Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cadou fidelizare - card, reduceri ..., Face Renault asa ceva?!

joeEstate
post 7 Jan 2008, 16:36
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: bucuresti / slatina

Am fost astazi sunat de catre un domn care s-a prezentat a fi din partea Renault Romania. Mi-a cerut sa confirm adresa, cumpararea masinii (anul trecut), ca o mai detin si mi-a pus cateva intrebari referitoare la familie, unde si ce lucrez etc.
Am fost suspicios si i-am spus asta...
A zis ca fidelizeaza clienti.

Stiti ceva despre o astfel de actiune a Renault?

PS: nr de telefon de pe care am fost sunat era 031 690**48. (* - pt confidentialitate)

This post has been edited by joeEstate: 7 Jan 2008, 16:37

--------------------
Renault Megane Estate 1,5 dci 85 cp Lux Privilege - august 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 7 Jan 2008, 16:41
Post #2

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Despre ce cadou vorbesti ? de sunat suna de mult si intreaba de pe unde esti ce faci de ce daca iti placa reno reviziile etc. smile.gif

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
joeEstate
post 7 Jan 2008, 16:49
Post #3

Membru incepator

Omul s-a exprimat ca voi primi acasa un cadou (nu stiu daca asta a fost exact cuvantul) de fidelizare... poate fi un tricou, breloc sau cine stie ce prostie...
Pe mine nu cadoul ma intereseaza, ci vreau sa stiu daca erau sau nu de la renault pentru ca puneau prea multe intrebari cumva private ("in ce interval am salariul? ce lucrez?" etc.)

--------------------
+
cmandrei
post 7 Jan 2008, 16:52
Post #4

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Da da da ... si cei de la Renault suna clientii si le pun astfel de intrebari ... ramane optiunea celui sunat daca vrea sau nu sa le raspunda smile.gif

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
bashtalu
post 7 Jan 2008, 16:59
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

la mine nu a sunat nimeni
la ce interval de la achizitionare ai fost sunat? suna si daca masina e pe leasing?

--------------------
Audi A4 2005
+
joeEstate
post 7 Jan 2008, 17:18
Post #6

Membru incepator

masina e din august 2007 (scrie in semnatura).
eu sincer nu prea cred ca au fost de la renault. dupa ce am fost sunat, am accesat imediat reno.ro si faptul ca nu am gasit aici nici un topic despre asa ceva mi-a sporit imediat suspiciunea.
o sa vedem. daca nu sunt de la renault o sa caut modalitati sa dau de ei. pentru ca este ilegal sa faci asa ceva. aveau si adresa... e ciudat... Vreau sa stiu cine imi vinde datele personale si cui.

Am fost sunat si anul trecut de altcineva tot in legatura cu masina insa domnisoara cu care am vorbit nu s-a prezentat ca fiind de la renault si mi-a spus despre ce este vorba. Am acceptat sa-i raspund la intrebari pana cand m-a intrebat ce nr de inmatriculare are masina...

This post has been edited by joeEstate: 7 Jan 2008, 17:20

--------------------
+
Manuel
post 7 Jan 2008, 17:20
Post #7

Membru autentic

From: VASLUI

Suna la Vocea Clientului si intreaba.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Duyu
post 7 Jan 2008, 19:28
Post #8

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Nici la mine nu a sunat nimeni! smile.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
daniel4ro
post 7 Jan 2008, 22:01
Post #9

forumist anti

From: B U Z Ă U city

suna inapoi la numarul respectiv si vezi cand raspunde daca se recomanda... cand suni la un agent economic deobicei se recomanda primul: buna ziua, ati sunat la XXX, cu ce va ajutam...

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
octav_
post 7 Jan 2008, 22:05
Post #10

Membru autentic

S-ar putea sa primesti ceva de genul... cupon de reducere la achizitionarea unui model Renault. Asa ceva s-au dau in urma cu 1-2 ani pentru achizitionarea unui Clio III.

--------------------
Clio RS 197 2009
2.0 16V
+
papa_mulo
post 7 Jan 2008, 22:56
Post #11

Membru autentic

L-au sunat pe taica-miu azi cu aceleasi intrebari! Masina e pe numele meu(chiar daca ne cheama la fel) dar el s-a ocupat efectiv de achizitionare si a purtat discutiile cu dealerul prin urmare au in baza de date numarul lui. Am luat-o in august 2007!
O sa il sune maine pe consultantul de vanzari de la care a luat masina sa vedem daca stie baiatul ceva de telefoanele astea! Personal nu cred ca e vreo sarlatanie, cred doar ca nu prea stiu ei exact sa inspire incredere omului cand pun intrebarile, posibil sa fie doar niste angajati temporar sa faca genul asta de sondaje si nu sunt foarte instruiti.
Daca stai si te gandesti, in caz ca sunt hoti la ce ii ajuta daca le zic spre exemplu ca am venit lunar de 20000 Euro...lumea nu prea mai tine valori in casa, mai ales cei care au. Mai gasesti bani la sifonier doar la pensionari...plus ca pot sa fiu plin de bani dar pocait si sa n-am nici televizor in casa biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
ramm
post 7 Jan 2008, 23:08
Post #12

Membru autentic

RR direct nu face asa ceva. Chestionarele astea telefonice se fac de catre firme de cercetare la cererea clientului (in cazul asta poate RR). Se fac pe baza unui tabel de intrebari care contine si datele tale pe care le-ai furnizat cand ti-ai cumparat un anumit obiect.
Mai bine intrebi la Vocea Clientului.

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
r_vlad
post 7 Jan 2008, 23:58
Post #13

---

From: Sibiu

Eu am fost sunat inainte de sarbatori, tot de la un numar cu prefix 031. Aveau deja datele mele si m-am rugat sa le confirm. M-au intrebat daca mai am masina, despre venit, in cat timp estimez ca o sa imi cumpar o alta masina, ce motor o sa aiba (diesel sau benzina) si mi-au spus ca o sa primesc acasa un cadou de fidelizare.

--------------------
VW/Tesla Tiguan eHybrid/Model 3 2022/2023
+
papa_mulo
post 8 Jan 2008, 00:07
Post #14

Membru autentic

O revizie gratuita, un set de jante alu sau cauciucuri de iarna, ceva? biggrin.gif Ca de tricouri si brelocuri nu mai am loc prin debarale si sertare!

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Wolverine
post 8 Jan 2008, 09:42
Post #15

Membru autentic

From: Galati

Si pe mine m-a sunat ieri, acelasi lucru, acelasi nr de telefon, cred ca o sa dau si eu un telefon la vocea clientului sa vad despre ce este vb.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
dumid
post 8 Jan 2008, 11:18
Post #16

Membru autentic

Eu am fost sunat inainte de sarbatori, tot de la un numar cu prefix 031. Aveau deja datele mele si m-am rugat sa le confirm. M-au intrebat daca mai am masina, despre venit, in cat timp estimez ca o sa imi cumpar o alta masina, ce motor o sa aiba (diesel sau benzina) si mi-au spus ca o sa primesc acasa un cadou de fidelizare.
Masina am primit-o tot in August 2007. Pana acum nu am primit nimic.

--------------------
5461 1997 2012
+
Wolverine
post 8 Jan 2008, 12:32
Post #17

Membru autentic

Eu am laut masina in iulie 2007 si azi m-au sunat cum ca ieri am fost cu masina in service si am intrebat de asa ceva si mi-au zis ca sunt de la bucuresti nu stiu de dept.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
Danezu
post 8 Jan 2008, 15:35
Post #18

un fost proprietar de megan.....

Si pe mine m-au sunat inainte de sarbatori,stia tipa toate datele mele si m-a intrebat daca mai am masina si daca vreau sa cumpar in viitor alta masina ce anume imi doresc....
Poate ne pregatesc niste reduceri in masa! radmasa.gif

--------------------
Saab 9-3 2.2 TiD Vector
+
Wolverine
post 8 Jan 2008, 15:46
Post #19

Membru autentic

Pai sa nu-mi faca acuma ca n-am ce face cu ea ca am dat banii pe un Megane si bani de Laguna 3 nu am tongue.gif , poate macar niste reduceri la accesorii care oricum cu reducere sunt al draq de scumpe.
Vb lumii breloace radmasa.gif sau un tricou ptr concursul de tricouri ude.
Da la cati a sunat nu a zis si ce mama draq e acel gift, ca deja devin emotionat laugh.gif .

--------------------
+
herculane
post 8 Jan 2008, 16:01
Post #20

Membru autentic

am uitat o faza amuzanta legata de telefonul primit de la reno. ma intreaba la un moment dat tipa care va fi urmatoarea masina si cand. i-am spus ca mai mult ca sigur un clio rs (asta daca nu cumva castig la loto si-mi iau porsche smile.gif ) ori in cateva luni, ori la inceputul anului viitor. dupa ce noteza (probabil) ma intreaba: "si ce veti alege, motorina sau benzina?" radmasa.gif

evident, stiu ca probabil tipa care a sunat n-are nicio treaba cu motorizarile, insa mi se pare amuzant sa te intrebe cineva care lucreaza la reno: "ce alegeti? clio sport pe motorina sau benzina?" biggrin.gif

This post has been edited by herculane: 8 Jan 2008, 16:01

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford - xxxxx Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
+
adister
post 8 Jan 2008, 16:51
Post #21

Membru autentic

Am fost si eu sunat astazi de pe un nr. cu 031...aceleasi intrebari deja mentionate mai sus. Parerea mea este ca e o actiune a RR, prea stia tipul ala o gramada de chestii despre mine si despre masina pe care am cumparat-o in august 2007 (un Clio 3)...evident am fost atat de surprins de cate lucruri stia despre mine incat am uitat sa-l intreb despre ce cadou e vorba smile.gif pana sa ma dezmeticesc eu ne-am urat "o zi buna" si asta a fost tot...

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp - B56... 2006

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
dominic
post 8 Jan 2008, 17:56
Post #22

Membru

From: Ramnicu Valcea

asa este, eu zic ca de la ei au sunat, masina e pe numele lu nevastamea insa am lasat nr meu de tel, stiau toate datele insa pina acuma nu am primit nimica acasa...cea mai idioata mi s-a parut intrebarea cu cand vreti sa va luati alta masina...la doar 5 luni de cand am luat-o pe asta numa la chestia asta nu m-am gandit! (asa i-am si raspuns)...deci se pare ca nimeni nu a primit nimic, asta mi se pare mai ciudat...

--------------------
renault megane manager 1.5 dci 85 cp RNA bleu extreme 2007
+
r_vlad
post 8 Jan 2008, 18:18
Post #23

---

From: Sibiu

De curiozitate am sunat astazi la Vocea Clientului sa ii intreb despre telefonul primit. Tipa mi-a spus ca intr-adevar este o ancheta Renault care vizeaza reimprospatarea bazei lor de date si fidelizarea clientilor. Cand am intrebat-o despre cadoul promis mi-a spus ca atunci cand campania se va termina se va face un scoring dupa care o sa il primim.
Nu cred ca Renault Romania se ocupa direct de acest sondaj. Mai mult ca sigur au angajat o firma specializata in chestii de genul asta.

This post has been edited by r_vlad: 8 Jan 2008, 18:21

--------------------
VW/Tesla Tiguan eHybrid/Model 3 2022/2023
+
herculane
post 8 Jan 2008, 18:52
Post #24

Membru autentic

atunci s-ar explicat totusi de ce tanti cu care am vb nu stia ca exista clio sport doar pe benzina biggrin.gif

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford - xxxxx Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
+
Manuel
post 8 Jan 2008, 18:54
Post #25

Membru autentic

Dintre cei sunati, are cineva masina in leasing? E vreo sansa sa ma gaseasca si pe mine ori primesc cadoul cei de la Volksbank? smile.gif

--------------------
+
adister
post 8 Jan 2008, 19:14
Post #26

Membru autentic

Dupa convorbirea telefonica am trimis un mai la Vocea Clientului iar raspunsul primit este urmatorul:
"Va confirmam primirea mesajului adresat societatii noastre si va multumim pentru interesul dumneavoastra fata de produsele Renault.
In legatura cu solicitarea dumneavoastra, dorim sa va comunicam ca in aceasta perioada Renault Nissan Romania in colaborare cu un furnizor extern realizeaza o campanie de telemarketing cu scopul de actualizare a bazei de date pentru posesorii de autovehicule Renault, achizitionate in perioada 2005-2007.
Ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cele mai bune servicii.
"

@Manuel - da smile.gif eu am luat asta vara Clio 3 cu leasing la Volksbank si am fost sunat astazi smile.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp - B56... 2006

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
herculane
post 8 Jan 2008, 19:37
Post #27

Membru autentic

oare o conta cand e achizitionata masina?

bine, normal ca nu suna pe cineva care a luat acum 5 ani smile.gif

This post has been edited by herculane: 8 Jan 2008, 19:37

--------------------
+
Manuel
post 8 Jan 2008, 20:33
Post #28

Membru autentic

QUOTE(adister @ 8 Jan 2008, 19:14)
@Manuel - da smile.gif  eu am luat asta vara Clio 3 cu leasing la Volksbank si am fost sunat astazi smile.gif
*

Super! smile.gif Multumesc!

--------------------
+
herculane
post 11 Jan 2008, 19:02
Post #29

Membru autentic

iti dai seama ca va fi ceva fara mare valoare. au vandut cateva zeci de mii de masini in 2 ani, sa zicem. daca ar lua fiecaruia un gps.. smile.gif

pot fi, de asemenea, mai multe cadouri, in functie de valoarea autoturismului cumparat, insa cred ca s-ar complica prea mult..

--------------------
+
Meganer
post 11 Jan 2008, 21:10
Post #30

Membru autentic

Pe mine m-au sunat prin decembrie anul trecut. Nu stiu daca e vorba de acelasi lucru, Cum sunt mai curios din fire si suspicios la intrebari cu caracter mai personal am tot pus intrebari, inclusiv ce fel de sondaj este, desi duduia se recomandase rapid la inceputul convorbirii. Era o firma specializata care avea comanda de la reno. Au fost multe intrebari cu privire ca modul in care am facut alegerea, ce am cautat sa aiba masina dorita (siguranta, fiabilitate, dotari, gadgeturi), de unde si concluzia mea ca isi conturau strategia de marketing. N-au fost intrebari de genul "sunteti multumit de fiabilitatea masinii" (nici nu prea avea cum fi verificata in 6 luni si 6000km smile.gif ).
Nu s-a pomenit nimic de cadou, un nr de tel sa ne intalnim si noi la o cafea macar...

--------------------
renault megane 2005 estate
Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
+
9 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 00:37
Dacia