin zona. Plus ca sunt delegat de nevasta-mea ca "sef de plasa" in fiecare zi. |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(AIX @ 19 Jan 2008, 18:56) Daca ati lasa masina acasa si ati merge 1 an cu metroul la munca la sf. anului ati putea sa va premiati singuri cu un laptop, din economiile realizate. Plus ca ati fi si mai "verzi". Ei? ![]() eu am deja ![]() Spune-i tu Oanei asta, de fapt spune-o oricui. Daca o luam asa, putem sa inchidem si caloriferele in casa, si avem bani in primavara de laptop. Intrebarea este: MERITA? Cum am spus si mai sus, Bucurestiul e un oras cu o infrastructura la pamant, gandit pe un sistem comunist (sistem ce a avut intotdeauna la baza ZGARCENIA), cu strazi inguste intre blocuri (ca nu trebuie masini la muncitorime), cu metrou doar spre cateva puncte (sa ajunga muncitorimea la uzina) si cam atat. Din cauza infrastructurii gandite pentru cateva masini (nea nicu si secretarii), sunt acum aceste probleme, infrastructura ce nu poate fi largita decat prin exproprieri. Se ofera cineva? |
--------------------
.
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Daca nu era nea Nicu, nici macar metrou nu era.
![]() De ce nu facem noi alt metrou ? Suntem de capu' nostru de 18 ani. Cine ne opreste ? Ne laudam care mai de care cu ce masini conducem, caii de sub capota, dar suntem de rasul lumii. Cine ne opreste sa construim strazi ? Bucurestiul are o centura vai de soarta ei, zici ca e drum comunal. Se poate face orice. In NY au cladiri inalte de zeci de etaje si traiesc 20 milioane de locuitori si se descurca mai bine decat noi. Nu mai dati vina pe Ceausescu, pentru neputinta noastra. Romanu e facut sa se tarasca, sa se chinuie, sa traiasca in haos si in mizerie. Daca are un rahat si il imbraca in aur, e perfect. Uitati-va la comunele de jmekeri de langa Bucuresti, care sunt locuite numai de milionari. Vezi numai Bentley si Mertane. Si trece vidanja si le scoate rahatu din casa. Si se face un miros, de-ti sta nasu. Dar de... Hai sa nu ne mai plangem de strazi si de aglomeratie... asta meritam. Suntem genul de popor plangacios, care se obisnuieste cu raul pana la urma. Las' ca merge si azi. Mai intarziem 30 min, mai injuram putin, ne mai stresam, dar pana la urma ajungem. Noi sa fim sanatosi. Burtile sa ne creasca, vila sa'nfloreasca, X5'urile sa se'nmulteasca. This post has been edited by andu911: 20 Jan 2008, 03:43 |
--------------------
-
-
-
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
QUOTE(AlexC @ 19 Jan 2008, 18:53) De la Metrou faci "KKlau" pana in Victoriei? No offence, dar incearca cu metroul pe traseul Dristor-Muncii-Iancului-Obor-Stefan cel Mare-Victoriei, care dureaza doar 12-14 minute ![]() Merg "KKlau" in sensul ca trebuie sa astept mult si bine pana sa ma urc intr-un metrou. A mai mers consoarta de cateva ori, cand n-am putut sa o duc eu si cred ca a ajuns mai greu decat daca o duceam eu... (ea lucreaza oricum pe la Universitate, deci alt traseu).. Insa e crima dimineata la metrou. Asa imi zic colegii care foilosesc acest mijloc de transport. Asa eu macar stau in masina si merg linistit...., ascult muzica.... PS. Am patit prin liceu si facultate de vreo 4 ori sa mi se fure portofelul cu tot, asa ca nu ma mai bag in aglomeratie fereasca-sfantu. Iar acu, cu toate cardurile, actele de la masina, permise, legitimatii cred ca as innebuni...Si de aia zic ca astept mult si bine la metrou... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu merg cu metroul, pt ca nu am loc de parcare la munca si fac mai putin cu metroul decat cu masina.. lucrez la unirii
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cu masina ... Intotdeauna.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Cu metroul. Lucrez in pipera si acolo sa mergi cu masina e sinucidere curata. Prefer sa ma inghesui in metrou dar macar merg fara griji, nervi si alte evenimente auto neplacute.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Cu metroul, fac 30 min, max 40, iar cu masina fac 1 - 1 ora jumate la dus, dar la intors ... e durere ca faci 2 - 2 ore jumate pana acasa ...
Evident ca aleg sa fiu mai devreme si acasa si la munca, si sa nu-mi stresez nervii prea tare in trafic cu soferii care nu si-au baut cafelele cand au plecat de acasa ![]() Am colegi care procedeaza la fel ca mine dar si colegi comozi care mai stiu si short-cut-uri prin care scurtezi timpul dar iti faci praf si masina ... 20 Jan 2008, 19:26: QUOTE(sqryn @ 20 Jan 2008, 19:01) Cu metroul. Lucrez in pipera si acolo sa mergi cu masina e sinucidere curata. Prefer sa ma inghesui in metrou dar macar merg fara griji, nervi si alte evenimente auto neplacute. Acolo lucrez si eu ![]() This post has been edited by LNG: 20 Jan 2008, 19:26 |
--------------------
-
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
La chestionar, parerea mea, trebuiau adaugate inca doua optiuni si anume:
-mersul cu bicicleta; -mersul pe jos. Eu merg pe jos pentru ca fac un sfert de ora pana la servici. Nu as lua masina nici cu pusca la spate pentru ca la 9 dimineata as face o jumatate de ora pe acei 1500 de m. Scorul chestionarului, si nu va fie cu suparare, spune multe despre mentalitatea noastra. Nu numai semaforizarea proasta si strazile inguste sunt de vina pentru aglomeratie. In Olanda, dar si in alte tari din vest este un adevarat cult al bicicletei. Daca am sta sa ne gandim un pic ar fi cel mai bun lucru pe care l-am putea face...sa ne luam o bicicleta. @antifizic...metroul merge pe baza de energie electrica si intr-adevar acea energie e produsa in centrale pe carbune, pacura, gaz metan. Sunt poluante toate insa tu omiti un lucru si anume faptul ca metroul transporta mult mai multi oameni odata iar daca acei oameni ar merge toti cu automobilul poluarea rezultata ar fi mult mai mare. Obtinerea energiei electrice in centrale nucleare este absolut nepoluanta, insa riscul este mare in cazul accidentelor. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Da, dar in Olanda au piste pentru biciclisti, care sunt deszapezite, (daca ar ninge vreodata pe acolo) curatate, nu ca la noi unde nici ca pieton nu prea poti sa treci, ca e ocupat trotuarul, baltoace, etc.
Acum serios, daca ai avea vreun post care sa implice tinuta office, te-ai duce zilnic cu bicicleta la birou? Chiar si cand ploua? Majoritatea de pe aici nu prea se incanta sa faca 5 kilometri intr-o ora cu masina si sa aiba consumuri astronomice, dar prefera asta, deoarece nici la metrou nu e situatia roza, trebuie sa suporti mirosurile celor ce nu stiu ca s-a inventat sapunul, trebuie sa stai cu mana pe buzunare cand se suie vreo satra de tigani, trebuie sa astepti 4-5 metrouri pana prinzi unul liber, trebuie sa te freci de toti, sa fii calcat in picioare, sa ti se puna vreo mana pe fund, etc, etc, etc. Crezi ca nu le-ar conveni multora sa aiba un transport civilizat, in care sa faca 3-4 minute pana la statia de metrou, apoi sa se suie in primul metrou, sa fie decent ca si capacitate, sa coboare apoi tot la 3-4 minute de job si sa scape de stress-ul locului de parcare? Ba da, dar cum vad ca pe aici sa castiga suficient cat sa nu mai fie consumul o problema, oamenii aleg masina. Din 2 rele, cel mai mic. Nu e vorba de educatie aici, ci de confort, si, pana la urma ai muncit si muncesti zilnic ca sa-ti intretii acest confort, iti faci parul alb, etc, ai mers cu tramvaiul supraaglomerat cat ai fost in facultate, acum vrei ceva mai bun, nu? Si cum in Romania singura sansa de a trai bine este de a fi independent de serviciile statului... A, si s-a uitat o varianta in chestionar, si anume a celor care lucreaza la firme ce asigura transportul angajatilor, solutie ce mi se pare cea mai civilizata. This post has been edited by Laurentziu83: 20 Jan 2008, 21:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Merg numai cu masina. In prima zi de ninsoare cand nu am putut sa scot masina am fost cu metroul.Daca ar fi putin mai aproape metroul m-as duce cu dansul. La 41 nu indraznesc sa ma duc caci as cobori mult prea nervos din el.
Dar la vara nu cred ca ar strica o bicicleta...un scuter |
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@Laurentiu...Pai voteaza un primar care are ca prioritate infiintarea de piste pentru biciclisti. Occidentalii nu mai sunt asa constipati de mult si tinuta asta office nu e deloc dominanta la ei. I-am vazut la cate o conferinta, ditamai profesorii, in blugi si cu fundul pe un colt de birou vorbind foarte degajat si natural. Cand pleaca acasa se suie pe bicicleta si o taie la fel de degajat.
Folosesc de mult mijloacele de transport in comun si pot sa spun ca nu pute chiar asa cum spui tu, de buzunarit nu am fost niciodata pentru ca daca esti un pic atent ii vezi dupa mutra imediat ce urca. Nu am asteptat niciodata metroul de 4-5 ori cum spui tu....niciodata cum la fel, niciodata nu mi-a pus nimeni mana pe fund ![]() ![]() Nevasta-mea face 5 minute pana la metrou la Iancului..mai asteapta cateva minute si cu inca 10 cat merge metroul...20 de minute pana la Gara de nord. Fa tu cu masina atata. Uneori mai induri si mirosuri si aglomeratie dar pentru mine sunt mai greu de suportat mitocania soferilor care se baga, care claxoneaza, care iti taie fata etc, etc, etc. Sa nu uiti ca o tura de cativa kilometri cu bicicleta e foarte sanatoasa. Parerea mea e ca trebuie sa ne civilizam de la vladica pana la opinca. Daca un primar de sector oarecare face o pista de biciclete si oamenii parcheaza masinile pe ea.....ce sa mai vorbim? This post has been edited by dan73205: 21 Jan 2008, 09:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ma simt nevoit sa incerc si eu metroul... intra in reparatie masinile. nu o sa mor o saptamana. Daca o sa am vise urate si o sa primesc palme pe fund o sa va spun
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Da, dar la noi sunt, au pretentie la tinuta office chiar si la sub 1000 ron/luna. Bine ca la mine nu au pretentie dintr-asta, INCA.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
GeT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 15 August 06 ![]() |
Cu masina, asta incluzand dus dimineata si luat seara sotia de la serviciul ei. Traseu studiat in timp, 90% pe stradute secundare, reusesc sa ma descurc onorabil zic eu. Inca. Si da, pe 3 ianuarie am fost cu RATB si metroiul.
|
--------------------
Renault
Zoe ZE50
2020 Clio III 1.5 dci - erat
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
cu masina merg la serviciu
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratiori... fac 17 km pana la munca, tre sa schimn 1 autobuz, 1 troleu, 2 metrouri si inca un autobuz... s-o creada Videanu!!!... prefer sa stau in trafic
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
69 in za haus!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
romeod |
![]() ![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Doar masina. Decat in aglomeratia din RATB, METROREX sau la dai 1leu si stai si capra(maxitaxi) mai bine in aglomeratia din trafic vazuta de la mine din masina.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- B 94 RVR
2003 Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 08 From: becali city ![]() |
e masina de serviciu...clar cu ea...desi imi pare rau ca nu mai fac atat de multa miscare pana la o statie de metrou sau RATB...plus ca pana pe soseaua de centura, iesirea din pipera, n-au reusit inca sa faca proiectul pt metrou, daramite sa construiasca o magistrala
|
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
cu masina. nu am nici metrou, nici ratb la indemana (decat sa schimb vreo 2-3). pe jos fac 45 de minute, cu ratb aprox o ora, cu masina 15-25 de min dimineata si 10 minute seara.
iar experienta ratb m-a convins sa imi iau masina. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Cu RATB si metrou. Lucrez in zona Romana... e foarte greu sa gasesti un loc de parcare in jurul orei 9 dimineata. Mai sunt si alte chestii dar nu e cazul sa le postez pe aici.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
de acasa (iancului) pana la servici (mircea voda) fac cu masina cc 15 minute. cum si sotia s-a angajat in aceiasi institutie....
![]() This post has been edited by wolfin: 8 Apr 2008, 17:52 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cuza26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 4 May 07 From: Bucharest ![]() |
aproape non-stop cu masina, stau in titan si pana in pipera e f ok pe fundeni, plus ca ma ajuta programul, nu lucrez in turele normale caci daca lucram de mult vindeam masina.....si preconizez o bicicleta in max 1 luna...deci ma pregatesc sa fiu verde...
![]() ![]() P.S.: daca vin cu bicicleta la intalniri ma primiti sau ma dati afara? sau trebuie sa imi pun romb pe far? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B-07-HLU
Manager 1,5 85CP
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Cu masina ptr ca prefer sa dau banii pe motorina decat pe madicamente. Autobuzele praf= curent si frig iarna, ultracurent si extracaldura vara.25Km casa-servici.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:32 |